bugün oğluma teyzesiyle kuzeni güzel güzel ciciler aldılar
Ankara YKM de wenice marka ürünlerde %50 indirim var mavi takımı 12 liraya çıtçıtlı badiyide 6 liraya aldım.ilgilenenlere duyurulur
birde yeni kundaklar çıkmış ben hiç görmemiştim ayaklarını sokuyosun çıtçıtı var kollarından kafasınada kapşonu var çok şirin hem çocuğu çok sıkmıyo hemde kundak yapıyo aldık bitanee ama bitane daha almayı düşünüyorum
Ankara YKM de wenice marka ürünlerde %50 indirim var mavi takımı 12 liraya çıtçıtlı badiyide 6 liraya aldım.ilgilenenlere duyurulur
birde yeni kundaklar çıkmış ben hiç görmemiştim ayaklarını sokuyosun çıtçıtı var kollarından kafasınada kapşonu var çok şirin hem çocuğu çok sıkmıyo hemde kundak yapıyo aldık bitanee ama bitane daha almayı düşünüyorum
bu tavşanlı tulumu nerden aldın hazel teyzesi. yada markası ne? bulursam kızıma bende alayım çook şirin
hepsi birbirinden güzel vallahi bayıldım
bende aynı hastane çıkışı,tavşanlı tulum ,alt açma ve battaniyeden almıştım geçen hafta ama henüz yükleyecek kadar cicimiz yok diye eklemedim.
sağlıkla,mutlulukla giysin tatlı bebişin hepsini
canım çok güzeller örgülerde elbisede muhteşem annenin ve senin ellerinize sağlık canım iyi günlerde giysin kızın cicilerini
hazelcim hepsi çok tatlılar kızın güle güle giysin inş cnm
Canım bu tulumu Çanakkaleden pazardan almıştık.Markası Hoppidik.bulabilirsin sanırım bilindik bir marka.nete de bakarsın istersen.Çanakkalede olsam alıp ben yollardım size...
Bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri :)))))
Kızlar sarı çiçekli elbiseyi ben ortaokulda el işi dersinde dikmiştim.Annem saklamış şimdi kızım giyecek...Örgülerinin hepsini Anneannemiz ördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?