Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
yarın çatlatma iğnesini yapıcaz.aşılamam c.tesi.. pekii içimde umut var mı? hiççç yokkkk

yarın çatlatma iğnesini yapıcaz.aşılamam c.tesi.. pekii içimde umut var mı? hiççç yokkkk

şu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine allahım hayırlısıyla dua ediyorum göz yaşları içinde allahım alllahım sen ol dersen herşey oluverir rabbim hayırlısıyla nasip et bizlerede hayırlı evlatlar

canım... yuregını ferah tut.. Rabbım sabredenlerden eylesın arkadasım,elbet bıgun olucak ınanmaktn vazgecmeyınn..

selam kızlar nasılsınz? ocaka yında ilk aşılamam yapılmıştı ve sonuç negatifti. bu ay ikinci aşılamam yapılacak.iğnelere başladım bile.

sizlerde durumlar nasıl?

bana doktor 3 ay ücretsiz izin verdi yatıyorum ben de. mesela dün ilk ayımı iyi değerlendiremediğimi reg olarak anlamış bulunuyorum. yataktan çıkmamam lazım.

hayırlısı olsun canm.. evrene ne gonderırsen o olur derler.. hayırlı haberlerını beklıyoruzz canm bnm..

çok teşekkür ederim.. hamilesin benim için dua et, belki kabul olur
sonu hüsranla sonuçlanan 2 aşılamam var..bu yüzden umutlanmak istemiyorum...
Allah ım inşallah 4. ye gerek kalmadan bana da nasip eder...

çok teşekkür ederim.. hamilesin benim için dua et, belki kabul olur
sonu hüsranla sonuçlanan 2 aşılamam var..bu yüzden umutlanmak istemiyorum...
Allah ım inşallah 4. ye gerek kalmadan bana da nasip eder...

edıyorum arkadasım.. Allahım gonlundekı nasıp etsın ınsallah.. hem elbet bırgun olucak yalnız zamanı var canm sabır..

ben de yok sanıyordum ama başka yerde kızından bahsetmiş.. çok sevindim ve şaşırdım... :) bilgeee nerdesin?? ösledik seniii...

evet varmışş bende şimdi okudum..6 yaşında bir kızı varmış..2009 da düşük yapmış sonrasında aşılamalar ama olmamış.....
6 aydır görüşüyoruz burda ama tek bir kez bile bahsetmedi.
bilge senin adına sevindim...
paylaşmakta gizlemekte tabiki senin insiyatifinde.
keşke bahsetmiş olsaydın...

arkadaşlar ben artık bu topikte devam etmek istemiyorum....
kendimi kandırılmış gibi hissediyorumm.....
hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…