Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
hayırlı olsun....sende degişiklikler varmı bende yok gibi yanlız sancım az çok sancılı olurdum adet dönemlerinde yoksa son anda mı sancılancam bilemiyorum

ya benım dun cok kotu karnıma agrı gırdı sonra da belım tutulduı resmen heralde dedım erkn gelecek regl asılaamayı gec mı yaptılar dıe dusundum ole ıste
onun dısında goguslerım her adet oncesı gıbı
sadce uzerlrınde bı kac kızarık nokta cıkmıs uclarında deıl ama
bugun hala adet sancım var
ates olcuyorum bıde o normal gıdıo gıbı hayırlısı baklım ben ptesı test yaparım belkı regl gelmezse
cunku adetten ya bı gece once yada olmadan bı kac saat once sancı cekerım ben hep

canım merhaba. 11 gün az da değil ama geç döllenme olmuşsa da çok erken sayılabilir. o nedenle azıcık daha beklemeni tavsiye ederim. ben ilk aşılamamda 6. gün idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüğüm an kestim umudumu ve negatif çıktı. kişiler arasında hormonal farklılıkları da unutmamak gerek. ikinci aşılamama gelelim 12. gün idrarda baktık ne adet belirtisi ne de en ufak bir ağrı hiçbir şey yoktu. ilk defa o zaman çoook umutlandım fakat bu sefer de tek çizgi. ve beklenen adet de gelememişti delirmiştim. bence sen beklemeye devam et canım. inşallah hayırlısıyla pozitif haberini bekliyoruz.

ilgimdisi'ni hatırlıyorum artık nezaman ruyalardan bahsedilse. ruyalar isarettir derler. hayırlısı olsun. ben de pozitif hissediyorum. sonuçta modern tıbbın yanında eski usuller de cok etkili. inşallah tutar canım.

günaydıııııııııııın
topigimin güzel inşanları

sanada günaydın arkadaşım ben sabaha kadar uyumayınca anca şimdi günaydın diyebiliyorum:)

sana da günaydın canım.

bunlar hayra alamet seyler insallah canım. pozitif sonucu alırsın inşallah.

çok umutsuzum eşimde tam tersi çok umutlu ben yok bir şey diyorum o var diyor..geçen sefer dış gebelikti ama sonuçta bir gebelik vardı şimdiki belirtiler geçen seferki kadar bariz değil...artık 10. gün oldu ...

sancal çok erken olmuş ben geçen sefer aşılamanın 13.günü kan testi yaptırmıştım negatif 1,5 gibi bir şey çıkmıştı 16.gübü kanda 15 çıkmıştı dış gebelikti ama geç çıktı ...sakın moral bozma bekle az kaldı zatenn...

lorke benimde 13 nisan transfer günüm...ve ben çok sıkıldım yatmaktan...az kaldı azzz

günaydın kızlar.inş. hersey gönlünüzce olur. dualarm sizinle...

bizden de dualar sana arkadaşım seninde herley gönlünün istediği gibi olsun.....

benimde göğüs uçlarım hassaslaştı hafif renk değişikliği var offf herşeyi acaba mı diye kendi etrafımızda dönmekten başka bir şey yapamıyoruz...sabırrr

bu gün transferin 10.günü adet olmama 6 gün var...çoğu bittii azı kaldı...dua ediyorum eğer tutmadıysa adetim erken gelsin diye dua ediyorum...geçen ay 4 gün erken gelmişti..

canım olumsuz sonuç ihtimalini gözönüne alıp kendini üzme. bak ne güzel 10 gün geçmiş. inşallah o adet hiç gelmeyecek. bu son deneme olacak ben eşine katılıyorum.

valla benimde herşey normal sadece agrım yok çok hafif hafif kasıklarıma girio gidio bbugün akıntım yok gögüslerim herzaman ki adet dönewmi gibi ben ilk düsük yaptımda da bilemedim zaten sadece bigün bulantı oldu sabah ozaman da 8gün falan geçtiydi çıktı test yapmıştım bilmiorum ya ne zor beklemek

tabıkıı daha erkn ıdrarda cıkması ıcın adetını enaz 3gun gecmesı gerek oda erkn dollendyse zıra enaz 1 hafta bnde 3gun gecnce cıktı... varda olabılır tatlımm... Rabbım nasıp etsın sanada canımmm bnmm endıse etme adet gunun hayırlısıyla gecsın sabır arkadasım daha snra 3 gun gecınce mesela kanda bı baktır haberını beklıyorumm sabırsızlıkla ..

anlıyorum canımmm... ne bılıyımm umut dunyası ıste herseyden medet ummaya bıle baslıyo ınsan dımı? hem ne demek cocuksuz yasamayı kabul etmek olurmu sermuhcum ... hem oyle bıle olsa.. bak bı hadısi serif canım '' şüphesızkı sızın hayırlınız kıyamet gunu cocuksuz olanınızdır..'' ıcını ferah tut anlına ne yazıldıysa o arkadasım sakın ol ..

ay bnde hamıleymısım canım ılk 2 haftamda ogrenmemısken sabah ıse gıderken haberlerı ızlıyodum o ayda da lıbya olayları vardı bn durur durur aglardım hıckıra hıckıra .. noluyo dıyodum kendı kendımee ınsallah bı kızcen olur canımmm bnde dedıgın gıbı oglusuma kavusurm Allahın ıznıyle

iyi kaşamlar arkadaşlar.nasılsınız hepiniz.bende bir değişiklik yok.o lüzumsuz komşumla ilişkilerimi kestim sadece.hani çocuklarımızı kıskanıyor demiştiya benim için.ama yüzünü görmek dahi istemiyorum ama ne yazık arada görüyorum aynı kattayız.kızlar içimde hiç bebek isteği kalmadı nedense çok üzülürdüm eskiden ne oldu anlamadım bana sanki o ben değilmişim gibi.hayırdır inşallah.sizleri özlemişim arkadaşlar.sevgiler

maşallah mübarekallah.rabbim nazarlardan korusun darısı hepimizin başına inşallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar canım çok sıkkın eşim beni delirtiyor akşam geç geldi yetmemiş gibi yiyecek bir şeyler hazırlamamı istedi..onuda geçtim birde bu günlerde işleri çok stersliymiş ben ona anlayış gösterecekmişim yoksa beni kırabilirmiş kırmak istemiyormuş.......çıldırıcam yaaaa altı üstü 15 gün benimle ilgilenecek yok erkekliği düşer sanki.. 10 gündür daha 1 kez yemek bile yapmadı herşeyi ben yaptım o sadece hazırladı şimdide hazırlamakta bana kaldı offfffffffffffffffff
acaba bu çocuk istemiyorda ondan mı böyle yapıyor...
tabi sonuç ağzıma geleni söyledim...çok kırıldım yaaaaa

hayatımızda daha kaç kişiyi silmek zorunda kalıcaz?artık yetmedimi?

hayatımızda daha kaç kişiyi silmek zorunda kalıcaz?artık yetmedimi?

ag sermuh ah ben nelerle kimlerle uğraşıyorum bir bilsen.insanlar çok garip enteresan.rabbim büyük hepsi rabbime havale inşallah.sende üzülme rabbim sana güç kuvvet versin her işini yaparsın.rabbim esirgesin bebişin tutmuşsa.rabbim korusun. inşallah herşey çoooooooooooooook güzel olur.mutlu olumlu şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacımız varki.rabbim bizi herkesten çoooooooooook düşünür bunu sakın unutma.sevgilerimle.

Canım benım ne yazıkki erkekler böyle... Yani çok nadiren ciddi anlamda hassas erkekler çıkıyo ama geneli yeterince fedakar olamıyo. Benim eşim Allaha hep şükrediyorum çok iyi bir eş ve hayat arkadaşı ama benimde bu ay tedavimden sonra çok sıcak kalmam ve dinlenmem gerekiyodu inan akşam çayı bile demliyorum onu servis yaparken arada laf çaktırıyo:) ikinci bardaktan sonra istemeye korkuyorum:)) sonrada dedimki eşime Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cidden . Bende gunlerce eve kapanmaktan zevk almıyorum ki çektiğim sancıları ağrıları hiç saymıyorum. YAni arkadaşm sanırım hayatın bu dengesini kabullenmek gerekiyo. Bende kızınca bebeğimi sana koklatmıycam bile deyip tehdit ediyorum:)

Sermuhcum üzülme bu bekleme günleri stresli geçiyor en ufak şey bile seni sinir etmeye yetiyordur ama erkeklerinde biraz umursamazlık mı desem üşengeçlik mi desem ruhlarında var.Benim eşimde çok iyidir bekar yaşarken yıllarca yemeğini kendi yapmış şimdi çay içtiği bardağı mutfağa götümeye üşeniyor benden bekliyor.Bir nevi onlarda bizim çocuklarımız diye görüyorum ben herşeyleriyle ilgilenelim istiyorlar ama bizim ne istediğimizi görmüyorlar.Eminim ki bu bebeği senin kadar oda istiyordur ama duygularını senin kadar gösteremiyordur.

maşallah mübarekallah.rabbim nazarlardan korusun darısı hepimizin başına inşallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amın cnm sıra sızde ınsallh.. buarada komsun konusnda haklısn ıyı yapmışsın aynı katta karsılasmn norml tabıde cek kapını bosverrr... bebek konusndada ınsann bazen bole ıstemedgı umudunun kırıldgı donmler olur arkadasm Allah dagına gore kar verırmışş sabır gunes sızede dogucakk.. takmyın kafanza

semuhcum.... erkeklern hepsı aynı.. bazen aksılıklerı tutuyorr. annelerı alıştırmıyor hıcbıseye snra eslerı olarak bızler zahmetlernı cekıyorz erkek ya onlar oyle buyutuluyolar hayatn musterek oldugu ogretılmıyo.. gecen gun dusun bnm düşük tehlıkem vr sıkıntıya strese gelmemem lzm ama esımle aılesı yuznden tartıstık neymış gıtmıyomusum.. hastanede yattım gelmedıler.. kayınpederım 2 aydr yatıyorm bı kez aradı kaynanm haftada bı kere gelıoo dusunun sız olsanz yerınızden kıpırdayamıyosunuz onların gelmesınımı beklersnz sızmı gıdersınız? bu konudan bana demedgnı bırakmadı ustelık bnm annemn yannda bagırdı cagırdıı kapıları carptıı nasıl utandm annemden ama gece sankı o bagırn adam o degıldı... anlıycagn sermuhcumm senın esınınde gecer o hallerı Rabbım melegınızı verdımı gor bk nasıl degsıcek ınsallh..
sakın ol canım arkadasım bebegını dusun kısmetse ne zmn adet gunun..? gectımı cnm bnm ?

sancal geln gıden yok dımı sendede arkadsım..?

ilgmdışı arkadaşım pc bozuktu anca girebildim ne gelen var ne giden ara ara sancım oluo onun dışında korkum devam edio işte regl olmaktan korkuyorum bide aglıyorum olucam die korkumdan anlamadım geçen kinde 14günü olmuştum adet busefer olmam inş.yarın en büyük gün benim için pazzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaar eger yarın olmassam bi umut hamileyim die bilicem inş...dua edin kıslar bebişim benimle olsun allahın izniyle

semuhcum bunların hepsi aynı bak benimkide 13gündür yerimden kaldırmıodu bugün en önemli günüm neymiş arkadaşı gelmiş başka bi şehirden onunla buluşcakmış sabahın köründe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…