merhaba arkadaşlar.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.4 yıl bitti 5 e giriyoruz.eşim unutmuş sanmıştım meğerse unutmamış bana süpriz yaptı yemeğe gittik.tek taş yüzük hediye etti bende çooooooooooooook mutlu oldum bugün.keşke bende ona bebek süprizi yapabilsem aşılamamın 11 günü.dün tahlil yaptırdım 1 çıktı.herkes erken yaptırmışsın diyor.bende çok kararsız kaldım.sizce gerçekten erkenmi olmuş.ben bugün için süpriz olur belki diye yaptırdım dün.yorumlarınızı bekliyorum.sevgiler.sermuh hoşgeldin bu arada tatil kuşu
canım aslında sevindirici 1,2,3 derken yükselcek 5ten sonrası pozitif sonuç sıfır değil hadi hayırlı olsun canım benim olmadı adetim geliverdi
kıslar ben sigara kullanıodum şu3gündür agzıma almadım bırakmaya çalısıorum ama çok zor gelio anlatamam ya allah sabır versin ya çok zor kullanan varmı asılama döneminde yazın kızlar azcık moral olsun banada
bende pree seed kullanacağım bu ay..ben bugün doktora gittim adetimin ikinci günü doktor bana biraz dinlen vücudun kendine gelsin çok ilaç verdik iki aşılama bir tüp bu yaşta çok bile ikinci tüp için biraz tooparlan hem belki kendiliğinden gelir çünkü olmaması için hiçbir neden yok dedi doktorum bende tamam dedim zaten bu ay ev taşıyoruz onunla ilgilenirim...benim bu kadar çok isteyişimin sebebine gelirse benim eltim 9 yıllık evli bende iki yıldır ve eltimin de çocuğu olmuyor..kaynanam heryerde iki gelin aldık ikiside şansıma kısır çıktı diyor buda beni mahfediyor onun yüzünü bile görmek istemiyorum ama haftada 3 gün görmek zorunda kalıyorum...oysa bilmiyordu ki sorun onun oğullarında(kocam şimdi çok şükür düzeldi)
ben de bir-iki ay kendi haline bırakmak istiyorum.çünkü henüz kendimiz deneyemedik bakalım olacak mı? ( çocuğa karar verir vermez gittim aşılama yaptırdım)..biraz daha şanslı sayılırım aslında,,en azından 1 sene çabalamam gerekiyor ama ben 3 ayda kendimi yıprattım..
kayınvalidene gelince takma boşver... hatta eşin bir gün onun yanında anne bende sorun var desin, o da sesini keser.. ben 5,5 yılllık evliyim eltim daha 6 aylık evli ve şuan 3 aylık hamile.. nasıl havalar atıyor yavrum bana... zaten onun sayesinde çocuk istemeye başladım.. gerçekten geç kalmışım çünkü insanların ağzı torba değil ki büzesin.elticim sayesinde herkes çocuğumuz olmuyor sanıyor..(bu Allah ın bileceği bir şey,onun takdiri ).. ya gitsin doğursun ne yaparsa yapsın zerre kadar kıskanmam ama şuan bana karşı tek üstünlüğü bu,bu nedenle bunu kullanıyor.. insanlar bir konudaki eksiklerini yada kusurlarını kapatmak için başkalarına kusur bulur, bilip bilmeden hikayeler yazarlar..en iyisi boşvermek!!
ilgimdisi nerelerdesin güzel annecik??????? bize haber yok mu uzaydaki küçük noktadan ????????????????
arkadaşlarrrrrrrr ben geldim nasılsınızzzzz
kızlarr.... bebegımm ıyı merak etmeyınn ama 2 gundr hastanedeydm az once cıktm kanamam yok cok sukur hıc olmadı cok sukur ama agrılrm vr
Cnm eltini takmaman en ıyısı
Boyle ınsanlar cok ne yazıkkı
bende 3 yıllık evlıyım 3 ay once korunmayı bırakdım ve komsumla konu arasında soledım (onlar hep cocuk yap felan derlerdı )
VAy benmıyım soleyen tum bına ogrendı nerdeyse gelen gecen ee bu ay !
En sonunda dedım vazgecdım ben ıslerım yogun seneye dedım
Cok gıcık bır durum bu cıdden
BEnde 3 aydır korunmayı bırakdım eger bu ayda olmazsa doktora gıdıcem
Yalnız dıkkatımı ceken hıc denemeden asılama oldum demıssın oyle bır sansımız varmı
yanı ben bu ay doktora gıdıp 3 aydır beklıyorum daha beklemek ıstemıyorum deme gıbı bır luksum varmı ozele gıdıcemde zaten ay ne bılım ınsan bılemeyınce
merhaba arkadaşlar.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.4 yıl bitti 5 e giriyoruz.eşim unutmuş sanmıştım meğerse unutmamış bana süpriz yaptı yemeğe gittik.tek taş yüzük hediye etti bende çooooooooooooook mutlu oldum bugün.keşke bende ona bebek süprizi yapabilsem aşılamamın 11 günü.dün tahlil yaptırdım 1 çıktı.herkes erken yaptırmışsın diyor.bende çok kararsız kaldım.sizce gerçekten erkenmi olmuş.ben bugün için süpriz olur belki diye yaptırdım dün.yorumlarınızı bekliyorum.sevgiler.sermuh hoşgeldin bu arada tatil kuşu
geldimmmmmm......gezdim tozdum geldim evde ütü temizlikte bitti yumurtalama günleri çalışmalarıda bitti artık burdayım şimdi bekliyozzz...
arkadaşlar şu preseed ne kadar etkili? bakıyorum yorumlarda bir çok bayan kullanıyormuş..
bu arada 38 gün oldu kırmızılar bugün geldi çok şükür.. biraz rahatladım.. şimdi ise bu ay aşıma deneyip denememek konusunda kararsızım.bir yanım başlamışken arka arkaya olsun diyor,bir yanım ise rahim filminde tüplerini açtılar biraz kendin dene diyor... aşılama yaptırsam, bu defa da olmazsa hem maddi hem manevi olumsuz etkilenicem.aşılama yaptırmazsam ve kendiliğinden olmazsa yine üzülücem keşke deneseydim diye..
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ama olmuyorrr..
merhaba arkadaşlar.ben size bir şey danışacaktım.mart ayının 9 unda aşılama yaptırdım.daha önceki tahlil sonuçlarımda rahim filminde eşimin testlerinde bir sorun olmadığı söylendi.ancak 2 yıldır korunmamamıza rağmen bebek olmadı.2 yıldır da doktor kontrolündeyim..Klomen,ovitrellli,puregon vs. ilaçlarını kullandım. bu zamana kadar doktor olur dediğinden aşılama uygulanmadı. Doktor baktı gördü olmuyor martın 9 unda ilk aşılamamı yaptı.8. günde kan tahlili yaptırdım.sonuç 4,50 çıktı. Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi olduğu için henüz 2. testi yaptıramadım.bugün aşılamadan sonraki 16. gün ,adet görmedim.sizce kaç gün daha beklemeliyim( normalde 32 günde adet oluyorum) ve hamile olma olasılığım nedir???
bilge79
parayı bastırınca herşeyi yapıyorlar özelde ki bu bence bazen iyi bazen kötü. ama konu bebek ise ve herşey cebinden cıkacaksa masraf olarak bence talep edebilirsin bunu.
kızlarr.... bebegımm ıyı merak etmeyınn ama 2 gundr hastanedeydm az once cıktm kanamam yok cok sukur hıc olmadı cok sukur ama agrılrm vr
ilgimdisi nerelerdesin güzel annecik??????? bize haber yok mu uzaydaki küçük noktadan ????????????????
bilge ben geliyorum ama kimsecikler yok topikte..........:44::44:
ben de bir-iki ay kendi haline bırakmak istiyorum.çünkü henüz kendimiz deneyemedik bakalım olacak mı? ( çocuğa karar verir vermez gittim aşılama yaptırdım)..biraz daha şanslı sayılırım aslında,,en azından 1 sene çabalamam gerekiyor ama ben 3 ayda kendimi yıprattım..
kayınvalidene gelince takma boşver... hatta eşin bir gün onun yanında anne bende sorun var desin, o da sesini keser.. ben 5,5 yılllık evliyim eltim daha 6 aylık evli ve şuan 3 aylık hamile.. nasıl havalar atıyor yavrum bana... zaten onun sayesinde çocuk istemeye başladım.. gerçekten geç kalmışım çünkü insanların ağzı torba değil ki büzesin.elticim sayesinde herkes çocuğumuz olmuyor sanıyor..(bu Allah ın bileceği bir şey,onun takdiri ).. ya gitsin doğursun ne yaparsa yapsın zerre kadar kıskanmam ama şuan bana karşı tek üstünlüğü bu,bu nedenle bunu kullanıyor.. insanlar bir konudaki eksiklerini yada kusurlarını kapatmak için başkalarına kusur bulur, bilip bilmeden hikayeler yazarlar..en iyisi boşvermek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?