2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

nur_dan cok hos bunlar yaaa güle güle giysin kizin insallah, ya bana mi bu kiyafetler büyük görünüyo sanki 0-3 ay icin büyük gibi yoksa fotodan mi öyle görünüyo =)

ecemnurr canım çok güzelmiş.Canım bende böyle birşey almak istiyorum nereden aldın canım nereden bulabiliriz???

Hazelcim bursada bunları satan yerler vardır. Nikah şekeri malzemeleri süs eşyaları satan yerlerde bulabilirsin cnm. İstersen kendin de yapabilirsin ben 15 e aldım. Uygun bulduğum için Tül, kelebekli tel ve diğer süsleri alırsan silikonla yapıştırmak kalıyor. Bebek seepetini kendim yapayım diyorum bakalım.

nur_dan cok hos bunlar yaaa güle güle giysin kizin insallah, ya bana mi bu kiyafetler büyük görünüyo sanki 0-3 ay icin büyük gibi yoksa fotodan mi öyle görünüyo =)

bunlar 9 ay için canım. ama dediğim gibi wenice de şu an çok fazla indirim var. beğenmişken aldım. ablam artık bebek kıyafetleri yeterli dedi. bir de etrafımda bakıyorum 3 aylık bebeklere hemen böyle takımlar giydiriyorlar.

bunları eklemicektim ama olmuşken tam olsun dedim

Eklentiler

• $P1000378.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $P1000380.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
canım güle güle kullansın bebişin
hangi siteden yükledin fotoları

site değil canım kendim çektim.cevapla bölümünde eklenti ekle var resmin boyutunu küçültüp ordan ekliyorsun. bu arada maşallah ne kadar çok tulum almışsın. aldıklarını görünce acaba çok mu az benimkiler diye şüphe ettim.

kızlar eklentiden ekleyeceğim resimleri o yüzden düzenleme yapacağım

Son düzenleme:

şenayy ne çok şey almışşsın n hepside birbirinden güzel :dance: güle güle giydirirsin inşallah bebişine.

bende beyaz denizci gibi olan tulum varya onun hastane cıkısını aldım
bebeğin ilk kıyafetini beyaz giydirmek sünnet diye duymustum ve hepimiz için araştırdım bu yazıyı buldumm :dance:

"Yeni doğan çocuğun beyaz bir beze sarılması da sünnettir. Zira Peygamberimiz (aleyhissalâtü vesselam) Hz. Sevde’ye hitaben "Doğum olunca bana haber vermeden çocuğa hiçbir şey yapmayın" buyurmuş, Hz. Sevde'nin: "Ya Resûlullah, çocuk doğdu, göbeğini kestim ve sarı beze sardım" cevabı üzerine Efendimiz (aleyhissalâtü vesselam) öfke izharında bulunur ve çocuğu beyaz bir beze sarar."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…