hamile değilim malesef kan testi ben de yaptırdım bugun 0.100 çıktı. şu an çok üzgün olsam da kısmet demekten başka çarem yok.
nekropsi tebrik ederim. hayırlı olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. hamile kaldıktan sonra satış koyma sakın. sevgiler
Kızlarr nasıl heycanlıyım anlatamam elim ayağım titriyo yazarken. Rabbim sonunda banada iki çizgi görmek nasip etti. Bu sabah adetim bir gün gecikti hatta ay 30 cektıgınden dolayı gunmdu bıle dıyebılırım:) Sonra bırden test yapmak ıstedım adet sancısı gıbı kasıklarımın altında ağrı vardı oldum olcam gıbı hıssettım ama sonra test yaptım ve iki çizgi görür görmez hazılanıp hastaneye kostum. Sonuc 84.53. Allaha şükürker olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim hepinize en kısa zamanda olumlu sonuçlar görmek nasip etsin. HAdi Bilge ve Sermuh şimdi sizi bekliyoruzz. Bu güne kadar sizden aldığım destek için çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonrada aynı şekilde devam eder umarım.
hamile değilim malesef kan testi ben de yaptırdım bugun 0.100 çıktı. şu an çok üzgün olsam da kısmet demekten başka çarem yok.
nekropsi tebrik ederim. hayırlı olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. hamile kaldıktan sonra satış koyma sakın. sevgiler
Kızlarr nasıl heycanlıyım anlatamam elim ayağım titriyo yazarken. Rabbim sonunda banada iki çizgi görmek nasip etti. Bu sabah adetim bir gün gecikti hatta ay 30 cektıgınden dolayı gunmdu bıle dıyebılırım:) Sonra bırden test yapmak ıstedım adet sancısı gıbı kasıklarımın altında ağrı vardı oldum olcam gıbı hıssettım ama sonra test yaptım ve iki çizgi görür görmez hazılanıp hastaneye kostum. Sonuc 84.53. Allaha şükürker olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim hepinize en kısa zamanda olumlu sonuçlar görmek nasip etsin. HAdi Bilge ve Sermuh şimdi sizi bekliyoruzz. Bu güne kadar sizden aldığım destek için çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonrada aynı şekilde devam eder umarım.
bilgem gülüm sakın pes etme ben tüp bebeğe gidecekken kendiliğinden hamile kaldım biliyorsun buda senin sınavın üzülme bebeğin gelecek annesine
kızlar eve geldim.
artık negatif bende yalama yaptı :)kırmızı geldimi ohh stresten kuruldum deyip gezmeye başlıyorum...bu seferki negatif çok yıpratıcı olmadı 15 dk da atlattım..hatta kızmızı cuma geldi gece istiklal caddesindeydim sabaha karşı 3,30 da eve geldik ordan geldik ertesi günü öğlen yola çıktık denizliye ve pzt döndük...alıştım heralde artık..
bu son aşılamaydı artık aşılama filan yok...ve son kez tüp bebek deneyeceğim oda olmazsa bu sayfa kapanır.bu kadar denedikten sonra heralde ilerde keşke uğraşsaydım diyecek bir şey kalmaz..
iş görüşmem olumlu geçti karşınızda home office bir genel müdür var.:)))hemde kar ortağı oluyorum...bu arad çocuğum olursa yine aynı şekilde çalışmaya devam nasıl olsa evden yürüteceğim :))çocuk sahibi olmak dışında hayatta herşeyde çok ballıyımm:)
yarın nsaipse sultan ahmet ve eyüp ziyaretleri var sizlerde bol bol dua edicem...en yakın zamanda 4444 duasını okumayı düşünüyorum....tüp bebek işine başlamadan bitirmek istiyorum..
tüp bebek işinide yaz geçtikten sonra düşünüyorum çünkü yazınnnn tatilllll zamanıııı:))))))o sıcaklarda stresten çarpılmaya gerek yok bua rada dinlenmiş ve toparlanmış olurum :)))
nekroskopiiii tebriklerrrr iyiki ilk testi dikkate almadın....bizi dualarında unutma emin ol her şey çok yolunda gidecek pıt pıtları duyacak ve zamanı gelince bebişini kucağına alıp koklayacaksın...
bilge bilge ne yapsak kii bence sen atla gel istanbula gezelimmmmm yada ben antalyayaaa ama sonuçta gezelim.....kızmızı bayraklar bizden gitmiyor(((ama içimde bir his var diyorki sen hamile kalacaksın bilgede hamile kalacak....canım arkadaşım dualarımda baş köşedesinnn öpüyorummmmmm
bılgecım uzulme canım bnm herseyın hayırlısı bılıyosun.. eskıler derkı adet gecıkmeye baslayınca yada hamılelık gıbı belırtılerı olmaya baslayınca rahım bebek ararmıs.. sen yınede umudunu yıtırme olurmu? bak bı hamılemız daha vrmıs demekkı olmaz dıye bısey yk sabır canım bnm..
..
ay nası sevindim anlatamam tatlım allah hayırlısıyla kucana almak nasip etsin.......darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?
KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?
canım yükselmiş işte degerlerin dr görüşseydin tatlım ama hastanenin makine degerlerinden de oluomuş ama neden korktun anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?