Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

canım rahim filmi 2 şekilde çekiliyor. bi eski metod var çok acılı olan bide yeni bir yöntem röntgen gibi birşey o, hiçbirşey anlamıyorsun. eğer çektireceksen mutlaka ne yap et ara bul yeni yöntemle çektir. ben istanbulda yaptırmıştım, işelem 5 dakika sürüyor, 10 dk. sonra raporu verdiler, yarım saat sonra otobüse bindim, ertesi gün işe gittim eski yöntem hem çok acılı oluyormuş hemde günlerce ağrı çekiyormuşun.

slm 31 ocakta aşılama yaptırdım bu 3. aşılamam arkadaşlar benide aranıza alın

evet ben eski yöntemle olmuştum öyle bağırdımki hastaneyi birbirinr kattım çok acı verici kanamada uzun süre dinmedi.

kızlar ben bir hata yapmışım bu gün dışarda spor yapamayınca evde yapayım dedim 10 tane mekik çektimm mahvoldum..(bu arada eski bir milli takım sporcusuyum)sözde kendimi zorlamadım 10 tane çektim ama düşük devam ettiği için yani hala kanamam devam ediyor...ağrıdan mahvoldum..karnımı kasınca ağrı tavan yaptı...kanama arttı .... aman dikkat edin kendinize...

evet ben eski yöntemle olmuştum öyle bağırdımki hastaneyi birbirinr kattım çok acı verici kanamada uzun süre dinmedi.

aynenn:) hatta ölüyorum sandım sabaha kadar hastanede yatırdılar serum filan bağladılar..ilkini eski yöntemle yaptım...tabi acemilik sonra öğrendim..ooo süper birşey...kendi aracımla tek başıma hastaneye gittim.işlem yapıldı uyandım..yine kendi aracımı sürerekk işime gitmiştim..kimse o acıyı çekmesin diyede bu işle alakadar olanlara anlatıyorum..

hahah.haydi spora diosun ha.bende 5-6 kilo aldım.sanırım ilaçlardan hormonlarmın bozuldu.kimseye diyemyrm bebek tedawsi görüyoruz diye.insan içine çıkmak istemyrm.sen beni iianlarsın.senin yarı yılın kadar ewliyim ama.yıllar içinde insanların çok üstüne geliyorlar.bilinçsiz insanlar.duygularımla oynuyorlar.cahilce lafları yüzünden.bu aşılamadan beri 12 günde ewden bir defa dışarı çıktım.eşimide işten çıkardılar.bende ayrıldım.bunalımdayım.inş. pzt.olumlu haber alırım. hepimiz için hayırlısı.allah yardımcımız olsun...

benide bekleyenler listesine alın.24 şubat aşılama.pzt.belli olacak.yrn 12.gün falan.kan tahlili yaptırsammı.pzt.mi beklesem?

dediğin gibi yaşamayan hiçkimse anlamıyor.hayırlısı olsun.ilaçlada olsa hamile kalmşssn.yani olcabiliyor.belki bu şubatta kendiliğpnden hamile kalırsın.bende senin gibiyim. bazen tüm duwarlar üstüme geliyor. bazen içim kıpır kıpır oluyor.gezip tozasım geliyor.dengesiz hallerdeym yani:84:

dikkat et kendine zorlama fazla.

bebiş berektle gelir olursa kafana takma....iş konusunda üzüldüm...profiline baktım balıkesir yazıyor ..ben istanbuldayım ama balıkesirde iş konusunda eğer uygun olursan yardımcı olabilirim...şu an personel ihtiyacı varmı bilmiyorum ama ben önerirsem ilk fırsatta alırlar..sıkma canını her şey olur gider...

ewet bebek nasibiyle gelir derler.sen ne iş yapıyorsun ki yada nasıl yani önerirsem? anlamadım pek.

ewet bebek nasibiyle gelir derler.sen ne iş yapıyorsun ki yada nasıl yani önerirsem? anlamadım pek.

şu an çalışmıyorum bu işler yüzünden ayrıldım...ara verdim..teknoloji ve kozmetik ürünler satışı yapan bir çok ilde satış mağazaları olan bir şirketin genel müdürüydüm...yıllarca çalıştım..yani ben istersem sende uygun olursan nasibinde varsa olur...

iyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende bu ay aşılama olacağım.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah..

anladım.çok saol.bende şuan işe başlamak istemiyrm.eğer bebek olursa ondan sonra çalışmayı düşünyrm.şuan eşim ön planda.

hoşgeldiin.inş. aşılaman mutlu haberle son bulur.

hoşbulduk canım inşallah hayırlısı olsun diyorum hep benim için hayırlıysa ver diyorum hayırlı değilse verme allahım diya dua ediyorum ben 8 yıllık evliyim 3.5 yaşında kızım var oda aşılamayla oldu.çok sıkıntılar yaşadım ama evlat sevgisini tattım bu bebeğide çok istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…