http://3.bp.blogspot.com/_hiauSkq4w9I/TRhhtcfPhOI/AAAAAAAAH2g/RYG15c5Sa3s/s1600/008.JPG KIZLAR DAHA ÖNCE SORDUIM AMA KAYNADI NASIL BUNLAR SİZCE
bende kapı süsümüzü kendim yaptım ayrıca bebek şekerlerimizide ben yaptm,çok keyifli oluyor yapması bence kadife komaş yerine saten bir kumaşa bu m odeli verip içine çok ince bir şekilde elyaf doldurarak yapabilirsiniz ve çokta hoş olur bende yaptıklarımın resimlerini ekleyebilirsem eklicem.bende artık almıyorum kıyafet..aldım aldım sanki kaçıyomuş gibineyse sadece oyun parkı cibinlik ve uyku seti kaldı...bebek arabasını chicco travel set aldım.hem araba koltuğu hemde ana kucağı gibi kullanırım diye acele ettik.hastane çıkışında bile lazımmış..bide nasılsa alıncak diye düşündük...süs püs yapmadım bi kızıma...millet neler yapmış...benim hiçbişeyim yok...kapı süsü, sepet, cibinliiik...çok şey var...kapı süsünü beğendim gerçide...ama beyaz kadife bulamadığım için yapamıyorum ...başka neyden olurki güzel...kapituneden yapsam nasıl olurki... kızımın adı yağmur olacak yakışır dimi..Eki Görüntüle 117215 canım kızım yerine hoş geldin yağmur'um yazarım... nassıııl...fikirleriniz bekliyorum
çok güzeller cnm,kurabiye mi bunlar?
Mehaba Allah nasip ederse ben de nisan annesiyim topiğe şöyle bi bakayım dedim gözlerimi alamadım ne tatlı şeyler bunlar siz mi yaptınız ço güüüüzel görünüyor elinize sağlık keşke bende de böyle beceri olsa da bebişim için yapsam bende
şerbet takımına bayıldım nurcum bende yapmak istiyorum ama lastikli kurdela bulamadım sen nasıl yaptın bide kaç tane yapmak lazım ...
teşekkür ederim canım ...çift tarafı fırfırlı lastiklerden aldım....üzerinede kırmızı saten ve beyaz organze kurdele kullandım....ikisinide fiyonk yapıp birini ters birini düz diktim sonrada ortalarına gül koydum...canım ben çeyizimdeki su takımının 6lı limonata bardaklarını kullandım...aynı anda 6dan fazla misafirim gelirse napıcam bilmiyorumolmazsa sırayla ikram ederim artıkk
bende evdeki takımı kullandım ama benimki 5 taneydi demekki birini kırmışım hatırlamıyorum.ama 6lı takım daha aldım 5 liraymış paşabahçenin alimm dursun dedim.
ImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video HostingImageShack® - Online Photo and Video Hosting
coookk guzelmıs bayıldım hanımhanımcık
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hele sepet çok cici yaa
mavicim ellerine sağlıkikisi de çok güze olmuş ama kapı süsüne biraz daha tül kullansamıydın diye düşündüm:26:
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inş...bende kapı süsü yapıyorum am biraz daha değişik olacak...tabi bu hızla gidersem kızımın düğününe yetişeceksepette yapmak zor geliyo..sanki kaç kişi gelcekki diyorum saonra..cam büyük kaseye koyarım süsülerimi diyorum ama bellide olmaz bana..belki doğum iznime ayrılınca dayanamayıp yapabilimde...
sepetin ve kapı süsün çok kibar olmuş canım çok beğendim güle güle kullan
mawi çok güzel ikiside sepete ne konuluyor şeker filanmı ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?