2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok ağırlaşmadan bitirmek istiyorum canım. havalarda soğuyacak bir de insan almadan duramıyor :)

evet alamadan duramıyor herseyın en ıyısını en guzxelını almak ıstıyor bebegıne artık kendıme bıle alısverıs yapmak ıstemıyorum sımdıden bebegıme alayım dıyorum hep kendımı bos verıyorum hıc bakmıyorum kendıme dırek bebe magzasında buluyorum kendımı cok seker seyler var ALLAHIM GIYDIRMEK NASIP ETSIN ALDIKLARIMIZI YAVRULARIMIZA AMIN:Saruboceq:

çok güsellerrrrrrrrrrrr
kıs bebişleri için çok cicibici ciciler oluyooooo DDD
bayılıyorummmmm

bunlarda benim oğluşumun ilk cicileri teyzeleriiii
sonunda yükleyebildimmmm opuyorumnanaktan

saol cnm sizin cicileriniz de çok güzel güle güle giydir oğluşuna

bu da biizim hastane çıkışının bazı parçaları

battaniyemiz ve banyo havlumuz

bir tulum ve badylerin bazıları

bu yelek ve banyo havlumuz teyzesinden

hepsi çok cici güle güle kullanın inş cnm

bunlarda yiğitin yeni cicileri
oyun halısı
alt açmamız
ablamın aldığı alt açma
hastane çıkışımız
uyku seti
montlar

Eklentiler

• $IMG_3183.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_3185.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_3186.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_3188.webp
    41 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_3189.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_3195.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_3194.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_3193.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_3192.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_3190.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
ciciler

Eklentiler

• $IMG_3200.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_3199.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3198.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_3197.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_3196.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3201.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3203.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_3204.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_3205.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3206.webp
    16 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_3207.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3209.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
moonson cnm güle güle kullansın bebişin erkek cicileri ilgimi daha çok çekiyo artık:)hepsi çok farkı güzerller renkleride çok hoş bizimde bjk fanatik takımızı olcak dayısı alıcak oluşuma :) güle güle kulllanın tatlım

çok sağol canım aynen eskiden kız kıyafetlerine bakardım ama şimdi erkek kıyafetleri hoşuma gidiyor hepsi sağlıklı günlerde giyinsin kıyafetlerini

kızlar valla bütün kıyafetler o kadar güzelki en çok bu topiğe bakmayı seviyorum çok şirinler güle güle kullansınlar
romeosunun juileti aynı alt açmayı almışız ne tatlı ama

kızlar çok güzel aldıklarınız,sağlıkla giydirelim inş.bebişerimize...

ben ev istiraahatindeyim biliyosunuz kanamadan dolayı gerçi çok azaldı inş.tamamen geçer,ama kalkmam yasak...size bi tavsiye ben bisürü bişi aldım ama bi düşündüm en önemlileri en sona bırakmışım, mesela hastane çıkışı çok öözendim emin olmadan alamadım,havlumuz u almadım popo havlumuzu aldık düşünün yani alsana ilk önce en acilleri,neyse sağlıkla gelsinde CEREN im alırız belki geçer yatmana gerek yok derler...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a en önemlisi hastane geceliğimi de almadım daha..yani kızlar panik oldum yatınca nasıl alıcam diye lütfen önemli ihtiyaçlarınızı bekletmeden alın,Allah hepimizizn yavrusunu kucağına almayı nasip etsin...

kızlar aldıklarınız çok güzel maşallah Allah bebeklerinize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

kızlar aldıklarınız çok cici hepsi birbirinde güselllll,allahım sağlıla giydirmek nasip etsin cümlemize:Saruboceq:

Canım hiç canını sıkma, her şey alınır. Daha çok zamanımız var. O zamana kadar sağlığın yerine gelir, az da olsa gezebilirsin. Hem internette her şey var, mağaza mağaza gezmeden de kıyaslama yapabiliyorsun. Ben geçen hafta ilk defa bir gezeyim, çarşıda fiyatlar nasıl baktım, çoğu ürün internette daha ucuz. Olmazsa internetten alırsın. Hem mağazaya gidip bakmaktansa burada arkadaşlarımızın yorumları daha çok yardımcı oluyor bana. Allah acil şifalar versin sana.

Kızlar yavrularınza aldıklarınız çok güzeller rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin: Bende yavrum miyadında gelirse şubat annesi olacağım inşallah fakat siteye işyerinden dolayı çok fazla girip paylaşımlarda bulunamıyorum. Ve malesef bebeğime henüz hiçbirşey alamadım gerek eşim gerek çevremdekiler daha çok erken alma bişey diyolar çok kızıyorum ozaman onlara halbuki bana kalsa bende sizler gibi herbişeyimi tamamlamıştım aslında :)))) kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

Kızlar hepsi çok güzel bunların ya güzel günlerde kullansın bebişleriniz hepsini bende yeni aldıklarımı bu hafta ekliycem inş.resimlerini çekip

kızlarrrr oyyy hepinizin aldıkları çok güzel, zaman çabucak geçsede giydirsek minicik minicik bende hemen hemen herşeyini aldım oğluşumun, bezleri şampuanları kremleri dahil. bende eklicem bian önce görünce sabırsızlandım sizinkileri, güle güle giyinsin minikler opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…