Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

bu yol hem maddi hem de manevi olarak gerçekten çok yıpratıcıymış. Allah herkese yardım etsin. inşallah doktor duymak istediğimiz olumlu seyleri söyler sana da pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmazsın.

canım benim ben kıyamam sana. üzme kendini. vardır bunda da bir hayır. bebeğim yok neyin hayrı deme Rabbim büyük inşallah zamanı gelince olacak. Tek dileğim bunu bir daha yaşamaman. inan ben de şok oldum garanti gözüyle bakıyordum demek ki hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. bir kere daha anladım. şu an sana ne desem boş. hırpalama kendini ama acını da doya doya yaşa ki içinde kırıntısı kalmasın.

merhaba evrim hoşgeldin. dileğimiz hepimizin kavuşması canım. laparoskopi ben yaptırmadım hiç ama bunu öneren doktorsa biz ne desek boş. sana güven veriyorsa sakın sözünden çıkma. inşallah ilk aşılamada kavuşursun bebeğine. aşılama bize 530 tl ye mal oldu sadece işlem olarak. ilaçları ayrıca ödedik. ama ben özel yaptırıyordum. rapor konularında diğer arkadaşlarım yardımcı olur. hap veya iğneyla adetinin 5. günü yumurtalarını uyarmaya başlıyorsun. bu 5 gün sürüyor. sonra doktor yumurta takibinde yumurtalarının boyuna vs bakıyor 18-22 mm ise aşılama yapılıyor. eşinin spermleri yıkanıyor ve sana enjekte ediyor. 5 dk falan sürüyor ağrı acı duymayacaksın. sonra 45 dk kadar yatırıyorlar ayaklar havada ve eve gidiyorsun. 12. günü kanda bakılıyor. inşallah sen bunları sadece 1 kere yaşar ve bebişine kavuşursun.

hoşgeldinnnnn valla merak ettim ya. ben sana attım ayol özelden neredesin şeklinde bir mesaj ama atamamışım sanırım ((( neyse geldin ya çok mutlu oldum. bence umutsuz umutsuz konuşmamalı ve iyi şeyler düşnmeliyiz. hayat herzaman istediğimiz gibi gitmiyor. bizler de seni çok seviyoruz. özellikle de bennnnn :))))))

bence tekrar yıkım yaşayabilirsin arkadaşım nacizane fikrim yaptırmaman ve ileriye bakman. moralini bozma.

çok memnun oldum mesajına da buraya yazmana da. sorunlar inci boncuk gibi dizildiler boynumuza dolandılar gerçekten. gerçi ben artık takmıyorum. güneydoğu anadolu bölgesi kadınıymışım gibi işimle gücümle ilgileniyorum bebek mebek düşünmüyorum görün bakın hemen gebe kalacağım :)))))

merhaba evrim hoşgeldin. dileğimiz hepimizin kavuşması canım. laparoskopi ben yaptırmadım hiç ama bunu öneren doktorsa biz ne desek boş. sana güven veriyorsa sakın sözünden çıkma. inşallah ilk aşılamada kavuşursun bebeğine. aşılama bize 530 tl ye mal oldu sadece işlem olarak. ilaçları ayrıca ödedik. ama ben özel yaptırıyordum. rapor konularında diğer arkadaşlarım yardımcı olur. hap veya iğneyla adetinin 5. günü yumurtalarını uyarmaya başlıyorsun. bu 5 gün sürüyor. sonra doktor yumurta takibinde yumurtalarının boyuna vs bakıyor 18-22 mm ise aşılama yapılıyor. eşinin spermleri yıkanıyor ve sana enjekte ediyor. 5 dk falan sürüyor ağrı acı duymayacaksın. sonra 45 dk kadar yatırıyorlar ayaklar havada ve eve gidiyorsun. 12. günü kanda bakılıyor. inşallah sen bunları sadece 1 kere yaşar ve bebişine kavuşursun.

zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür edrim doktokr izmirin en iyiyisi diye biliyoruz ancak ben daha kendime gelmeden aşıla demesi canımı sıktı.neyse hakkımızda her şeyin hayırlısı diyelim

canım bende laporoskopi olalı 6 ay oldu .banada doktorum önümüzdeki ay gel tedaviye başlıyalım demişti.
tabi ameliyattan sonra vakit kaybetmemek için doktor aşılama demiş olabilir.ama belki kendiligindende kalabilirsin.
bende daha aşılama falan denemedim ama olmadıda.bu ay doktora gidicem.
yaşın ileri degilse 3 ay bekleyip o zaman aşılama deneyebilirsin.

selam kızlar herkese iyi akşamlar..
nasılsınız???ben iyiyim evdeyim. sürekli acıkıyorum. kilo alma döneminde miyim neyim anlamadım. bugun biraz carsı pazar gezdim. komik gelebilir size ama kendime mudo'dan 5x büyüten iki taraflı aynalar var ya onlardan aldım:))) kendime şaşırdım valla. ama kızlar yüzünüzü bu denli detaylı görmek hem iyi hem de çok kötü. siyah nokta mı desem, çıkmaya başlayan kaşlar mı desem???2 saat elimden bırakamadım. işin ilginci ilk alacağım zaman 40 tl idi yuvarlaktı ben bugun kare ve biraz daha küçük olanını 22 liraya aldım bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum.

bu arada her gün menümüzde neler var yazalım diyorum. hem kafamız dağılır hem de ne pişirsem derdimiz olmaz fikir alırız ne dersiniz kızlar???

ben bugun annemde yedim eşim yoktu ya :)) o yüzden pass diyorum...ilk günden yarın söz yazıcam. hepinizi öpüyorum.sevgilerimle

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

kızlar canım çokkk sıkkın dün öğleden sonra hasta oldum ve bilgenin deyimiyle mösyö kırmızı geldi elizim seni anlıyorum canım şimdi bende tüp bebek için başlıycam yine hüsran olursa diye korkuyorum maddi manevi yıpranıyoruz dün misafirimde vardı karşılarında zoraki gülücük attık ve konu bizim bebeğe geldi korunmayı bırakın artık gibi kimsye bu konudan bahsetmediğimiz herkes bizi özellikle bebek yapmıyoruz die düşünüyor bilmiyolarki olmuyo ELİZ sakın üzülme rabbimin bi bildiği vardır görüşürüz yine kızlar sözümün bittiği yer bura canım çok sıkkın rabbim artık daha fazla aratmasın artık bebişlerimizi

canım seni iyi anlıyorum ne diyebilirimki.
kendini fazla yıpratma.
aşılamayı kime yaptırmıştın?eşin hiç test yaptırdımı?

Son düzenleme:
canım seni iyi anlıyorum ne diyebilirimki.
kendini fazla yıpratma.
aşılamayı kime yaptırmıştın?eşin hiç test yaptırdımı?

evet canım eşime sperm testi yapıldı morfoloji düşük çıktı ama dr umuz önemsenecek kadar sorun olmadığını söyledi 3 kez yapıldı farklı zaman aralığıyla öyle bi sorun yok dedi önemli olan sperm sayısı baz alınıcak dedi sperm sayınızda güzel dedi antalyada vitale hastanesine gidiyorum ali fuat şengör dr.um sanırım seninde dr un ali fuat beydi yanılmıyosam

evet canım benimde doktorum Ali Fuat bey
bende regli olunca gidicem pazartesi gibi giderim heralde.
bizimde morfoloji ikikere sıfır çıkmıştı.daha sonra %3 çıktı.
bizede sıfırken Ali Fuat Bey morfoloji önemli degil demişti ama jinekologlar pek önemsemiyorlar sonuçları iyi bir ürologun degerlendirmesi gerek.şu pre-seed jeli hiç kullandınız mı?
sizin morfoloji kaç?
aşılama size kaça mal oldu?

canım üzme kendini. bak ben ikinci aşamaya geçemiyorum böyle durumlar da var. kistlerle uğraşıyorum hala. karnımın ağrımasından fenalık geldi. ümitsizliğe kapılma. neler okuyorum burada ve diyorum ki umut etmek için çok seyimiz var. benim eşim de tekrar yaptırdı spermiyogram ve 7 milyon çıktı. keçiboynuzu falan hiç işe yaramamış hareketlilik çok güzel dedi ama bak olmayınca olmuyor. 2. aşılama için hazırız ama kistlerim hazır değiller, karnımın içinde ruh çağırma seansı yapar gibi dizilmişler (( hakkımızda hayırlısı olsun. biraz kafanı dağıtmaya çalış. sinema falan iyi gelebilir. kimseye söylemediğin de çok çok iyi olmuş abuk subuk yorumlar yaparak delirtiyorlar insanı ve lokman hekim kesiliyorlar ben anneme söylemek zorunda kalmıştım mesela sinir etti. şunu yesenize bunu yesenize falan falan. lütfen yıpratma kendini biz yanındayız. burada seni bekliyor olacağız.

eliz geçmiş olsunn ...hakkımızda hayırlısı olsun diyorum diliyorum her zaman lütfen yıkılma çünkü yola devam...en azından denemiş oldun hem sağlık sigortası karşılıyordu sanırım..şunu sil kafandan ben tüp bebekte yaptırdım olmadıyı unut....bende 3 kere yaptırdım tüp bebek ama arkasından 1 sene sonra kendiliğimden hamile kalmıştım dış gebelikti ama olsun hamile kalmıştım...Rabbim,n ne zaman ne vereceğin, bilemeyiz...sabırrr

preseedi kullandık canım biz ama ben hamile kalamadım şimdi biraz ara verelim diyoruz 1ay kadar kendimiz deniyelim diye düşünüyorum aşılamanın fiyatını bilmiyorum canım hep eşim hallediyo ama sorarım ona akşam yazarım hiç ilgilenmedim sadece bebeğe odaklandığım için ama ilaç daha pahalı aşılamadan onu biliyorum morfoloji evet kadın doğumcular için önemli değil onlar için tek bir spermin olması bile yeterli mikro tese yapılır diyolar ama ürologlar ameliyat diyolarlar bu duruma biz araştırdık ameliyatla bile morfoloji yükselmezmiş

arkadaşlar şu preseed ne kadar etkili? bakıyorum yorumlarda bir çok bayan kullanıyormuş..
bu arada 38 gün oldu kırmızılar bugün geldi çok şükür.. biraz rahatladım.. şimdi ise bu ay aşıma deneyip denememek konusunda kararsızım.bir yanım başlamışken arka arkaya olsun diyor,bir yanım ise rahim filminde tüplerini açtılar biraz kendin dene diyor... aşılama yaptırsam, bu defa da olmazsa hem maddi hem manevi olumsuz etkilenicem.aşılama yaptırmazsam ve kendiliğinden olmazsa yine üzülücem keşke deneseydim diye..
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ama olmuyorrr..

bende pree seed kullanacağım bu ay..ben bugün doktora gittim adetimin ikinci günü doktor bana biraz dinlen vücudun kendine gelsin çok ilaç verdik iki aşılama bir tüp bu yaşta çok bile ikinci tüp için biraz tooparlan hem belki kendiliğinden gelir çünkü olmaması için hiçbir neden yok dedi doktorum bende tamam dedim zaten bu ay ev taşıyoruz onunla ilgilenirim...benim bu kadar çok isteyişimin sebebine gelirse benim eltim 9 yıllık evli bende iki yıldır ve eltimin de çocuğu olmuyor..kaynanam heryerde iki gelin aldık ikiside şansıma kısır çıktı diyor buda beni mahfediyor onun yüzünü bile görmek istemiyorum ama haftada 3 gün görmek zorunda kalıyorum...oysa bilmiyordu ki sorun onun oğullarında(kocam şimdi çok şükür düzeldi)

merhaba arkadaşlar.ben size bir şey danışacaktım.mart ayının 9 unda aşılama yaptırdım.daha önceki tahlil sonuçlarımda rahim filminde eşimin testlerinde bir sorun olmadığı söylendi.ancak 2 yıldır korunmamamıza rağmen bebek olmadı.2 yıldır da doktor kontrolündeyim..Klomen,ovitrellli,puregon vs. ilaçlarını kullandım. bu zamana kadar doktor olur dediğinden aşılama uygulanmadı. Doktor baktı gördü olmuyor martın 9 unda ilk aşılamamı yaptı.8. günde kan tahlili yaptırdım.sonuç 4,50 çıktı. Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi olduğu için henüz 2. testi yaptıramadım.bugün aşılamadan sonraki 16. gün ,adet görmedim.sizce kaç gün daha beklemeliyim( normalde 32 günde adet oluyorum) ve hamile olma olasılığım nedir???

kıslar ben sigara kullanıodum şu3gündür agzıma almadım bırakmaya çalısıorum ama çok zor gelio anlatamam ya allah sabır versin ya çok zor kullanan varmı asılama döneminde yazın kızlar azcık moral olsun banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…