Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar sizlere ne oldu kayıplaramı karıştınız hepiniz:82::82::82:

bence de yani.. kimsecik yok ortalıkta.. bugün pazar herkes çalışıyor sanırım :) bişi sordum cevap yok kimsecikten.. offf bende kırmızılar geldi mi diye bakıp duruyorum.. :)))

Son düzenleme:
selam, ben de 3.asilamayi martta yaptirmistim ve bugun maalesef regl oldum (( biraz dinlenmek istiyorum..umarim isteyen herkese Allah nasip eder...

arkadaşım test yap lütfen bence olumlu sonuç bir an önce yaptır

35.gün oldu bakalım bugün gelecek mi?senede bir düzensiz olur o da bu ay sanırım.. ben kafama takıldı idrarda baktım negatif... zaten olması ihtimali yok denecek kadar azdı.. çünkü çatlatma iğnesi etkisi 2-3 gündğr ben 5. gün bareber oldum.. neymiş efendim bu ay oldu mu olmadı mı kafama takmamak için,kafamı dinlemek için istemedim.. ama bendeki şans ne şansı bilmiyorum şimdi de adet olamadım anlamadım gittii

arkadaşlar bu günler sizi çok durgun görüyorum neden eskisi gibi yazmıyorsunuz kardeşlerim

evet yaaa... bende de alışkanlık oldu ne zaman pc başına otursam uğruyorum fakat kimsecikler yok.. bir tek burası vardı içimizi döktüğümüz ama kimsecikler yok kaç gündür..bilge 79 nerdesiinnnnnn :)

açelyacım idrar testi çok doğru sonuç vermiyor.birde çatlatma iğnesinin tesiri daha çok sürüyor.bence kan tahlili yaptırmalısın sonrada için daha rahat olur.tavsiye ediyorum

Kayıp aranıyor.sitemizdeki arkadaşlarımız bizi unuttu kayboldular lütfen nerdeyseler çıksınlar artık özledik hepinizi

Arkadaşlar benimde aşılamamın 8 günü sonucu çok merak ediyorum acaba çocuk sahibi olmak nasıl birşey hayal bile edemiyorum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.aminnnnnnnnnnn

açelyacım idrar testi çok doğru sonuç vermiyor.birde çatlatma iğnesinin tesiri daha çok sürüyor.bence kan tahlili yaptırmalısın sonrada için daha rahat olur.tavsiye ediyorum

zannetmiyorum.. çünkü adet tarihimi geçtim olsaydı idrarda da çıkardı.. en iyisi 3-4 gün beklemek.. adet olsam doktora gidip bu ay için start vericem ama eğer kistten dolayı falan geç kaldıysa yandım demektir 1 ay daha beklemek zor gelecek

Açelya sancal kızlar size iyi geceler .açelya lütfen test yaptır burda olsan seni zorla ben götürürdüm teste.merak ın gider yoksada bebek neden adet olmadın öğrenirsin.bu strese girme bence hayırlısı olsun inşllh .yarın hayırlı haberler ver bize

arkadaşım neden olumsuz hep düşüncelerin ben iki kez hamile kaldım ikiside olmaz dediğim zamanlardaydı.ya varsa bir kaç gün önce öğrenirdin fenamı.yoksada şüphen kalmazdı bence.benim bebişler biri düştü biride dış gebelik oldu.dua et banada sevgiler

Allah ım inşallah gönlüne göre verir,, inşallah bebişin seninledir ve hiç ayrılmaz..

kızlar sizlere ne oldu kayıplaramı karıştınız hepiniz:82::82::82:

yok hayatım ne kayıbı her gün bakıyorum sayfamız ilerlemiyor çıkıyorum ya da o gün hiç giremiyor oluyorum. dişlerime verdim kendimi bu ay dişçiye gitme ayım canım. başka seylerdüsüneceğim ya dişçiden kaçıyordum bu ay ona start verdim. yoksa burayı asla unutmam

benim olmadı inşallah sizin olur

canım neden öyle yazdın ne oldu????

selam, ben de 3.asilamayi martta yaptirmistim ve bugun maalesef regl oldum (( biraz dinlenmek istiyorum..umarim isteyen herkese Allah nasip eder...

canım üzülme kısmet ... bakalım biz ne yapıcaz ??

evet yaaa... bende de alışkanlık oldu ne zaman pc başına otursam uğruyorum fakat kimsecikler yok.. bir tek burası vardı içimizi döktüğümüz ama kimsecikler yok kaç gündür..bilge 79 nerdesiinnnnnn :)

canım burdayımmmmm geldimmmm

Kayıp aranıyor.sitemizdeki arkadaşlarımız bizi unuttu kayboldular lütfen nerdeyseler çıksınlar artık özledik hepinizi

burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben de ilk aşılamamda 75 le başladım ama son iki gün 150 kullanıp aşılamamı oldum.bu dozlarla yumurta oluşup gelişmiş olmasına rağmen ikinci aşılamamda 150 ile başlayıp son iki gün 75 kullandım.bu kez daha çok yumurtam oluşmuştu.senin dr.un da takip ederek dozu düşürür herhalde.çünkü 300 çok fazla ve yumurtalıkların da aşırı uyarılması iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…