- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
fns93 canım bende ıste ev cok pıs geldıgı ıcın dıyorum ama tabı sen gecen cekmecelerı temızledım demıstın ay dedım benımde yapmama lazım ıste onlardan bahsedıyorum yapıcak cok sey var ama gunluk temızlıklerımı yapıyorum.supurge toz alma:))) gorunuzte temız oluyor o kadar:)))) bızım orda bır kadın vardı eskı tıp calıs supurgeyle evını supurup farasla atmazdı halının altına supururdu :))) bırden onu anlatıyor gını oldum :)))saklardı pıslıgı salak sonra yıne kendı temızlemıcek sankı:))
ay bizde 3. yümü yapacağız ozaman
bence bebiş 2 yaşına geldiğinde doğmuş olsun yenisi:)
tam arkadaş olarak büyürler
canım dün migrosun aktüelinde okudum
bahar temizliğini günlere bölün hergün 1 odayı yavaş yavaş yapınyazıyorsu
mantıklı geldi
çünkü hepsi birden mümkün değil zaten!
bence bir liste yap yavaş yavaş yapmaya başla
mesela ben bugün dağ gibi birikmiş ütü yapacağım
yarın çekmeceleri düzelteceğim
ondan sonra eylülün oyuncaklarını ayıracagım vs vs
aynen bende oyle dusunuyorum rahata ermemden olması lazım:))
fns93 canım bende ıste ev cok pıs geldıgı ıcın dıyorum ama tabı sen gecen cekmecelerı temızledım demıstın ay dedım benımde yapmama lazım ıste onlardan bahsedıyorum yapıcak cok sey var ama gunluk temızlıklerımı yapıyorum.supurge toz alma:))) gorunuzte temız oluyor o kadar:)))) bızım orda bır kadın vardı eskı tıp calıs supurgeyle evını supurup farasla atmazdı halının altına supururdu :))) bırden onu anlatıyor gını oldum :)))saklardı pıslıgı salak sonra yıne kendı temızlemıcek sankı:))
ay seda 2 mesajdır yazcağım unuttum
çoook beğendim aktivite oyun halınızı güle güle kullanın canım
benimde kayınvalidemle annem doğumdan önce ve mevlütten önce dip köşe temizlediler Allah razı olsunn
annemde yanımda yaa her işi o yaptıı yemek temizlik çamaşır vs vs okadar alıştımki tembelliğe şimdide gidecek kara kara düşünüyorummm ama artık bir düzen oluşturmam lazımm.yoksa yandımki ne yandımm
Allahtan ev küçük 95 metre kare işler kolay oluyoo ama işte yapanaaa
amin canım inşallahh.benimki pek sapıtmadı valla ama akşam 8-9 gibi o saattlerde huysuzlanıyo uyumak istemiuyoo 11 e 12 ye kadar bende çok üstelemiyorumm
o akşam saatlerinde süt azalması dönem dönem bendede oluyo ama ben keşfettim akşam yemeğini atlarsam yada geçiştirirsem oluyoo.ye yanii yemek mutlaka
bende arayı çok açmak istemiyorum ama 4 yaş diye düşünüyorum ben bakalım kısmet hayırlısı
ben varım :13: yalnız ben arayı pek soğutmak istemiyorum zira rahata erince bu telaş yorar adamı gece uyanmalar,gündüz bi dengesizlik hali vs vs.. şekil a annem ve babamrahata erince ertelemişler durmuşlar.benim kardeşim yok tek çocuğum.Allaha bin şükür annem ablam gibidir babam da arkadaşım gibi..çok da kardeş yokluğunu yaşatmadılar bana sağolsunlar.ama bi kardeşim olsaydı dediğim zamanlar olmuyo değil..ve gerçek anlamda bişiler paylaşabilsinler diye de yaş farkının çok olması taraftarı değilim..kızım 2-3 yaşına gelince yapıcam bi kardeş kısmetse beklerim sizleri de
valla aynı anda ikinciye üçüncüye hamile kalma fikri çok güzelll keşke olsa
ya benim bu oğlan bugün çok mızıkk.ben banyo yaptım ondanmı acaba.pöfff bi gazlı bi gazlıı 5 dakka meme emiyo 5 defa gaz molası veriyoruzzz
ay bizde 3. yümü yapacağız ozaman
BENCEDE YA İNŞALLAH NASİP OLUR OĞLUMA BİDE KARDEŞ GELİR:)2yaşına girsin inş belkide daha önce hihihihih ama işte sezeryan olunca 2 yıl beklemek gerek diyolar hayırlı vakitte ikinciler gelsin inş ayy burda anlaşalım ikincileride beraber paylaşırız 2011 şubat anneleri 2.ye 3.ye hamiş diye:):)
ben çocuk konusunda şöyle düyorum bilmem hak verirmisiniz,mesela birini büyütüyosun o tam okula falan gitmeye başyacak,hatta uğraşılarınız hayat tarzınız tamamıyla değişiyor,varsa yoksa onun eğitimi falan oluyor herşey,o esnada üstüne birde 2. çocuğu düşündüğünüzde sil baştan geriye dönüyosunnuz,bebeklemi uğraşacaksınız yoksa çocuğunuzun okulu dersleri beslenmesiyle falanmı,çook zorrr,o yüzden 3 yaş düşünüyorum ben beraber büyüyüp çıkarlar,siz ne diyosunuz?
ben çocuk konusunda şöyle düyorum bilmem hak verirmisiniz,mesela birini büyütüyosun o tam okula falan gitmeye başyacak,hatta uğraşılarınız hayat tarzınız tamamıyla değişiyor,varsa yoksa onun eğitimi falan oluyor herşey,o esnada üstüne birde 2. çocuğu düşündüğünüzde sil baştan geriye dönüyosunnuz,bebeklemi uğraşacaksınız yoksa çocuğunuzun okulu dersleri beslenmesiyle falanmı,çook zorrr,o yüzden 3 yaş düşünüyorum ben beraber büyüyüp çıkarlar,siz ne diyosunuz?
herkese slmlar şubat anneleri ... sizinde bebeğinizde gaz ve uyku problemleri var mı???
herkese slmlar şubat anneleri ... sizinde bebeğinizde gaz ve uyku problemleri var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?