2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayatta beceremem ama merak ettım canım nasıl yaptıgını anlatabılırmısın?

ben zaten bu siteden almıştım arama yapınca gelir canım ama yinede anlatayım malzemeler: 1 balon orta kalınlıkta örgü ipi beyaz tutkal 1kg yazıyodu ben 200ml kullandım ama az geldi, üstünün süslemesi için malzemeler birde yapıştırma için silikon tabancası lazım bugün onları yapıştırcam diye elim yandı aman siz dikkat eönce tutkalı bi kaba döküp hafif sulandırdım sonra balonu şişirip ipi tutkallı suya batırıp fazlasını alıp balona doluyoruz karışık bi şekilde ben ipin tamamını kullanmadım.sonra 2-3 gün banyoya veya uygun bi yere asıp kurumaya bırakıyoruz.altına bişey serin. ve kuruyup sertleşince balonu patlatp çıkartıyoruz burda şaşırmayın yamuluyo çıkınca düzeliyo üstten ve alttan yuvarlak kestim.ve süsledim. anlatamadığım bi yer varsa sorabilirsiniz biraz karışık oldu kusura bkmayın.

kızlar pcnın basından kovun beni ....hangimizin evi daha pis yarışması yapılsa birinci olucam (of hıc canım istemiyo ya((

yaaa kolaymıs yapımı yapmayı denıycem canım anlattımın ıcın cok sagol:))

kızlar napıyorsunuz ya ben çok sıkıldım öf...
kızım uyuyo maşallah...
bizde eşimle skype dan görüntülü görüşme yaptık onu çok özlediğimi farkettim
ama mecburen daha 1 hafta 10 gün burdayız...

canım bırsey daha geldı aklıma pekı onu lambayla nasıl bırlestırdın yukarıya nasıl astın yanı sorabıldımmı ...ya ben bıle anlamadım bu soruyuda:))

şimdi tarihe baktımda yakında artık 2012 şubat anneleri gelmeye başlar geçen sene haziranda öğrenmiştim bende şimdi güzel kuzum kollarımda çok şükür Rabbime

Vaybeee sizinle geçirdiğim tam 1 yıl oldu,bu ay itibariyle,tam 1 yıldır beraberiz iyiki varsınız kızlar,keşke nasib olsada hepimiz buluşsak,bebişlerimizle beraber

kızlar su slıngolardan kullanan varmı? DROP Nasıl Kullanılır?

ya ben çok beğendim bunu,çok estetik duruyor bence kangurudan daha hoş bi görüntüsü var,acaba nerede kaç liraya satılıyor?

ben bir iki tulumun paçasını kestim uygun olanları kardeşim dikişten anlıyo.hel e tulumları bir yere giderken giyeriz evde zor oluyor alt alması diye hiç kullanmadık ççünkü evden çıkamadık :))

ya bunu bende düşünüyorum ayak kısımlarındaki çoraplı kısmı kessemmi diye,çünkü en çok boydan olmuyor,bacaklarını geriyor bebeğimin,eni bir şekilde oluyorda boylarda sorun var

kızlar pcnın basından kovun beni ....hangimizin evi daha pis yarışması yapılsa birinci olucam (of hıc canım istemiyo ya((

evim hergün temiz hele bebek doğduğundan bu yana daha çok dikkat eder oldum,bide gelen giden olunca,laf söylemelerine fırsat vermemek için bir fırsatını bulup hemen temizliyorum evi,ama arada salmıyorum değil:):)

senin şu kısırlık bulgurum yazını her gördüğümde canım kısır çekiyorrrrrrrrrrrrr:)

selam kızlar,bugün ne düşündüm söylimmi hehehe:) bebeklerimizi biraz büyütelimde yine beraber hamile kalalım:))) bu grubu çok seviyorum ben,yine sizlerle paylaşımlar yapmak isterim,ben anlamam beraber hamile kalalımm:))))

ya ınanamıyorum az once aynı sey gectı ıcımden ..ama soyle gectı.ya dedım bu grup bır daha nasıl bır araya gelır acaba cocuklarımız 5 -6 yasına gelınce de hala burdan konusyor olurmuyuz..barı ıkıncılerıde beraber yapalım dıye ama sadece aklımdan gecmıstı:))) ksısırlık bulgurum dıye ılk kesesını gordugumde yazmıstım hala duruyor aslında artık degıstırmenın vaktı geldı..o zamanlar o kadar mınıktıkı bulgur tanesı gıbıydı .:))) artık kocaman oldu ..3 numara bez kullanıyo:))

canım bırsey daha geldı aklıma pekı onu lambayla nasıl bırlestırdın yukarıya nasıl astın yanı sorabıldımmı ...ya ben bıle anlamadım bu soruyuda:))

canım süsleme bittikten sonra üst tarafın 4 yerinden ince dikiş ipi bağladım beyaz renkli.önemli olan iplerin hepsi eşit olsun yoksa yamuk duruyo.

maşallah canım...60lı yaşlarınıda görür inşallah... bende hiç sakınmıyom biri gelse kucak kucak geziyo kızım...pek seviyo öle laf dinlemeyi ya bişi sorcam benim sütümde kızmdaa bi değişik oldu...kızım gece 4-5 gibi uyuyo öğleden sonralara kadar...gece gündüz iyice karıştı..işe başlayınca napcam hiç bilmiyom bide benimde sütüm yetmez oldu geceleri..gögüs cıvık cıvık...stok yaptığım sütlerden veriyom geceleri..annem aç bu çocuk ondan uyumuyo diyo...sabahlarıda gögsüm zonkluyo süttem kızım fosur fosur uyuyo..ay kaldıramıyom emzirmeye...sağıyom,akşam veriyom...biberonla beslenir olduk yani...işe başlayınca napcam ben kara kara onu düşünüyom...sizin bebekleriniz gece gündüzü ayırmaya başladımı...naptınız bunun için bi akıl verin gözünüzü seveyim...1 ay sonra yoksa hapı yuttum..3 saatlik uykuyla işe gitcem

ben varım :13: yalnız ben arayı pek soğutmak istemiyorum zira rahata erince bu telaş yorar adamı gece uyanmalar,gündüz bi dengesizlik hali vs vs.. şekil a annem ve babam rahata erince ertelemişler durmuşlar.benim kardeşim yok tek çocuğum.Allaha bin şükür annem ablam gibidir babam da arkadaşım gibi..çok da kardeş yokluğunu yaşatmadılar bana sağolsunlar.ama bi kardeşim olsaydı dediğim zamanlar olmuyo değil..ve gerçek anlamda bişiler paylaşabilsinler diye de yaş farkının çok olması taraftarı değilim..kızım 2-3 yaşına gelince yapıcam bi kardeş kısmetse beklerim sizleri de

valla aynı anda ikinciye üçüncüye hamile kalma fikri çok güzelll keşke olsa

ya benim bu oğlan bugün çok mızıkk.ben banyo yaptım ondanmı acaba.pöfff bi gazlı bi gazlıı 5 dakka meme emiyo 5 defa gaz molası veriyoruzzz

ya aslında bende temızlıgımı yapıyorum ama ben gunluk temızlıkten bahsetmıyorum kızlar ya ...benım evımın dıp köşe temızlıge ıhtıyacı var.dogumda yaparız dıye son aya bırakmıstık hamıleyken esım hafta sonları cok guzel temızlıgı yapıyordu ama dogum erken gelınce butun ev kaldı oyle sonrada cok zor gunler gecırdım.kımse yardım etmedı.sut olayını 2.ay sonuna kadar belkı artar dıye hıc memeden ayırmadan emzırmeye calısıyordum ve hıc ıs yapamıyordum.gelen herkes evımı perısanken gordu(( ama ben hıc utanmadım gelıp cocuk sevıp kacanlar utansn.bu kadın alnız dıyen hıc olmadı.sımdı de kaldı gıttı.ben kadın da tutamıyorum durumumuz yok yanı mama parası elektrık su derken boyle gıdıyor gunler.ancak yetısıyoruz kadına verıcek para kalmıyo yanı(( ben yuapmak zorundayım anlıycan canım..oyle bır gunluk ıs olsa keske..of ofof

kaç lira acaba almak lazım hep aklımda böle bi besz olsa falan diyodum dikebilirmiyiz acep
likralı kumaştan çok güzel dikilir:)

bende duydum ama hiç görmedim kişnişi
off biz yapıyoruzda noluyo yine aynı yine aynıı
senin gibi olmak isterdim ben ama temizlik yapmadan duramıyorum maalesef yinede hep kirli geliyor ev:44:

hııım ok bende oyle yapayım o zaman:)))

kızar ben sız ne yapsanız ne desenız onu yapar oldum:))) Allah pclerımıze zeval vermesın:)))

sitede herkesin menüsü aynı genelde süt olsun diye aynı şeyler pişiyor evlerde

evet ben hep öyle hissediyorum özellikle son zamanlarda

Son düzenleme:

aynen bende oyle dusunuyorum rahata ermemden olması lazım:))

amin canım inşallahh.benimki pek sapıtmadı valla ama akşam 8-9 gibi o saattlerde huysuzlanıyo uyumak istemiuyoo 11 e 12 ye kadar bende çok üstelemiyorumm

o akşam saatlerinde süt azalması dönem dönem bendede oluyo ama ben keşfettim akşam yemeğini atlarsam yada geçiştirirsem oluyoo.ye yanii yemek mutlaka

bende arayı çok açmak istemiyorum ama 4 yaş diye düşünüyorum ben bakalım kısmet hayırlısı

ay bizde 3. yümü yapacağız ozaman
bence bebiş 2 yaşına geldiğinde doğmuş olsun yenisi:)
tam arkadaş olarak büyürler

canım dün migrosun aktüelinde okudum
bahar temizliğini günlere bölün hergün 1 odayı yavaş yavaş yapınyazıyorsu
mantıklı geldi
çünkü hepsi birden mümkün değil zaten!
bence bir liste yap yavaş yavaş yapmaya başla
mesela ben bugün dağ gibi birikmiş ütü yapacağım
yarın çekmeceleri düzelteceğim
ondan sonra eylülün oyuncaklarını ayıracagım vs vs

fns93 canım bende ıste ev cok pıs geldıgı ıcın dıyorum ama tabı sen gecen cekmecelerı temızledım demıstın ay dedım benımde yapmama lazım ıste onlardan bahsedıyorum yapıcak cok sey var ama gunluk temızlıklerımı yapıyorum.supurge toz alma:))) gorunuzte temız oluyor o kadar:)))) bızım orda bır kadın vardı eskı tıp calıs supurgeyle evını supurup farasla atmazdı halının altına supururdu :))) bırden onu anlatıyor gını oldum :)))saklardı pıslıgı salak sonra yıne kendı temızlemıcek sankı:))

ay seda 2 mesajdır yazcağım unuttum
çoook beğendim aktivite oyun halınızı güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…