Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
hamile değilim malesef kan testi ben de yaptırdım bugun 0.100 çıktı. şu an çok üzgün olsam da kısmet demekten başka çarem yok.

nekropsi tebrik ederim. hayırlı olsun, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. hamile kaldıktan sonra satış koyma sakın. sevgiler

Hayırlısı olsun Bilgecim herşeyin zamanı var üzme kendini. Yarın sabah doktora görüneyim içim daha rahat etsin valla hamile kalmakla bitmiyoki şimdi gerçek gebelikmi tutunabilecekmi farklı endişeler kaplıyo içimi. HAyırlısı rabbimden.

ay nası sevindim anlatamam tatlım allah hayırlısıyla kucana almak nasip etsin.......darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar o kadarr ssıkıntılıyımki anlatamam ruhum daralıyor.nefes alamıyorum.ne olacak bu halimin sonu bilmiyorum.bıktım herşeyden şuan sanki boğazımı sıkıyorlar.rabbim ne olur yardım et şu içim ferahlasın.kasıklarım ağrıyor yine kist çıktı herhalde doktora gidesim yok sıkıldım hemde çoooooooooooooooooooooooooook

bilge canım şu testler varya o kadar bıktımki artık kan vermekten kollarım acımıyor bile sonuç hep 1 hep 1.aldığım idrar testlerine verdiğim paraya acıyorum şimdi kesin benim sayemde zengin olmuşlardır.hem maddi hem manevi beni çok çökertti bu tedaviler.imtihan ama çok ağır bir imtihan.rabbim yardım etsin hepimize

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin.lütfen bizlerde dua et ço ihtiyacımız var.sevgiler yeni anne adayına maşallah süphanallah

bilgem gülüm sakın pes etme ben tüp bebeğe gidecekken kendiliğinden hamile kaldım biliyorsun buda senin sınavın üzülme bebeğin gelecek annesine

bılgecım uzulme canım bnm herseyın hayırlısı bılıyosun.. eskıler derkı adet gecıkmeye baslayınca yada hamılelık gıbı belırtılerı olmaya baslayınca rahım bebek ararmıs.. sen yınede umudunu yıtırme olurmu? bak bı hamılemız daha vrmıs demekkı olmaz dıye bısey yk sabır canım bnm..

gozun aydınnnn arkadasımm... ıcını ferah tut.. hayırlısıyla en az 3 kez kan testı yaptır degerlerının 2gunde bır 2 ye katlaması gerek ztn 6*7 haftadan once karındanda gorunmez korkma rahımden gorulurrr ınsallah hayırlısıyla Rabbımın ıznıyle kalp atıslarınıda duyarsın..

kızlar eve geldim.
artık negatif bende yalama yaptı :)kırmızı geldimi ohh stresten kuruldum deyip gezmeye başlıyorum...bu seferki negatif çok yıpratıcı olmadı 15 dk da atlattım..hatta kızmızı cuma geldi gece istiklal caddesindeydim sabaha karşı 3,30 da eve geldik ordan geldik ertesi günü öğlen yola çıktık denizliye ve pzt döndük...alıştım heralde artık..
bu son aşılamaydı artık aşılama filan yok...ve son kez tüp bebek deneyeceğim oda olmazsa bu sayfa kapanır.bu kadar denedikten sonra heralde ilerde keşke uğraşsaydım diyecek bir şey kalmaz..
iş görüşmem olumlu geçti karşınızda home office bir genel müdür var.:)))hemde kar ortağı oluyorum...bu arad çocuğum olursa yine aynı şekilde çalışmaya devam nasıl olsa evden yürüteceğim :))çocuk sahibi olmak dışında hayatta herşeyde çok ballıyımm:)
yarın nsaipse sultan ahmet ve eyüp ziyaretleri var sizlerde bol bol dua edicem...en yakın zamanda 4444 duasını okumayı düşünüyorum....tüp bebek işine başlamadan bitirmek istiyorum..
tüp bebek işinide yaz geçtikten sonra düşünüyorum çünkü yazınnnn tatilllll zamanıııı:))))))o sıcaklarda stresten çarpılmaya gerek yok bua rada dinlenmiş ve toparlanmış olurum :)))
nekroskopiiii tebriklerrrr iyiki ilk testi dikkate almadın....bizi dualarında unutma emin ol her şey çok yolunda gidecek pıt pıtları duyacak ve zamanı gelince bebişini kucağına alıp koklayacaksın...

bilge bilge ne yapsak kii bence sen atla gel istanbula gezelimmmmm yada ben antalyayaaa ama sonuçta gezelim.....kızmızı bayraklar bizden gitmiyor(((ama içimde bir his var diyorki sen hamile kalacaksın bilgede hamile kalacak....canım arkadaşım dualarımda baş köşedesinnn öpüyorummmmmm

bilgem gülüm sakın pes etme ben tüp bebeğe gidecekken kendiliğinden hamile kaldım biliyorsun buda senin sınavın üzülme bebeğin gelecek annesine

sağol canım çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun.

sağol canım benim. gel gezelim. ama ben daha alışamamışım dün onu anladım. ağla ağla bir hal oldum. düşün doğal yolla da olmadı diye ağlıyorum.
işin hayırlı olsun canım. inşallah bebiş de bereketiyle gelir. dikkatin dağılır belki tüpten önce gelir.ceymi gibi.

ilgimdisi senin içinde bebek yerine umut ağacı mı büyüyor acaba merak ediyorum ????:))))rahim bebek arıyor da nerede bu bebek ????hayırlısı olsun ne diyelim. gecen ay da yani aşılama ayında 10. günü geçirmiştim 12.gün bile yoktu belirtim kanda negatif çıkmıştı.neyseki umutlandım demiştim bu ay da gecikti. bakalım önümüzdeki ay ne olacak????

kızlar hep bi boşluktayız ama bende atlattım artık bebek düşünmüyorum....yazın keyfini ve güzelligini çıkarıcam sermuh gibi....kışın başlıcam tüp bebege.....bilgecim geyik yapalım artık bırakalım bu bebek olayını hadi lüytfen lüytfen hem kafamız dagılmış olur yaz tatili topigi aç ::)))9))ilgimdışı ve digerhamişlerden haber alalım sadece.....

ay nası sevindim anlatamam tatlım allah hayırlısıyla kucana almak nasip etsin.......darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tesekkur ederim canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben hala inanamıyorum. Sanırım içimde hissedene kadarda inanamıycam.

kızlar ziyaretler iptal oldu dışarıda yağmur var havalar güzel olur olmaz ilk fırsatta gideicem Allah'tan ümit kesilmez.dr kontrole gitmem gerekiyordu onuda yarına erteledim. dün gece yatılı misafirlerim geldi gece 3,5 ta kalktık 4.00 hava alanında olmaları gerekiyormuş berbat bir gece trafiğiydi...bu gün bana kalan gidnlerin ardından yastık çarşaf nevresim yıkamak sanırım hafta sonu tekrar yatılı misafir gelecek kısacası ben otelciliğe başladım:))))

Bilge.. Sermuh.. Sancal...ve diğer arkadaşlar... yeni öğrendiğim birkaç dua yı sizlerle paylaşmak istiyorum. İlki... Enbiya süresinin 87 ve 88. ayetlerini ilişki öncesi özellikle erkek 3 kere okuycak. Hem erkek hem kadın okursa dahada iyi olur. İkincisi.. Yasinin 5. sayfasında geçen bir ayet var (Selamun kavlemmir Rabbirrahim)Bunu 1479 kez bir oturuşta okumak gerekiyo. Sadece bebek için değil istediğiniz butun dilekler için okunabilir.

KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?

KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?

canım yükselmiş işte degerlerin dr görüşseydin tatlım ama hastanenin makine degerlerinden de oluomuş ama neden korktun anlamadım ?

her yerin labaratuar değerleri farklıdır testleri aynı yerden yaptırmalısın ancak o zaman sağlıklı öğrenebilirsin artış miktarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…