2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bende kapı süsümüzü kendim yaptım ayrıca bebek şekerlerimizide ben yaptm,çok keyifli oluyor yapması bence kadife komaş yerine saten bir kumaşa bu m odeli verip içine çok ince bir şekilde elyaf doldurarak yapabilirsiniz ve çokta hoş olur bende yaptıklarımın resimlerini ekleyebilirsem eklicem.

Mehaba Allah nasip ederse ben de nisan annesiyim topiğe şöyle bi bakayım dedim gözlerimi alamadım ne tatlı şeyler bunlar siz mi yaptınız ço güüüüzel görünüyor elinize sağlık keşke bende de böyle beceri olsa da bebişim için yapsam bende

teşekkür ederizz.biz şubat anneleri olarak pek sevdik bu işi.çoğumuz kendimiz yapıyoruz.

şerbet takımına bayıldım nurcum bende yapmak istiyorum ama lastikli kurdela bulamadım sen nasıl yaptın bide kaç tane yapmak lazım ...

teşekkür ederim canım ...çift tarafı fırfırlı lastiklerden aldım....üzerinede kırmızı saten ve beyaz organze kurdele kullandım....ikisinide fiyonk yapıp birini ters birini düz diktim sonrada ortalarına gül koydum...canım ben çeyizimdeki su takımının 6lı limonata bardaklarını kullandım...aynı anda 6dan fazla misafirim gelirse napıcam bilmiyorumolmazsa sırayla ikram ederim artıkk

bende evdeki takımı kullandım ama benimki 5 taneydi demekki birini kırmışım hatırlamıyorum.ama 6lı takım daha aldım 5 liraymış paşabahçenin alimm dursun dedim.

bende evdeki takımı kullandım ama benimki 5 taneydi demekki birini kırmışım hatırlamıyorum.ama 6lı takım daha aldım 5 liraymış paşabahçenin alimm dursun dedim.

benimde su takımının bi kaç çeşit bardağı daha var ama onları süslemedim.....çok acil lazım olursa onlardan kullanırım artıkın...

mavicim ellerine sağlık ikisi de çok güze olmuş ama kapı süsüne biraz daha tül kullansamıydın diye düşündüm:26:

kızıma sepet ve kapı süsü yaptım nasıl olmuş kızlar?

Eki Görüntüle 123496 Eki Görüntüle 123497

çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inş...bende kapı süsü yapıyorum am biraz daha değişik olacak...tabi bu hızla gidersem kızımın düğününe yetişecek sepette yapmak zor geliyo..sanki kaç kişi gelcekki diyorum saonra..cam büyük kaseye koyarım süsülerimi diyorum ama bellide olmaz bana..belki doğum iznime ayrılınca dayanamayıp yapabilimde...

mavicim ellerine sağlık ikisi de çok güze olmuş ama kapı süsüne biraz daha tül kullansamıydın diye düşündüm:26:

sagol canım evet biraz degisiklik yapcam galiba

sagol canım yaparsın ama cok zevkli oluyor degilmi sepet benim evde vardı yapmak istedim cok gereklimi bilmem
sepetin ve kapı süsün çok kibar olmuş canım çok beğendim güle güle kullan

teşekkür ederiz canım

mawi çok güzel ikiside sepete ne konuluyor şeker filanmı ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…