SELAM GÜZEL ANNE ADAYLARI
öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize umut olsun sizleri buradanda takip ediyorum ben artık aşılama defterini kapattım ama başka konuda şu an mücadele veriyorum bizde morfoloji problemi çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyoruz nasipse nisanda da tüp bebek yaptıracağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları
ben ilk 2 aşılamamda kimseye söylememiştim, sadece kardeşimin haberi vardı. ne annemim ne kayınvalidemin ne arkadaşlarımın ne komşularımın haberi yoktu. süper oluyor kimse bilmeyince. ayrıca ozaman çalışıyordumda, bide arazi işi benimki sürekli ayakta bedenen çok yoruluyordum. aşılamadan sonra ertesi gün işe gidiyordum. işim yüzünden hep ağır birşeylerde kaldırıyordum, habire koşturuyordum. içim içimi yiyordu birşey olcak diye.
sonraki 2 tanede herkese söyledim. söylemez olaydım. noldu belli oldumu, aman sen otur, birşey yapma, senin yüzüne bi güzellik geldi, tat bundan canım çekerinsanı hamile moduna sokuyolar, ister istemez gaza geliyorsun sende. ama öyle oturupta dinlenmedim pek, ilk gün yattım sonraki günler rutin hayatıma devam ettim. ilk ikisinde çalışıyordum, 3. aşılamam arife günü olmuştu mağlum ertesi bayram nereye yatıcan oturamamıştım bile gelen giden yüzünden. bunda biraz daha dikkat ettim ama sonuç ortada işte
ayol tek senmiii bilge beni bile unutmuştu....:)dedimm yaaazzz ne olduğu belli değil diye..yazdı:)sonrada dinleniyozzzz...:))))
ya üzülmüştüm ben ama gerçekten çünkü sizlerle paylasmak yazdıklarınızı okumak çok moral verio bana kimseye soramadıgım seyler hakkında bilgi sahibi oluorum iyiki varsınız çok tesekkür ederim bu aylarda dinlenelim güzel güzel moral depolayalım inş.güzel günler güzel bebişler bizimle olur.........
bilgeeee, geldi mi preseed?
SELAM GÜZEL ANNE ADAYLARI
öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize umut olsun sizleri buradanda takip ediyorum ben artık aşılama defterini kapattım ama başka konuda şu an mücadele veriyorum bizde morfoloji problemi çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyoruz nasipse nisanda da tüp bebek yaptıracağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları
geldi elizcim içinden tuhaf hediyeler de çıktı 3 tane fsh testi 3 tane ovulasyon testi :)))) preseed'e bağladım umutlarımı bu ay. sen aldın mı canım?
ohh ohh bonuslu preseed :)) yok canım ben daha almadım, siz bi kullanın bakalım bebişler gelirse önümüzdeki ay bende alırım.
hoşgeldin burculumu hayırlı olsun inşallahh...ağrıları çok kafaya takma daha her şey çok yenii...inşallah güzel haberler gelirr...
hadi hayırlısı olsun Allahım dualarını geri çevirmesin. yumurta sayın güzel birde 4ü birden geliyomuymuş yaramazlarınmerhaba hanımlar bugün gittim doktora 4 tane yumurtalık oluşmuş3 tanesi sağda 1 tanesi solda rakadan büyüyyenlerde var dedi ama onlar olmaz dedi..pazar çatlatma iğnesi vuruncam.salı günüde aşılama olacak 11.30 doktor umutlu konuştu hiç birşeyi takma dedi ama çoğul olabilir dedi bunuda göze alıyormusun dedi..
sancalcım tamamen benim unutkanlığım lütfen üzülme. hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel. aramızdan ayrılma sürü halinde hamile kalıcaz dimi kızlar :)))))
diğer topicten vazgeçelim de diğer topiki izleyen çok kişi var kimisi bana özelden geçmiş olsun mesajları yazdı hiç topikte olmayan tanımadığım isimlerdi... birde oraya gelen lütfen benide alın aranıza diyor sanırım aramızdaki o güçlü ve o inançlı bağ herkezi etklemiş..:)bence oraya hepimiz bu topiğin adresini verelim burda olduğumuzu bilsinler..burdan cevaplayalım...
bu arada rahim filmini genel anesteziyle çektir çok rahat oluyor en azından travmatik acılar kalmıyor...ben en son çektirdiğimi unuttum bile ama ilki normaldi hastanelik olmuştum...boşuna acı çekmezsin..
canım rahim filmi 2 şekilde çekiliyor. bi eski metod var çok acılı olan bide yeni bir yöntem röntgen gibi birşey o, hiçbirşey anlamıyorsun. eğer çektireceksen mutlaka ne yap et ara bul yeni yöntemle çektir. ben istanbulda yaptırmıştım, işelem 5 dakika sürüyor, 10 dk. sonra raporu verdiler, yarım saat sonra otobüse bindim, ertesi gün işe gittimeski yöntem hem çok acılı oluyormuş hemde günlerce ağrı çekiyormuşun.
slm 31 ocakta aşılama yaptırdım bu 3. aşılamam arkadaşlar benide aranıza alın
kızlar ben bir hata yapmışım bu gün dışarda spor yapamayınca evde yapayım dedim 10 tane mekik çektimm mahvoldum..(bu arada eski bir milli takım sporcusuyum)sözde kendimi zorlamadım 10 tane çektim ama düşük devam ettiği için yani hala kanamam devam ediyor...ağrıdan mahvoldum..karnımı kasınca ağrı tavan yaptı...kanama arttı ....aman dikkat edin kendinize...
aynenn:) hatta ölüyorum sandım sabaha kadar hastanede yatırdılar serum filan bağladılar..ilkini eski yöntemle yaptım...tabi acemilik sonra öğrendim..ooo süper birşey...kendi aracımla tek başıma hastaneye gittim.işlem yapıldı uyandım..yine kendi aracımı sürerekk işime gitmiştim..kimse o acıyı çekmesin diyede bu işle alakadar olanlara anlatıyorum..
gel canımmm gellll burası dınlenme odasıııı beraber hamıs kalıcaz ınsallah mart ayında ... kedıcıkler gıbı belkı bızede ugur getırır mart ayı he kızlar??kızlar benide ekleyin nasıl oluosa beni unutmussunuz bende dinlenmedeyim.....(
kızlar, 2 saat önce hsg çektirdim.
biliyorsunuz geçen ay aşılama yaptırmıştık, doktorum ilk aşılamada hsg ye gerek yok, tutmazsa çektiririz demişti, tekrar aşılama yada tüpe karar verdiğimizde hsg yüzünden 1 ay beklemeyelim diye çektirdim bende.
anestezi olmadım. aleti yerleştirirken çok acıdı, salak hemşire demir olanı vermiş, ben çığlığı basınca onu çıkartıp plastik olanı taktılar. ilaç sırasında da reglideki kramlar gibi kramp girdi karnıma. toplamda10 dk. sürdü. sonrasında kanama oldu hala da az az geliyor ama çok şükür 2 tüpte açık çıktı. a
hsg den sonra da hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar, inşallah öyle olur.
elız81 sen kurtulmussun arkadasım hsg sırası bnde bnmde dr um ılk asılamamdan once yapmadı sasırmıstım hatta bnde bu dınlenme ayımda cektıreyım dedım yenı dr umda ıstedı ztn korkuydum bu hsg den burdn okudukca rahatlıyormm buarada preseed gelmedı bnm yanlıslık oldu sanırım bıda verdım sıparıs..
bu arada ocağın ilk haftasında aşılama yaptıran arkadaşlarım yumurtlama dönemimiz geldi, herkese hayırlı işler, bakarsınız bekleme odasındayken kendiliğinden hamiş kalırız
anunaki canım valla doktorda öyle söyledi çoğul olabilir dedi benim arkadaşım benim gittiğim bu doktora gitmişti 6 tane tutmuştu 4 ü sonlandırdılar 2 tanesini bıraktılar şimdi 1 yaşında ikizleri var.doktorumuzun eli bereketli tuttuğunda çoğul tutuyor :86: ama bakalım bizim bir tane bile tutacakmı..
ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldımooo kızlar herkes buraya taşınmış inşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize bu ay hepimizin gömüşleri dolsun.Ben bu ay dinlenirken boş durmayayım dedim soğan kürüne başladım arkasından da incir kürü yapacağım.Soğanın tadı berbat bende iştahsızlığa yol açtı birşey yiyesim gelmiyo.Yani zayıflamak için birebir.
sancalcım tamamen benim unutkanlığım lütfen üzülme. hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel. aramızdan ayrılma sürü halinde hamile kalıcaz dimi kızlar :)))))
ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım
eğer iştahsızlık yapıyorsa bende yapayım bu kürüben ilaçlar yüzünden kilo almadım lakin yoğun çabalarıma rağmen veremiyorumda. spora gidiyorum, yediklerimede dikkat ediyoru ama nafile, sadece 1 kilo verebildim. nisana kadar ilaç falan kullanmıyacağım bakalım fark edicekmi birşeyler. nisanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz, uzun bir dinlenme sürüce var şimdi önümde.
ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?