kımyonlu kısır derken üzerine kimyon ekilmiş kısır demek istedim tadı kötü olmadı ama aynı tadı aldım:)
canım memlekete geldim sütüm arttı.oyun bozanlık olmasın diye yemeklere sesimi çıkarmıyorum herkes ne yiyorsa yiyorum..gaz yapanlar belli olyor hemen bulgur pilavı mesela ama çok süt yapıyor bizde de yemeklerin yanına yapılır salata ve ikisi ...gaz içinde biraz kucağımda gezdiririsem çıkıyor kızımın gazı eskisi gbi krize girmiyor ..butun ogunlerdemı???? bende denıycem o zaman ben gunde bır kez ıcıyordum..
kızlar azonce gecmıste okudum su ates dusurucuyu onden verınce etkısı kalmıyormusmu asının..ay ben vermıstım ama gelıncemı verdım gıtmedenmı hatırlayamıyorum ya...eyvah ya onc verdıyesem ya(( ama buyuk ıhtımal gelınce vermıstım cunku ustune degısıtırrken ıcırdıgı hatırlıyorum ...of ınsallah sonradan vermısımdır..
bende dun su meshuuur krem santılı kurabıyeden yaptım...sonuc cok guzellllll..tarıfı verene cok teskkurler ...ama dun aksam esım sıcak sut ısteyınce hadı dedım yanına bırsey olsun ıkı dakıkad yapayımda sevınsın ama bır baktım sıvı yag yarım bardak cıktı bende ustunu sutle tamamladım acaba ondanmı bıraz sert oldu yoksa oylemı oluyor ...yapanlar soylerse sevınırım..un kurabıyesı gıbı agzıda dagıllmasımı gerekıyordu yoksa normal kurabıye gıbımı olucaktı.benımkı normal kurabıye gıbı oldu hafıf sert..yanı...
aynen üzerini değiştireceğimi soyunacağını anlayınca yüz ifadesi değişiyor çocuğun ..kızım ne meraklısın çıplaklığa diyorum sırıtıyor bana :))slm kızlar nasılsınız ya dünden beri geçmişi okuyayımda yazayım diyorum ama geçmiş bi türlü bitmiyorum...benim kızım altı açık oynamayı çook seviyor bi görsenizz aguların haddi hesabı yok şimdi değiştirdim altını bacaklarına bi battaniye örttüm debeliniyor hatta tekmelemekten battaniyeyi tutmuyo ama çok eğlenio herhalde
seni çok iyi anlıyorum .canım kaçtım ben de sıkıntıya yalnızlığa dayanamadım.bütün hamileliğim ve kırkımız boyunca şubat anneleri iyle zaman geçirdim şimdi ailemin aynındayım onların olmadığı açığı sizler kaptıyormuşsnuz daha iyi anladım ...Selam güzel anneler
ayy şu havalar bi düzelse zaten eve tıkanıp kaldık bi dışarı bakınmakla yetiniyoruz ama camdan bakınca da içim daralıyor böyle olunca.
yalnız olmakta ayrı bir dert bi Allahın kulu kapımı çalmıyor bebege bakmakta bazen çok zorlanıyorum ahh biri gelsede yarım saat şöyle ilgilense ne güzel olur diyorum uyudugu anda ya yemek ya temizlik ya bulaşık ya çamaşır ya ütü dinlenemiyorum bile ne çok derdim var degilmi daha çok aslında ama sizide sıkmayayım zaten haftada 1 kere ancak yazıyorum buraya zamanım olmuyor neti açıyom kalıyor öyle iyiki sizler varsınız kendimi bazen çok çaresiz çok yalnız hissediyorum öff sizdede oluyormu böyle?
ayyy bide kızan dr yokmu fitil oluyorum bilmiyoruz mrk ediyoruz ki soruyoruz :}
neyse vermiyim madem ateşlenirse veririm :s
ya bizimde yarın aşımız var calpol verecektim gitmeden versemmi vermesemmi bilemedim :S
kumralperi resimleri Mila's Daydreams | Facebook adrese bi göz at bende ordan çalıyorum bende çok becerikli sayılmam :):)
ya bizimde yarın aşımız var calpol verecektim gitmeden versemmi vermesemmi bilemedim :S
kumralperi resimleri Mila's Daydreams | Facebook adrese bi göz at bende ordan çalıyorum bende çok becerikli sayılmam :):)
bizde bugün aşımızı olduk gelince verdim calpolu ebede öyle sölemişti eve gidince ve 4 - 6 saat arasında ver ateşi çıkmasın demişti verdim şimdi uyuyo
ya ben çok mu beceriksizim........ne yemek yapabiliyorum ne ev işi kızım ya sürekli emecek ya da beşikte sallanarak uyuyacak,kraftın ürününde uyumaya alışamadı hala....sizler yemek yaptım temizlik yaptım dedikçe özeniyorum walla
canım memlekete geldim sütüm arttı.oyun bozanlık olmasın diye yemeklere sesimi çıkarmıyorum herkes ne yiyorsa yiyorum..gaz yapanlar belli olyor hemen bulgur pilavı mesela ama çok süt yapıyor bizde de yemeklerin yanına yapılır salata ve ikisi ...gaz içinde biraz kucağımda gezdiririsem çıkıyor kızımın gazı eskisi gbi krize girmiyor ..
calpol için üzülme bence ağrı kesicinin aşının içindeki maddelerle tepkimesi olsa asıl sonrasında olur ..önce ve sonra ne farkederki
evet canım ağızda dağılan bir kurabiye oluyor ama ben de sütle yapacam yarıyarya yağ fazla geliyor bana ..zaten şişkoyum((
olmazmı canım ...nerdeyse hepımızde vardır o merak etme gecıcek bu gunler sonra alıcaz yanımıza onlar onden kosucak bız arkadan yurucez parka gıdıcez acılıcaz oh seneye yurucekler o zaman belkı daha zor olucak bakımı ama en azından dısarıya daha rahat cıkıcaz..Selam güzel anneler
ayy şu havalar bi düzelse zaten eve tıkanıp kaldık bi dışarı bakınmakla yetiniyoruz ama camdan bakınca da içim daralıyor böyle olunca.
yalnız olmakta ayrı bir dert bi Allahın kulu kapımı çalmıyor bebege bakmakta bazen çok zorlanıyorum ahh biri gelsede yarım saat şöyle ilgilense ne güzel olur diyorum uyudugu anda ya yemek ya temizlik ya bulaşık ya çamaşır ya ütü dinlenemiyorum bile ne çok derdim var degilmi daha çok aslında ama sizide sıkmayayım zaten haftada 1 kere ancak yazıyorum buraya zamanım olmuyor neti açıyom kalıyor öyle iyiki sizler varsınız kendimi bazen çok çaresiz çok yalnız hissediyorum öff sizdede oluyormu böyle?
teşekkürler canım :)))hemen denıycem bende:))
Selam güzel anneler
bende dun su meshuuur krem santılı kurabıyeden yaptım...sonuc cok guzellllll..tarıfı verene cok teskkurler ...ama dun aksam esım sıcak sut ısteyınce hadı dedım yanına bırsey olsun ıkı dakıkad yapayımda sevınsın ama bır baktım sıvı yag yarım bardak cıktı bende ustunu sutle tamamladım acaba ondanmı bıraz sert oldu yoksa oylemı oluyor ...yapanlar soylerse sevınırım..un kurabıyesı gıbı agzıda dagıllmasımı gerekıyordu yoksa normal kurabıye gıbımı olucaktı.benımkı normal kurabıye gıbı oldu hafıf sert..yanı...
melocuuumm bu arada dün tarifi küçük bir yanlışlıkla vermişim akşam kayınvalidemle konusunca anladım
elma dilimlerini keke batırdıktan sonra üzerine pudra şekerini serpip sonra fırına veriyormuşsun
inşallah yapmamışsındır çünkü öyle güzel olmuyor
kusura bakma
kafam dalgın işte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?