çok güzel bunlar çağlayancımm bayıldım :))
hepsı cok guzel kızlar valahı bakarken kendı gunlerımız gozumun onune geldı ozledım o heycanı valahı bende 2010 subat annesıyım allah saglıkla kavustursun bebıslerınıze hepınızı dılerım
hepsı cok guzel kızlar valahı bakarken kendı gunlerımız gozumun onune geldı ozledım o heycanı valahı bende 2010 subat annesıyım allah saglıkla kavustursun bebıslerınıze hepınızı dılerım
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim üzerinde 0 yada 1 aylık yazan kıyafetlerimi alıcam.kaç takım hastane çıkışı seti almam gerek ...neler alıcam yardımcı olurmusunuz
yardımın için çok çok saol.. inşşallah ..giyip fotoğraflarını çektiğimiz günleri görürüz bebeklerimizinyeşimcim ben sana yardımcı olayımm
cicilerin çoook güzelll güle güle kullansın bebişinnn
yeşim oğluşunun cicileri çok tatlı.iyi günlerde kullansın kuzucuğun inş.
arkadaşlar oğluşuma aldığım cicileri bu sayfaya yükleyemiyorum bende çözüm olarak albümüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir ....bu haftasonuda bişeyler aldım onlarıda dah sonra yüklücem...
yeşimcim çok güzel şeyler almışsın, güzel günlerde giydirirsin inş. bize de %90 erkek dedi doktor, erkek kıyafetleri çok sıradan diye düşünüyordum kızların ki ne güzel cicili bicili. ama seninkileri görünce bayıılllldım.
ayyyyyeşim çook datlu bunlar,allah içini doldurrarak gimek nasip etsin oğluşuna
henüz cinsiyetimiz belli diildi hevesimi kırmak için aldığım tulum aldığım şeyler hep 6 aylık falan yazlıklar olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?