- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
cnm bol soğanlı derken yeşil soğanmı kuru soğanmı şimdi bulguru ısladım bende:)
walla yeni topic e bkamıycam buraya zor yetişiyorum .):) bende buraya yükledim cerenimin resmini maşallah diyin teyzoşlar... :)Eki Görüntüle 180785
kısır bende çok gaz yaptı iki gündür ıkınıyo oğlum bugünde kimyonlu kısır yedim iyi geldi galiba uyuyo
geçmiş olsun kader arkadaşım hahahah:)
Maşallahhhhhhhh
şenaycım geçmiş olsun canım.. doktorunla konuşsaydın ya canım.. hemen bir ilaç alıp başlasan iyi olur.. baya sıkıtnı yapar mastit..
Kızlar Bebişlerin Kıyafetlerini Kaç Derecede Yıkıyorsunuz?
cnm geçen ay bende yediğimde çok fena gaz olmuştu dedim artık büyüdü:)olmaz inşallah çünkü kısırda acaip süt yapıyo ne bulursam koydumiçine valla roka marul kuzukulağı bak kimyonu koymadım keşke aklıma glseydi okadar acele yaptımki baharatları unuttum sadece kendim içindi nasılsa yedim gitti inşallah gaz yapmaz çünkü aynı gün belli etmiyo kendini bi gün sonra gösteriyo bide tarhana çorbası yiyin kızlar cidden etkili
hepinize teşekkürler kızlar, hata vermeye başladı vücudum hergün başka bir hastalık çıkıyor babanneme döndüm valla( eşime söylemeye utanıyorum artık hergün başka bir şikayet
o söylenenlere pek inanma bebiş ne zaman isterse o zaman gelir. benim beklenen doğum 25şubattı 7 şubatta 37.haftada doğum yaptım ama daha 33.haftada erken doğum sancım başladı evde yatarak ilaçlarla tuttuk bebişi 1 ay. ayrıca da oğlum oldu. yani geç falan gelmiyor paşalar. sağlıklı hamilelikler dilerim.
Kızlar hiçkimse cvp yazmamış. Fikrinizi bekliyorum.
Bu arada kızlar size bişi danışcam. Ben evleneli 3 yıl olacak. Düğünde 10 altın istemiştim. O zamanlar altın bu kadar pahalı deildi tabi. Şimdi 5 altın o zamanın 10 altınına eşit. Daha önce ev alacağız oğluma deyince ben altın istememiştim. O da altın istemesi en doğal hakkı demiş. Evi de oğluna yapmayınca 10 tane istedim. Kayınvalidem o kadar takamayız demişti. Ben de en doğal hakkı dşiyodu noldu dedim. O inatlaştı ben de inatlaştım. 10dan aşağı olacaksa kalsın bu iş dedim. Kızı isterken farklı söze gelişnce farklı. Sonra tamam düğünden sonra verelim dediler. 6 tane altın taktı bana. Geri kalanı da vermedi. Doğumdan önce gittim istedim. Ne altını demez mi? Ayy delircem. Tabii alan almış başından savmış. Köprüden geçti gelin. Ben de güzelce söledim. Borcumuz var vs. doğum yakın. Çocuk bi doğsun bizimde borçlarımız var dedi geçiştirdi.Evine mobilya aldı. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara. Tekrar istemeyi düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Eşim haklısn diyor. Bu arada ev alacaklar. Kendilerine gelince var bize gelince yok. Sizce ne yapayım? Ücretsiz izin alacağım bu paraya da ihtiyacım var.
nerden nasıl eklediniz?
kızımın tulumları ve giyisileri artık üzerine olmuyor,yıkayıp kaldırdım bir çoğunu,halbuki hep büyük almıştım,2 aylıksa 4 aylık bebeğe göre aldım,hatta iki tane tulumu ve 6 aylık bebek için,zar zor oluyor,çekme falanda yok,40 derecede hassas yıkama yapıyorum,ne çok masraf ya,bazılarını sadece tek sefer giydi,ne çabuk büyüyor bu bebeklerşimdiden 6 kiloyu geçtik,sizin kıyafetler halen oluyormu miniklerinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?