kızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu
gözde alt çenesinden ağzını aç ve emziği itsede elinle hafif basılı tut ağzında zamanla alışıyor
canım denden hep diyorum 15 milyonluk avent chicco dan tut ne ararsan var belki 20 tane ama fatoşla başladık şimdi bambino ile devam ediyor aventi vermeye çalışıyorum almıyor ayrıca tatlı olmadan alması zor yaa..
senin konulara baktım ben de ilk bebeğimi kaybettim doktorum semih beydi sen nderde oturuyordun doktorun kimdi nerde doğum yaptın ?konuşuyoruz ama hep unutuyorum ben
canım ben lohusalıktan beri ter içinde kaldım valla gerçi lohusalık dönemi bi başkaydı ama şimdi de umay hanım valla terletiyo beni sanırım ondan yani tabiri caizse hayvan gibi yememe rağmen 77 kiloya indim kaldı doğum kilosunu 1 kilo sanırım bu kız ayaklanınca ben fit olucam peşinde koşturmaktan :))kızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu
açken verince öğürmüyor tokken almayabiliyor benimki yani emmeye yakın zamandabende bu şekilde denendim ama öğürrdü kusacak gibi oldu her seferinde bende vazgeçtim veremedik emzik falan.
zor bir yol olmuş anladım canım ben de ilk bebeğimi 13 haftalıkken ilaçla doğum yapmıştım..neyse kızlarımız kollarımızda..güneş uyandı da emzirdim sallıyorum şimdi...
benim 3. bebeğim güneş,ilki anembriyonik gebelikti erkana gidiyodum,2.cisi 20.haftada karnımda öldü,semih beye amniyosentez yaptırmıştım gölcükte faruk beye gidiyordum,güneş te hem semih hocaya hem faruk a gittim,doğumu konakta yaptım faruk bey yaptı ameliyatı
bizdede aynı saatte aynı sorun oluo bende o arada sarıom onu uyutuyormuş gibi emziğide koyuyorum ağzına emziği emio sakinleşio dayıyorum memeyi ağzına emio bi çeşit hile işte
Bugün Bi Omuzdan İki Bacaktan Aşımızı Olduk Çok Ağladı Oğlum Gözümün İçine İçine Baktı da Sakinleşti Neyse Off Çok Canım Yandı Ama Ne Ağlayabildim Ne Bişey Sağlam Durmaya Çalıştım..
Kızlar Şurup Ve Fitil Verdi Doktor Ateşi Çıkarsa Verin Dedi Önceden Versem Şurubu Ateşinin Çıkmasını Engeller mi Doktor Ateşi Çıkarsa Ver Dedi Ama Çıkmadan Versemmi Die Düşünüyorum Siz Ne Yaptınız?
Ayy Kıyamam Yaaa Aklıma Geldikçe Üzülüyorum Çok Ağladı Yaaa..
canım ben ağladım valla vurulurken:)
ayşe öner (hamile bebek koçu) yüksek ateş olmadan kesinlikle vermeyin dedi.
zaten yükselirse de öncelikle fitili seç.çünkü şurubu doğru dürüst almıyorlar (bence tabi :))
ama korkma :) ben çok korkmuştum yükselecek diye.
şimdiki aşılar çok ii.genelde ateş yapmıyor.
inş senin bebişinde de yapmaz.
he bu arada aşıdan önce ateş düşürücü verenler varmış.
o zaman aşının koruyucu etkisi kalkıyormuş kızlar bilginize
günaydın kızlar
geçmişi okumaya hiç halim yok
hemen yatacagım
gece 4 e kadar kızımın başında oturdum çünkü aşı bize ateş yaptı 2 kez calpol verdim başını bekledim soydum vs duşta aldıramıyorum 39 u gördük
şimdi sersem gibiyim ben uykusuz kalınca midemde bulanır
eşimlede aramız kötü yok yere tartıştık dün eylülede kızdım o sinirle
bu sıralar psikolojim çok kötü gece boyu ağladım
bende de doğumdan sonra başladı hala geçmedi geceleri sırılsıklam oluyorum neden acaba?
Bugün Bi Omuzdan İki Bacaktan Aşımızı Olduk Çok Ağladı Oğlum Gözümün İçine İçine Baktı da Sakinleşti Neyse Off Çok Canım Yandı Ama Ne Ağlayabildim Ne Bişey Sağlam Durmaya Çalıştım..
Kızlar Şurup Ve Fitil Verdi Doktor Ateşi Çıkarsa Verin Dedi Önceden Versem Şurubu Ateşinin Çıkmasını Engeller mi Doktor Ateşi Çıkarsa Ver Dedi Ama Çıkmadan Versemmi Die Düşünüyorum Siz Ne Yaptınız?
zaten yükselirse de öncelikle fitili seç.çünkü şurubu doğru dürüst almıyorlar (bence tabi :))
bana hemşire calpol ver eve gidince dedi verdim. şapur şupur içti benimki. ama 6-7 saat sonra ateşi çıktı, toplam üç doz vermek zorunda kaldım.
bana doktor fıtıl verdı yukselırrse koyarsın dedı e yukselecekse nasılsa onceden koyayım dedım bı kızdı bana daha yukselmeden ne dıye cocuga ılac verıceksın dedı once sen psıkolojını duzelt cok kotu dusunuyorsun pozıtıf ol bıraz fılan dedı korktum valla
açken verince öğürmüyor tokken almayabiliyor benimki yani emmeye yakın zamanda
zor bir yol olmuş anladım canım ben de ilk bebeğimi 13 haftalıkken ilaçla doğum yapmıştım..neyse kızlarımız kollarımızda..
semih hocayı bırakırkken konakta doğum yapacağını söyledin mi?ben hiçbişey demeden ayrıldım .teşekkür falan da etmedim de ayıp olmuş mudur
bana doktor fıtıl verdı yukselırrse koyarsın dedı e yukselecekse nasılsa onceden koyayım dedım bı kızdı bana daha yukselmeden ne dıye cocuga ılac verıceksın dedı once sen psıkolojını duzelt cok kotu dusunuyorsun pozıtıf ol bıraz fılan dedı korktum valla
ayyy bide kızan dr yokmu fitil oluyorum bilmiyoruz mrk ediyoruz ki soruyoruz :}
neyse vermiyim madem ateşlenirse veririm :s
kızlar slıngonun sayfasında okudum bunu cok hosuma gıttı sızınlede paylasayım ıstedım;
Kadınlar ve erkekler…
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına ‘daha hazırlanmadın mı?’ diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; ‘uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten’ diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane servis koyarak ‘sofrayı hazırladım’ diyene de BABA denir.
* ‘Bütün gün evden bile çıkamadım’ diye söylenene ANNE; ‘bugün spor yapamadım’ diye hayıflanıp sinirlenene BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; ‘dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından’ diye şikayet edene de BABA denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına ‘ilaçlarını verdin mi?’ diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; ‘bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım’ diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
* Anne tüm gün enerjisini zorlayarak baktıktan sonra eve gelen eşine “Biraz sen al lütfen dinleneyim” dediğinde, “Benim onunla olacağım zamanlar gelmedi henüz, 2-3 yaş sonrasını bekliyorum” diyene BABA denir.
* Oyun oynamak için çeşitli fikirleri dönüp dolaşıp yaratmakla cebelleşene ANNE; sen de katılsana dendiğinde “Basket- Futbol-Koşu Yarışı- Lego inşaası” zamanı gelince devralacağım diyene BABA denir.
* Arabaya binildiğinde arka koltukta bebek yanına oturması zorunlulukmuş gibi yerleşene ANNE; bir sefer olsun sen kullan ben oturayım demeyene BABA denir.
* Çocuk uyudu, anne tam bir oh çekecek, ‘çay koyar mısın?’ diye isteklerini sıralamaya başlayana da BABA denir.
* Oğlu meyve yesin diye üç takla atana ANNE; ilk denemede oğlunun yemediği muzu anında mideye indirene BABA denir.
* Oğlu uyanmasın diye nefes bile almayana ANNE; yüksek sesle telefonla konuşana BABA denir.
* Sabah 6 da uyanan çocuğu, uykulu anne giydirip kahvaltı ettirmeye götürürken arkasını dönüp ‘ben 2-3 saat daha uyurum. Koridor kapılarını kapayın da ses olmasın’ diyene BABA denir.
* Hadi bir de aile tanımı olsun: Bütün bunlardan sızlanan anneye hak verene AnneAnne, ‘bunlar elbette olacak annenin işi’ diyenlere BabaAnne denir.
* Tam oğlanı babaya satıp markete gidecekken, çocuğunun üstünü başını altını değiştiren, kocasının bilgisayarının şarj aletini teee en üst kattan en alt kata getiren ve son anda çocuğu da almak zorunda kalıp markete gidene ANNE; tüm bunların üzerine marketten içecek siparişi verene de BABA denir.
* Sen yemek yapmak için mutfağa giderken ve o sana yardımcı olmak için çocuğu uyuturken ‘biberonu verir misin? suyunu da getirsene, kapıyı açık tut, lambayı kapatır mısın?’ diyen kişiye de BABA deniyor.
* Kendi bir şeyi unuttuğunda ‘Tüh’ diyen, anne unuttuğunda “Aklı bir karış havada!” diye ahkam kesen kişiye BABA denir.
-
Tüm bunları açık açık yazana ANNE; ‘hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum’ diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
kızlar su slıngolardan kullanan varmı? DROP Nasıl Kullanılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?