Kapı süsümüz, sepetimiz ve şekerlerimiz :
çok güzel olmuş, güle güle kullansın bebişinbunlarda bizim oda takımımız, sepetimiz ve şekerimiz...
feeble hım çok güzel fazla büyük değil bendemi bu boyutlarda alsam yerim az benimde rengi çok tatlı güzelim hele duvar rengi ile halıda yuvarlakların rengi çok uyumlu :) güle güle uyusun bebişin
canım bebek şekerini ve sepetini netten mi aldın.aldıysan kaça ve hangi adresten aldın yazar mısın
feeble hem kapı süsün hemde şekerlerin çok tatlı olmuş Allah sevinçle kullanmak nasip etsin
bunlarda diğer cicilerimiz teyzeleri bugün yıkayıp ütüledim yerleştirdimmEki Görüntüle 124164 Eki Görüntüle 124165 Eki Görüntüle 124166 Eki Görüntüle 124167 Eki Görüntüle 124168 Eki Görüntüle 124169 Eki Görüntüle 124170 Eki Görüntüle 124171 Eki Görüntüle 124172
maşallah canım ne güzel şeyler almışsın kzımızı beyazlı denizci tuluma bittim çok tatlıymış.Bu arada bişey dikkatimi çekti bezleri poşetinden çıkarıp dizmişsin güzel fikir pratiklik olur değil mi? Yalnız sanırım en alt çekmeceye koymuşsun şimdilik mi koydun.Eğer sezeryan filan olursa yada normalde olsa dikiş filan eğilip alması zor olmazmı en üst çekmecede daha iyi olurdu sanki değilmi? Öyle aklıma geldi birden.... Ay kendimi kusur bulucu kaynanalar gibi hissettim banane demi
aynen eşimde bana çok kıyafet aldık diyodu koca mobilyalar gelipte yerleştirince biz bu kadarcık şeymi aldık demeye başladı:) bende burada dolabı dolduranların resimlerini gösterip bak daha bu kadar alan var deyip durdum.Sonra bi posta daha alışverişe gitmiştikaşkolsun öyle deme fikirleriniz önemli benim için o yüzden koydum resimlerini zaten canım :) doğru diyorsun ben onu düşünememiştim üst rafa yerleştireyim bari bezleri pratik olur.bezlerin hepsini açmadım toz olmasın diye bir kısmını yerleştirdim oda iki günde biter zaten azcık azcık yapıyorlarmışbir kısmı poşetinde hala. benimde en sevdiğim tulumu o. ama büyük biraz yaza anca giyer. ilk başta çok şeyi varmış gibi geliyordu ama yerleştirince bi baktım anaaa benim oğlanın hiçbişeyi yok getiren çok olur diye aldırmadılar bizimkiler cıplak kalacak benim oğlum
aynen eşimde bana çok kıyafet aldık diyodu koca mobilyalar gelipte yerleştirince biz bu kadarcık şeymi aldık demeye başladı:) bende burada dolabı dolduranların resimlerini gösterip bak daha bu kadar alan var deyip durdum.Sonra bi posta daha alışverişe gitmiştikama yinede herşeyden ölçülü almaya çalıştım zaten bir sürü hediye geliyor gerçekten.Hoş gelecek olan hediye ne kadar bizim zevkimizi yansıtır bilmiyorum ama olsun yeteri kadar almak iyidir.
canım bebek şekerleri üzerindeki kağıtta ne yazıyor okuyamadım da merak ettim :}
aşkolsun öyle deme fikirleriniz önemli benim için o yüzden koydum resimlerini zaten canım :) doğru diyorsun ben onu düşünememiştim üst rafa yerleştireyim bari bezleri pratik olur.bezlerin hepsini açmadım toz olmasın diye bir kısmını yerleştirdim oda iki günde biter zaten azcık azcık yapıyorlarmışbir kısmı poşetinde hala. benimde en sevdiğim tulumu o. ama büyük biraz yaza anca giyer. ilk başta çok şeyi varmış gibi geliyordu ama yerleştirince bi baktım anaaa benim oğlanın hiçbişeyi yok getiren çok olur diye aldırmadılar bizimkiler cıplak kalacak benim oğlum
Begenmenize sevindim arkadaşlar. Hepinize teşekkürler.
Ailemize hoşgeldin Asya Dila yazıyor :)
feeble çok güzel. Ogluşun güle güle kullansın...
daha ne alcan bacım....doğru dıyolar hediye gelcek çabuk büyüyo bebişler...her çarşıya çıktığında ellerın dolu gelcen kendıme alayım derken bebişe alcan...benimde oğluşum olcak kısmetse bende aldım senın gıbı annem yeter yeter dıyıp duruyo..bugun dr çıkışı yıne aldık ınsan doyamıyo
Selam Kızlar,
ben doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyorum.
ama ne alsam karar veremedim.
PARAFNL KORSE MERKEZ,parafinli zayflama korsesi,zayflama korsesi,zayflatc korse,zayflatan Korse,
Tıbbi Özel Korseler :: Doğum Sonrası Korse-Çift Kat Lycra Kumaş İnce - Medikal Ürünler
Bu 2 ürünü gördüm. siz kullanmışmıydınız? yada böyle bişi almayı düşünüyor musunuz?
bunlarda diğer cicilerimiz teyzeleri bugün yıkayıp ütüledim yerleştirdimmEki Görüntüle 124164 Eki Görüntüle 124165 Eki Görüntüle 124166 Eki Görüntüle 124167 Eki Görüntüle 124168 Eki Görüntüle 124169 Eki Görüntüle 124170 Eki Görüntüle 124171 Eki Görüntüle 124172
ne güzel özenle yerleştirmişsin,iyi günlerde kullansın yavrun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?