Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
merhaba arkadaşlar.bugün bizim evlilik yıldönümümüz.4 yıl bitti 5 e giriyoruz.eşim unutmuş sanmıştım meğerse unutmamış bana süpriz yaptı yemeğe gittik.tek taş yüzük hediye etti bende çooooooooooooook mutlu oldum bugün.keşke bende ona bebek süprizi yapabilsem aşılamamın 11 günü.dün tahlil yaptırdım 1 çıktı.herkes erken yaptırmışsın diyor.bende çok kararsız kaldım.sizce gerçekten erkenmi olmuş.ben bugün için süpriz olur belki diye yaptırdım dün.yorumlarınızı bekliyorum.sevgiler.sermuh hoşgeldin bu arada tatil kuşu

canım aslında sevindirici 1,2,3 derken yükselcek 5ten sonrası pozitif sonuç sıfır değil hadi hayırlı olsun canım benim olmadı adetim geliverdi

valla canım ben kullanıyorum. hem de azaltmak yerine stresten iyice arttırdım.günde bir paketi buluyor.. aslında içmemek daha iyi özellikle bu dönemde ama olmuyor işte.. Allah bir bebek nasip ederse o zaman hemen bırakıcam inşallah...

ben de bir-iki ay kendi haline bırakmak istiyorum.çünkü henüz kendimiz deneyemedik bakalım olacak mı? ( çocuğa karar verir vermez gittim aşılama yaptırdım)..biraz daha şanslı sayılırım aslında,,en azından 1 sene çabalamam gerekiyor ama ben 3 ayda kendimi yıprattım..
kayınvalidene gelince takma boşver... hatta eşin bir gün onun yanında anne bende sorun var desin, o da sesini keser.. ben 5,5 yılllık evliyim eltim daha 6 aylık evli ve şuan 3 aylık hamile.. nasıl havalar atıyor yavrum bana... zaten onun sayesinde çocuk istemeye başladım.. gerçekten geç kalmışım çünkü insanların ağzı torba değil ki büzesin.elticim sayesinde herkes çocuğumuz olmuyor sanıyor..(bu Allah ın bileceği bir şey,onun takdiri ).. ya gitsin doğursun ne yaparsa yapsın zerre kadar kıskanmam ama şuan bana karşı tek üstünlüğü bu,bu nedenle bunu kullanıyor.. insanlar bir konudaki eksiklerini yada kusurlarını kapatmak için başkalarına kusur bulur, bilip bilmeden hikayeler yazarlar..en iyisi boşvermek!!

Cnm eltini takmaman en ıyısı
Boyle ınsanlar cok ne yazıkkı
bende 3 yıllık evlıyım 3 ay once korunmayı bırakdım ve komsumla konu arasında soledım (onlar hep cocuk yap felan derlerdı )
VAy benmıyım soleyen tum bına ogrendı nerdeyse gelen gecen ee bu ay !
En sonunda dedım vazgecdım ben ıslerım yogun seneye dedım
Cok gıcık bır durum bu cıdden
BEnde 3 aydır korunmayı bırakdım eger bu ayda olmazsa doktora gıdıcem
Yalnız dıkkatımı ceken hıc denemeden asılama oldum demıssın oyle bır sansımız varmı
yanı ben bu ay doktora gıdıp 3 aydır beklıyorum daha beklemek ıstemıyorum deme gıbı bır luksum varmı ozele gıdıcemde zaten ay ne bılım ınsan bılemeyınce

kızlarr.... bebegımm ıyı merak etmeyınn ama 2 gundr hastanedeydm az once cıktm kanamam yok cok sukur hıc olmadı cok sukur ama agrılrm vr

çok geçmiş olsun canım
inşallah bir daha hastaneye gitmek zorunda kalmazsın...yat dinlen biraz...

parayı bastırınca herşeyi yapıyorlar özelde ki bu bence bazen iyi bazen kötü. ama konu bebek ise ve herşey cebinden cıkacaksa masraf olarak bence talep edebilirsin bunu.

öncelikle nice nice mutlu yıllara eşinle canım. aranıza bebişlerin de eklenmesi dileğiyle. 10. gün regl olmayan herkese ben olumlu gözle bakıyorum tahlil yaptırsalar bile. bence sen adetin gecikmesini bekle.

geldimmmmmm......gezdim tozdum geldim evde ütü temizlikte bitti yumurtalama günleri çalışmalarıda bitti artık burdayım şimdi bekliyozzz...

canım hoşeldin. ohhh mis gibi otur ben de pazartesi el atacağım evime. belim çok ağrıyor bu aralar iş yapamadım. eşim de yoktu ya tembellikte maximum seviyeye ulaştım ama dün akşam geldi evin kabasını en azından almak gerekiyor. seni daha aktif bekliyorum artık madem evindesin :)))))

benim önerim preseed al ve kendin dene. zaten tüpler açılınca şans artıyor preseed de sperm dostu kayganlaştırıcı bir jel diye geçiyor. ben ebay den aldım. bana da burada tavsiye ettiler. hala kullanıyorum. umutluyum yani. diğer topiklerde ilk kullanımıyla (eşinde varikosel olmasına rağmen) hamile kalan da var 4 aşılama 2 tüp bebekten sonra sadece preseed le doğal yoldan kalan da var. bence dene zararsız bir jel. aşılamadan sonra ara vermek en iyisi. ben 13 ocakta yaptırmıştım biliyorsun hala preseedle kendim deniyorum.

8. günde 4.50 çıkmış ve hala adet olmamışsan ufaktan sevinmeye başla arkadaşım bence hamile olma olasılığın yüksek. 2. kan testini vakit geçirmeden yaptırmalısın bence. bize sonucunu yazarsan çok sevinirim.

bilge79
parayı bastırınca herşeyi yapıyorlar özelde ki bu bence bazen iyi bazen kötü. ama konu bebek ise ve herşey cebinden cıkacaksa masraf olarak bence talep edebilirsin bunu.

Cevabın ıcın tesekkurler cnm
Bakalım bu ay tutmazsa zaten dırek gıdıcem doktora
hayırlısı

canım sağol gelmişsin. nasılsın????bizim topiğin 19.00 itibaryle yatakodasına kapandığından şüphelenmeye başladım

iyi geceler herkese.aslında belirli bir saat yapsak o anda hepimiz bilgisayar başında olsak çok güzel olmazmıydı.sohbet koyu olurdu o zaman.sizleri özlüyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr

ağzına sağlık açelyacım... keşke benim eltim benden önce hamile kalsa diyordum hep kendisiyle çok samimiyetimiz yok ama düşmanlığımda yok..önceleri onun olsun sonra benim baktım zaman geçiyor.. bende yavaştan başlıyayım dedim ama olmadı... canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırsın o ezik kadının ağzı kapanır açılmaz bir daha

kızlarr.... bebegımm ıyı merak etmeyınn ama 2 gundr hastanedeydm az once cıktm kanamam yok cok sukur hıc olmadı cok sukur ama agrılrm vr

hoşgeldin tatlım çok şükür iyi bak bebişe kendine canım ya sigarayı bırakıorum ben sen nası içtinmi hamile kalmadan önce yoksa tamamen bırakmışmıydın seni içio dio hatırladım geçen asılama oldumuzdaöle demiştin sankiyada ben mi yanlıs hatırladımvalla çok zor aksamları daha çok istio canım ama bugun tam 4gün oldu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…