selam kızlar nasılsınz? ocaka yında ilk aşılamam yapılmıştı ve sonuç negatifti. bu ay ikinci aşılamam yapılacak.iğnelere başladım bile.
sizlerde durumlar nasıl?
yarın çatlatma iğnesini yapıcaz.aşılamam c.tesi.. pekii içimde umut var mı? hiççç yokkkk
şu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine allahım hayırlısıyla dua ediyorum göz yaşları içinde allahım alllahım sen ol dersen herşey oluverir rabbim hayırlısıyla nasip et bizlerede hayırlı evlatlar
şu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine allahım hayırlısıyla dua ediyorum göz yaşları içinde allahım alllahım sen ol dersen herşey oluverir rabbim hayırlısıyla nasip et bizlerede hayırlı evlatlar
yarın çatlatma iğnesini yapıcaz.aşılamam c.tesi.. pekii içimde umut var mı? hiççç yokkkk
selam kızlar nasılsınz? ocaka yında ilk aşılamam yapılmıştı ve sonuç negatifti. bu ay ikinci aşılamam yapılacak.iğnelere başladım bile.
sizlerde durumlar nasıl?
aşılamam bugün yapıldı.. 18 haziran test günüm.. dualarınızı eksik etmeyin..
hayırlısı olsun canm.. evrene ne gonderırsen o olur derler.. hayırlı haberlerını beklıyoruzz canm bnm..
çok teşekkür ederim.. hamilesin benim için dua et, belki kabul olur
sonu hüsranla sonuçlanan 2 aşılamam var..bu yüzden umutlanmak istemiyorum...
Allah ım inşallah 4. ye gerek kalmadan bana da nasip eder...
bilgecim senin bir kızın varmış galiba,ben bilmiyordum..ne güzel :) Allah bağışlasın..
sancal ağlattın beni
bilgecim senin bir kızın varmış galiba,ben bilmiyordum..ne güzel :) Allah bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?