2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

fıstıklar.... bişi sorcam....bebek telsizi aldınızmı?...aldıysanız markası ne ve memnunmusunuz ve kaça?? ayyy çok sordum sanırsam ya ben gittigidiyordan chicconun telsizini buldum 79tlye...ama nasıldır bilemedim....tecrübelerinizden faydalanmak ister bu kıss

Kızlar Bebeklerinizin Tırnak Makasını Aldınız mı?

Yenidoğan Bebeklere Tırnak Makası Değil de Şu Makası Kullanıyorlarmış Sadece..

Ayy Ben KEsemem Zaten Korkarım da Nasıl Bişey Alıyım Bilemedim..

bu biraz tehlikeli gibi ama ben matheracareden aldım bizimkilerin biraz kuçuğu yeğenımdede kullandık gayet kullanışlı gerçi bende kesemem ilk başta ablam tecrübeli o keser uzun bi süre

ayy bunla kesilirmi yaaaa çok tehlikeli geldi bana

bende bebekler için olan minik tırnak makaslarından aldım

Son düzenleme:
aynen bende ikinci resimdeki çıt çıt makastan aldım. hiç diğerinin önerildiğini duymamıştım, terzi makası gibi

aynen bende ikinci resimdeki çıt çıt makastan aldım. hiç diğerinin önerildiğini duymamıştım, terzi makası gibi

hehehehe:) katılıyorum terzi makası gibi aynenn,kaş yapalım derken göz çıkarmayak,çok korkunç görünüyo bu makas:)

kıslar Annanemiz ve teyzemizden gelen hediyelerimiz....
( odamızın yanında mecbur park yatakda aldı annanemiz hemen odasından uyumucagını dusunerek torununun:)

hepsi de çok güzel cnm,sağlıklı günlerde kullansın bebişin...

henüz almadim ama alacagim seyler :

bebek telsizi
bakim çantasi
önlük
bornoz

reklam geldide bi magazanin orda gördüm alinca eklerim buraya

Çok Güzelmiş Fiyatı da Dehşet Ucuz Peki Mağazaya Gidip Alabiliyormuyuz Bu Fiyata Biliyor musunuz? Bilirsiniz Netten Alışveriş Yapmayı Çok Zorda Kalmadıkça Tercih Etmediğim İçin Soruyorum Bilginiz Var mı?

Ben İzmir'de hellobabaye baktım ama, tam olarak aynısı hangisi bulamadaım. Bu markanın çantaları 59, 69 ya da 79 gibi fiyatlara sahipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…