bende bugun çektirdim rahim filmini bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama hayatımın en kötü tecrübesiydi hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum. film çekimini 3 sefer tekrarladı ilk denemede rahim ağzında tıkanıklık varmış sıvı hiç içeri girmedi aletlerin hemen hepsi cıkarılıp daha incesi takıldı bu sefer az da olsa rahim agzı acıldı dedi sonra tekrar yerleştirdigi butun aletleri cıkarıp tekrar ilkini taktı asıl verilmesi gerektigi gibi cekti filmi yaklasık yarım saat sürdü bi cok kişi basit oldugunu yazdıgı için anesteziye gerek yok dedim ama resmen işkence gibiydi. ve işin kötü tarafı film tam cıkmadı ve bir ay sonra tekrar cekelim dedi kafayı yiyecem bir ay sonra aynı işkenceyi cekecegimi düşünmek delirtti beniben asılama tedavisi istiyordum artık beklemek istemiyordum ama doktor tıkanıklık acıldı asılamaya gerek yok bi kaç ay daha deneyin dedi bu ay hamile kalma sansım cok yüksekmiş hiç bi sorun görünmüyormuş kızlar lütfen dua edin bu ay hamile kalırım inşallah yoksa bir daha o işkenceyi çekmek epey zor olacak astım hastası oldugum içinde anestezi almaya cesaret edemiyorum dualarınızı bekliyorum
biraz uzun oldu ama ne yapıyım
canım ya olursa çıkar heralde bilmiorum ama bewn hiç kan testi yaptırmadım asılama sonrası 14günde adet gördüm zaten inş.minik melegin seninledir bu evlilik yıldönümünü 3 kişi kutlarsınız allah yardımcın olsun beklemek çok zor bende baslıcam bekleyişlere..............
kızlar ya beim göbegimden girip tüplerime hiç bakmadılar lakroskopiymiş adı sadece rahim filmi ile asılamaya karar verdim yani doktorum hiç öle bişeyden bahsetmedi bana yazın yaptıranlar hiç bilgim yok bu konudan.. bişey daha ben ilk asılamamı oldum asılama olduguma dair rapor almam gerekiomuş ölemi tüp bebek yapabilmek için inş. gerek kalmazda2. asılamada olur:44:
kızlaarr dun aksam dr a gıttık ama halımızı gormenız lazım esımın sekerı cıktı 400 e annem babam ben esım ohh aılece gorduk bebegımızıı... kalp atıslarını gorsenız kızlar mınımınnacık ufacıkkk ama kafası yuzu bellı sankı dr daha onlar et parcası gıbı desede bn gordum sankı yada gormek ıstedım kızlarrr ama cok agladım sankı bu dusuk tehlıkesınden olan agrılarım bıle bebegımı gorunce gectı gıbı ıcımde rahatladı heralde kalp atıslarını duyunca bomba gıbıyım agrılarım cok az ve arada oluyo dr um sadece bır durak mesefası kadar yurumeme ızın verdı kendı yemegını yapabılırsın ama cok ayakta kalmadan dedı progestana devam ama artık agızdan l artık dedıproluton ıgne pazar vurul yeter dedı kızlarr cok sukur cokkkk sukurrrr Rabbım hepınıze nasıp etsın bnm gıı hamıle olanların da Rabbım kucagında gostersınn kızlar bol bol calısın ozlellıkle akınınıın cok oldugu gunlerde o gunler kıstlerınız olsa daha yumurtlama gununuz dun dr um soyledı hadı dualarım sızınle...
bende bugun çektirdim rahim filmini bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama hayatımın en kötü tecrübesiydi hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum. film çekimini 3 sefer tekrarladı ilk denemede rahim ağzında tıkanıklık varmış sıvı hiç içeri girmedi aletlerin hemen hepsi cıkarılıp daha incesi takıldı bu sefer az da olsa rahim agzı acıldı dedi sonra tekrar yerleştirdigi butun aletleri cıkarıp tekrar ilkini taktı asıl verilmesi gerektigi gibi cekti filmi yaklasık yarım saat sürdü bi cok kişi basit oldugunu yazdıgı için anesteziye gerek yok dedim ama resmen işkence gibiydi. ve işin kötü tarafı film tam cıkmadı ve bir ay sonra tekrar cekelim dedi kafayı yiyecem bir ay sonra aynı işkenceyi cekecegimi düşünmek delirtti beniben asılama tedavisi istiyordum artık beklemek istemiyordum ama doktor tıkanıklık acıldı asılamaya gerek yok bi kaç ay daha deneyin dedi bu ay hamile kalma sansım cok yüksekmiş hiç bi sorun görünmüyormuş kızlar lütfen dua edin bu ay hamile kalırım inşallah yoksa bir daha o işkenceyi çekmek epey zor olacak astım hastası oldugum içinde anestezi almaya cesaret edemiyorum dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar bu aşılama kaçıncı gün belli olur aacaba 25 mart evlilik yıldönümümüz acaba diyom varsa belli olurmu süpriz yapsam eşime.ama bide diyom yoksa moralim bozulacak ne yapmalıyım sizce.25 martta 11 . gün olacak aşılama için 14 .gün pazartesiye denk geliyor fikirlerinizi bekliyorum iyi geceler
kızlar iyi geceler bugun nihayet geldi kırmızılar yarın dr la görüsecem bakalım igneleri kaç dozdan baslatacak ben 75le denedim ilk asılamamda ama pek etkili olmamıştı dr söylücem fazla ile baslayalım die bakalım canlarım dualarınızda unutmayın arkadasınızı sevgiler hepinize......
kızlar inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bugün benim 11.günüm çok heyecanlıyım çokk nasıl pazartesi olacak bana ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inşallah
ben 11. günü göremediğim için ne desem boş. bu özel kararı sana bırakıyorum ama sonuç için dileğim tabii ki bebişin yola çıktığı haberini bize vermendir.
eşime böyle bir süpriz vermeyi çoooooooook isterim ama riske atmayayım kendimi.evlilik yıldönümümde kötü haber alırsam günümü üzgün geçirebilirim onun için hiç gerek yok değilmi.ama heran fikrim değişebilir.olumlu olumsuz her türlü haberi sizlere hemen yazıcam inşallah çünkü kendimi size çok yakın hissediyorum ailem gibi.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepinizi seviyorum kocaman
offf yaa arkadaşlar bu ay hsg çektirmiştim.. normalde 29 veya 30 günde bir adet oluyorum 33 gün oldu... göğüslerim ve karnım çok ağrıyorrrr..belirtiler var ama gelmeye niyeti yok
hsg den sonra gecikme yaşayanlar varmışş.. bu konuda bilginiz var mı?
bir de çatlatma iğnesi yaptırdım ben kist oluşmasın diye ama bu ay denemek istemedim o nedenle iğneden 5 gün sonra beraber olduk..zaten yumurtanın ömrü 1 gün,hadi diyelim 2 gün sonra çatlasın..etkisinin en fazla 3-4 gün olacağını düşünüyorum bu nedenle 5. gün riskli değildir dimi?
ya ben sırf bu kafa karışmasından dolayı bu ay dinlenmek istedim.. ama şimdi de kırmızılarım kafamı yoruyorrrr gelsinler artık... gelsinler de bir an önce doktoruma gidip aşılama için çalışmalara başlayayım..
canım tüm arkadaşlarım ve kendim için dileğim daha fazla yıpranmadan kendi mucizelerimizi yaşamamızdır. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah. sen de bizim kardeşimizsin.
ecebru biliyor musun bugun ben de aynı seyleri dusundum. aklım fikrim karnımdaydı, kendimi dinliyordum sürekli son zamanlarda umrumda değil. doktora gideceğim pazartesi, eskiden o gun gelmezdi şimdi umrumda değil ya hemen pazartesi oluyor :))) ilk aşılamanın hayalkırıklığı beni duyarsızlaştırdı. ne bileyim belki böyle relax olmak lazımdır. bu arada atopik dermatit rahatsızlığı olan yani ota moka alerjisi olan kocamın keçiboynuzu tozu içiriyordum ona da alerjik reaksiyon gösterdi. yiyemiyor diye almıştık tozu sıcak suda nescafe gibi içiriyordum gözü şişti 2. içişten sonra. bendeki şansa bakar mısınız????????????
hadi hadi konuşmaya devam bebekle o oturma odasına geldi annesi. ayy elizim inşallah verirsin o haberi heyecanla bekliyoruz :)))))
amaaaan bana da vermedi progestan dert etme. kimi vermiyor gerek görmüyor hatırlarsan Elmas bayılmıştı ya da bayılacak gibi olmuştu progestan yüzünden. yan etkisi çok. sen dua et, içini ferah tut.
canım mutluluğunuz daim olsun inşallah. eşini okuyunca da hem sevindim hem üzüldüm inşallah iyidir şimdi. biz sıkıldık kocamla çalışmaktan ... görev gibi yapamıyoruz ... doktora bi gidelim de.
lütfen sen de dikkat et. doktorun dediklerini harfiyen yap. zaten yapacağından eminim. darısı da bizlerin başına olsun.
allah bebeğini korusun cnm ne güzelll bi duygudur kalp atışlarını duymak benim de 31 martta randevum var inş biz de duyarız
arkadaşım sağlık durumun nasıl neler hissediyorsun benim bugün 6 günüm ama hiç bir hissiyat yok belirti olarak sadece karnım ağrıyor o kadar inşallah güzel sonuç alırsın hakkından hayırlı olnı dilerim.allaha emanet ol
valla hiçbir belirti yok adet belirtileri dışında akıntım var biraz o kadar bugün 12. günüm Allahın izniyle yarın test yapacağım
kızlar bugün 12. günüm idrar tahlili için .çok erken ama dayanamadım sizce nedir bu http://[URL=http://img18.imageshack.us/i/img0179vv.jpg/][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?