selam kızlar,
şöyle bir bakındım sermuhcum dışında gelen yok((( belirtiler süper keşke hepimizde başlasa bir an önce.
bugun çok işim var. pazartesi benim temizliğe vurulma günüm :))) o yuzden kaçıyorum molalarımda uğrarım. hepinizi öpüyorum. güzel bir gün geçirin. sevgiler.
bilge kolay gelsin.....
sermuh aşılaman hayırlı olsun.güzel bir sonuç alırsın inşallah.
sancal seninkide hayırlı olur inşallah.aşılama neden olmadı onu anlamadım.
bilge sen antalyada hangi doktora gidiyordun.
bende bu ay doktora gittim.ilaç kullanıyorum.serophene diye ve antibiyotik.
10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi.igne tedavisine başlıyacakmış.
hayırlısı olur inşallah.
bana birisi bilgi verebilirmi ben poleni balla karistirinca yiyemiyorum:97:acaba suyla yutsam olurmu bide yiyenler tadini seviyormusnuz:26:sizler nasil uyguluyorsunuz bir fikir verin:26:
sağol canımcım..inşallah cümlemizin hayırlısı olur ...tez zamanda bebişlerimzie kavuşalım artıkım
canım sağol. nasıl gidiyor yatmaca dinlenmece bakalım???aman yorma kendini. ben ilk molamı verdim geldim. şimdi yine koştur koştur işe dönmem lazım. ev işime yani.
öptüm seni
sermuh nasılsın kaçıncı günündesin.
aşılama yaptıran arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız
kızlar nasılsınız seruhum umarım güzel haberler verirsinin bende cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duydum 7 haftalık olduk bulantılarım var onun dışında bir sorun yok sizler nasılsınız özledim siziiiii
selam arkadaşlarr
ne zamandır uğramamışım bu topişe
sermuh aslında hep aklımdaydın,ama hangi topikte olduğunu bilmiyodum ,bi ara her topiğe giriyodum
RABBİM inşallah BEBİŞİNİ NASİP EDER CANIMMM DUALARIM ARTIK SENİNLE
kızlar çok aşırı yoruldum okumadım geçmişi ama iyi gecelerr demeden de cıkmak istemedim yarın okurum öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?