Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Kızlar yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum vakit buldukça ordan yazdıklarınızı takip ederim.Benim için uzun bir dinlenme süresi olacak sanırım bu ay prolaktinim yüksek çıktı emar çektirdim mikroadenomum varmış ilaç yazdırmam gerekiyormuş ama yazdıramadım bu endokrinoloji denilen bölüm her hastanede yok olanlarda 15 gün sonraya randevu veriyor tatil dönüşüne kaldı artık hastane işleri neyse şuan hiçbirşey düşünmek istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
Sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah çift çizgiyi görürsünüz tedavisi devam eden ve diğer tüm herkese Allah kolaylık versin.Hepinizi çook öpüyorum.

canlarım beni annem götürdü çok aşırı derece sancım yüzünden ve bırakmadı ordaydım salıdan beri yeni geldim eve heryer berbat15gün yattıgım için...neyse benim annemin bi teyzesi var ona kasıklarıma baktırdık çok aşırı derecede iltihapınvar taş gibi kasıkların dedi valla maydonoz suyu döküomuş içmeye başladım napalım şifanın nerden gelecegi belli olmaz.....kendimizi hep sıcak tutacakmışoz kızlar patik çorap terlik ne bukursam giyiyorum.....sermuh canım hayırlısı napalım neyse olur bigün inş.allahın izniyle...hepinizi öptüm çok kocaman allaha emanet olun:)

bilgem lütfen silme inan şu an bile mide bulantım var ama sana yazmak istedim öpüyorum kocaman seniiii

canım aşkolsun seni silmemiş olmalıyım sonuçta senden ilham aldım ben ve senin topikle kk hayatım başladı. sen bana bakma....lütfen sağlığın boyleyken bi de beni düşünme. sonuçta liste sanal bir şey ne olur ki bak ben de yatıyorum :)))

Canım bende bu ay buna benzer bir tedavi gördüm. İltihap varmış bendede ıcınde maydanoz ısırgan sarımsak olan yapma bır ılac kullandım ve kaynak sutun ıcınde maydanoz ve ısırgan buharına oturttular ve 15 gun kendımı her sıcak tuttum. Ben bıde rahmımı usutmusum zaten eskıden hıccc dıkkat etmezdım bu anlamda kendıme. Sımdı cezasını cekıyorum malesef. BEnım yarın adet gunum umarım olmaz ve bu sefer mutlu son olur:)

canım banada ayrık otu kökü ve maydonoz olan bi su kendim katnatıtorum bende kaynar sütün buharına oturcam benim bi komşum söyledi yapcam bakalım hayırlısı...

şu bebeler için bi kaynar suda popo haşlaması olmadığımız kalmıştı kızlar.

inşallah işe yarar bu yöntemler de güzel sona ulaşırsınız. ve yeni bir başlangıca :)))

ben de hala adet olmadım. göğüslerim acımıyor ama eşim büyüme var dedi. zor tutuyorum kendimi kan testine gitmemek için.

Bilgecim senin adet gününe ne kadar var? Benim bugun günüm ama ay 30 cekti yani yarında olabilir.Kasıklarımda agrı var baya dun kramplar gırdı arada bacagıma dogru. Ay bıde canım hala tatlı cekmıyo:) ay bu nasıl hosuma gıdıyo anlatamam:)

İlgimdisi nasılsın hamılelık nasıl gıdıyo? Benim bugun adet olmam gerekıyodu ama gelen gıden yok Allaha sukur az az beyaz akıntı geldı bugun ama. Ya bıde benım canım hala hıc tatlı bıseyler ıstemıyo hatta aklıma tatlı gelınce tuhaf oluyorum ve bu adet donemınde ılk defa oluyo. Test yaptırmak ıcın carsamba yı beklıycem sanırım ama nasıl:)

4 gün kaldı canım. bende de iştahsızlık var. ağzımda tükrük miktarı çok fazla. ve bugün uyudum öğlen. akıntım da var. bakalım hayırlısı :))))

4 gün kaldı canım. bende de iştahsızlık var. ağzımda tükrük miktarı çok fazla. ve bugün uyudum öğlen. akıntım da var. bakalım hayırlısı :))))

Benimde tükrük miktarı fazla gibi hissediyorum karın agrım devam edıyo bugun adet gunumdu ama azda olsa beyaz akıntı geldı halsızlık var bıde bır kac gundur tansıyonum dusuyo arada basım donuyo atesımde bugun hep 36.9 du. Sende olc atesını Bılgecım bızım belırtıler aynı gıbı hakkımızda hayırlsıı. Yarın test yapsammı dıyorum sabah?

biz bu ay ovulasyonda çift çizgi gördüğümüz 2 gün (silik bir şekilde) denedik preseedle. tarcın çörekotu içtim. ısırgan otu çayı içtim. aklımda pek yoktu ilgimdisi soktu şimdi tesbih taşı gibi gün sayıyorum eşimde göğüslerin büyüdü sen regl olacaksın dedi. üzüldüm. evet dolgunlaşma var ama deli gibi kaşınıyorlar ve acımıyorlar regl öncesi ağrırdı. bi de gün içinde regl oldum sanıyorum bi bakıyorum akıntı. uyku bastırıyor 4-5 gibi. tatlıyı görmek istemiyorum gerçi canım hçbir şey yemek istemiyor peynir ekmek yiyorum kaç gündür. bilmiyorum havaya girmek de istemiyorum. hayırlısı olsun

aynennnn benim de canım çokkkk sıkkınnn ... yine hayattan zevk almayan insan modunda dolanıyorum

çooooooooook canım sıkkın çoooooook

umudunuzu kaybetmeyin kızlar.sıkmayın canınızı. bir döngüsü var bu durumun gelip geçici buna emin olun.ben de öyleydim. belki yine öyle olacağım ama durmayacağım.denemeye devam.

ah ahh bu ılgımdısı yı napmalı bılemmm dovesekmı ki toplanıpp ya valla ne yalan solıyımm smdı gene dıceksın umut verıyoosun bnm esımde hıc heveslenme bu ayda olmamıstr dıyoduu goguslerın kocaman dıodu ama oda gebelık belırtısı bu arada akıntı bndeede olmustuu ya hadı solemıyım dıyorumda napamm oyleydı ki 14. haftadayım hala ve hala akıntının her rengı her kıvamı her turlusu mevcutttt...

nekroskopı beklıyceksın canım ne kaldıkı yrnaaa ınsallah senı yumısler kıst degılde nur topu gıbı bebıs olmustur o kdr ıstıyorumkı bılgenın senın sermuhun hamıs olmanızı her gece dua edıyorum yatmadann .... bnmde canm tatlı ıstemıo bn hamıle kalamdan once nutella kavanozunu mutfakta masanın uzerıne koyardım gece kasık kasık yerdım hamıle kaldıktan snrada yedıgım gecelerde sabah hep kustum tatlı yaramadı bana ... hamıslıge gelınce grılarım tam gaz devam 2 gun ıyıysem dolasıyosam az az 3 gun rahatsızlanıyorum yatıyorum tehlıkelı donemm 16 hafta demıstı dr um gectı ama dıkkat 16 haftaya dıo progestanı bıraktık ama proluton ıgne haftada bır devamm .... bnde gelsımeler buu kızlarr sızlerı beklıyorum hevsleee...

Kızlarr nasıl heycanlıyım anlatamam elim ayağım titriyo yazarken. Rabbim sonunda banada iki çizgi görmek nasip etti. Bu sabah adetim bir gün gecikti hatta ay 30 cektıgınden dolayı gunmdu bıle dıyebılırım:) Sonra bırden test yapmak ıstedım adet sancısı gıbı kasıklarımın altında ağrı vardı oldum olcam gıbı hıssettım ama sonra test yaptım ve iki çizgi görür görmez hazılanıp hastaneye kostum. Sonuc 84.53. Allaha şükürker olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim hepinize en kısa zamanda olumlu sonuçlar görmek nasip etsin. HAdi Bilge ve Sermuh şimdi sizi bekliyoruzz. Bu güne kadar sizden aldığım destek için çok teşekkürler arkadaşlar bundan sonrada aynı şekilde devam eder umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…