2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Eee madem cinsiyetlerini öğrendik.. artık alışveriş yapma zamanı geldi...:teytey:

hadin gelin bizde paylaşalım hihoyyyt

Ben ilk olarak 5li zıbın seti ile önlük aldımzemuszemus

Resim yüklemek için;

http://www.ressim.net/
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

Son düzenleme:
pöffff daha cinsiyeti belli olmadı benim bebişimin ben bişi almadım

ama teyzesi banyo havlusu almış bebişimeee...ben daha başlamadımmm alışverişe

aklinialirimsmileTopiğiniz hayırlı olsun kızlar. Ay eski günlerim geldi aklıma...
Öneriler topiğine mi yazsam dedim ama galiba burası daha uygun. Alış veriş için kocişleri dinlemeyin...

aklinialirimsmileTopiğiniz hayırlı olsun kızlar. Ay eski günlerim geldi aklıma...
Öneriler topiğine mi yazsam dedim ama galiba burası daha uygun. Alış veriş için kocişleri dinlemeyin...

aynen katılıyorum olumunekankayizsmile
o çok,bunu alma,ne gerek var sözlerine tıkayın kulaklarınızı... içinizden geldiği gibi doya doya,tadını çıkara çıkara doldurun dolapları...
hepsi sağlıkla giysin cicilerini inşallah :CüvCüv:

kızlar lütfen yorumsuz olsun bu topik sadece fotolar ve sorular (alınan şeylerle ilgili) daha temiz olurr lütfenn.

Sürmeli çok şeker yaa. Bu arada fiyatlarını da yazalım mı hem bilgimiz olur. Benim ilk gebelik malum hiç fiyatlarından anlamıyorum Aşağı yukarı fiyat konusunda bilgimiz olsun kazık yemeyelim dimi. bilmiyorumkismileBen de ilk emzik aldım cinsiyetini daha öğrenemedik. Turuncu beyaz :):ecrin_bebek:

Kızlar yorumsuz olmaz.. illaki yorum olmalı..

ecemmnurr zıbın setini 8,50 tl aldım canım
önlükte 2 tl =)

Surmeli neden yorum istemiyoruz canım biliyormusun.Sayfalar akıp gidiyor görmediğimiz resimler oluyor.Yorumları biz gene kendi topiğimizde yapıcaz burda ecemnur'un dediği gibi resimlerini ve fiyatlarını ekleriz yanlarına böylesi çok daha güzel olur.Bunun için arkadaşlarda böyle istiyor

buda surmelinin kizi yazelimize biz aldik ilk oyuncakli minderi
etrafindakilerde kucuk dayilar bende halasiyim
hayirlisiyla dunyaya gelmesini sabirsizlikla bekliyoruz

Kızlar yorumsuz olmaz.. illaki yorum olmalı..

ecemmnurr zıbın setini 8,50 tl aldım canım
önlükte 2 tl =)

Çok iyiymiş fiyatları ben bu kadar olduklarını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 30 deseler verip alacağım heralde kafamçokkarıştı

canim diğer topikte yorumları sayfalarca aramam gerekiyor ama:umursamaz: onunla uğraşamam vallahikaydirigubbakcemile3

buda surmelinin kizi yazelimize biz aldik ilk oyuncakli minderi
etrafindakilerde kucuk dayilar bende halasiyim
hayirlisiyla dunyaya gelmesini sabirsizlikla bekliyoruz

tşk ederim canımm
etrafındakilere kurban olurumopuyorumnanaktan ablası yesin ikisinideopuyorumnanaktan

Çok iyiymiş fiyatları ben bu kadar olduklarını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 30 deseler verip alacağım heralde kafamçokkarıştı

yaa ben 30 tl veripte almam şahsen neden dersen
bebişlerimiz ne kadar giyecekler ki:umursamaz:

büyüdükçe elbise bedenleride büyüyecek

Belki abarttım ama napiyim dayanamadım görünce hemen aldım :asigim:
Meleğimin ilk bebeği

İlk Çoraplarızemuszemus

Johnsons bebek bakım seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…