2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

too_be hepsi harika, iyi günlerde kullansın kızın. bu arada bu mevsimde ne indirimi, outlet falan değil değil mi gittiğin yer. izmirdeki mağazalar bana biraz uzak da boşuna gitmeyeyim.

yok canım değil ayrıca ben izmirden almadım elazığdan aldım ama heryerde var bu mağazaa

too__be ve smeyr çok güzel bularr güle güle kullanın inşallahh.
selomex ve gyshynk sizin yataklarda süperr. bakalım bizimkini halasıyla eniştesi alıcakmışş.

oyy yerim onun o bornozunu terliğini gözde çok güzeller

Son düzenleme:
oyy yerim onun o bornozunu terliğini gözde çok güzeller

aa nesli sende gözüküyomu bende gözükmedi bende albüm yaptım :)) çok teşekkür ederiz teyzesi daha iyileri sizlerin olsun bide albümüze bi göz at neler aldık neler :))

şimdi gözüktü bende benim internet bağlantımda bi sorun var sanırım bugün

gözdeati çook tatlı cicileriniz sağlıkla gidir bebişine inş zemuszemus
too_be sizinkiler de çook şeker :) sayende ben de aldım kızıma ciciler weniceden kaydirigubbakcemile2 çoook uygun fiyata çok güzel şeyler vardı.burda okuyunca eşime dedim indirim varmış diye.o da heveslendi.gittik birkaç parça cici aldık kızımıza.14.90 tl ye 3lü üst aldık.9.90 tl ye de 3 lü alt aldık patikli.3 takımımız oldu yani.üstlerle altlar zaten takım oluyo aynı desende.sonra 14.90tl ye 2li tulum aldık.2li çıtçıtlı badi aldık.ayyy çok mutlu oldum yaa opuyorumnanaktan çok tşk ederiz indirimi hbr berdiin için teyzesi.100 msj olsun fotolarını koyarım cicilerimizin :ecrin_bebek:

Nesli81 mrb bebek günlüğünü nerden ve ne kdra aldın acaba?İçeriğinden bahsedebilir misin?Bende alıcam şu sıralarda.

nhl çok tatlı bir tulum öyle o.kırmızı kırmızı güzel günlerde giysin inşallah

babamızın seçimi a.s

anakucağımız

bebek arabamız

buda benim favorim:1hug:

bu ayakkabılar benimmiş hiç giymemişim oğluma kısmet olur inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…