2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ne güzel ne şanslı..maşallah fatmacım

evet canım şanslı bebiş
sizde saklayın haa özellikle 2. yi düşünenler
gerçi düşünmeyenlerde saklasın
mesela biz hiç düşünmüyorduk ama kızım ne zaman 3 yaşına geldi aylarca benim neden kardeşim yok diye ağladı
evcilik oynayacak kimsem yok diye
bizde dayanamadıkaklinialirimsmile

Son düzenleme:
merhabalar kızlar dün bebek arabamızı aldık renginde çok kararsız kaldım kutuda verdiler isterseniz 2 haftaya kadar değiştirebilirsiniz dediler sizce rengi nasıl???

İlk baştaki bana daha güzel geldi canım ama ikisininde rengi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin

Kızlar bunlarda minik prensesime ablasından kalanlar:
iyikide hepsini saklamışım:sm_cool:

Çok güzel canım bunlar ya ohhh baya birşey almaktan kurtulmuş oldun böylece bu kanguru çok işe yarıyor dimi.
Ama ben bu portbebede hala kararsızım sen ne kadar süre kullanabildin bu portbebeyi

Kızlar bebişlerinize aldıklarınız hepsi harika ciciler
inşallah hepsi sağlıkla,neşe ile giysinler kullansınlar cicilerini.
sevgiler

ne şanslı mişin valla ne güzel hepside yepyeni duruyordur iyi yapmışsın zaten ne kadar kullanabiliyorlarki onunda kullanacağı 1 yaşına kadar
çok iyi oluyor böyle ablasınınkilerle büyüsün banada ablam verdi bayağı birşey

merhabalar kızlar dün bebek arabamızı aldık renginde çok kararsız kaldım kutuda verdiler isterseniz 2 haftaya kadar değiştirebilirsiniz dediler sizce rengi nasıl???

Mavi ağırlıklı olan güzel bencede.Güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah...

Evet canım iyikide saklamışsın.Ne güzelmiş ablsından kalanlarda Güzel güzel sağlıkla kullansın inşallah....

canım portbebe çok kullanılmıyor zaten yeni doğan bebek 1 kez kontrole 2 kezde aşıya gidiyor 3 ay boyunca
sonrada elde kalıyor genelde
ama düz olduğu için bebeğin yatması iyi oluyor biryere giderken
anakucagı tarzındaki taşımalara 6 aydan önce yatırmak iyi değil çünkü bebekler onda oturur pozisyonda oluyor
ama almasanızda olur bebeği sımsıkı battaniyeye sarıp götürebilirsiniz

bunlarda kızımın yeni cicişleri..hihoyyyt

Eklentiler

• $P1000372.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $P1000373.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $P1000376.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $P1000374.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…