Ben de çok beğendimm kızlar.. Bugün geldi kargo çanta çok hoşuma gitti, çok kalite duruyor. 2 tane daha sipariş werdim.. Hediye götürmek içinde çok güzel bir ürün. Güle güle kullanalım:)
Bu sefer çanta tükenmeden sipariş verdim. haki istedim umarım güzeldir. Biz zaten nike bir çanta almıştık, bunu da eşim yanımda yokken topuklu ayakkabı falan giydiğimde kullanırım, şık olur , o varken o taşır :) Çok özledim ben topuklu ayakkabı giymeyiiiiiiiii!!!!!
Kızlar çantam geldi, dün akşamüstü sipariş verdim, hemen bugün ulaştı. Bir de kargo ücreti almadılar, 19,90 a kargo dahil almış oldum süper.
Ben beğendim çantayı. Polar battaniye sığar mı kararsızım ama yazlık olarak rahat rahat kullanılır.
Kızlar çantam geldi, dün akşamüstü sipariş verdim, hemen bugün ulaştı. Bir de kargo ücreti almadılar, 19,90 a kargo dahil almış oldum süper.
Ben beğendim çantayı. Polar battaniye sığar mı kararsızım ama yazlık olarak rahat rahat kullanılır.
evet kargoları çok hızlı ben akşam 9 dan sonra aldım.artık bugün verirler yarın gelir diye düşünüyorum.
gayet güzel gözüküyo valla.bebek çantası gibide durmuyo.ben battaniye falan koymayı düşünmüyorum zaten.onlar için çanta var bu daha şık ortamlara giderken kullanmak için ideal gibi
bakalım kargo ücreti almıyolarsa süper.bakalım zaten alsalarda çok cüzi bişi alıyolar ya 2.75 gibi bişi