2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

asagıda topıge hıc yazmayanlar var ve dıdık dıdık tum ozel hayatımızı okuyup bılgılarımızden faydalanıyorlar ne sınır bozucu yaaaa...
Kınıyorum sızıııııııı

walla yeni topic e bkamıycam buraya zor yetişiyorum .):) bende buraya yükledim cerenimin resmini maşallah diyin teyzoşlar... :)

kısır bende çok gaz yaptı iki gündür ıkınıyo oğlum bugünde kimyonlu kısır yedim iyi geldi galiba uyuyo

cnm geçen ay bende yediğimde çok fena gaz olmuştu dedim artık büyüdü:)olmaz inşallah çünkü kısırda acaip süt yapıyo ne bulursam koydumiçine valla roka marul kuzukulağı bak kimyonu koymadım keşke aklıma glseydi okadar acele yaptımki baharatları unuttum sadece kendim içindi nasılsa yedim gitti inşallah gaz yapmaz çünkü aynı gün belli etmiyo kendini bi gün sonra gösteriyo bide tarhana çorbası yiyin kızlar cidden etkili

inşallah bişey oolmaz canım afiyet olsun bol bol süt olsun

canım sakın ihmal etme ben kendimi zor kurtardım antibiyotikle filan kilitlenip kalıyo insan sıtma gibi bence dr a git yani bi annenin kabusu bu hastalık ben çok çektim Allah kimseye vermesin

Boşver canım ya vermezse vermesin 4 altını onun olsun,sizin durumunuz ortada o da bunu göre göre vermiyosa sözünü tutmuyosa sen 10 kere istesen de vermeyecektir..bari sinirin bozulmasın yok yere.Ücretsiz izin alacak durumunuz varsa al büyüt bebeğini...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız eşim işten geldi oyun halısı almaya gidelim diyordum kaç gündür bugünde ant. yagmur vardı kızıma kv baktı bizde oyun halısı almaya gittik normalde 80 tl ama aldıgımız yere ait bir kart çıkartıyorsun toptan fiyatına alıyorsun o yüzden 55 tlye aldık kızım ilk korktu boşunamı aldık dedim sonra alıştı gülücükler atmaya başladı kızımın fotosunu ekledim ama pek becerememişim küçük olmuş kaça kaç olması lazım bilen var mı?

Son düzenleme:
kızımın tulumları ve giyisileri artık üzerine olmuyor,yıkayıp kaldırdım bir çoğunu,halbuki hep büyük almıştım,2 aylıksa 4 aylık bebeğe göre aldım,hatta iki tane tulumu ve 6 aylık bebek için,zar zor oluyor,çekme falanda yok,40 derecede hassas yıkama yapıyorum,ne çok masraf ya,bazılarını sadece tek sefer giydi,ne çabuk büyüyor bu bebekler şimdiden 6 kiloyu geçtik,sizin kıyafetler halen oluyormu miniklerinize?

Merhabalar herkese;

Benim kızım neredeyse 2,5 aylık olacak ve su an 3 ay için olan kıyafetlerin hepsini kaldırdım. Bir daha hamile kalırsam cogunu büyük alacağım. Bir sürü kıyafeti giyilmeden kaldırıldı maalesef.

bizimde kıyafetlerimiz olmuyor malesef bende çoğunu yıkayıp kaldırıp hatta yenilerini ble aldım : ))) ne
masraflı bu böcükler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…