Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

ayyy ne güzel yaaaa muhtemelen fotodakii kızın..hemde aşılamayla...böyle duyunca insan kendi kendine bak oluyor...seninde olabiliyor diyor kendine...inşallah 2.side olur...Rabbim hakkında hayırlısını versin...mutluluğunu daim etsin...

Allah bağışlasın.inş. bi daa tadarsın.bizde tadarız.

evet canım fotodaki kızım ama küçük hali.olabilmesi bir umut ama ben pek umutlu değilim nedense bunda..ama inşallah olur..
Allah bağışlasın.inş. bi daa tadarsın.bizde tadarız.

sizlerde tadacaksınız evlat sevgisini birgün bu günler sınavımız bizim rabbim bizi öyle bir sınavdan geçiriyorki isyan ediyorlarmı diye kimi insanla bu dünyada kimisi öbür dünyada o yüzden herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.ben sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki 4 yıl tedavi gördüm çok sıkıntılar yaşadım manevi yönden.ama yinede herşeye çok şükür.allahım sizede nasip edecek inşallah sonra banada ikinci bebeğimi nasip edecek..

o günü hatırlamak bile istemiyorum benm ilk film puslu çıkmış hadi kalkıyorum derken bir daha o sırada 3 ağrı kesici yaptı yetmedi daha istedim ama daha fazlasınıda yapamam demişti. ben bu olayı kimseye bahsetmeyeyim derken salya sümük rimeller akmış saçbaş heryerde odadan çıktım kafamı kaldırdığım anda kaynanamın komşuları bir kaç akraba kapının dibinde bekliyorlarmış bu bağıranı kim görelim diye. nasılda denk geldiler körün taşı gibi hiç unutmam o günü berbattı. bir şey sormak istiyorum, aşılamadan sora doktor dinlen dedi fakat ben ev hanımıyım günlük işleri aynen yapıyorm ayrıca kaynanada bende onlarla beraber her şey 4 e katlanıyor. siz nasıl dinlendiniz öğrenebilirmiyim.

merhaba inşallah aşılaman tutar bebeğini alırsın kucağına aşılamadan sonra yatman gerekmiyor ağır işler yapmadığın taktirde bişey olmaz ben aşılamadan sonra ertesi gün uçağa bindim kıbrısa gittim ve çok ağır işlerde yapmak zorunda kaldım ama tuttu saadece yormayacaksın kendini..

çok fena olmuşş...tamda denk gelmiş..benim 1 tanesi tıkalıymış sanırım basınçla açtılar o anda ve gerizekalı röntgenci ağrı kesici bile yapmamıştı..neyse ben ordan çıktım 20 m ötede bayıldım yanımda annem vardı kadıncağızın eli ayağına dolanmış..babam yetişti eşim daha uzaktaydı o kucağına aldı öyle götürdü hastaneye ama öldüm dirildim..
ben daha öncekilerde hep çalışıyordum 2-3 gün dinlenip işe gitmiştim.
şimdi eşim hiç bir şey yaptırmıyor sabah kahv hazırlıyor akşam yemeği..akşama kadar sırt üstü kucağımda netbook yanımda abur cubur yiyecekler elektrik süpürgesi hiç kullanmadım ütüleri yapamdım kur temizlemeye verdik çamaşır silkip asmadım.yani çok şey yapmadım..hatta banyo bile 2 gün sonra yaptım çünkü tüp bebekte 2-3 gün sonra yaptırıyorlar ben aşılamadada bekledim..
tutacaksa her halikarda tutarda ben yinede dikkat ettim..

ben ilk 2 aşılamamda kimseye söylememiştim, sadece kardeşimin haberi vardı. ne annemim ne kayınvalidemin ne arkadaşlarımın ne komşularımın haberi yoktu. süper oluyor kimse bilmeyince. ayrıca ozaman çalışıyordumda, bide arazi işi benimki sürekli ayakta bedenen çok yoruluyordum. aşılamadan sonra ertesi gün işe gidiyordum. işim yüzünden hep ağır birşeylerde kaldırıyordum, habire koşturuyordum. içim içimi yiyordu birşey olcak diye.
sonraki 2 tanede herkese söyledim. söylemez olaydım. noldu belli oldumu, aman sen otur, birşey yapma, senin yüzüne bi güzellik geldi, tat bundan canım çeker insanı hamile moduna sokuyolar, ister istemez gaza geliyorsun sende. ama öyle oturupta dinlenmedim pek, ilk gün yattım sonraki günler rutin hayatıma devam ettim. ilk ikisinde çalışıyordum, 3. aşılamam arife günü olmuştu mağlum ertesi bayram nereye yatıcan oturamamıştım bile gelen giden yüzünden. bunda biraz daha dikkat ettim ama sonuç ortada işte

bu arada nihayet adet oldum. birkaç günlük gecikme beni biraz olsun umutlandırmıştı ama yine negatif sonuç. ya kızlar biliyorum iğrenç olucak ama; adetliyim ve parça parça beyazımsı katı birşeyler geliyor, hiç böyle olmamıştı. iltihap falan olabilirmi, hiçbir fikrim yok yani :26:

kızlar ya buradan rahim filmi ile ilgili anılarınızı okuyunca şaştım kaldım. ben de çektirdim rahim filmi ama neredeyse hiç ağrım olmadı.tek bir sorunum vardı o da çok sıkışık olmak. bitse de tuvalete gitsem diye düşünmekten hissetmemiş de olabilirm :) benim acı eşiğim düşüktür o kadar acı çeksem ne yapardım bilmem.

amin canım inşallah dediğin gibi olur bu topicte kucağına bebişini almayan kalmaz. gerçi olacak olan her şekilde olur diyenler çok ne kadarı doğru tartışılır.
uufff senin anını okuyunca yaşamış gibi oldum Allah tekrarlatmasın çok zordu eski yöntem. benmde tüplerin biri sanki kapalı gibiymiş ama ofis işlemi sırasında (ofisi biliyorsunuzdur su ve kamera ile bakıyorlar rahime) onun yoğun mukus olduğu anlaşıldı tazzikli su tüpleri biraz temizledi. o aşılamam tutmuştu hemde çoğul neyazıkki ohss eritti bebişlerimi. netbook un alt kısmından özellikle, yoğun radyasyon yayılıyor keşke vücuduna fazla yaklaştırmadan kullansan.
evet başkalarına söylemek benm de hoşuma gitmiyor sesiz sedasız yapmak en güzeli. Benm eşim sağolsun hiç fırsat vermez evde karınca pırtlatsa hemen babasına yetiştirir oda sülaleye. çok sıkıntılıyım bu durumdan dolayı nasıl geçiririm bilmiyorum. Olucak tatlım bizim bebişimiz oluzaaaak hissediyorum. ben özellikle eşim için istiyorum yaşı ilerledi evdeki kediyi bebeği gibi seviyor zoruma gidiyor bazı anlarda.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2gün önce yaptırdım aşılamamı ilk aşılamamdı içimde bir umut olacakmış gibi geliyor.iki gündür bel ve adet olacakmışım gibi hafif karın ağrısı çekiyorum.umarım olumlu sonuç alırız hepimiz.:97:

Son düzenleme:
kızlar benide ekleyin nasıl oluosa beni unutmussunuz bende dinlenmedeyim.....(

hayır hayatım unutmadım. durdurumun ne idi onu unuttum. yaptırdın mı beklemede misin? yanlış da yazmak istemedim. o yüzden. hemen ekliyorum canımcım.

ayol tek senmiii bilge beni bile unutmuştu....:)dedimm yaaazzz ne olduğu belli değil diye..yazdı:)sonrada dinleniyozzzz...:))))

aaaaa çok rica ederim sermuh ne yazayım bilemedim ondan bekledim. sonra senin durum kesinleşti öyle ekledim. hem sen herkese cevap yazdın bi bana geçmiş olsun dileklerime vs. cevap yazmadın ayol ben ne edeyim????

iyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende bu ay aşılama olacağım.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..

Elmescım hoşgeldin. ne güzel kalabalıklaşıyoruz. umudunu hiç kaybetme. bakalım nasıl günlere gebeyiz burada

benki herkeze cevap v ermeye çalışıyorum.elimden geldiğince herkeze teselli ve moral vermeye çalışıyorumm...tühhh banaa...gerçekten çok üzüldümmm bir ara bağlantı çok sıkıntılıydı yazdıkalrım siliniyordu bağlantı kopuyordu...o arada kaçtı galiba gözümdennn...ama inan bilerek değil...
biliyorummm affettin benii

ooo kızlar herkes buraya taşınmış inşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize bu ay hepimizin gömüşleri dolsun.Ben bu ay dinlenirken boş durmayayım dedim soğan kürüne başladım arkasından da incir kürü yapacağım.Soğanın tadı berbat bende iştahsızlığa yol açtı birşey yiyesim gelmiyo.Yani zayıflamak için birebir.

hoşgeldin burculumu hayırlı olsun inşallahh...ağrıları çok kafaya takma daha her şey çok yenii...inşallah güzel haberler gelirr...

amaaaaan boşverrrr ne olacak hayatım buradayız ya. daha çok yazışıcaz Allah'ın izniyle. bebiş haberleri alıcaz vericez inşallah. affetmek ne demek hayatım aşkolsun. başımın üstünde yeriniz var. sevgiler

valla ben artık eski topiğe pek uğramıyorum. ocak bitti ya olanları orada bıraktım :) umarım kalanlar iyi haberler getirirler. ceymi mesela. seni de ekliyorum hayatım. ayrıca tebrik ederim soğan suyunu içemedim iğrenç bir şeydi çünkü.

Son düzenleme:
kızlar, 2 saat önce hsg çektirdim.
biliyorsunuz geçen ay aşılama yaptırmıştık, doktorum ilk aşılamada hsg ye gerek yok, tutmazsa çektiririz demişti, tekrar aşılama yada tüpe karar verdiğimizde hsg yüzünden 1 ay beklemeyelim diye çektirdim bende.

anestezi olmadım. aleti yerleştirirken çok acıdı, salak hemşire demir olanı vermiş, ben çığlığı basınca onu çıkartıp plastik olanı taktılar. ilaç sırasında da reglideki kramlar gibi kramp girdi karnıma. toplamda10 dk. sürdü. sonrasında kanama oldu hala da az az geliyor ama çok şükür 2 tüpte açık çıktı. a

hsg den sonra da hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar, inşallah öyle olur.

bu arada ocağın ilk haftasında aşılama yaptıran arkadaşlarım yumurtlama dönemimiz geldi, herkese hayırlı işler, bakarsınız bekleme odasındayken kendiliğinden hamiş kalırız

SELAM GÜZEL ANNE ADAYLARI

öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize umut olsun sizleri buradanda takip ediyorum ben artık aşılama defterini kapattım ama başka konuda şu an mücadele veriyorum bizde morfoloji problemi çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyoruz nasipse nisanda da tüp bebek yaptıracağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…