inşallah sağ salim kavuşacaksın bebişine ....kalbime doğan hiç bir problem yaşamıyacaksın diye....oğlan demek ohh ohh sevgili kaynana hayırlı olsun şimdiden....ben hala dinleniyorum...ayın 28 i adet günüm bakalım bekliyoruz...dualarında beni unutma
sevgiler....
aynen katılıyorum. diğer hamile arkadaşlara ben de kırgınım. ama yapacak bir şey yok. artık ortak nokta bulamıyor olabilirler. ilgimdisi farklı oldu sağolsun. canımız o bizim.
sızde bnm sızde bnmmm canımmsınızzz kızlarr cok alıştm sızeee baska topıclere baktgmda sızı aldatıyomusm gıbı gelıo bılge hmn vburaya gelıyormmhem ortak nokta bulunmucak ne vrmışkıı beraber aglarkn saatlerce konusuyodk yaa. ınanın ıçım el vermıyoo nası merak edıyorm sızlerıı..... ama olucakkk olucakkk ınanın bana...
oğluş bize arkadaşlarını getirsin. çok sevindim canım. nice güzel sonuçlara inşallah. ayrıca çn takvimi zortlamış oluyor sanırım :)))
kızlarr... ogluma isim dusndum .. ASİL dıyorm szce nasıl..? esım ATA dıyoo bazen MUSTAFA KEMAL dıoo ama en son kararımız ASİL ATA dr amcasıda cok begendi.. varmı onerınızzz?
kızlarr... ogluma isim dusndum .. ASİL dıyorm szce nasıl..? esım ATA dıyoo bazen MUSTAFA KEMAL dıoo ama en son kararımız ASİL ATA dr amcasıda cok begendi.. varmı onerınızzz?
ya valla tam kaynana olur bndenn kızda begenmem ogluşuma.. once sunnet annesı sonra asker annesı snra kaynana canımm bnm... hem bn unutrmuyum nasıl merak edıyorm sızlerı .. keske ımkanınız olsada gelebılsenz dr.uma okdr farklı yonnlerden sorunları arastırıyorkii hm ss nın dr u hm ozelı vr sermuhh.. arkadasımm gelll vallahı kalck yerın hazırr... hadıı ınsallh bu kez olsnn
ınsallahhh.... valla dgru dıyosn cın takvımıde neymışş....
kızlarrrr geldımmm....
Allahıma sukurler olsn hıc bı sorun yk dedı dr um cok sukurr
veeee....... BUYUK IHTIMALLEEE OGLUM OLUYOO TEYZELERİİİ......
INSALLAH pztsı 2lı taramanın kan sonucuda guzel gelırr..
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
1 yılı askın suredır cocuk ıstıyorsan
bı devlet hastanesının ınfertılı klınıgınde kontrol olup butun testlerını tamalayıp rapor cıkartıyorsun ozaman asılama ıcın ucret vermıyorsun sadece ılacların yarısını oduyorsun
ben ıstanbulda zeynep kamılde oldum ıgnelere 500 tl verdım asılama ucretı yok
ama bu ıgne ucretı de kısıden kısıye degısıo
bazısına ıgne degıl klomen verıyo o da ucuz bı ılac zaten
kızlarrrr geldımmm....
Allahıma sukurler olsn hıc bı sorun yk dedı dr um cok sukurr
veeee....... BUYUK IHTIMALLEEE OGLUM OLUYOO TEYZELERİİİ......
INSALLAH pztsı 2lı taramanın kan sonucuda guzel gelırr..
günaydıııııııııııın
topigimin güzel inşanları
saat 2 uykum kaçtıııı ayaklarım yanıyor uyuyamadım offfffffff
kızlar dün 11günümdü ve eşim ev testi almış daha erken kanda bile anca çıkıo deedim ama neyse yaptık ama negatif sizce çıkarmı?benim şahsi fikrim çıkmıca yönünde ama danışım bi dedsim ilgimdişi bilge cvp yazın neolur ikilemde kaldım çıkmadıya şimdi yokmudur bişey
bence erken olabılır cıkmaması normal
dedıgın gıbı kanda bakmak ıcn bıle catlatmadan 12 gun sonra dıyolar
canını sıkma hemen bekle bence gununu
bende 13 nısan da oldum asılamamı bugun 10. gunum benımde
Arkadaslar hepinize merhabalar...
Bugun itibariyle adetime 10 gun var ve her gecen gun umudumda heycanimda artiyo. Yumurtalarimin ilk catlamaya basladigi gunden bu yana agrilarim var, az az kasik agrim ve oldukca yogun bel agrim var. Dunden beride gogus uclarimda hassasiyet basladi. Kendimi bu kadar dinlememeliyim biliyorum ama elimde dgilll. Dunde kuzenim aradi.. ablasi beni ruyasinda gormus, kendisi yeni hamile bende ona ruyasinda bende hamileyim demisim (benim yasadigim bu surecten haberi yok pek). Tabi bu beni dahada umutlandirdi. Umarim hersey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?