2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ıstanbulda hava cok kotu ıznım bıtıcek bı kere bıle oglumu alıpta soyle bır attalara gıdemedım pofff nezaman duzelcek bu havalar yaa

canım denden hep diyorum 15 milyonluk avent chicco dan tut ne ararsan var belki 20 tane ama fatoşla başladık şimdi bambino ile devam ediyor aventi vermeye çalışıyorum almıyor ayrıca tatlı olmadan alması zor yaa..

senin konulara baktım ben de ilk bebeğimi kaybettim doktorum semih beydi sen nderde oturuyordun doktorun kimdi nerde doğum yaptın ?konuşuyoruz ama hep unutuyorum ben

kızlar günaydın yahu ben egzersize başlamak istiyorum ama acaba erken mi? sezeryanla doğum yaptım çok kilom kaldı

annem ilk günden verdi ağzına az bişi pekmezle o sayede tuttu dün çok huysuzdu emzikle bile ağlıodu bugün daha ii şükür

merhaba güzel anneler

bebişleri kakasını yapamayan arkadaşlar bende aynı problemleri yaşamıştım bazen 6 gün bile yapmadığı oluyordu şükür düzeldi sabredin kılzar düzeliyor şimdi her gün yapıyor bebeğim
gaz sancılarıda bitti gibi
ama şimdi yeni bir şey geliştirdi mememi emmek istemiyor yaaa hem mama veriyordum sabah öğle akşam hemde emziriyordum ama şimdi bazı zamanlaremzirmeye çalışıyorum basıyor yaygarayı çok üzülüyorum ya sırf o yüzden öğleden sonra verdiğim mamayı kestim sadece sabah akşam veriyorum kesilmesin diye
özelliklede akşam 8 den sonra yapıyor bir ağlama nöbeti geliyor fazla sürmüyor ama o esnada ne yatmak istiyor ne emmek mamayı bile kabul etmiyor ama zorla veriyorum sonra sakinleşiyor anlamadım yani

bizdede aynı saatte aynı sorun oluo bende o arada sarıom onu uyutuyormuş gibi emziğide koyuyorum ağzına emziği emio sakinleşio dayıyorum memeyi ağzına emio bi çeşit hile işte

kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor

günaydın şekerler eşimin tlfunun alarmı çaldı ama duymazlıktan geldim çünkü uyumak istiyodum.neyse eşim kalktı hazırlandı,kızını severken uyandırdı.bizimki sabahları çok neşeli oluyo.sürekli gülücükler saçıyo etrafa eşimin de çok hoşuna gidiyo bu durum ve kendini tutamayıp uyandırıyo Öyküyü.neyse artık kalktım emzirdim,altını aldım.eee uyku kaçtı..ama zamanı az kalmıştı o yüzden kahvaltı hazırlayamadım.o bişiler hazırladı yedi gitti..ben de size bakiim bi dedim.oooo maşallah bi muhabbet bi muhabbet neyse bitirdim geçmişi şükür :)

ŞENAY cım geçmiş olsun cnm
FATMAcım oyun halınıza pek yakışmış prenses.ve geçmiş olsun cnm.ateşlenmişsiniz..

biz de aynı durumdayız.0-3 aylıkların hepsini kaldırdım.tulumlar da gerindiği zaman bacaklarını kasıyo gibi oluyo.alt üst takımlarla idare ediyoruz artık.geçen gün wenice ye baktım hep yeni sezon vardı alamadım tabi.şimdi giydirecek bişiler lazım.çok almam zaten ama yavruma hep aynı şeyleri giydirmekten ben bıktım yahu :)

40 içindeyken ılık suda ıslattığım pamukla siliyodum.şimdi de huggies in ıslak mendilini önce akan suyun altında yıkıyorum,ılık su dolu kaba koyup onla siliyorum.dışarda da huggies in yenidoğan ını kullanıyorum.bezin saati yok ama her emzirmeden sonra değiştiriyorum genelde.gece 1 veya enfazla 2 kez.banyo bişi çıkmazsa gün aşırı :)

ayy aynı bnm kız gibi işte.bizimki de aynı böyle yapıyo çoğu sabah :)

cnm arkdaşımın kızı 4,5 aylık onda yeni yeni başlamış kabuk tutmaya.ben de hemen olacak sanmıştım ama bikaç ay sonra olacakmış :)

Günaydın kızlar 2 gündür bebeğime bişeyler oldu artık atakmıdır batakmıdır bilmiyorum ama huyu suyu değişti bugün sanki biraz kendine geldi gibi en azından uyudu ama bende bittim ya bi huysuzlaştı anlatamam.Bide misafirler geldi ohhh tam cümbüştük yani.İnş tez zmanda düzelir kızım onu böyle görmeye dayanamıyorum sanki başka bi bebekti.
Fatmacım geçmişi tam okuyamadım malesef ama sanrım bebişin bi kaza atlatmış üstüne bide ateş vakası çok geçmiş olsun canım psikolojinin kötü olması çok doğal biz bile 1 bebekle göçtük sizler 2 taneyle uğraşıyosunuz.Sabır Fatmacım sabır herşey olacağına varır stres yaptıkça elimizde kalan yıpranmamız oluyor.

Huggys natural ıslak mendil kullanıyorum çünkü su-pamuk karışımları kakayı yeterince temizlemiyor sarı sarı izler kalıyor.
Genellikle yaklaşık 3-4 satte bir ama kak yaparsa hemen değişiyorum zaten bas bas bağırıyor.
3 günde bir banyo yaptırıyorum.

bizdede aynı saatte aynı sorun oluo bende o arada sarıom onu uyutuyormuş gibi emziğide koyuyorum ağzına emziği emio sakinleşio dayıyorum memeyi ağzına emio bi çeşit hile işte

bizimkide öyle yaa akşamları bazen meme ağzında ağlıyo emmiyo itiyo mecbur sağıyorum biberonla veriyorum ama onu bile ayağıma çınğırağı takıyorum çala çala gören deli der yaaa ben bu hallere düşücek hatunmuydum

yok anam yok fatoş matoş dinlemiyo benim sıpa reçele de batırdım reçel dudağına bulaştı ıhhh açmıyo ağzını çekincede emziği şapu şupur reçeli yaladı uynakı yaa bunlar bizim gibi kandırılamıyolar valla ben annem ne dese inanır yapardım bunlar ööle olmıycak

Bugün Bi Omuzdan İki Bacaktan Aşımızı Olduk Çok Ağladı Oğlum Gözümün İçine İçine Baktı da Sakinleşti Neyse Off Çok Canım Yandı Ama Ne Ağlayabildim Ne Bişey Sağlam Durmaya Çalıştım..

Kızlar Şurup Ve Fitil Verdi Doktor Ateşi Çıkarsa Verin Dedi Önceden Versem Şurubu Ateşinin Çıkmasını Engeller mi Doktor Ateşi Çıkarsa Ver Dedi Ama Çıkmadan Versemmi Die Düşünüyorum Siz Ne Yaptınız?

Ayy Kıyamam Yaaa Aklıma Geldikçe Üzülüyorum Çok Ağladı Yaaa..

Bi de Migrostakşi Oyun Halısı Çok Güzelmiş Bi Bakıyım Bakıyım..

kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor

Tatlım Onu B de Tavada Isıt Pamuk Gibi Oluyor Tadı Mükemmel..

dün akşam okudum da yazamadım çok güldüm yaaa aynen böyleyiz işte herşey b ebekler için herşey bebekler için diye uygun adım dolanıyoruz :}

walla yeni topic e bkamıycam buraya zor yetişiyorum .):) bende buraya yükledim cerenimin resmini maşallah diyin teyzoşlar... :) Eki Görüntüle 180785

Harika Olmuş Canım Ellerine Sağlık Bi Biz Başlayamadık Şu Fotograf İşine Hep Bişey Çıkıyor Artık 2Bu Hafta Çekeriz İnşallah..

Ben 30-40 derecede yıkıyorum cnm pamuklu olduğu için çekiyor yoksa.1000 devirde sıkıp ütülüleyerek giydiriyorum.

Sağol Canım..

Canım Ben Uni Baby'nin Islak Pamuğuyla Siliyorum Islak Mendil Olmadığı İçin Pişik Yapmıyor Çiş Yaptıkça Değiştiriyorum Korkuyorum Pişik Olcak Diye.. Hava Soğuk Olmasa Her Gün Yıkıycam Ama Korkuyorum Haftada 2-3 Kez Yıkayabiliyorum..

gözde alt çenesinden ağzını aç ve emziği itsede elinle hafif basılı tut ağzında zamanla alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…