Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

merhaba Ceymi, morfolojiyi nasıl düzelmeye çalışıyorsunuz? ürolog ilaç mı verdi?

merhaba ninya, bizde aşılamadan kimseye bahsetmedik, sadece 1 tane arkadaşım biliyor, o da bilmese çatlardım herhalde. benim hem ailem hemde arkadaşlarıma bebek yapın artık dediklerinde yavaş yavaş düşünüyoruz demiş bulundum. bu bile her görüştüğümüzde konuştuğumuzda bişey yok mu diye sormalarına yetiyor. keşke onu bile söylemeseydim diyorum şimdi, insan kendini daha çok baskı altında hissediyor.
bu günlerde geçicek inşallah, sonra göbişlerimizi gere gere dolaşıcaz

merhaba hanımlar bugün gittim doktora 4 tane yumurtalık oluşmuş3 tanesi sağda 1 tanesi solda rakadan büyüyyenlerde var dedi ama onlar olmaz dedi..pazar çatlatma iğnesi vuruncam.salı günüde aşılama olacak 11.30 doktor umutlu konuştu hiç birşeyi takma dedi ama çoğul olabilir dedi bunuda göze alıyormusun dedi..

ayol tek senmiii bilge beni bile unutmuştu....:)dedimm yaaazzz ne olduğu belli değil diye..yazdı:)sonrada dinleniyozzzz...:))))

ya üzülmüştüm ben ama gerçekten çünkü sizlerle paylasmak yazdıklarınızı okumak çok moral verio bana kimseye soramadıgım seyler hakkında bilgi sahibi oluorum iyiki varsınız çok tesekkür ederim bu aylarda dinlenelim güzel güzel moral depolayalım inş.güzel günler güzel bebişler bizimle olur.........

sancalcım tamamen benim unutkanlığım lütfen üzülme. hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel. aramızdan ayrılma sürü halinde hamile kalıcaz dimi kızlar :)))))

bilgeeee, geldi mi preseed?

geldi elizcim içinden tuhaf hediyeler de çıktı 3 tane fsh testi 3 tane ovulasyon testi :)))) preseed'e bağladım umutlarımı bu ay. sen aldın mı canım?

ceymi bu kadar olur ben seni anmıştım bugun. müsaden olursa seni de listeye eklemek isteriz. inşallah herşey istediğin gibi olur da senden de güzel haberler alırız. tüp bebek konusunda başarılar diliyorum. kalbini ferah tut. çok çok öptüm.

hadi hayırlısı olsun Allahım dualarını geri çevirmesin. yumurta sayın güzel birde 4ü birden geliyomuymuş yaramazların
sancalcım tamamen benim unutkanlığım lütfen üzülme. hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel. aramızdan ayrılma sürü halinde hamile kalıcaz dimi kızlar :)))))

sürü halinde hamile olmak ne güzel olurdu hamileler sürüsü geliyoooo boşaltın yolları lokantaları kurun kazanları

anunaki canım valla doktorda öyle söyledi çoğul olabilir dedi benim arkadaşım benim gittiğim bu doktora gitmişti 6 tane tutmuştu 4 ü sonlandırdılar 2 tanesini bıraktılar şimdi 1 yaşında ikizleri var.doktorumuzun eli bereketli tuttuğunda çoğul tutuyor :86: ama bakalım bizim bir tane bile tutacakmı..

evet evet sermuhcum yazalımda burdan konusalım nede olsa bekleme odası burasıı ... dr umla konustm sen merak etme anestezıyle olucak ztn dedı belkı tahlıl sonuclrına gore erteleyebılırım bıraz hsg nı dedıı okudukca ıcım bı tuhaf oluyo aman yarabbım dıyorummm bn napıcam ama sagolun kızlarr ıcımı rahatlatıyosunuz ıykı bu sıteye uye olmusumm buarada dgru dıyosunnaramazda baya guclu bı bag olustu valla ınanın gun ıcınde bıle hep aklıma gelıyosunuzz aman amann nazar degmesın sermuhcum

tesekkur ederım tatlımm bnde dr umla gorustum anestezıyle olcak dedı hemen ısıne donebılırsın dedi... Allah dagına gore kar verırmıs degılmı kaderımızde var yasıyoruz ıstee ... kadın olmak cok zor ama yılmak yok bızde anne olucazzz

slm 31 ocakta aşılama yaptırdım bu 3. aşılamam arkadaşlar benide aranıza alın

hosgeledın canımmm ınsallah hamıs haberlerınızı alırız bıraz ıcımız acılır umut olur bızede

hay Allahım yaa neden dıkkat etmıyosun kendıneee offf ıcım sıkıdıı bıde bıze dıyosun dıkkat edın dıyeee yapma bırak kılolarla kalalım saglık olsun bebıss olsunnn yeterr bızzeee

buarada bnm ızın almam acaıp problem ıs yerınde napıcam bılmıyorm bugun kan tahlılım ıcın ızın ıstedım alt tarafı 2 saat bana bu ızın olayınız sık sık olmuycak degılmı dedı müdire hnm. bı havalı bı havalıı acaıp bozuldum anlatamadımdaa sız bekarsınız nasıl anlıcksınız nıye gttıgımıde dıyemedım bnm cocugum olmuyoo dıye bagırmak ıstedım yapamdımm ama ıcımde cıglık cıglıga fırtınalar koptuu mecburen fılm cekılsede donucem ıse :2:hemen

kızlar benide ekleyin nasıl oluosa beni unutmussunuz bende dinlenmedeyim.....(
gel canımmm gellll burası dınlenme odasıııı beraber hamıs kalıcaz ınsallah mart ayında ... kedıcıkler gıbı belkı bızede ugur getırır mart ayı he kızlar??

hay Allah yaaa evet evtt hepımıze hayırlı ısler ocak ayının ılk haftası grubuu atlayın kocalarınızın ustune ... yılmak yokk bakarsınız denk gelır tutarmı tutarrr dınlenırken kafaya takmadıgımızdfan belkı meleklerımız gelıverırr cıkmayan candan umut kesılmezzz

Son düzenleme:

senin için hayırlısı ise tutsun inşallah hayırsızsada Allahım hayırlıya çevirsin. aslında bi doğurunca çoğul gebelik olucak bu kadar yıldan sora soranlara ben yapınca böyle yaparım işte diyeceksin

hosgeledın canımmm ınsallah hamıs haberlerınızı alırız bıraz ıcımız acılır umut olur bızede

teşekkür ederim canım hoş buldum. Amin hepimiz emelimize ulaşırız inşallah. beklemek buradayken daha kolay. paylaşmak, karşındakinin anladığını bilmek biraz rahatlatıyor. duman dolu odaya bi pencere açılması gibi.

ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım

bende 31 ocakta yaotırdım inş ilk aşılamam bu tutar diye çok dua ediyorum.dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

saol canım ben asılama oldum ama tutmadı ocakda dinlenmedeyim şimdi çok moral depoluorum artık hiç düsünmüyorum marta kadar inş.olur ozaman

ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım

eğer iştahsızlık yapıyorsa bende yapayım bu kürü ben ilaçlar yüzünden kilo almadım lakin yoğun çabalarıma rağmen veremiyorumda. spora gidiyorum, yediklerimede dikkat ediyoru ama nafile, sadece 1 kilo verebildim. nisana kadar ilaç falan kullanmıyacağım bakalım fark edicekmi birşeyler. nisanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz, uzun bir dinlenme sürüce var şimdi önümde.

ninya sen listede sonç bekliyor görünüyorsun hayatım. ne ara regl oldun????hay allah kaçmış gözümden bak.

Evet canım tadı kötü ama çok okudum soğan küründen sonra incir kürü yapanların hep çocuğu olmuş umut işte burnumu tıkayıp bir solukta içiyorum üstünede tatlı birşeyler atıyorum.Ama midem kötü oluyo birşey yemek geçmiyo sonra içimden komşumda bebek için değilde zayıflamak için yapmış içine bolca limon sıkmış bayağı kilo verdim sende öyle yap dedi ama tesiri azalır diye birşey sıkmadan içiyorum.

Rkadaşlar bana incir kürü soğan kürü nasıl oluyor kullanılıyor tam olarak yazarmısınız bende deneyeyim faydalarınıda lütfen bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…