2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

canım cicilerinizin hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş.tomuycuk markası gerçekten kaliteli iyi fiyata almışın..sen yine 65 80 demişler mağazada ben birkaç mağazada sordum 90dan aşağı diyen olmadı:))

kızlar cicileriniz çookk güzellll

valla bende topu topu 1 ay giyecekleri şeyler için 80-90 lira verme taraftarı değilim dediğiniz gibi tomuycuk ve bebeto markalarını duymuştum bende.bebetoda kaliteli hemde bursanın malı

güle güle giysin minişleriniz

kızlar cicilerinizi güle güle kullanın hepsi çok güzeller Rabbim hepimiznkinitamamına erdirsin inş sağlıkla giydirrelim

buda bizim emektar portbebemiz.

benim bebeğimle birlikte inşallah 4. bebeğini büyütecek sempatiksalakcinni

ablamında yeğenim kullandı sonra büyük kuzenime gitti ordan küçük kuzenime gitti şimdide sıra bende yerimseniben sağlammış ne rengi soldu nede biryerine birşey oldu.şimdide biz kullanıcaz inşallah.

umarım ikinci çocuklarımızdada bunu kullanırız ailemizin geleneksel portbebesi olursempatiksalakcinni

kızımın cicileri kaydirigubbakcemile2
alt açmamız oyuncağımız penye battaniyemiz :)

Eki Görüntüle 57824

Eki Görüntüle 57825

Eki Görüntüle 57826

kızlar en sondaki bim den aldığım battaniye.diğer topikte soranlar olmuştu.deseni böyle bişi işte :)
Eki Görüntüle 57852

Eki Görüntüle 57853

Eki Görüntüle 57854

ayyyy hepsi çok güzeller kız bebişlere ne kadar güzel şeyler var öyle iyi günlerde kullansın bebişin canım

ne güzel canım hem değerlenmiş olacak hemde bir daha sana masraf olmamış olacak iyi günlerde kullansın bebişin

dillerim lal port bebeler eskimiyor zaten çok az kullanıldığı için
ben kızıma almıştım sonra ablam oğluna kullandı şimdi karşı komşuya verdim sonra yine bana verecek hala yepyeni
bebekler en fazla 3 ay kullanabiliyorlar hemencik büyüyorlar sonra
zaten 3 ayda aşı harici nekadar dışarı çıkılıyorki
güle güle kullan canım

bimden aldığım 7 liralık battaniye

Eklentiler

• $Görüntü002.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

ayy canım tomuycuğun setini çok ii fiyata almışsın biz mağazadan 15 li hastane çıkışını 85 e aldıkk..kaliteli ürünler ama gerçekten çok pahalı geldi bana

hazır battaniyeden gidiyorken buda bizim ayıcıklı battaniyemiz

Eklentiler

• $Görüntü004.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
çok güzeller bu cicişler güle güle giysin bebegin canımm

bunlar çok cici güle güle giysin süslü olucak minik kızçenn

ayy bayıldım canımm bunların hepsi çooooook güzellll iyi günlerde giysin kızçennnn

canım çok güzeller yaaa romeo

ayy hepsi çok güzeller bakalım bende eklicem aldıklarımın bir kısmını..

Hepsi çok güzel canım bebişin güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah...

hepsi çok cici, güle güle kullan canım

hepside çok şeker yaa pembiş pembiş hastane çıkışına bayıldım süper güle güle giysin prensesbayanssulusmile

kızlar cicilerinizi güle güle kullanın hepsi çok güzeller Rabbim hepimiznkinitamamına erdirsin inş sağlıkla giydirrelim

ayyyy hepsi çok güzeller kız bebişlere ne kadar güzel şeyler var öyle iyi günlerde kullansın bebişin canım

ayy canım tomuycuğun setini çok ii fiyata almışsın biz mağazadan 15 li hastane çıkışını 85 e aldıkk..kaliteli ürünler ama gerçekten çok pahalı geldi bana

kızlar hepinize çook tşkler.daha güzelleri sizin prens ve prenseslerinizin olsun inş zemuszemus bunları bebişlerimize giydirim koklayıp öpeceğimiz günleri de görelim inşallah :Saruboceq:

ooo maşallah bakalım daha kaç nesil büyütecek sizin emektar portbebeniz :)

bimden aldığım 7 liralık battaniye

ben de aldım dün kaydirigubbakcemile3 bim kardeşliği :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…