2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım memlekete geldim sütüm arttı.oyun bozanlık olmasın diye yemeklere sesimi çıkarmıyorum herkes ne yiyorsa yiyorum..gaz yapanlar belli olyor hemen bulgur pilavı mesela ama çok süt yapıyor bizde de yemeklerin yanına yapılır salata ve ikisi ...gaz içinde biraz kucağımda gezdiririsem çıkıyor kızımın gazı eskisi gbi krize girmiyor ..
calpol için üzülme bence ağrı kesicinin aşının içindeki maddelerle tepkimesi olsa asıl sonrasında olur ..önce ve sonra ne farkederki
evet canım ağızda dağılan bir kurabiye oluyor ama ben de sütle yapacam yarıyarya yağ fazla geliyor bana ..zaten şişkoyum ((

Selam güzel anneler

ayy şu havalar bi düzelse zaten eve tıkanıp kaldık bi dışarı bakınmakla yetiniyoruz ama camdan bakınca da içim daralıyor böyle olunca.
yalnız olmakta ayrı bir dert bi Allahın kulu kapımı çalmıyor bebege bakmakta bazen çok zorlanıyorum ahh biri gelsede yarım saat şöyle ilgilense ne güzel olur diyorum uyudugu anda ya yemek ya temizlik ya bulaşık ya çamaşır ya ütü dinlenemiyorum bile ne çok derdim var degilmi daha çok aslında ama sizide sıkmayayım zaten haftada 1 kere ancak yazıyorum buraya zamanım olmuyor neti açıyom kalıyor öyle iyiki sizler varsınız kendimi bazen çok çaresiz çok yalnız hissediyorum öff sizdede oluyormu böyle?

kızlar bende doğumdan sonra bütün işlerimi hızla yapar oldum. önceden hep bişeyler yarım kalır yapmazdım üşenirdim ama karışanım yoktu her iki güne bi kv gelmiyoddu şimdi bebeği özledim sevcem diye her iki güne bi bizdeler.geldiklerinde onlara muhtaç olduğumu düşünmesinler e yapıyorum yoksa yardıma geleyim herşeyini yapayım diyip duruyo kadın kendi işini gücünü gece yapıyo gündüzde sırf bize gelmek için ellini boşaldtıyo valla ona hiç bi işimi bırakmıyorum ki herşeyi kendim yapabiliyorum size gerek yok diyebiliyorum bebeğin banyosunda bile kendim yaptırıyorum eşimde bazen misafir falan geldiğinde çağıralım yapsınlar diyo rla paylaşmak istemiyorum özelimiz olsun istiyourum ve o yüzden oda ben dedim yardım etmem havasına giriyo gelselerdi rahat ederdin diyo beni bezdirmeye çalışıyo yani ama ben direnip tüm işlerimi eksiksiz yapmaya çalışıyorum yoruluyorum böyle işte kimseye söz hakkı bırakmak istemiyorum

aynen üzerini değiştireceğimi soyunacağını anlayınca yüz ifadesi değişiyor çocuğun ..kızım ne meraklısın çıplaklığa diyorum sırıtıyor bana :))

seni çok iyi anlıyorum .canım kaçtım ben de sıkıntıya yalnızlığa dayanamadım.bütün hamileliğim ve kırkımız boyunca şubat anneleri iyle zaman geçirdim şimdi ailemin aynındayım onların olmadığı açığı sizler kaptıyormuşsnuz daha iyi anladım ...

aynen canım ayağımda sallıyorum mesela suanda hiç durup öyle dakikalarca etrafı izleme huyu da yok bebeğimin

bende şişkoyum bende:))))
olmazmı canım ...nerdeyse hepımızde vardır o merak etme gecıcek bu gunler sonra alıcaz yanımıza onlar onden kosucak bız arkadan yurucez parka gıdıcez acılıcaz oh seneye yurucekler o zaman belkı daha zor olucak bakımı ama en azından dısarıya daha rahat cıkıcaz..

yahu bu ınsanlar ne kadar yaratıcı ..benım oglumun tavrsanlı bır tulumu var ama artık kucuk gelıyo(( keske onla bende havuclarla fot cekseydım hıc calısmıyo bu kafalar he((nato mermer nato kafa((

hepimizde aynı sorun var sanırım biri gelse baksada işimi yapsam diom allahtan annem yakın o gelio

selam kızlar geçmişi okuyamadım direk geleyim dedimm

nasılsınız

biz dün güne gittik maşallah oğlum usluydu uyuduu bol bol o gürültüde emdi falan

orda emzirme önlüğümü kullandım.kadınlar hiç görmemişler böyle bişi çok takdir ettiler.afferim herkesin içinde açmıyosun derli toplu çok güzel dediler.bir kaç örnek anlattılar böyle çok hoş falan dediler onore oldum hoşuma gitti

oğlum uyandığında kucaktan kucağa gezdi herkes pek sevdi seviilmekte onunda hoşuna gitti.komşumun biri senin bu huyunu çok seviyorum çok hoşuma gidiyo.öyle pimpiriklenmiyosun sevmek istediğimiz zaman sakınmıyorsun aferim.kalbini karartma hiç bişi olmaz maşallah fallan dedi

sonra eve geldik babamız geldi yemek yedi hooopp bidaha başka yere gezmeye gittik.ben günde çok yediğim için akşam yemeği yemedim gittiğimiz yerdede tatllı yedim.sanırım bu sütümü etlkiledi taziği gitti.eee benim oğlanda süt boll boll gelmeyince sinir oluyoo ağlıyo falan. orda ilk saatler iyiydide sonlara doğru huzursuzlandı sinirlendi.kalktık bizde arabada uyudu zatenn.

eve geldik uyandı süt yine boll boll akmıyo diye daha sinir oldu süt vardı ama öyle tazikli değildii.uykuda sıkıştırdıı uyuyamadı iyice delirdi baktım olacak gibi değil 30 cc mama yaptımm emdii bitti daha olsa içecekk yani sütte emmiştii.neysee zorlada olsa saat 1de uyuduuuu 5e kadar ama bizide iyi yorduu

şimdide oyuncağını kurdumm ayy bi sevdi bisevdii.Allah arkadaşımdan razı olsun onundu bize verdi kullanmamız içinn sağolsunnn

bugünde doktora gidicez.hem metenin hemde benim kontrolüm var

bugünn taaamm 60 günlük olduukkk

Son düzenleme:

cnm sert olmuyo ağızda dağılıyo böyle un kurabiyesi gibi oluyo. süt sertleştirmiş muhtemelen..

yaaaaa ben kaçırmışım o tarifi :26: zahmet olmazsa bi kez daha verirmisin cnm????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…