Günaydın forumun güzel anneleri
bebislerinizin altını ne ile siliyosunuz temizliyosunuz?
Kaç saatte bir bez değiştiriyosunuz?
Kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz?
Bu üçünün cevabını istiyorum kızlar..
Günaydın forumun güzel anneleri
günaydın kızlar
geçmişi okumaya hiç halim yok
hemen yatacagım
gece 4 e kadar kızımın başında oturdum çünkü aşı bize ateş yaptı 2 kez calpol verdim başını bekledim soydum vs duşta aldıramıyorum 39 u gördük
şimdi sersem gibiyim ben uykusuz kalınca midemde bulanır
eşimlede aramız kötü yok yere tartıştık dün eylülede kızdım o sinirle
bu sıralar psikolojim çok kötü gece boyu ağladım
günaydın kızlar
hemen yatacagım
gece 4 e kadar kızımın başında oturdum çünkü aşı bize ateş yaptı 2 kez calpol verdim başını bekledim soydum vs duşta aldıramıyorum 39 u gördük
kızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan
ya ben çok mu beceriksizim........ne yemek yapabiliyorum ne ev işi kızım ya sürekli emecek ya da beşikte sallanarak uyuyacak,kraftın ürününde uyumaya alışamadı hala....sizler emek yaptım temizlik yaptım dedikçe özeniyorum walla
bıze verem ve zatuure asısını 3. ayda yapıcak dr oyuzedn bı bılgım yo0k:18:kızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan
evet canım bende mayısın 26sında öğrenmiştim ahh ahh ne günler geçirmişiz beeşimdi tarihe baktımda yakında artık 2012 şubat anneleri gelmeye başlar geçen sene haziranda öğrenmiştim bende şimdi güzel kuzum kollarımda çok şükür Rabbime
ben her emzirme öncesinde yani günde 4 kez falan değiştiriyorum birde arada bakıyorum bez parmaklarımın arasında kayıyorsa hemenGünaydın forumun güzel anneleri
günaydın canım hepimize inşallahgünaydın güzel anneler hepinize bol sütlü huzurlu keyifli günler diliyorumm
maşallah asyaya yaaaa..zaman ne kadar çabuk geçiyor eşinin nöbette olduğunda telaşlandığın,görümceni aradığın geceyi anımsıyorum doğumdan hemen önce.vay beee.daha dün gibiGünaydın kızlar.
Babamızı, abimizi okula gönderdik, Asya'cıgım uyuyor, ben de evi toparlayacagım.
Biz bugün 3 aylık olduk
Zaman su gibi ya. Oglumda hemen büyüsün isterdim, kızımda istemiyorum zaman hızla akıp gidiyor. Daha düne kadar karnımdayken ve hatta onu bırakın biz ikinciyi yapsak mı, yapmasak mı, seneye mi kalsa derken küçük hanım kendiliğinden geliverdi ve şimdi 3 aylık oldu bile.
aynen gözde bizimde 5 buçukta başlıyıorgünaydın tatlişkolar sabah 7de kalktık kızımla tam babasıın uyanması gerekn saate kurulmuş saat gibi uyanıyo hanfendi ama adamcağıza ne bi kahvaltı ne bişey hazırlayamıyorum umayı besle altını değiştir falan anca şimdi uyudu bakalım kaç dk uyursa ben artık uyku düzenine alıştım galiba uyumak istemiyorum ama bööle kafamı dinlemek istiyorum bazen
benden habersi annem reçelle verdi canım iyiki de öyle yapmış daha önce de yazdım başka yolu yok reçele bulamayacaksım mercimek kadar yetmişti bizim 1 hafta,tabi yine sen bilirsin birde dedim ya fatoş emzik mutlakagünaydın
dün ilk kez bütün gün kızımla yalnızdık,oşükür vukuatsız atlattık
doktorun tavsiyesi ile bir sürü emzik aldık ama bizimki yine almıyor,acaba siliko mu denesem bir de......tatlıya batırıp vermeyede içim razı olmuyor,susar içi yanar diye bir de ,ne yapıcam ben yaaa...göğüslerim yine acıyor emzik niyetine beni kullanıyor yaramaz....florası bozulur demişti doktorumuz......offfff nasıl alıştırdınız bana bir akıl verin lütfen......
kıyamam yaaa..neyse burdan yazışırız.ama üzülme bende çıkmıyorum bu ara hava zaten soğukbugün evden çıkamayacağım zaten normalde de çıkmıyorum ama bugün zorunlu olarak çıkamıyoruz eylem varmış bütün dükkanlar heryer kapalı kepenkler inmiş sadece fırınlar açık... yani acil bi ihtiyaç veya hastalık durumunda ne yapacağız bilmiyorum... eşimi de işe gönderdim aklım onda kaldı öğle arası gelmeyecek... evde hapis gibi olunca çok kötü oluyor moralim çok bozuk... görev için buradayız ama 1 yılda 10 yıl yaşlanıyoruz maalesef....
annnnneeeee annneeeee diyo gibi ağlıyo yaaaa..bayılıyorum o zamangünaydınlar hepinize anneciklerrr,
uygar yine erkenden uyandı,tatlımbenm ağlamıyoda resmen çağırıyo böyle inneee inneeeee diye,çok gülüyorum,bazende emmeeeee emmeeee diye ağlıyo,böcülükten maymunluğa terfi ediolar artık
yorgunluk olmusuz etkiliyor fatmacım kıyamam ya.zor günler tabi eylül de var.oluyor hepimizin eşimizle ne yapalım bugünlerde geçecekgünaydın kızlar
hemen yatacagım
canım 2 ay içinde dedii hemşire bana hemen değil yani süreçmişkızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan
den den kollaını sarıp emziği veriyorum kraftı kuruyorum müziği de açıyorum uyuyp kalıyor.bence emzik çok sorunu hallediyorya ben çok mu beceriksizim........ne yemek yapabiliyorum ne ev işi kızım ya sürekli emecek ya da beşikte sallanarak uyuyacak,kraftın ürününde uyumaya alışamadı hala....sizler yemek yaptım temizlik yaptım dedikçe özeniyorum walla
bendede dert çok.şimdide sütüm hiç gelmiyor.emmiyorda ne yapacagım bilmiyorum.dün kan aldılar iki tüp bebeğimden yıktı ortalığı .bebeğim terliyordu arada dedim ondan aldı.birde iki kere ishal gb yaptı ama sarı
kızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?