2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tsk kızlar verdiğiniz cevaplar icin.Bende pamuk ve suyla siliyorum yada zeytinyağı ve su karışımıyla siliyorum sonrasında vazelin yada tüp arko krem sürüyorum.Islak mendiller pisik yapmisti.Bezinide her mamasini yedikten sonra değiştiriyorum bazen derin uyuyo öylece yatiriyorum kakasini yapmissa yıkıyorum.Banyosuda 2 günde bir yaptırıyorum genelde

gunaydın kızlar oglus azonce sabahın 6sından berı ıcınden cıkaramadııklarını cıkardı sımdı sırıtık suratıyla bana bakıyor

2 saatte bır beslenmeden once degıtırıyorum
kaynamıs ılıtılmıs su ve pamukla sılıyorum
ama artık sıklıkla kuvette yıkıyorum
ve arkasından babenın pısık kremını kullanıyorum banyosunuda ıkı gunde br
yardım edıcek bırını bulunca:94:

ahh canım geçmiş olsun
zor tabi fatmacım 2 çocuk hepsi üstünde yoruluyosun hem bedenen hem ruhen aslında birileri gelse yanına şööle 2 gün bile dinlerdirseler seni toparlanırsın ama yıpratma kendini sütüne zarar biraz temiz hava al balkona bile çıksan değişiklik oluyo bu ara sıkma canını

kızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan

geçmiş olsun cnm yaa

ya ben çok mu beceriksizim........ne yemek yapabiliyorum ne ev işi kızım ya sürekli emecek ya da beşikte sallanarak uyuyacak,kraftın ürününde uyumaya alışamadı hala....sizler yemek yaptım temizlik yaptım dedikçe özeniyorum walla

Son düzenleme:

o bende de yok canım ve umayda da ööle kabuk falan bağlamadı bünyeden bünyeye değişiyo sanırım

al bende de o kadar valla ne yemek ne ev işi bütün gün umayla uğraşmaktan helak oluyorum emzir altını değiştir oyala arada bööle uyuyuncada size bakıyım diyorum valla yorulluyorum sanırım hiç ev işi yapasım yok gerçi bunu sööliyincede 2 çocuklu her işin altından kalkan fatma ve evridikiden utanıyorum valla :))

bıze verem ve zatuure asısını 3. ayda yapıcak dr oyuzedn bı bılgım yo0k:18:

şimdi tarihe baktımda yakında artık 2012 şubat anneleri gelmeye başlar geçen sene haziranda öğrenmiştim bende şimdi güzel kuzum kollarımda çok şükür Rabbime

Son düzenleme:
bendede dert çok.şimdide sütüm hiç gelmiyor.emmiyorda ne yapacagım bilmiyorum.dün kan aldılar iki tüp bebeğimden yıktı ortalığı .bebeğim terliyordu arada dedim ondan aldı.birde iki kere ishal gb yaptı ama sarı

şimdi tarihe baktımda yakında artık 2012 şubat anneleri gelmeye başlar geçen sene haziranda öğrenmiştim bende şimdi güzel kuzum kollarımda çok şükür Rabbime
evet canım bende mayısın 26sında öğrenmiştim ahh ahh ne günler geçirmişiz bee

ben her emzirme öncesinde yani günde 4 kez falan değiştiriyorum birde arada bakıyorum bez parmaklarımın arasında kayıyorsa hemen
gece hiç değiştirmiyorum
uni baby kullanıyorum
3günde banyo yaptırıyorum
günaydın güzel anneler hepinize bol sütlü huzurlu keyifli günler diliyorumm
günaydın canım hepimize inşallah
maşallah asyaya yaaaa..zaman ne kadar çabuk geçiyor eşinin nöbette olduğunda telaşlandığın,görümceni aradığın geceyi anımsıyorum doğumdan hemen önce.vay beee.daha dün gibi
aynen gözde bizimde 5 buçukta başlıyıor
benden habersi annem reçelle verdi canım iyiki de öyle yapmış daha önce de yazdım başka yolu yok reçele bulamayacaksım mercimek kadar yetmişti bizim 1 hafta,tabi yine sen bilirsin birde dedim ya fatoş emzik mutlaka
kıyamam yaaa..neyse burdan yazışırız.ama üzülme bende çıkmıyorum bu ara hava zaten soğuk
annnnneeeee annneeeee diyo gibi ağlıyo yaaaa..bayılıyorum o zaman
yorgunluk olmusuz etkiliyor fatmacım kıyamam ya.zor günler tabi eylül de var.oluyor hepimizin eşimizle ne yapalım bugünlerde geçecek
canım 2 ay içinde dedii hemşire bana hemen değil yani süreçmiş
den den kollaını sarıp emziği veriyorum kraftı kuruyorum müziği de açıyorum uyuyp kalıyor.bence emzik çok sorunu hallediyor

melocum bende hemen bikaçün içinde olcak sanıyodum hahaha:)saol cnm hemşire öle diyince neyse ozaman beklicez görücez

buarda kızlar oğluşumun resmini ekledim bende çok şükür:):):)

canım hemen dut kompostosu yap bırde sogan yıyebılecegın kısır yada coban salatası ama bol soganlı bebısınıde bırazcık ac bırak senı kuvvetlı emebılsın

günaydın...

sabah erkenden uyandık gene...bugün farklı birgün oldu.
babamızı okuluna bıraktık arabayla sonra sağlık ocağına gittik.aşımızı olduk.çok ağlamadı şükür sadece iğne batarken ağladı sonra hemşirelere gülücükler attı sesler çıkardı çabuk konuşacak bu dediler.

gitmeden 1çay kaşığı kalpol vermiştim eve geldim emzirdim gazını çıkardım ateşini ölçtüm yatırdım bakalım şimdilik dondyde sallanıyor müzikle sersemledi biraz
makinede çamaşırlar var onları bekliyorum ıhlamur koydum ocağa boğazım hatır hatır hafiften hemde süte iyi...öyle işte

MELOCUM artık bende kollarını sarıyorum....eşimede söyledim fatoş emzik al diye.....birde bizimki kolik nöbetlerinde e.süpürgesine alıştı,onunla uyuyor,kafam şişti,bir elim beşikte,bu alışkanlığı nasıl aşıcam bilmiyorum,yalnız olduğum için cesaret edemiyorum ama annem dönünce(yeğenim doğacak bugün İzmir de annem 10gün)alştırmaya çalışıcam......

evde epey emzik olduğu için eşim yeni emzik almak istemiyorama fatoş da ısrar ettim bugün alacak artık benim çenemden kurtulmak için...baze alıyor emziği bazen almıyor resmen benimle dalga geçiyor bir de gülüyor yaaa cadıııııı....

bu arada monozebra kartlarının siparişini bende verdim......bakalım nasıl........

günaydın canım.
bi de cuma günü vurulduk.dr 1 2 ay sonra kabuk bağlayacak demişti.bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…