Ben İzmir'de hellobabaye baktım ama, tam olarak aynısı hangisi bulamadaım. Bu markanın çantaları 59, 69 ya da 79 gibi fiyatlara sahipti
Belki Civcivbebede Kendi Mağazasında Öyledir Fiyat Diye Düşündüm Ama Bilemiyorum Tabi..
Şİmdi farkettim, İstanbulda mağazası varmış. telle arayıp sorsana. ben de güvenemediğimden alamıyorum, başka çanta da aldım, çok kararsız kaldım, görmek en iyisi tabi.
ben alıcam galiba yaaaa
netten heryere baktım fiyatlar çoookk farklı yanlız bu sitede iki tane aynından var biri 19 lira biri 79 lira anlamadım ne fark var.
benimde 2 çantam var ama eğer böyle ucuzsa kaçırmayayım diyorum bu kol çantası gibi.eşime mail attım linkleri
aklıma yattı gibi ama hala anlamadım niye iki farklı fiyat olduğu
valla ben alıyorum kart eşimde demin konuştuk şimdi yoğun birazdan arayıp kart bilgilerini vericek alıcam bendekaçırırsam üzülürümmm valla dursun köşede
Yaa Bu İnternetle Alışverişe Başladım Başlayalı Kredi KArtımın Her Ay Borcu Oluyor.. Yine Yandım Ben Neyse Ben de Alıyım Kaçırmadan Bari..
bitirme heeeeben daha yarım saat sonra falan anca alırım
tamam not düşerim altına sedaya da kalsın 1 tane o da alcak diye :}
aldım bende.verdim siparişi.kargo ücretinide kapıdan ödüyoruz galiba.biişi belirtmemişler ama 20 lira aldılar demekki kargoyu kapıdan vericezz.
Hayırlı Olsuuunnn ;} Ben Kahve Rengini Aldım..
kıslar Annanemiz ve teyzemizden gelen hediyelerimiz....
Eki Görüntüle 138012 Eki Görüntüle 138013 Eki Görüntüle 138014 Eki Görüntüle 138015 Eki Görüntüle 138016 Eki Görüntüle 138017 Eki Görüntüle 138018 Eki Görüntüle 138019 Eki Görüntüle 138020 Eki Görüntüle 138021 ( odamızın yanında mecbur park yatakda aldı annanemiz hemen odasından uyumucagını dusunerek torununun:)
Eki Görüntüle 135850 Eki Görüntüle 135851 Eki Görüntüle 135852
Bugün bebeğimin eşyalarını resim çektim size göstermek için ama sadece bir kısmını yükleyebildim.Dosya boyutu çok büyük diyor.Eşim gelsinde diğerlerinide o gelince yüklerim artık.
hayırlı olsun çok guzeller...bızımde cicilerımız var ama ekleyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?