hayırlı olsun....sende degişiklikler varmı bende yok gibi yanlız sancım az çok sancılı olurdum adet dönemlerinde yoksa son anda mı sancılancam bilemiyorum
kızlar dün 11günümdü ve eşim ev testi almış daha erken kanda bile anca çıkıo deedim ama neyse yaptık ama negatif sizce çıkarmı?benim şahsi fikrim çıkmıca yönünde ama danışım bi dedsim ilgimdişi bilge cvp yazın neolur ikilemde kaldım çıkmadıya şimdi yokmudur bişey
Arkadaslar hepinize merhabalar...
Bugun itibariyle adetime 10 gun var ve her gecen gun umudumda heycanimda artiyo. Yumurtalarimin ilk catlamaya basladigi gunden bu yana agrilarim var, az az kasik agrim ve oldukca yogun bel agrim var. Dunden beride gogus uclarimda hassasiyet basladi. Kendimi bu kadar dinlememeliyim biliyorum ama elimde dgilll. Dunde kuzenim aradi.. ablasi beni ruyasinda gormus, kendisi yeni hamile bende ona ruyasinda bende hamileyim demisim (benim yasadigim bu surecten haberi yok pek). Tabi bu beni dahada umutlandirdi. Umarim hersey yolunda gider.
sanada günaydın arkadaşım ben sabaha kadar uyumayınca anca şimdi günaydın diyebiliyorum:)günaydıııııııııııın
topigimin güzel inşanları
sana da günaydın canım.
bunlar hayra alamet seyler insallah canım. pozitif sonucu alırsın inşallah.
kızlar dün 11günümdü ve eşim ev testi almış daha erken kanda bile anca çıkıo deedim ama neyse yaptık ama negatif sizce çıkarmı?benim şahsi fikrim çıkmıca yönünde ama danışım bi dedsim ilgimdişi bilge cvp yazın neolur ikilemde kaldım çıkmadıya şimdi yokmudur bişey
lorke benimde 13 nisan transfer günüm...ve ben çok sıkıldım yatmaktan...az kaldı azzzbence erken olabılır cıkmaması normal
dedıgın gıbı kanda bakmak ıcn bıle catlatmadan 12 gun sonra dıyolar
canını sıkma hemen bekle bence gununu
bende 13 nısan da oldum asılamamı bugun 10. gunum benımde
günaydın kızlar.inş. hersey gönlünüzce olur. dualarm sizinle...
Arkadaslar hepinize merhabalar...
Bugun itibariyle adetime 10 gun var ve her gecen gun umudumda heycanimda artiyo. Yumurtalarimin ilk catlamaya basladigi gunden bu yana agrilarim var, az az kasik agrim ve oldukca yogun bel agrim var. Dunden beride gogus uclarimda hassasiyet basladi. Kendimi bu kadar dinlememeliyim biliyorum ama elimde dgilll. Dunde kuzenim aradi.. ablasi beni ruyasinda gormus, kendisi yeni hamile bende ona ruyasinda bende hamileyim demisim (benim yasadigim bu surecten haberi yok pek). Tabi bu beni dahada umutlandirdi. Umarim hersey yolunda gider.
Sermuh nasil gidiyo canim kacinci gunun bugun?
bu gün transferin 10.günü adet olmama 6 gün var...çoğu bittii azı kaldı...dua ediyorum eğer tutmadıysa adetim erken gelsin diye dua ediyorum...geçen ay 4 gün erken gelmişti..
canım merhaba. 11 gün az da değil ama geç döllenme olmuşsa da çok erken sayılabilir. o nedenle azıcık daha beklemeni tavsiye ederim. ben ilk aşılamamda 6. gün idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüğüm an kestim umudumu ve negatif çıktı. kişiler arasında hormonal farklılıkları da unutmamak gerek. ikinci aşılamama gelelim 12. gün idrarda baktık ne adet belirtisi ne de en ufak bir ağrı hiçbir şey yoktu. ilk defa o zaman çoook umutlandım fakat bu sefer de tek çizgi. ve beklenen adet de gelememişti delirmiştim. bence sen beklemeye devam et canım. inşallah hayırlısıyla pozitif haberini bekliyoruz.
ya bilge bende erken oldugunu düşünüyorum eger yoksa zaten pazar olurum adet geçen ki öle olmuştu 14.günde gelmişti ya çok özel ama biz sadece 2gün birlikte olduk yumurta 12 veya24 saat dolaşırmış die ögrendik o yüzden aşılamadn sonra dr normal hayatını sürür dedi ama eşim.....beni ne kaldırıo nede birlikte oluyoruz bişey olurda zarar görür die oyüzdende biraz umutsuzum biler miyorum ama içimda derinlerde biyerlerde var dio bişey allahım ya 3günde geçsin kırmızı gelmesin neoluuuuuuuuuuuuur.artık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim die haykırmak istiyorum....olmassa tüp bebek planları yapıoruz eylül gibi falan başlııcam çok yoruldum azcık dinllenmek istiyorum..........
ya benım dun cok kotu karnıma agrı gırdı sonra da belım tutulduı resmen heralde dedım erkn gelecek regl asılaamayı gec mı yaptılar dıe dusundum ole ıste
onun dısında goguslerım her adet oncesı gıbı
sadce uzerlrınde bı kac kızarık nokta cıkmıs uclarında deıl ama
bugun hala adet sancım var
ates olcuyorum bıde o normal gıdıo gıbı hayırlısı baklım ben ptesı test yaparım belkı regl gelmezse
cunku adetten ya bı gece once yada olmadan bı kac saat once sancı cekerım ben hep
sağol canım arkadaşım...şimdi bu aşılama amerikan hast.yapıldı eğer buda tutmazsa son kez tüp bebek amerikan hast.yapılacak..daha ötede bir yer yok bu adamlar oldukça profesyonel...daha öncede alman hast.yaptırmıştım..buralarda olmayacaksa artık çocuksuz yaşamayı kabul etmek zorunda kalacağım.ve denedim olmadı demekten başka bir şey yok...
günlerim o kadar zor geçiyorki bilemezsin...sabır sabır diyorum hep...
canım inan aglıyorum şu anda allaha şükür ya ben çok sulu gözlü odum herşeye aglıom......tatlı ogluşunu alırsın kucana allhın izniyle canım ilk bebişimiz oglan hadi bakalım arkası gelsin inş.bu yakışıklı oglana bende kız dogurum:))
kızlarrrr geldımmm....
Allahıma sukurler olsn hıc bı sorun yk dedı dr um cok sukurr
veeee....... BUYUK IHTIMALLEEE OGLUM OLUYOO TEYZELERİİİ......
INSALLAH pztsı 2lı taramanın kan sonucuda guzel gelırr..
iyi kaşamlar arkadaşlar.nasılsınız hepiniz.bende bir değişiklik yok.o lüzumsuz komşumla ilişkilerimi kestim sadece.hani çocuklarımızı kıskanıyor demiştiya benim için.ama yüzünü görmek dahi istemiyorum ama ne yazık arada görüyorum aynı kattayız.kızlar içimde hiç bebek isteği kalmadı nedense çok üzülürdüm eskiden ne oldu anlamadım bana sanki o ben değilmişim gibi.hayırdır inşallah.sizleri özlemişim arkadaşlar.sevgiler
hayatımızda daha kaç kişiyi silmek zorunda kalıcaz?artık yetmedimi?
kızlar canım çok sıkkın eşim beni delirtiyor akşam geç geldi yetmemiş gibi yiyecek bir şeyler hazırlamamı istedi..onuda geçtim birde bu günlerde işleri çok stersliymiş ben ona anlayış gösterecekmişim yoksa beni kırabilirmiş kırmak istemiyormuş.......çıldırıcam yaaaa altı üstü 15 gün benimle ilgilenecek yok erkekliği düşer sanki.. 10 gündür daha 1 kez yemek bile yapmadı herşeyi ben yaptım o sadece hazırladı şimdide hazırlamakta bana kaldı offfffffffffffffffff
acaba bu çocuk istemiyorda ondan mı böyle yapıyor...
tabi sonuç ağzıma geleni söyledim...çok kırıldım yaaaaa
kızlar canım çok sıkkın eşim beni delirtiyor akşam geç geldi yetmemiş gibi yiyecek bir şeyler hazırlamamı istedi..onuda geçtim birde bu günlerde işleri çok stersliymiş ben ona anlayış gösterecekmişim yoksa beni kırabilirmiş kırmak istemiyormuş.......çıldırıcam yaaaa altı üstü 15 gün benimle ilgilenecek yok erkekliği düşer sanki.. 10 gündür daha 1 kez yemek bile yapmadı herşeyi ben yaptım o sadece hazırladı şimdide hazırlamakta bana kaldı offfffffffffffffffff
maşallah mübarekallah.rabbim nazarlardan korusun darısı hepimizin başına inşallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?