Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Camenta hosgeldin Evet Ayni zamanlarda tedavi olmusuz ...yeni asilaman insallah guzel sonuclar getirir...ocak ayindan beri bizler vazgecmeden devam ediyoruz ve guzel sonuclari yavasda olsa aliyoruz ...
Ilgimdisi Ben burdayim:)

kader arkadasım... valla sıkılıyorum sızle konusamayınca yalnız bırkmayın bnı patlıycam sıkıntıdann..

bende burdayım hep bakıyorum amma hiç gelen giden yok ya küstüm

yaaa... desene bı saat mı koymak lazım acaba aynı anda bulusmak ıcınn...

ben de hergün uğruyorum :) cevap gelmeyince insan bişi de yazamıyor.. çrş günü yumurta takibine gidicem..nasip olursa cuma yada c.tesi aşılamam yapılabilir..

evet haklısın cevap gelemyınce ınsan yazamıyo bıse bakıyorm hep aynı yerde duruyo sayfalar... hayırlısı ınsallah acelyacımm.. ıyı haberlerını ver bıze carsamba gunu yumuslarının ınsallah buyumuslerdır.. hayırlısıyla ınsallahh..

aylıncımm... evett 6 ay olduu saka maka.. ama suan bana gunler gecmıo evde yalnızım dertlescekı kımsede yk ıslerım bırıkıo evde annem uzakta bana kardesım sehır dısında dıye onun yanındalar dr um tehlıkelı dıye bır tek wc ye ve yemek yapmaya ızın verıo dsunun yanı kaynanam 1 mahalle otede ama ne fayda.. kadın alıyodum oncedn bebek alısversınden oturude sıkımamak ıcın alamaıyorm ıstende ayrıldım tek maasa kaldık malum cok sukur kendı evımız.. bnı yalnız bırakmayınnn...

buarada bılgecım... yogunlugu bırak topıc canlansın gel kusum buralarada ugra.. vallah bnı sızı baska topıclerle aldatmamak ıcın kıskırtmayınnn bı kusucemmm bı kusucem.. snra dahada gelmemm buralara.. buarada ızmır sıcaktan karuluo bgnn canım denıze gırmek ıstıoooo ama bn usuttugum ıcın daha akletımle coraplarımı uzun esorfmanlarımı bıle cıkaramadım.. sanırım kurdesan dokebılırımmmm

şekerim ben bıraksam yoğunluk beni bırakmıyor yoksa ben de 10 dönüm yayılıp nette buraya takılmak istemez miyim???evet yine bi tehdit görüyorum. arkadaşım başka topikleri ziyaret etmek, katılmak suç değil ki. onlar da lazım. ama mesela bizi de arada unutmaman lazım. lüffen gitme.

doktor sana wc ve yemek demiş sen deniz diyosun. mikrop kapmaya gönlün var herhalde. hiç sevmem denizi. sana da tavsiye etmiyorum. öptüm.

aynen aynenn canm nsıl ıstıoo denıze gırmeyıı anlatamamm.. ama bn unuttm sıze yazmyı ck sukur rahım agzım kapanmış dr um denıze gırebılırsn bebış ıcın en guvenılır spor dedı dee bnde bu koca vrkn cookkk zor,hm napıyım bısenede gırmeyıverırım..

demek 6 ay oldu ha ? ve 6 ayda sadece 2 tane hamilemiz var. kac kisiydik, cok dusuk degil mi bu rakam ? duyunca cok uzuldum, zaman ne cabuk geciyor.

evet ceren tablo biraz kötü malesef doğurganlık btiyor...ama herşeye rağmen yinede denemeye devam umutlar tamamen tükenen kadar

demek 6 ay oldu ha ? ve 6 ayda sadece 2 tane hamilemiz var. kac kisiydik, cok dusuk degil mi bu rakam ? duyunca cok uzuldum, zaman ne cabuk geciyor.

evet cerencımmm... zamn ck cabuk gecıyorrr bnde sık sık takııp edıyormdaaa zamanı gelmemış daha dıyormm sabırrr cnm..

evet ceren tablo biraz kötü malesef doğurganlık btiyor...ama herşeye rağmen yinede denemeye devam umutlar tamamen tükenen kadar

umutları tuketmk yk sermuhcum... gunes karabulutlarn ardndan cıkarmış elbet bıgunn olucak zamanı vr arkadasm sabırrr nolurrr

kızlar benim aşılama negatif maleseeeeeeeeeeef.saglık olsun.

coookk uzuldummm canım bnm.. moralını bozmaa hersey olagına varırr hayırlısı boyleymışş..

kızlar benim kırmızılar gene yok 26negatif oldu aşılama ama şimdi kaçgün geçti ya kafama takmıcsm dr falan gitmicem dedim ama gane yok gelmedi gıcık oldum zaten gününde gelmez ama ne bilim işte sıkıldım çok ama rahat rahat geziom kışa kadar kışın devam tüpe başlıcam

Sancal 26 negatif ne anlamadim...
Gezmeye devammmmmm

kızlarr yumurta takibi için doktora gittim. yarın bir daha gidicem.iğne için kesin zaman verecek.. cuma yada c.tesi aşılamam yapılacak inşallah.. kapıldım rüzgara gidiyorum,kararsızlık daha kötüydü.. olmazsa yıkılıcam ama hakkımda hayırlısı olsun şimdiden..
bu arada kandiliniz mübarek olsun... şuan en çok ihtiyacım olan şey dua.. lütfen benim için de dua edin

Son düzenleme:

sancalcım.. stres yapma kırmızılarn gelcegı varsada bu yuzden gelmıyodurr.. sakın ol canm dr a da mutlaka belkıde yumaslarn kıst olmuştur onlemını almalısn arkadasm.. hayırlısı..

dualarımız senınle tabıkı acelyacım.. hadı ınsallh bu kez son olurrr kesnlıkle kararsz olmandn daha ıyı bu halın.. sennde kandılın mubarek olsun canım..

sancalcım.. stres yapma kırmızılarn gelcegı varsada bu yuzden gelmıyodurr.. sakın ol canm dr a da mutlaka belkıde yumaslarn kıst olmuştur onlemını almalısn arkadasm.. hayırlısı..

yok arkadaşım stresim yok ama sadece aklıma geldigi zaman çok geriliorum okadar artık gezmekten çokda takılmıorum 15gün beklicem ondan sonra gidicem dr

arkadaşlarım cümlemizin kandili mübarek olsun bol bol dua edelim hepimiz bütün müslüman alemine....rabbim hakkımızda en hayırlılarını nnasip etsin.......selam ve dua ile

canım allaha emanet ol hayırlısı herşeyin

selam kızlar nasılsınz? ocaka yında ilk aşılamam yapılmıştı ve sonuç negatifti. bu ay ikinci aşılamam yapılacak.iğnelere başladım bile.

sizlerde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…