Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Belirtileri Nasıl Olur?

Listemizde yer alan gebelik belirtileri ile ilgili maddeler tum anne adaylarinin kendilerinde olan degisimleri yazmasi ile ortaya cikmistir. Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemizdeki tum belirtiler her kiside yasanmamakla birlikte gebelik baslangicinda bu belirtilerden en az bir kac tanesi mutlaka olusacaktir.
Eger sizde hamile kalmaya karar verdiyseniz ve erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak ediyorsaniz listemiz sizin icin bir yol gosterici olabilir.
Hamilelik Belirtileri Nasıl Olur?
Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
29- Karın Ağrısı
30- Göğüs Ağrısı

selam kızlar,

şöyle bir bakındım sermuhcum dışında gelen yok ((( belirtiler süper keşke hepimizde başlasa bir an önce.

bugun çok işim var. pazartesi benim temizliğe vurulma günüm :))) o yuzden kaçıyorum molalarımda uğrarım. hepinizi öpüyorum. güzel bir gün geçirin. sevgiler.

bilge kolay gelsin.....

bilge kimsecikleer yok diyorsun ama sen de yoksuunnnn :)))

halim yok,çok yoruldum,gözümden uyku akıyor.yatacağım şimdi..bir saat uyuyayım yemeğimi kalkınca yaparım artık..sana kolay gelsinnn....

Son düzenleme:
sermuh aşılaman hayırlı olsun.güzel bir sonuç alırsın inşallah.
sancal seninkide hayırlı olur inşallah.aşılama neden olmadı onu anlamadım.
bilge sen antalyada hangi doktora gidiyordun.

bende bu ay doktora gittim.ilaç kullanıyorum.serophene diye ve antibiyotik.
10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi.igne tedavisine başlıyacakmış.
hayırlısı olur inşallah.

bana birisi bilgi verebilirmi ben poleni balla karistirinca yiyemiyorum:97:acaba suyla yutsam olurmu bide yiyenler tadini seviyormusnuz:26:sizler nasil uyguluyorsunuz bir fikir verin:26:

Son düzenleme:

sağol canımcım..inşallah cümlemizin hayırlısı olur ...tez zamanda bebişlerimzie kavuşalım artıkım

canım sağol. nasıl gidiyor yatmaca dinlenmece bakalım???aman yorma kendini. ben ilk molamı verdim geldim. şimdi yine koştur koştur işe dönmem lazım. ev işime yani.

öptüm seni

bilge bu gün 6.gün oldu...dün dayanamadım evde bunaldım amcamlara gezmeye gittik tabi ordada yatmaca ama en azından muhabbet vardı...herkeze dedimki 15 gün kıymetini bilin yatın ama sıkıldımmm sigarada yok sorma halimi...
ama içimde bir his sanki yine bebiş gelmiş gibi...offf offf offf ki ne offff :)

kızlar nasılsınız seruhum umarım güzel haberler verirsinin bende cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duydum 7 haftalık olduk bulantılarım var onun dışında bir sorun yok sizler nasılsınız özledim siziiiii

selam arkadaşlarr

ne zamandır uğramamışım bu topişe

sermuh aslında hep aklımdaydın,ama hangi topikte olduğunu bilmiyodum ,bi ara her topiğe giriyodum

RABBİM inşallah BEBİŞİNİ NASİP EDER CANIMMM DUALARIM ARTIK SENİNLE

canlarım merabalar kaçgündür giremiodum nettesorun vardı sermuhcum nasısın ben yatmaktan boyun fıtıgım vardı azdı ama bebiş için...neyse benim durumumu bilmeyenler için yumoşlar bianda çatladı kendimiz denedik aşılama oldugum zaman çok sancım vardı...aşırı ben adeti çok sancılı geçirirm öleki istifra bile ederim bir hafta önceden başlardıama şimdi çok az az kasıklarımda yanma hissediyorum gögüs uçlarımdada acıma bunun haricinde gayet normalim bide artık piskolojikmi bilmem ama agzımın tadı bi degişik inşallah rabbim gül kokulu bebeğimi bana nasip eder....hepinizi öptüm kocaman

aşılama yaptıran arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız

canım ben ocakta yaptırmıştım sonuç negatifti ama busefer aşılama olmadan yumurtalarım habersiz çatladı kendimiz denedik öncekinde agrıdan ölüodum bu sefer agrım hafif hafif alt karnımda ama bilmiorum

ayyy bir anda kendim gibi hissettim..bir gün bende yazarmıyım böyle 7 haftalık oldu kalp atışlarını duydum diye...boşver bulantın olsun varsın en fazla 1,5 ay daha sürecek...3.aydan sonra bitiyor...bebişine teyzesinden selam söyle....Allah yardımcın ve yardımcımız olsun...

kızlar çok aşırı yoruldum okumadım geçmişi ama iyi gecelerr demeden de cıkmak istemedim yarın okurum öptüm hepinizi.

sağol canım benim iyi dileklerin ve duaların için...ne kadar ilginç bir arkadaşlık burdaki birbirimizi tanımıyoruz ama aynı hisler aynı duygular ben bazen okurken ağlıyorum...çünkü yaşadıklarımız gerçek biz bunları yaşaya yaşaya arkadaş oluyoruz...mutlaka namazlarımdan sonra dua ediyorum hepimiz için...ve gerçekten bizden biri hamile kalınca evettt diyorum bak oluyor sende bir gün bebeğine kavuşacaksın diyorum...offf yine damara girdim...:)Allah razı olsun...sağol arkadaşım...

kızlar çok aşırı yoruldum okumadım geçmişi ama iyi gecelerr demeden de cıkmak istemedim yarın okurum öptüm hepinizi.

uyusunda büyüsün yumoşlar.....annesine gelsin bebişler....bilge sana beddua ediyorum Allah ikiz versinde gör gününü:)))belki beddua tutar:))))
iyi uykular arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…