2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

feeble hım çok güzel fazla büyük değil bendemi bu boyutlarda alsam yerim az benimde rengi çok tatlı güzelim hele duvar rengi ile halıda yuvarlakların rengi çok uyumlu :) güle güle uyusun bebişin

çok sağol canım beşikle çekmeceli komidini kendi yatak odama aldım. diğer odamızada büyük dolabı koyduk 1 yaşından sonra kendi odasına koyacağım herşeyi şimdilik böyle karışık oldu biraz ama içime sindi şükür daha güzelleri sizin olsun inşallahhh..

canım bebek şekerini ve sepetini netten mi aldın.aldıysan kaça ve hangi adresten aldın yazar mısın

yok canım kayserideyim burda biryere yaptırdım. sepet 25tl, 50 tane şekerde 45 tl tuttu..

nur, nuryasemin ve senay teyzeleri çok teşekkürler daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun inşallahh...

feeble hem kapı süsün hemde şekerlerin çok tatlı olmuş Allah sevinçle kullanmak nasip etsin

maşallah canım ne güzel şeyler almışsın kzımızı beyazlı denizci tuluma bittim çok tatlıymış.Bu arada bişey dikkatimi çekti bezleri poşetinden çıkarıp dizmişsin güzel fikir pratiklik olur değil mi? Yalnız sanırım en alt çekmeceye koymuşsun şimdilik mi koydun.Eğer sezeryan filan olursa yada normalde olsa dikiş filan eğilip alması zor olmazmı en üst çekmecede daha iyi olurdu sanki değilmi? Öyle aklıma geldi birden.... Ay kendimi kusur bulucu kaynanalar gibi hissettim banane demi

Son düzenleme:

aşkolsun öyle deme fikirleriniz önemli benim için o yüzden koydum resimlerini zaten canım :) doğru diyorsun ben onu düşünememiştim üst rafa yerleştireyim bari bezleri pratik olur.bezlerin hepsini açmadım toz olmasın diye bir kısmını yerleştirdim oda iki günde biter zaten azcık azcık yapıyorlarmış bir kısmı poşetinde hala. benimde en sevdiğim tulumu o. ama büyük biraz yaza anca giyer. ilk başta çok şeyi varmış gibi geliyordu ama yerleştirince bi baktım anaaa benim oğlanın hiçbişeyi yok getiren çok olur diye aldırmadılar bizimkiler cıplak kalacak benim oğlum

aynen eşimde bana çok kıyafet aldık diyodu koca mobilyalar gelipte yerleştirince biz bu kadarcık şeymi aldık demeye başladı:) bende burada dolabı dolduranların resimlerini gösterip bak daha bu kadar alan var deyip durdum.Sonra bi posta daha alışverişe gitmiştik ama yinede herşeyden ölçülü almaya çalıştım zaten bir sürü hediye geliyor gerçekten.Hoş gelecek olan hediye ne kadar bizim zevkimizi yansıtır bilmiyorum ama olsun yeteri kadar almak iyidir.

bizede tekrar bi alışveriş yolu gözüktü, bizimkinin pek hoşuna gitmeyecek bu ama napalım şekerim herşey oğluş için

daha ne alcan bacım....doğru dıyolar hediye gelcek çabuk büyüyo bebişler...her çarşıya çıktığında ellerın dolu gelcen kendıme alayım derken bebişe alcan...benimde oğluşum olcak kısmetse bende aldım senın gıbı annem yeter yeter dıyıp duruyo..bugun dr çıkışı yıne aldık ınsan doyamıyo

Begenmenize sevindim arkadaşlar. Hepinize teşekkürler.

Ailemize hoşgeldin Asya Dila yazıyor :)

feeble çok güzel. Ogluşun güle güle kullansın...

çok sağol canım senin fıstığın kapı süsü, sepeti, şekerleri de çok güzel olmuş hepsi birbiriyle uyumlu olmuş maşallah ismide pek güzel asya dila.. Allah adıyla sağlık sıhhat içinde yaşatsın inşallahh...

aynen dayanamıyorum bir yandanda kendime şaşıyorum önceliğim nasıl o oldu diye dayanamaz kendime alırdım hep şimdi aman ben napcam ne gerek var oğluma alayım diyorum analık içgüdüsü herhal

Canım ben ogluma hamileyken sezeryanda göbek kalıyor, mutlaka korse kullan dediler. Dogum yapmadan önce 2. linktekinden almıştım.

Dogumdan hemen sonra dikişlerden falan giyemiyorsun zaten. 1 ay sonra giyeyim dedim ama beni bir sıktı sıktı anlatamam. Rahat edemedim çıkardım :) Bir daha da giymedim. Öylece duruyor.

Zaten göbek falan da kalmamıştı. :)
[/B]

Dün Anneannemiz ve Büyük Babamız Bize Karyola Aldı İmara'nın Büyüyen Sallanan Karyolasından.. Babası da Oğluşuma Yatak Odasında Yatsın Diye Beşik Aldı Ana Kucağı Olanlardan..

Dün Çok Mutluyduk Bi Tepikler Attık Bi Tepikler Attık Sormayın Az Kalsın Göbekten Çıkyordu eee Yatağı Hazır Oğluşumun Çok Bweğendi Gelmek İstiyor.. Bugün de Babasıyla Çıkıp Çilek Safari Uyku Setinden Alcaz İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…