2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

canım iyi günlerde kullansın oğluşun cicilerini

çok güzeller canım güle güle kullanyerimseniben

selam kızlarrr, bunlar da bizim yeni cicilerimizzzzz DDD

ananemizden battaniye :)

Tulum:

yengemizden 2 adet tulum :)

bunları da ben aldım

mavişli tuluma bayıldım canım ya kundak yapmak için mi o yoksa :)
onu da mı YKM den aldın ben de istiyorummmmm DD

selam kızlar size bi sorum olacak...bebeğinize yatak olarak ne aldınız? ben oyun parkı almayı düşünüyorum.sizce doğru bi kararmı.? ayrıca oyun parkın içine işbirden visco yatak almayı düşünüyorum.ama gerek yok diyor herkes..yün yaptırt falan diyolar.sizce ne almalı??? heeeeeelp.

bu tavşanlı tulumu nerden aldın hazel teyzesi. yada markası ne? bulursam kızıma bende alayım çook şirin

Canım bu tulumu Çanakkaleden pazardan almıştık.Markası Hoppidik.bulabilirsin sanırım bilindik bir marka.nete de bakarsın istersen.Çanakkalede olsam alıp ben yollardım size...

Çok tşkr ederiz teyzesi..Hepimizin yavruları inşallah canım...Hımmm ne güzel.Bir an önce ekle de bakalım cicilere:)))

Çok güzel canım herşeyi.Allah yakışıklı oğluna sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin...

Canım bu tulumu Çanakkaleden pazardan almıştık.Markası Hoppidik.bulabilirsin sanırım bilindik bir marka.nete de bakarsın istersen.Çanakkalede olsam alıp ben yollardım size...

canım çannakkaleye nerden yolundüştü bende yani eşimde çanakkalelide merak ettim

Bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri :)))))
Kızlar sarı çiçekli elbiseyi ben ortaokulda el işi dersinde dikmiştim.Annem saklamış şimdi kızım giyecek...Örgülerinin hepsini Anneannemiz ördü.

maşşalah kendimi bebek mağzasında zannettim hepsi bibirinde güzel özellikle tavşanlı tuluma bayıldım ben hala erken diye korkuyorum endişeleniyorum işallah giymeyi nasi eder rabbim çok tatlılar

bugün acity den dr brownun biberonunu aldık.4 emziği var biri 0-3 aylık biri 3-6 bir 6 aydan sonra ve biride kesik uçlu pütürlü şeyler için

dillerim lal bende dr browns aldım ama 120 cc lik geniş olanını onu onerdiler

minikim sedaa kızlar cicişleri güle güle kulalnın bibironlarıda :)
bende avent almayı düşünüyorum bakalım şu 7.aya bi girelimde inşallah bu tarz şeyleride ozaman alırız heraldee :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…