2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bende özdilekten sarı battaniye bebettodan penye pattaniye, mama önlüğü,patik, aldım ama resmini çekip nasıl ekleyeceğim.bide bebetto alt açma minderi

opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Fotoğraf0441.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf0428.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0436.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $Fotoğraf0437.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0430.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 92
sürmeli ve too-be çok güzel şeyler almışsınız kızlarınıza bayıldım hepsine Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Bana ne bende kıskandım bede resim ekliycem:) Bende hiçbişey almadım ama ablam Almanya'da yaşıyor sadece yazdan yaza görüşüyoruz Cinsiyeti belli olmadığı için bana bebek ve anne bakım seti almış getirmiş bende onları koyayım.Foto mak olmadığı için internetten buldum resimlerini.
Bu hamileler için çatlak önleyici bakım sütü hergün olmasada aklıma geldikçe sürmeye çalışıyorum.

Bu duş sonrası yine çatlak önleyici vücut yağı.Ama bebe yağları kadar yağlı olmadığı için gün içerisindede kullanılabiliyor.

BUnlarda sırasıyla bebek şampuanı,pişik kremi,,bebek için duş jeli ve çanta için küçük boy pişik klremi.Üzerinde açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmelidir dediği için bunları açıp kokularına bakamadım henüz ama ablam kullandığı için biliyor çok güzelmiş kokuları.

manikkcim valla ablanla bi dahaki görüşmenizde kimbilir neler getirir cinsiyetide belli olur o zaman

bunları getirmesi bile beni çok mutlu etti bu markayı kullanan birkaç arkadaşım vardı çocuklarının cildi alerjikti ve geçmeyen pişikleri vardı bunu kullandıktan sonra çocukları düzeldi çok methediyolardı.İnşallah benim bebişimede iyi gelir.Annesi bunlarla onu kremler bıcı bıcı yapar ayyyy bi doğsada sevsem mıncıklasam opuyorumnanaktan

too_be çok güzel canım bebişinin kıyafetleri bende dün aldım net'ten ama kargom henüz gelmedi.Bebişin güzel günlerde giysin canım hepsini

Manikk'cim ablalar tarafından çok şanslıyız desene bizimkide cinsiyeti belli olmadan bir sürü şeyler aldı bebişime,Sağlıklı ve güzel günlerde kullanın canım bebişinde sende

ayyy çok güzel ciciler güzel günlerde kullansın bebecikleriniz

offf burda yorum yapıyomuyduk yapmıyomıuyduk ben daldım böyle ama

Manikk'cim ablalar tarafından çok şanslıyız desene bizimkide cinsiyeti belli olmadan bir sürü şeyler aldı bebişime,Sağlıklı ve güzel günlerde kullanın canım bebişinde sende

sağol canım evet benim bebeişin iki tatlı teyzesi var teyzeleri yönünden çok şanslı olacak bebeişim

Aldıklarınız hayırlı olur inş kızlar..
Biz daha birşey almadık.. Herşeyini bayramdan sonra toptan alacağız inş. :)

Teşekkürler kızlar

too_be canım çok şeker şeyler almışsın
güle güle giysin miniğin

hepsı cok guzel kızlar valahı bakarken kendı gunlerımız gozumun onune geldı ozledım o heycanı valahı bende 2010 subat annesıyım allah saglıkla kavustursun bebıslerınıze hepınızı dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…