kızllaaarrrr bn geldımmmm :))))))) nıhayet buldum sızı vallahı sohbet etmeyı ozledımm dıger topıcten vazgecssek mı artık orası bıze ugurlu gelmedı pekk hem sayfamız cogaldııı zor oluyo takıp etmesıı ne dersınn ... canlarımmbeklıyorumm hepınızıı buarada aylıncım daha tahlıll sonuclarımın hepsını almadım vermedıgım kanlarda vr bunların sonucuna gore rahım fılmm cekılcek .. korkuyorum da bakalımm hayırlısı canım bnm
bebeıslerımızz kossun bıze subat ayındaaa dımı kızlarr ? bu aykı sloganımız ıyı dusun ıyı olsunn OK?
canım rahim filmi 2 şekilde çekiliyor. bi eski metod var çok acılı olan bide yeni bir yöntem röntgen gibi birşey o, hiçbirşey anlamıyorsun. eğer çektireceksen mutlaka ne yap et ara bul yeni yöntemle çektir. ben istanbulda yaptırmıştım, işelem 5 dakika sürüyor, 10 dk. sonra raporu verdiler, yarım saat sonra otobüse bindim, ertesi gün işe gittimeski yöntem hem çok acılı oluyormuş hemde günlerce ağrı çekiyormuşun.
evet ben eski yöntemle olmuştum öyle bağırdımki hastaneyi birbirinr kattım çok acı verici kanamada uzun süre dinmedi.
benim velet bana feci kilo aldırdı öyle gitti..ee ne yapmak lazım kilolarıda göndermek lazım..göbeğim yoktu göbeklendim bile...sabah akşam mekik soğukta olsa dışarı bol bol yürüyüşş..sabah erken kalkılacak kahvaltı yapılacak öğlen pasta börek arttırmak yok...akşam mutlaka çorba içilecek ve düzenli yemek yenilecek..ve kilolar gidecek...sağlık gelecek...yeni yumoşlar için bedenimi sağlıklı hale getirmeliyizkiii yaramaz spermlerle olan savaşı kazanalım...
bu siteye kayıt olduğum için çok mutluyum çünkü bazı şeyleri sadece ben yaşıyorum diye sanıyordum kimse anlamıyor yaşamayan hiçkimse.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış derler.bu çok doğru.iyiki varsınız çok teşekkür ederim sizlere.bende bugün dr gittim marta kadar dinlenme dedi.martta tekrar aşılama.keşke diyorum bir mucize olsa kendiliğinden olsa ama 2 kez hamile kaldım ikiside ilaçlarla.kimi insan ne kadarda şanslı.herşey yolunda giden insanlar.bu tür tedaviler olmayan insanlar ama onlar bunun farkında değil nedense.korkularım var.bu aralar bir başka benim sanki.kendimi ben bile tanıyamıyorum.bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazende heryer herkes bunaltıyor beni.ama şundan eminim yılmayacağım rabbim nasip ederse benimde çocuğum olacak.buna inanıyorum.hepimizin olacak.buna canı gönülden inanıyorum.rabbşm çooooooooooook büyük dualarımız kabul olacak
kızlar ben bir hata yapmışım bu gün dışarda spor yapamayınca evde yapayım dedim 10 tane mekik çektimm mahvoldum..(bu arada eski bir milli takım sporcusuyum)sözde kendimi zorlamadım 10 tane çektim ama düşük devam ettiği için yani hala kanamam devam ediyor...ağrıdan mahvoldum..karnımı kasınca ağrı tavan yaptı...kanama arttı ....aman dikkat edin kendinize...
hahah.haydi spora diosun ha.bende 5-6 kilo aldım.sanırım ilaçlardan hormonlarmın bozuldu.kimseye diyemyrm bebek tedawsi görüyoruz diye.insan içine çıkmak istemyrm.sen beni iianlarsın.senin yarı yılın kadar ewliyim ama.yıllar içinde insanların çok üstüne geliyorlar.bilinçsiz insanlar.duygularımla oynuyorlar.cahilce lafları yüzünden.bu aşılamadan beri 12 günde ewden bir defa dışarı çıktım.eşimide işten çıkardılar.bende ayrıldım.bunalımdayım.inş. pzt.olumlu haber alırım. hepimiz için hayırlısı.allah yardımcımız olsun...
bebiş berektle gelir olursa kafana takma....iş konusunda üzüldüm...profiline baktım balıkesir yazıyor ..ben istanbuldayım ama balıkesirde iş konusunda eğer uygun olursan yardımcı olabilirim...şu an personel ihtiyacı varmı bilmiyorum ama ben önerirsem ilk fırsatta alırlar..sıkma canını her şey olur gider...
ewet bebek nasibiyle gelir derler.sen ne iş yapıyorsun ki yada nasıl yani önerirsem? anlamadım pek.
iyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende bu ay aşılama olacağım.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..
şu an çalışmıyorum bu işler yüzünden ayrıldım...ara verdim..teknoloji ve kozmetik ürünler satışı yapan bir çok ilde satış mağazaları olan bir şirketin genel müdürüydüm...yıllarca çalıştım..yani ben istersem sende uygun olursan nasibinde varsa olur...
burda gelene hoşgeldinnnn var...umarım burası hepimize hayırlı gelir...
hoşgeldiin.inş. aşılaman mutlu haberle son bulur.iyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende bu ay aşılama olacağım.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..
kızlar benide ekleyin nasıl oluosa beni unutmussunuz bende dinlenmedeyim.....(
hoşgeldiin.inş. aşılaman mutlu haberle son bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?