2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ya dünden beri geçmişi okuyayımda yazayım diyorum ama geçmiş bi türlü bitmiyorum...benim kızım altı açık oynamayı çook seviyor bi görsenizz aguların haddi hesabı yok şimdi değiştirdim altını bacaklarına bi battaniye örttüm debeliniyor hatta tekmelemekten battaniyeyi tutmuyo ama çok eğlenio herhalde

1 deste ispanak
1 deste maydanoz
1 deste dere otu
1 deste kişniş
1 adet kuru soğan
Tuz,pulbiber,salça
2-3 adet yumurta

yapılışı
Kuru soğan yemeklik dogranirve yağda pembelestirilir.tuz biber salça eklenir ve küçük küçük dogranmis otlar da konduktan sonra suyu eklenir 10-15dk kaynadıktan sonra icine yumurtalar kırılır yumurtalar pistikten sonra bollll yeşil soğan eşliğinde afiyetle yenir.
Sabaha gelsin sütler icsin bebelerrr

canım seniçok ii anlıyorum.bende daha yazmadım..hatta hiç birşy yapmadım..tüm zamanımı kızımla geçirmek istyrm..hiç canım istemiyor..nolck bakalım((((((((((((

ay kızlar varya yetıseymıyorum hzınıza bı dun gırmedım sayfalar almıs basını gıtmıs.anca bıtırdım okumayı..
ben dün malzemelerını aldım o patanın ama evde fırın kagıdı yoktu yapamadım ama bugun yapıcam yanı kurtulusu yok:))yapabılırsem yanı guzel olarak fotosunu koyarım buraya ..

canım meme asımetrısı de ne demek ...sut gelmesını etkılıycenı sanmam amelıyatla ılgısı yoktur canını ona sıkarsan ıyıce azalır sutun..bak ben dunden berı kafama takmayı bıraktım bırde dun aksam..nohut yemegı borulce salatası 2 tane kuru sogan bırde bulgur pılavı yedı ustune de bolca su ıctım...aksam hoh desem ucucaktı kocıs ama napım bırde sureklı yedıklerım agzımdaydı sankı cok kotu oldum ama sabah bır uyandım memısler semsert:)) uzun zamandır boyle sert deıldıler.cok sevındım hos bebeıs ıkı dakıakda emdı sonra yıne mama yaptım ama olsun o kadarda olsa oldu ya...sende ıyı dusun canım ıyı olsun.bızım bebıslerımzın nasıplerı mamaymıs napalım yapıcak bısı yok uzulunce daha da azalıyor ...

ay sınır oldum ya manyak bunlar ya...bır cay koy gedıklerınde canım uapma bısey artık ..onlara o bıle cok..oyle buzluga da koyma yaptıklarını ogun gelseydınız hepsını mıdeye ındırdık de ..sınır seyler ya
avrıdıkıye de cok uzuldum kızcagız kac cesıt sey hazırlamıstı.yapmayın kzılar ya kucucuk bebıslerınızle o kadar sey.ben yapmıyorum valla.anca 3 cesıt oda kolayından kısır falan oyle yapuk olan seylerden

evet canım haklısın napıse ne varsa o olurmus

nasıl bır kaynanmıs o oyle bunlar kendılerını ne sanıyorlar acaba..ıyıkı kv yok kızlar sız anlattıkca ıyıkı dıyorum ya..hos bende kv yok ama oburlerı yoklugunu hıc aratmıyo ama olsun en azından kv olsa daha cok karısırdı..sen onu hıc takma canım kafana sutun azsa napalım yanı mamayı yedıren anne olsaydı.ne tup bebek merkezlerı olurdu ne dogum hastanlerı..benımde bazen kocam verıyo mamayı ne yanı o mu oluyo annesı

canıııım ALLAH korumus mınıgını ya dıkkat et canım..ben hıc almadım oyle kucagıma korkudan aman canım..cok gecmıs olsun ...
tırnaklarını bende kendım cesaret edemedım hemde hedıye alsın dıye eltıme kestırdım bebıs 4.aya gırdı daha hıc bırsey almadı...2 aylıkken cagırdım ıste gel dedım tırnak annesı ol..e dedı oyle olunca noluyo bende hedıye alınıyo dedım anlasın dıye ya..alt katta oturuyolar sozde abısı olucaklar ya..eşimin .daha hıcbırınden bırsey gormedık..

:))) cok guzelmıs canım aynen bızı anlatıyor:))

canım valla benımkıde erkke ama hıc ole bellı olmyuyo o ısler ben erken dogum yaptım mesela..erkek gec gelseydı ben erkken dogum yapmazdım ...sen hamıslıgını tadını cıkarmaya bak o nasıbınde ne gun varsa o gun dogar takma bunları kafana

kısır bende çok gaz yaptı iki gündür ıkınıyo oğlum bugünde kimyonlu kısır yedim iyi geldi galiba uyuyo

kımyonlu kısırmı???

walla yeni topic e bkamıycam buraya zor yetişiyorum .):) bende buraya yükledim cerenimin resmini maşallah diyin teyzoşlar... :) Eki Görüntüle 180785

caım valla bayıldım bu pozlara.kızında maşşallllaaaah cok tatlı..valla calıyorum ben bu pozları :))) daha neler var canım ya bren foto ozurluyumdur de ..ya uyurken ya yatarken benım oglanın resımlerı(

fns canım cok gecmıs olsun ya gecen dusurmussun bugunde ates olmus valla cok zor ısın ama sabır canım ...ıyı dımı sımdı kızcen

evet canım bende mayısın 26sında öğrenmiştim ahh ahh ne günler geçirmişiz bee

bende 28 mayısta zaman ne cabuk gecıyor

maşallahh canım pek cok tatlıymıs..Allah nazarlardan korusun ..

3 hafta önce pat diye çıka geldi kızım :))41.haftasını dolduranlar da var hiç belli olmaz
biz de 4 mart yerine 10 şiubatta doğduk aynısı :))

ben bir iki tulumun paçasını kestim uygun olanları kardeşim dikişten anlıyo.hel e tulumları bir yere giderken giyeriz evde zor oluyor alt alması diye hiç kullanmadık ççünkü evden çıkamadık :))

huggies ıslak mendil :))3 gün ve kaka yaptığını anlıyorum genelde ..çok zorlanıyor çünkü ...diğer zamanlarda ortalama 2 saat ...

ıslk mendiller çok pişik yaptı bizde çok çektik ama geçti şimdi her açmada popolinle kremliyorum ama o,pamuuğu bıraktık çok zor oluyor :)

eskiden çok daha büyük oluyordu onun izi yara gibi bizimkiler küçük yine :))bu arada kolundaki mi verem ??

güzelmiş :)) ama biraz abartılı yani bizim ev içmn:))eşimin hakkını vereyim de öyle onaylayım yazıyı :))

kızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu

canım memede süt birikince oluyor bence ..iyi haber o zaman ...bir iki kere olmuştu bende ter içinde uyanmıştım.hep anlattığım tarhana çorbasıyla bütün öğünleri geçirdiğimde :))

slm kızlar..nasılsınız..az önce aşımızı olduk..kuzum gözyaşlarını döke döke ağladı..içim parçalandı..
calpol vermiştim şu an ateş yok..inş. çıkmaz..
bu arad bizde sezonuaçtık
bugün yine hiç iş yapasım yok..sorumluluklar arttıkça daha çok kaçıyorum..keşke sadece bebeğimle ilgilensem..:)))))))))))))))))

istanbulda hava kasvetli kapalı dışarda geziyor olmak isterdim bunaldım evde olmaktan sorunlar dahada büyüyor sanki

canım valla tam anlamıyla mukemmel ya sankı benı anlatıyo tabı sızlerıde aynılarını yasıyoruz:))

canım cok sagol tarıf ıcın ama kısnısı bılmıyorum benay cok cahıll godum kendımı:))

sanırım bu bütün annelerın hayalı hatta benım soyle bır hayalım daha var..ben otursam bebegımle ılgılıensem bır yardımcı olsa bana her ogunumu saatınde getrıp yedırse:)) suyumu bıle saatınde icsemdakkıkada bır sut yapan seykler yapsa bana gun ıcınde hepsınden tuketsem ...dogumdan sonra cok tembellestımde usenmekten yapıcak dunya kadar ısım var yapmıyorum

altını pamuk-ılık su ile temizliyorum
3 saatte alt degiştiyorum kaka yaparsa hemen .)
havalar serinken 1 hafta da bir yaptırmıştım şimdi 4 günde banyo yaptırıyorum

arabada arkada oturma olayına koptum artık yaa ne komik ama gerçekten doğruuuu:)

doğru söylüyosrun canım yorgunluk bitkinlik hepsi üstüste geldi
aman kimseyi istemiyorum herişimi kendim yaparım ben boşver böyle iyi
dünkü tartışmada iş yüzünden çıktı zaten
dağınıklığa tahammülüm yok bagırdım estim güreledim küstük ağlaştık ortada bişey yok aslında

yok canım utanma bizimde tam olmuyor hiçbirzaman
bi tarafı yapsan diğer taraf kalıyor

yorgunluk olmusuz etkiliyor fatmacım kıyamam ya.zor günler tabi eylül de var.oluyor hepimizin eşimizle ne yapalım bugünlerde geçecek
evet geçecek inşallah bu stres nereye kadar çünkü
olmuyor böyle benim sakinleşmem lazım mutlaka
hem kendimi hem çevremdekileri üzüyorum

melocum bende hemen bikaçün içinde olcak sanıyodum hahaha:)saol cnm hemşire öle diyince neyse ozaman beklicez görücez

buarda kızlar oğluşumun resmini ekledim bende çok şükür:):):)
hemşire bizede birkaç ay sonra olabilir dedi

sağol canım seninkide huy değiştirmiş
manikcim dediğin gibi aslında " elimize kalan yıpranmamız oluyor" gerçekten
bir düzene girmem lazım yıpranıyorum ve farkındayım

kızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu
hemde ne biçim

canım memede süt birikince oluyor bence ..iyi haber o zaman ...bir iki kere olmuştu bende ter içinde uyanmıştım.hep anlattığım tarhana çorbasıyla bütün öğünleri geçirdiğimde :))

butun ogunlerdemı???? bende denıycem o zaman ben gunde bır kez ıcıyordum..

kızlar azonce gecmıste okudum su ates dusurucuyu onden verınce etkısı kalmıyormusmu asının..ay ben vermıstım ama gelıncemı verdım gıtmedenmı hatırlayamıyorum ya...eyvah ya onc verdıyesem ya(( ama buyuk ıhtımal gelınce vermıstım cunku ustune degısıtırrken ıcırdıgı hatırlıyorum ...of ınsallah sonradan vermısımdır..

bende dun su meshuuur krem santılı kurabıyeden yaptım...sonuc cok guzellllll..tarıfı verene cok teskkurler ...ama dun aksam esım sıcak sut ısteyınce hadı dedım yanına bırsey olsun ıkı dakıkad yapayımda sevınsın ama bır baktım sıvı yag yarım bardak cıktı bende ustunu sutle tamamladım acaba ondanmı bıraz sert oldu yoksa oylemı oluyor ...yapanlar soylerse sevınırım..un kurabıyesı gıbı agzıda dagıllmasımı gerekıyordu yoksa normal kurabıye gıbımı olucaktı.benımkı normal kurabıye gıbı oldu hafıf sert..yanı...

melocuuumm bu arada dün tarifi küçük bir yanlışlıkla vermişim akşam kayınvalidemle konusunca anladım
elma dilimlerini keke batırdıktan sonra üzerine pudra şekerini serpip sonra fırına veriyormuşsun
inşallah yapmamışsındır çünkü öyle güzel olmuyor
kusura bakma
kafam dalgın işte:26:

kımyonlu kısır derken üzerine kimyon ekilmiş kısır demek istedim tadı kötü olmadı ama aynı tadı aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…