MELOCUM artık bende kollarını sarıyorum....eşimede söyledim fatoş emzik al diye.....birde bizimki kolik nöbetlerinde e.süpürgesine alıştı,onunla uyuyor,kafam şişti,bir elim beşikte,bu alışkanlığı nasıl aşıcam bilmiyorum,yalnız olduğum için cesaret edemiyorum ama annem dönünce(yeğenim doğacak bugün İzmir de annem 10gün)alştırmaya çalışıcam......
evde epey emzik olduğu için eşim yeni emzik almak istemiyorama fatoş da ısrar ettim bugün alacak artık benim çenemden kurtulmak için...baze alıyor emziği bazen almıyor resmen benimle dalga geçiyor bir de gülüyor yaaa cadıııııı....
bu arada monozebra kartlarının siparişini bende verdim......bakalım nasıl........
merhaba güzel anneler
bebişleri kakasını yapamayan arkadaşlar bende aynı problemleri yaşamıştım bazen 6 gün bile yapmadığı oluyordu şükür düzeldi sabredin kılzar düzeliyor şimdi her gün yapıyor bebeğim
gaz sancılarıda bitti gibi
ama şimdi yeni bir şey geliştirdi mememi emmek istemiyor yaaa hem mama veriyordum sabah öğle akşam hemde emziriyordum ama şimdi bazı zamanlaremzirmeye çalışıyorum basıyor yaygarayı çok üzülüyorum ya sırf o yüzden öğleden sonra verdiğim mamayı kestim sadece sabah akşam veriyorum kesilmesin diye
özelliklede akşam 8 den sonra yapıyor bir ağlama nöbeti geliyor fazla sürmüyor ama o esnada ne yatmak istiyor ne emmek mamayı bile kabul etmiyor ama zorla veriyorum sonra sakinleşiyor anlamadım yani
kızımın tulumları ve giyisileri artık üzerine olmuyor,yıkayıp kaldırdım bir çoğunu,halbuki hep büyük almıştım,2 aylıksa 4 aylık bebeğe göre aldım,hatta iki tane tulumu ve 6 aylık bebek için,zar zor oluyor,çekme falanda yok,40 derecede hassas yıkama yapıyorum,ne çok masraf ya,bazılarını sadece tek sefer giydi,ne çabuk büyüyor bu bebeklerşimdiden 6 kiloyu geçtik,sizin kıyafetler halen oluyormu miniklerinize?
Günaydın forumun güzel anneleri
bebislerinizin altını ne ile siliyosunuz temizliyosunuz?
Kaç saatte bir bez değiştiriyosunuz?
Kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz?
Bu üçünün cevabını istiyorum kızlar..
günaydın tatlişkolar sabah 7de kalktık kızımla tam babasıın uyanması gerekn saate kurulmuş saat gibi uyanıyo hanfendi ama adamcağıza ne bi kahvaltı ne bişey hazırlayamıyorum umayı besle altını değiştir falan anca şimdi uyudu bakalım kaç dk uyursa ben artık uyku düzenine alıştım galiba uyumak istemiyorum ama bööle kafamı dinlemek istiyorum bazen
kızlar hemşire verem aşısı için kabuk olur iz kalır demişti bizde hiç bişi yok görüntüde ayy tutmadımıki zaten bnm kolumdada aşı izi yok annem diyo yaptırmıştık hepsini ama izi yok bende o herkeste olan dan
kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor
Fatmacım geçmişi tam okuyamadım malesef ama sanrım bebişin bi kaza atlatmış üstüne bide ateş vakası çok geçmiş olsun canım psikolojinin kötü olması çok doğal biz bile 1 bebekle göçtük sizler 2 taneyle uğraşıyosunuz.Sabır Fatmacım sabır herşey olacağına varır stres yaptıkça elimizde kalan yıpranmamız oluyor.günaydın kızlar
geçmişi okumaya hiç halim yok
hemen yatacagım
gece 4 e kadar kızımın başında oturdum çünkü aşı bize ateş yaptı 2 kez calpol verdim başını bekledim soydum vs duşta aldıramıyorum 39 u gördük
şimdi sersem gibiyim ben uykusuz kalınca midemde bulanır
eşimlede aramız kötü yok yere tartıştık dün eylülede kızdım o sinirle
bu sıralar psikolojim çok kötü gece boyu ağladım
Huggys natural ıslak mendil kullanıyorum çünkü su-pamuk karışımları kakayı yeterince temizlemiyor sarı sarı izler kalıyor.Günaydın forumun güzel anneleri
bizdede aynı saatte aynı sorun oluo bende o arada sarıom onu uyutuyormuş gibi emziğide koyuyorum ağzına emziği emio sakinleşio dayıyorum memeyi ağzına emio bi çeşit hile işte
kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor
geçmiş olsun kızlar.
Rabbim korusun bebeklerimizi..
annelik gerçekten de çok zor:) dünyanın en güzel duygusu ama verdiği sorumluluklar da cabası:)
hani derler ya 'asker uyumaz,asker yorulmaz vs'
bence;
'anne uyumaz:)
uyusa da tilki uykusundadır:)
anne yorulmaz
anne dinlenmez
anne kendini düşünmez
anne acıkmaz
anne sıkılmaz,bıkmaz
anne kızmaz
anne tırsmaz
vs vs vs :)
walla yeni topic e bkamıycam buraya zor yetişiyorum .):) bende buraya yükledim cerenimin resmini maşallah diyin teyzoşlar... :)Eki Görüntüle 180785
Ben 30-40 derecede yıkıyorum cnm pamuklu olduğu için çekiyor yoksa.1000 devirde sıkıp ütülüleyerek giydiriyorum.
Günaydın forumun güzel anneleri
gözde alt çenesinden ağzını aç ve emziği itsede elinle hafif basılı tut ağzında zamanla alışıyoryok anam yok fatoş matoş dinlemiyo benim sıpa reçele de batırdım reçel dudağına bulaştı ıhhh açmıyo ağzını çekincede emziği şapu şupur reçeli yaladı uynakı yaa bunlar bizim gibi kandırılamıyolar valla ben annem ne dese inanır yapardım bunlar ööle olmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?