- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ne güzel ne şanslı..maşallah fatmacım
merhabalar kızlar dün bebek arabamızı aldık renginde çok kararsız kaldım kutuda verdiler isterseniz 2 haftaya kadar değiştirebilirsiniz dediler sizce rengi nasıl???
Kızlar bunlarda minik prensesime ablasından kalanlar:
iyikide hepsini saklamışım:sm_cool:
evet canım şanslı bebiş
sizde saklayın haa özellikle 2. yi düşünenler
gerçi düşünmeyenlerde saklasın
mesela biz hiç düşünmüyorduk ama kızım ne zaman 3 yaşına geldi aylarca benim neden kardeşim yok diye ağladı
evcilik oynayacak kimsem yok diye
bizde dayanamadıkaklinialirimsmile
merhabalar kızlar dün bebek arabamızı aldık renginde çok kararsız kaldım kutuda verdiler isterseniz 2 haftaya kadar değiştirebilirsiniz dediler sizce rengi nasıl???
İlk baştaki bana daha güzel geldi canım ama ikisininde rengi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin
Çok güzel canım bunlar ya ohhh baya birşey almaktan kurtulmuş oldun böylece bu kanguru çok işe yarıyor dimi.
Ama ben bu portbebede hala kararsızım sen ne kadar süre kullanabildin bu portbebeyi
bunlarda kızımın yeni cicişleri..hihoyyyt
çok güzeller canım güle güle iyi günlerde giyindirmeyi nasip etsin Rabbim.ya bizim burdaki wenıcede yok böle güzel şeylerr-tatlicadiarzu-
nurdancım bebeişin güle güle giysin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?