2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

kızlar bunlarda benim şekerlerim
3 ündende 50 adet hediye geldi

Valla süper hediyeymiş :)
Ama ben civcivlere bittim!

Son düzenleyen: Moderatör:

Belki Civcivbebede Kendi Mağazasında Öyledir Fiyat Diye Düşündüm Ama Bilemiyorum Tabi..

Şİmdi farkettim, İstanbulda mağazası varmış. telle arayıp sorsana. ben de güvenemediğimden alamıyorum, başka çanta da aldım, çok kararsız kaldım, görmek en iyisi tabi.

Şİmdi farkettim, İstanbulda mağazası varmış. telle arayıp sorsana. ben de güvenemediğimden alamıyorum, başka çanta da aldım, çok kararsız kaldım, görmek en iyisi tabi.

ben alıcam galiba yaaaa

netten heryere baktım fiyatlar çoookk farklı yanlız bu sitede iki tane aynından var biri 19 lira biri 79 lira anlamadım ne fark var.

benimde 2 çantam var ama eğer böyle ucuzsa kaçırmayayım diyorum bu kol çantası gibi.eşime mail attım linkleri

aklıma yattı gibi ama hala anlamadım niye iki farklı fiyat olduğu

Benimde Çantam Var Ama Buna Bayıldım Resmen.. Bakırköye Gidebilirsem Mağazasına Sorıyım Sen de Arayabilirsen Haber Verirsen Çok Sevinirim Sedacığım

valla ben alıyorum kart eşimde demin konuştuk şimdi yoğun birazdan arayıp kart bilgilerini vericek alıcam bende kaçırırsam üzülürümmm valla dursun köşede

valla ben alıyorum kart eşimde demin konuştuk şimdi yoğun birazdan arayıp kart bilgilerini vericek alıcam bende kaçırırsam üzülürümmm valla dursun köşede

Yaa Bu İnternetle Alışverişe Başladım Başlayalı Kredi KArtımın Her Ay Borcu Oluyor.. Yine Yandım Ben Neyse Ben de Alıyım Kaçırmadan Bari..

Oooo herkes almış bile, ben kukuman kuşu gibi düşüneyim :)
Kargo eve gelince belli olur, söyler misiniz ne kadarmış?

hayırlı olsun çok guzeller...bızımde cicilerımız var ama ekleyemıyorum

hayırlı olsun çok guzeller...bızımde cicilerımız var ama ekleyemıyorum

saol cnm benım.. mesaj yazdıgın alanda atac seklındekı yere tıklıyosun dosya ekle dıyosun dosyaları sec dıyosun yukle dıyosun sonra yuklenıncede resımler ıcerıgı goster dıyosun eklenıyo o sekılde cnm

internetteki indirimden aldığım çanta geldi kızlar.valla çok beğendim.20 liraya süper yani.kargodada 2.75 lira verdim 1 günde geldi ayrıca.

çanta gayet büyük ama kol çantası tarzında kibar öyle kaba diğil.içinde bir çok gözü var bölmesi var.öndede fermuarlı bir bölmesi var.

ayrıca çapraz takmak için kemeri de var

bir biberon termosu

alt açma aparatı

ve küçük bir kirli torbası var ben beğendiimmm.

Eklentiler

• $Görüntü003.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…