Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Kizlar 34 yil once bugun Bursa'da minik bir bebek dunyaya gelmis.İnsallah onun da minik mucize haberlerini vermek nasip olur.Hepinizi opuyorum ve Allah hepimize saglikli hayirli minikler nasip etsin diliyorum...:81:

doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara huzur ve mutlulukla girmen dileğiyle..

ergitess naber cınım? çifte kutlama yapmışsın kuntizella'ya. kıskandım :82: şaka bir yana evdeyim, iş yapamam lazım canım sıkıldı bakalım kimler var dedim bir baktım arkadaşım gelmiş. hemen yazayım dedim. öpüyorum canım.

sağol
bilgeciğim bende ev işini bitirdim komşumla çay içiyorum.. sizingibi hemşerilerimin msj gelince bende mutlu oluyorum.. bende tahlil vermeye yarın gıdcem kesın sonuç olsun diye... birde iki gundur eşime kızıyorum ben.. nedır bu milletin yozgatlılardan çektiği diye... kayseri deki çocuklarla ılgılı olarak .. 2009 da eşim bizi o baraja pikniğe götürdü biliyormusun o yuzden bıraz canımız sıkıldı...

Kizlar 34 yil once bugun Bursa'da minik bir bebek dunyaya gelmis.İnsallah onun da minik mucize haberlerini vermek nasip olur.Hepinizi opuyorum ve Allah hepimize saglikli hayirli minikler nasip etsin diliyorum...:81:

dogumgünün kutlt olsun....saglık mutluluk hep seninle olsun...inşallah.....

arkadaşlar ben yarın tahlile gidecektim ama hasta oldum nedense midem çok bulanıyor bugün çokta ümitlenmiştim yıkıldım ne yazıkki

mutlu yıllar...çok iyi bir yıl diliyorum....Rabbim sana dilediklerini versin, verdikleri sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin....

arkadaşlar nur topu gibi bir kistim olmuş :)) bir ay daha beklemedeyim..
bu ay için çok ümitliydim,moralim yüksekti.. kerata beni bebişimden kıskanıyorr kurulmuş yine baş köşeye.. napalım 1 ay da onun gönlünü yaparız.. yeterki misafirliği 1 ay ile sınırlı kalsın dimi ?

sağlıkla gelsin de biz sabırla bekleriz canım....
ama erkenden gelsinler artık kızıyorus yaniii
ben de kisti olup bekleyenlerdenim....üçüncü aşılamaya geçeceğiz...hadi hayırlısı size de...

Bilgecim msj ın için teşekkür ederim. Ben sana özel msj gönderemiorum malesef o yüzden burdan yazıyorum. Uzun zamandır topikte yokum... İlk aşılamam tutmadı malumunuz sonraki ay günüm geçti 1 hafta kadar bende çok umutlandım ama oda boş çıktı o ara oldukça moralim bozuldu. Eşimde topikte okuduklarımın beni olumsuz yönde etkilediğini düşündüğü için bırakmamı istedi ben bu konuda ona katılmadığım halde söz verdim içi rahat etsin diye. Neyse Bu arada Mart 17 de ikinci aşılamamı yaptırdım 3 gün sonra test yaptırcam ama çok umutlanamıyorum malesef. Bu arada ikinci aşılamadan hemen önce doktorum rahmimin fazla öne baktığını söyledi buda hamile kalmamı zorlaştırıyomuş. Bu aslında bir anlamda beni rahatlattı çünkü hiç bir sebep gösterilmemeside zor bir durum neye karşı mücadele ettiğimizi bile bilmiyoruz. Şimdi en azından bir sebebimiz var:) Bu arada aşılama sırasında çok sıkışık olman gerekiyo dedi bide rahmimin yapısından dolayı aşılama çok zor olunca mahfoldumm çok canım yandı. Ultrasonlu aşılama yaptılar. Çok sıkışık olduğumdan karnım çatlıycak gibiydi zaten bide üstten ultrasonla bastırıyolar alttan o plastik enjektörü dokru yere sokabilmek için uğraşıyo çok zordu yaa ... Hamdolsun oldu geçti şimdi sonucu bekliyoruz inşallah Rabbim yaşadıpımız bu zorlukların sonunda yüzümüzü güldürür.

Bilge sen ne durumdasın ???

arkadaşlar ben yarın tahlile gidecektim ama hasta oldum nedense midem çok bulanıyor bugün çokta ümitlenmiştim yıkıldım ne yazıkki

canım üzme kendini r yeni gün bizim için yeni bir umut. napalım kısmet başka zamanaymış. lütfen yıpratma kendini ve kafanı boşalt. bak ilgimdisi ve gizemx beklemedikleri anda hamiş haberi aldılar. ikisi de hazırlamamış kendini. sen de kendini şaşırt bu ay bambaşka bir şeye odaklan.

kutsal kist kardeşliği diye bi topik kursam şimdiden sen, ben ve masal üye olabiliriz :))) dana gibi de yatıyor dimi ekranda sinir bozucu şey. ben ikinci aşılamaya süperim hazır zart zurt derken kist var dediler fısssssssss söndü sonra da isyan geliştirdim takmıyorum, sıkıldım artık.

sağlıkla gelsin de biz sabırla bekleriz canım....
ama erkenden gelsinler artık kızıyorus yaniii
ben de kisti olup bekleyenlerdenim....üçüncü aşılamaya geçeceğiz...hadi hayırlısı size de...

soğan suyu mu içiyorsun yoksa hap mı kullanıyorsun canım? kutsal kist kardeşim.

canım hoşgeldin. çok merak etmiştim seni gerçekten. yaşadığın moral bozuklukları artık buruk bir anı olarak kalacak inşallah. bomba gibi haberini bekliyoruz.inşallah bu yaşadığın son aşılama olur. rahminin yapısını vs de ilk kez duyuyorum çok şaşırdım. bu konuda yapılabilecek bir şey var mı????eşinin tavrının aynısını benim eşim de sergiledi. hala da kızıyor ama napayım diyorum kur kur kafada delireyim mi diyorum aman iyi diyor :))))

Elizim canım en çok seni merak etmiştim gelir gelmez bilgisayarı açtım çok üzüldüm inan. ne olur güçlü ol biz ne desek boş biliyorum ama rabbim vaktini ve zamanını biliyordur Allahım hepimize sabır versin

bilgeeeee canım neler yapıyosun görüşmeyeli epey ayrı kaldık son haberleri okumaya çalışıyorum sayfalar çok ilerlemiş 10 günde

kızlar birşey soracağım size geçen ayın 27 sinde adet olmuştum adetlerim düzenlidir bu ayda 25inde bekliyordum olmadı bende bugün 2 ayrı idrar testinden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim?

ceymi derhal kan testi yaptır. O idrar testleri kolay kolay vermez ikinci çizgiyi. Yaşasın bir hamile daha geliyooooorrrrr galibaaaaaaa. Ay hadi inşallah canım ya. Nasıl sevinirim nasıl deliririm ya :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…