2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok güzel bunlar çağlayancımm bayıldım :))

Saol canım inş.daha güzelleri senin olsun bugün büyük gün bekliyoruz sabırsızlıkla seni bugün :))

Çok beğendim topikte'de söyledim bayıldım bunlara ben :))

hepsı cok guzel kızlar valahı bakarken kendı gunlerımız gozumun onune geldı ozledım o heycanı valahı bende 2010 subat annesıyım allah saglıkla kavustursun bebıslerınıze hepınızı dılerım

Saol canım,sizin yaşadığınız heyecanları şimdi bizde yaşıyoruz inş.hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.

çiçekcim çoook güzel bunlar özellikle ilk sıradaki çıtçıtlı badiyle pantolon çok şeker yaaa

güle güle giysin prenses

çağlayan kızının cicileri çok güzel güle güle giysin inşallah ...giydiği zamanda görürüz inşşallah fotolarınızemuszemus

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üzerinde 0 yada 1 aylık yazan kıyafetlerimi alıcam.kaç takım hastane çıkışı seti almam gerek ...neler alıcam yardımcı olurmusunuz

Teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üzerinde 0 yada 1 aylık yazan kıyafetlerimi alıcam.kaç takım hastane çıkışı seti almam gerek ...neler alıcam yardımcı olurmusunuz

Yeni doğan yazıyor genelde canım kıyafetlerin üzerinde ve, ben alırken 0-3 aylık olanlardan almaya çalışıyorum.Hemen küçülmesin diye :))

arkadaşlar oğluşuma aldığım cicileri bu sayfaya yükleyemiyorum bende çözüm olarak albümüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir ....bu haftasonuda bişeyler aldım onlarıda dah sonra yüklücem...

yeşimcim ben sana yardımcı olayımm

cicilerin çoook güzelll güle güle kullansın bebişinnn

Eklentiler

• $user189857_pic102811_1283167991.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 120
  • $user189857_pic102812_1283168094.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $user189857_pic102813_1283168178.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 122
  • $user189857_pic102816_1283168493.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $user189857_pic102817_1283168583.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 108
yeşimcim ben sana yardımcı olayımm

cicilerin çoook güzelll güle güle kullansın bebişinnn
yardımın için çok çok saol.. inşşallah ..giyip fotoğraflarını çektiğimiz günleri görürüz bebeklerimizin

yeşim oğluşunun cicileri çok tatlı.iyi günlerde kullansın kuzucuğun inş.

çok teşekkür ederiz teyzesi amin allah size daha iyilerini versin...

arkadaşlar oğluşuma aldığım cicileri bu sayfaya yükleyemiyorum bende çözüm olarak albümüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir ....bu haftasonuda bişeyler aldım onlarıda dah sonra yüklücem...

yeşimcim çok güzel şeyler almışsın, güzel günlerde giydirirsin inş. bize de %90 erkek dedi doktor, erkek kıyafetleri çok sıradan diye düşünüyordum kızların ki ne güzel cicili bicili. ama seninkileri görünce bayıılllldım.

saol canım inş doktor %90 erkek dediyse erkektir bizede öle demişti bende senin gibiyim mağazalarda hiç beğenmezdim erkek kıyafetlerini ama şimdi kendime olunca bulunuyormuş yeni 1 takım aldım akşam eşim gelince koycam pantalonlu süveterli allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsinn ...

bende hicbisey almadim, cinsiyetini göstermedigi icinde almak istemiyorum esim 8 aylik olana kadar almayalim diyo ama ben dayanamicam sanirim :)

henüz cinsiyetimiz belli diildi hevesimi kırmak için aldığım tulum aldığım şeyler hep 6 aylık falan yazlıklar olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…