2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bunlarda bnm aldıklarım

[/URL][/IMG]

bunlarda annemin aldıkları

canım battaniyeye bayıldım çok farklı çok güzel senin bebişinde benimki gibi fanatik galibakaydirigubbakcemile3 hepsi çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin

canım battaniyeye bayıldım çok farklı çok güzel senin bebişinde benimki gibi fanatik galibakaydirigubbakcemile3 hepsi çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin

ayy çoook tşk ederim canım..hepimizin bebişleri aldıklarımızı sağlıklı kullansın inş..
benim oğlan bana kalsa gs yapardım ama..babamız illa bjk olacak diye diretince fanatik bjk takımları almaya çalışıyoruz artıkınkaydirigubbakcemile3

ben 5 tulum,3 pijama takımı,3 hastane çıkışı,battaniye,etek bezı,çıtçıtlı badiler aldım aklıma da şimdilik başka bişi gelmıyo...ayakkabı fılan için erken değil mi bıraz nasılsa yaza ancak gıyer...

sürmeli
yasese
nuryasemin
nesli81
senna
gysnky
selomex
smeyr
Hepinizin aldıkları çok şeker
Rabbım saglıcakla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın

smeyr yumurtlayan battaniyeye bayıldım
gerçekten çok büyük emek vermiş annecin ellerine sağlık

ben hala bişi almadım

ablam okadar çok şey aldımki bir çanta oldu sen bişi alma dedi :) artık 0-3 aylıklar çok oldu 3-6 aylıklara geçiyorum dedi :)) sen biberon krem bez falan al kıyafetler epey oldu dedi :))))

çok sağol fatmacım kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim Fatma'cımopuyorumnanaktan

çok tşk ederim fatmacım annemin emeği olduğu için ayrı bir beğeniyorum battaniyeyi bir yastığımız eksik onuda tammamlayacak annemzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…