Arkadaşlarım bu arada benim hergün bir yada iki kere baya belirgin yani adet oluyomusum gibi kendini hissettirerek beyaz akıntım geliyo Bilge ve Sermuh sizdede aynımı yoksa farklımı. Bugun gelen mesela dune gore daha seffaf ama ıcınde sut kesıgı gıbı pırtılar var.
Biliyorum canım yaa:) benim yaptığımda iş değil ama neyse oldu bi kere. Ama cidden etkilenmedim aslında negatif çıkacağını bile bile yaptım çünkü hani bir ihtimal silik çıkarsa sevinirim dedim:) Benim ağrılarım yumurta çatlama tarihlerimden beri devam ediyo bide ani oturup kalkarsam kasığıma bıçak gibi kramplar giriyo. dün akşam kasığıma bir kramp girdi yere düştüm valla. Gögüslerim acıyo hala. Ayy hastalıklı kadınlara döndüm:))) eşim yaklaşamıyo oram acıyo buram ağrıyo yazık adama:) Ama oh olsun ona yumurtlama gunlerınde 1 hafta ust uste ilişki fazla geldi beyfendi tatil istiyodu al sana tatil.
adetim 1 gün geçti ama hala kırmızı yok...benim günü gününe gelir ama bu sefer gelecek belirtiside yok..ara ara akıntı devam ediyor...sabah yine bende dayanamadım idrar testi yaptım yine negatif..yarın tekrar kan testi yapılacak..eşim hala hamile olduğum konusunda ısrarlı yazık garibim elini karnıma koyuyor ve orda olduğunu hissediyorum lütfen sabret diyor..sonu ne olacak bu işin belli değil..ben stres o benden beter stres..
bu arada eğer cumartesi yine bir şey çıkmazsa pazar denizliye gidicez arabamızla pzt yada salı dönücez...hem iş için beni sıkıştırıp duruyorlar onlarla görüşecem hemde eş dost görecez....
dün gece sabaha kadar uyumadım 313 kere ayetel kürsi okudum adetim gelmesin diye.sonra kalktım 4 reakat namaz kıldım tam yatacam derken sabah ezanı okundu kalktım onuda kıldım...herşeyden Allaha sığınıyorum....gece ilgimdisi sanada dua ettim diğer arkadaşlarada aynı kendime yaptığım duaları okudum...inşallah Allah bir gün dualarımız kabul edecek...
hayır moralın bozulmasın sakın arkadasım burda tek yumurta ve tek bır spermle hamıle kalan cok arkadasımız var dıger kızlarlada konusabılırsın sen moralını bozarsan sonucunu da olumsuz etkılersın canım bnm... kımyasal gebelıgın ıcınde gecmıs olsun ama takma onu kafana kadınlarn cogu yasıyor bu tıp problemlerı kı bnm kıstlerım vardı bnm adetım 4 gun gecmıstı kıstlerden dıye test bıle yapmamıstım ruyamda gorupde yapmıstım o ay adet gordukten snra asılamam tutmadıgı zmn ıse gırmıstım o ay kafam dagıldı moralım duzeldı bak bebegım geldı bn burdan cok kez soyledım kafınızı dagıtın arkadaslar bıseylerle ugrasın dıyeee ıyı gelıcek goruceksınız rosem rahat ol tatlım...
sağol canım rabbim bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin inşallah
amınn canım ınsallahh elbet bırgun gerceek olucak sadece o hayırlısıyla ol dıycek olucak..
İnşallah canım yaa valla bende nasıl istiyorum bilemezsin diycem ama hepiniz ne hissettigimi çok iyi biliyosunuz bundan eminim. Zaten bu yüzden sizle yazışmak bana bu kadar iyi geliyo.
bilge bu arada aradan senin bebiş gelirmi gelir bence:)inşallah böyle habersiz gelirde sevindirir bizi...
Ayyyy Bilge çok üzüldüm şimdi ama öyle değil aslında... cevap vermeye son okuduğum yorumdan başladım o sıra kayınvalidem geldi şimdi açabildim pcyi devam ediyim diye:) kusura bakma arkadaşım valla sallıyorum senide:)
Arkadaşlarım bu arada benim hergün bir yada iki kere baya belirgin yani adet oluyomusum gibi kendini hissettirerek beyaz akıntım geliyo Bilge ve Sermuh sizdede aynımı yoksa farklımı. Bugun gelen mesela dune gore daha seffaf ama ıcınde sut kesıgı gıbı pırtılar var.
kızlaarrrr.... acaba dıyormm evde yalnızım ya kafayamı takıyorumm kendımımı dınlıyorm..?cunku dr bıraktrdı progestanı prolutonuda azalttıı dusuk tehlıken kalmamış dedı gecen haftaa.. kıtap okuyorm ama degısık kıtap onermenızı ıstıyorum hafta sonu alayım enazındann.. hadı kızlar aklım dagılsınn yardım edınn..
adetim 1 gün geçti ama hala kırmızı yok...benim günü gününe gelir ama bu sefer gelecek belirtiside yok..ara ara akıntı devam ediyor...sabah yine bende dayanamadım idrar testi yaptım yine negatif..yarın tekrar kan testi yapılacak..eşim hala hamile olduğum konusunda ısrarlı yazık garibim elini karnıma koyuyor ve orda olduğunu hissediyorum lütfen sabret diyor..sonu ne olacak bu işin belli değil..ben stres o benden beter stres..
allah dualarını kabul etsin.bende sana dua ediyrm.
bu arada eğer cumartesi yine bir şey çıkmazsa pazar denizliye gidicez arabamızla pzt yada salı dönücez...hem iş için beni sıkıştırıp duruyorlar onlarla görüşecem hemde eş dost görecez....
dün gece sabaha kadar uyumadım 313 kere ayetel kürsi okudum adetim gelmesin diye.sonra kalktım 4 reakat namaz kıldım tam yatacam derken sabah ezanı okundu kalktım onuda kıldım...herşeyden Allaha sığınıyorum....gece ilgimdisi sanada dua ettim diğer arkadaşlarada aynı kendime yaptığım duaları okudum...inşallah Allah bir gün dualarımız kabul edecek...
senin ne kadarlık? bide folik aside dewammı?
Kızlaaarrr ne var ne yok bende durumlar aynı agrı sızı devam :) Bide dikkatimi bişey çekti benim canım hiç tatlı şeyler çekmiyo normalde adetim yaklaşınca canım sürekli tatlı isterdi bide doymıycakmışım gibi abur cubur yerdim bi kaç gün ama şimdi öyle hissetmiyorum.
canım arkadaşlarım nasılsınız bulantılarımdan giremedim biz iyiyiz çok şükür pıt pıt larımızıda duyduk çok şükür ,sermuhum bebeğim inşallah sanada nasip eyler en kısa zamanda ve bilgeme ve lütfen kusura bakmayın ismini yazamadığım bütün sevgili dostlarıma allahım tez zamanda sizede nasip eylesin
yaa bılgee kesme bızı kesmeee nasıl destek vercez bırbırımızeee... ya ama bak gordunmu sermuhta hıssedıyo bnm gıbı hadı ınsallahh suprızzz veee gooollll olmustur senınkı bu ay...
Kızlaaarrr ne var ne yok bende durumlar aynı agrı sızı devam :) Bide dikkatimi bişey çekti benim canım hiç tatlı şeyler çekmiyo normalde adetim yaklaşınca canım sürekli tatlı isterdi bide doymıycakmışım gibi abur cubur yerdim bi kaç gün ama şimdi öyle hissetmiyorum.
canım arkadaşlarım nasılsınız bulantılarımdan giremedim biz iyiyiz çok şükür pıt pıt larımızıda duyduk çok şükür ,sermuhum bebeğim inşallah sanada nasip eyler en kısa zamanda ve bilgeme ve lütfen kusura bakmayın ismini yazamadığım bütün sevgili dostlarıma allahım tez zamanda sizede nasip eylesin
ceymii hadi gözün aydınn Allah tamamına erdirsin inşallah....iyi dileklerinizde bizleride unutmayınn...:)))
ilgimdisi bebişe iyi bakkk..
bilge hamiş çıkarsan bizde senii:))))))))
nekroskopi inşallah güzel şeyler seninledir...:))))
medusa rosemm acelya çalışmaya devammmm (bende tabi)
benden havadislerrrr:
kırmızılar dün geldi ilginç dr ilaca devam et dedi bu gün kan tahlilim var ve ultrasonda kontrolüm var yani bu gün dr günü..dr dan sonra biz vınnnnnn uçar deniziye gidiyoruzzz pzt döücem ama gelir gelmez evde yatılı misafirim olacak hemde ayrı 2 yerden 2 aile bu arada bir misafirim bizimle birlikte denizliye gidecek...gelirken bir misafirde getirecez....ev 2 oda 1 salon sanırım yatacak yer kalmayacak :)))) gitmişken şu sıkıştırıp duran iş görüşmesinide yapıcam....bu arada sanırım 1 ay bekleyip tüp bebek yapıcaz (biliyorsunuz benim şişko biraz düşüncelidir eğer karar verirse)
bekleyip bekleyip en sonunda birde ikizlerle çıkarsam şaşırmayın kızlarrr)))))
Allah hepimize güzellikler nasip etsinnnn dualarımdasınızzzzzz....
kendinize iyi bakınnn....
valla aklımda yokken soktunuz aklıma hesabını vericeksiniz şirret kadınlar:)))) duygularımla oynadınız :))))ama haklıysanız siz bana ne isterseniz yapın :))) sermuh ve sana izin. tutturdunuz bi gebesin gebesin hikayesi beni de saflarınıza dahil ettiniz bekliyorum bakalım kim haklı cıkacak. adet hala daha gelmedi. gelecek gibi de yapmadı :)))hayırlısı olsun.
ben de tatlı yemiyorum çok ilginç. az kaldı adete halbuki. ayrıca güne acılı şalgamla başlayabilirim o derece ağzı sulu vaziyetteyim. gribim devam :))))
pıtpıtlarınız hayırlı olsun ceymiciğim. ben kırgınım yazmıştım zaten uğramayanları sildim. geldiğin için çok teşekkür ederim. bizim buna ihtiyacımız var. çok mutlu olduk canım. sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. darısı bizlere olsun.
doktoruna madalya vereceğim sermuh adeti sallamıyor. ne güzel umut verici bir adam ya. bence hayata bu kadar pozitif bakan, yaradana şükretmekten asla vazgeçmeyen senin gibi güzel kalpli bir insanı Rabbim en güzeliyle mükafatlandırır. o da İKİZ :))))))) İNŞALLAH CANIM...sağlıkla git sağlıkla gel. misafirler için de şimdiden kolay gelsin.
canımm bnm.. bız Allaha sukur 14. haftamızdayız.. folıc asıtı 2 hafta once 11+4 te 2lı tarama oldugumuz gun dr amcamız bıraktırdı elevıt ıcıyoruz gunde bı kere ztn ıcınde folıc asıtte vr bıde tehlıkelı donemımız 16 haftaya kdr bızım proluton ıgne verdı agrılarmdan oturu.. senın agrı sıkayetlerın kasıkta vs.. varmı canım?
ay ınsallahhhh canım vallahı nasıl nasıll heycanlanıyorum anlatamamm ...
oooo...... eskı topıc sahıbımız gelmıs hosgelmıss ceymıcım bırakma bızıı... ne kdrlık oldun bız 14. haftamızdayız bnmde hala bulantılarım vr hemde k.bakmayın ama balkona yetısıyorum zorlaa orası bıle yetmıoo yanı dusununnn
yaa bılgee kesme bızı kesmeee nasıl destek vercez bırbırımızeee... ya ama bak gordunmu sermuhta hıssedıyo bnm gıbı hadı ınsallahh suprızzz veee gooollll olmustur senınkı bu ay...
sermuh hadı arkadasımmm bugun hemn hbr verr beklıyorum yavrucum..
valla aklımda yokken soktunuz aklıma hesabını vericeksiniz şirret kadınlar:)))) duygularımla oynadınız :))))ama haklıysanız siz bana ne isterseniz yapın :))) sermuh ve sana izin. tutturdunuz bi gebesin gebesin hikayesi beni de saflarınıza dahil ettiniz bekliyorum bakalım kim haklı cıkacak. adet hala daha gelmedi. gelecek gibi de yapmadı :)))hayırlısı olsun.
ben de tatlı yemiyorum çok ilginç. az kaldı adete halbuki. ayrıca güne acılı şalgamla başlayabilirim o derece ağzı sulu vaziyetteyim. gribim devam :))))
pıtpıtlarınız hayırlı olsun ceymiciğim. ben kırgınım yazmıştım zaten uğramayanları sildim. geldiğin için çok teşekkür ederim. bizim buna ihtiyacımız var. çok mutlu olduk canım. sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. darısı bizlere olsun.
doktoruna madalya vereceğim sermuh adeti sallamıyor. ne güzel umut verici bir adam ya. bence hayata bu kadar pozitif bakan, yaradana şükretmekten asla vazgeçmeyen senin gibi güzel kalpli bir insanı Rabbim en güzeliyle mükafatlandırır. o da İKİZ :))))))) İNŞALLAH CANIM...sağlıkla git sağlıkla gel. misafirler için de şimdiden kolay gelsin.
canım benim bizde 9 haftalık olduk senin mide bulantıları daha zor geçiyormuş canım allah kolaylı versin cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?