Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

canım öncelikle geçmiş olsun bende rahim filmi çektirdim bana sorsan bende derdim hiç ama hiç anestesiye gerek yok die çok kolay olmustu benim...inş.kendiliginden olursunda hiç bişeye gerek kalmaz tatlımm allah yardımcımız olsun

kızlar ya beim göbegimden girip tüplerime hiç bakmadılar lakroskopiymiş adı sadece rahim filmi ile asılamaya karar verdim yani doktorum hiç öle bişeyden bahsetmedi bana yazın yaptıranlar hiç bilgim yok bu konudan.. bişey daha ben ilk asılamamı oldum asılama olduguma dair rapor almam gerekiomuş ölemi tüp bebek yapabilmek için inş. gerek kalmazda2. asılamada olur:44:

allah yardımcın olsun canım beklemek değilde hayal kırıklığı çok acı

ben hiç bilmiyorum böyle bir filmi çok ilginç geldi bana.allah kolaylık versin

allah bebeğini korusun cnm ne güzelll bi duygudur kalp atışlarını duymak benim de 31 martta randevum var inş biz de duyarız

cnm geçmiş olsun kişiden kişiye değişiyor demek ben de anestezisiz çektirdim o kadar cnm yanmadı ama senin biraz uzun sürmüş inş bebeğin kendiliğinden gelir ben de filmi çektirdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür bence filmin faydası çok

ben 11. günü göremediğim için ne desem boş. bu özel kararı sana bırakıyorum ama sonuç için dileğim tabii ki bebişin yola çıktığı haberini bize vermendir.

hadi sancal sıra bizlerde :)))) canım herşey yolunda gider inşallah.

arkadaşlarım hepinize şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum. artık yatıyorum gelmedi kimsecikler. uyuyayım bari. sevgiler hepinize

kızlar inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bugün benim 11.günüm çok heyecanlıyım çokk nasıl pazartesi olacak bana ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inşallah

kızlar inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bugün benim 11.günüm çok heyecanlıyım çokk nasıl pazartesi olacak bana ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inşallah

arkadaşım sağlık durumun nasıl neler hissediyorsun benim bugün 6 günüm ama hiç bir hissiyat yok belirti olarak sadece karnım ağrıyor o kadar inşallah güzel sonuç alırsın hakkından hayırlı olnı dilerim.allaha emanet ol

offf yaa arkadaşlar bu ay hsg çektirmiştim.. normalde 29 veya 30 günde bir adet oluyorum 33 gün oldu... göğüslerim ve karnım çok ağrıyorrrr..belirtiler var ama gelmeye niyeti yok
hsg den sonra gecikme yaşayanlar varmışş.. bu konuda bilginiz var mı?
bir de çatlatma iğnesi yaptırdım ben kist oluşmasın diye ama bu ay denemek istemedim o nedenle iğneden 5 gün sonra beraber olduk..zaten yumurtanın ömrü 1 gün,hadi diyelim 2 gün sonra çatlasın..etkisinin en fazla 3-4 gün olacağını düşünüyorum bu nedenle 5. gün riskli değildir dimi?
ya ben sırf bu kafa karışmasından dolayı bu ay dinlenmek istedim.. ama şimdi de kırmızılarım kafamı yoruyorrrr gelsinler artık... gelsinler de bir an önce doktoruma gidip aşılama için çalışmalara başlayayım..

Son düzenleme:

arkadaşım ümitlenme ama bence test yaptır rahim filmi çekilip sonra hamile kalanlarda çok inşallah hamilesindir canım haberlerini bekliyorum zaten böyle şeyler aklında yokken olur hamilelik yani hayırlısı olsun

ahh canım bnmm.. neden anestezı almadın bır suru astım hstaları vr hep anestezı alıyolar bn hsg yı aratırdıgım zmn bana 550 ye mal olucaktı nyse olmazsa ıkıncıde anestezıyle denersın ama bk allahtan umut kesılmez bn hsg ye randevu aldım ama gerek kalmadan nhamıle kalmısım ıcını ferah tut madem acılmıs tuplerın bol bol calısın bu ay.. hersey gonlunce olsun canım..

allah bebeğini korusun cnm ne güzelll bi duygudur kalp atışlarını duymak benim de 31 martta randevum var inş biz de duyarız

amınn canım ınsallah Rabbım sızede nasıp etsın dıkkat edıyorum hep yatıyorm kımıldamıyorum annemdeyım bu hafta haftaya o gelıcek yıne zor oluyo ama katlanıcaz..

valla hiçbir belirti yok adet belirtileri dışında akıntım var biraz o kadar bugün 12. günüm Allahın izniyle yarın test yapacağım

arkadaşlar döndüm bende. topiğe yazarmısınız dinlenme bitti :)))))))) 2.aşılama tedavisi bugün başladı umarım bu sefer tutar yalnız bişey soracağım geçenkinde gonol-f ten 75 ıu başlatmıştı bu sefer o aşılamanın son dozu olan 300 ıu ile başladım sizinde böyle olan var mıydı?????:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…