2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inş o günleride görürüz olsun cnm geç değil bulmuşsun sende sonuçta burayı hamişlik döneminde ayrı bi hoştuk gerçi ama:)))

bu konuyu düşününce düşünen yerlerim ağrıyor:18:

veeee nihayet bitirdim geçmişi okumayı oğlum ağlamadan yazayım FATMA cım geçmiş olsun kocişi takma bu aralar herkes aynı sanırım.evrediki yapılan pastaları bize gönderebilsen ne güzel olur benim sadece pasta bekleyen misafirlerime verirdim.aşıdan önce calpol vermeyi doktor dedi.sanırım bir bildiği vardır

yarın bizimde aşımız var özel hastaneye gidiyoz biz hem muayne oluyoruz saglık ocagına sordum sağlık bakanlığı rota virüsünü eklememiş aşı takvimine gerekli olsaydı eklerlerdi dediler bana, bende yaptırmıcam yan etkisi bagırsak düğümlenmesi olabilirmiş yaptıran varmı yada ben gibi yaptırmamayı düşünen?

canım güle güle kullanın.. fiyatı güzelmiş.. nerden aldın ??

canım doktorumuz 1-2 ayı bulur dedi.. bende 1 hafta içinde kabuklanacak sanmıştım

ben de yaptırmadım canım

Kızlar kisnisi sormuşsunuz
Maydanoza benziyo yaprakları biz çok kullanıyoruz
Manavda pazarda heryerde satiliyo hatta biz kendi bahçemizede ekiyoruz yazın.

bizim aşımızda yarın bende rota yaptırmayı düşünmüyorum...Aşılarda soğuk zincir olayı var saklama koşullarının çok iyi olması lazım sağlık bakanlığının takvime eklediği aşılar sağlık ocaklarında sürekli kullanılıyor ve takip ediliyor ama özel aşşıları kendimiz istetiyoruz depolarda hangi koşullarda bilemiyoruz o yüzden güvenilir bir yerde yaptırılabilir diye düşünüyorum soğuk zincirin kırılması halinde allah korusun kötü sonuçlar oğurabiliyor... Ankarada kalmış olsaydım Güven Hastanesinde yaptıracaktım çünkü orada sürekli yapılıyor ama Urfada yaptıran sayısı az olunca riski artıyo tabiii ... Eğer bulunduğun yerde iyi bir hastane varsa yapan yaptırabilirsin ama yanlış anımsamıyorsam dışkıyla bulaşan bir hastalık hijyene dikkat etmek yeterli...

mrb kızlar nasılsınız bugun sabah actım pcyi bakamadım öyle aldı asıya gittik bugun rota virüsünüde yaptırdık kızım güzel güzel yuttu ama her ignede cok agladı hala sırıyor uyurken hemşire ates yapmaz asılar dedi ama ben sürekli ölçüyorum.bu arada dün biliyorsunuz kaynanam kavgaya gelmişti:)aksam eltim aradı asamda oda kavgaya gitmş sen ilk gelindin sen koymayınca oda koymadı ismimi diye bu arada onun kızı 6 yasında 6 senedir garibim içinde tutmus demekki:)

canım benim annem alıstırdı gece uykusuna gece altını almadı hiç altı alınmayınca uykusu acılmadı emzirirken ısıgı acmadık konusmadık öyle alıstı şimdi 9da yatıyor 11buukta kalkıyor ısıgı acmadan altını hızlıca alıyorum emziriyorum uyuyor 4 te emmek için kalkıyor sonra 6 da kalkıyor emiyor 8bucukta tamamen uyanıyor gece kaka yapmıyor zaten yatarken 1 numara büyük bez baglıyorum.kurulmus saat gibi hiç sasmıyor şimdi hep aynı saatte uyuyor aynı saatte kalkıyor gündüzde öyle uyku saatleri belli oldu masallahgündüz az uyuyor biraz ama olsun o kadarda

sağlık ocagındaki hemşire bana rota virüsü için kendinmi bakıcaksın evde bebeğe dedi kreşe filan vermiceksen hiç yaptırma dedi

kızlar koldan yapılan bu aşıda izmi kalıyor kolda????

ayy annem geldi de kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım yoksa oğlum bana baba dicekti yakında :}

yahu çok komik senin kaynana kafadan çatlak kocanda da varmı böyle takıntılar genetik olabiliyor da benimkinde var:) kaynana söyle bir arkadaş kendi babasının adını koymuş de iyice çatlasın bende gittim kendi babamın adını verdim oğluma hep birlikte patladılar kızım olursa kendi annemin adını vericem haha:))

valla bnm ev de küçük.böyle küçükken zor geliyo bi taraflarıma bi de büyük olsaydı napardım bilmem

bence de ya ben de öyle düşünüyorum.Öykünün okul telaşının başlamaması lazım kardeşi için.çünkü öylesi çok daha zor.biri ödevlere yardım bekler öbürü emsin altı temizlensin ister... kızım 2 yada 3 yaşındayken yapıciiim inş kardeşini bi bebek büyütmek zor tabi.öyle de olmalı sonuçta bi insan yetiştiriyoruz.ben öğretmenim ve ben de doğum iznindeyim.eylülde başlıycam ben de.kızıma da annem bakacak inş

ya kızlar ben burayı çok seviyorum ya...iyi ki varsınız...nerde olursam olayım netin olduğu heryerde arkadaşlarım yanımda
anneme çok güldüm biraz önce ne zaman bebekle ilgili bişi söylesem şöyle olması lazım böyle yapmak daha iyi olur diye falan" google amca mı dedi" yada" gençlik google amcanın çocukları"diyo
temizliklerden bahsetmişsiniz yaramı deşmişsiniz...muhtemelen ankaraya dönünce evimi taşıcamm herşey gözümde büyüyo ev nasıl toplancak,nasıl taşıncak,nasıl temizlencek hiç bi fikrim yok...yardıma gelcek kimsemde yok....en olmadı bi kadın çağırcam...kiracı olcamm hiç alışkın değilim umarım en kısa zamanda evimizi hayırlısıyla satar istediğimiz gibi bi ev alırız
2.çocukları aynı zamanlarda düşünmek banada çokk cazip geldi...bende şöyle düşünüyorum kızım 3 buçuk 4 yaşına geldiği zaman kardeşi olsun...o zaman 4 yaşında falan az çok kendi işi yapar ben o sırada bebeğe daha çok zaman ayırırım...ve kızım okula başladığı zaman bebeğimiz 3buçuk 4 yaşına gelmiş olur o zamanda büyüğün ilk okuma vs gibi kritik dönemlerinde ona zaman ayırabilirim...tabi bunlar sadece düşünce Rabbim hayırlı zamanda versin
bu arada geçen bi rüya gördüm hayrolsun inş...kk dan bi arkadaşla konuşuyomuşşum ayy daha bebeğim 2 aylık ama ben yine hamileyimm...çok üzgünümm falan diyo

yok eşimde bazen bende anlamıyorum eşim bunların arasında nasıl böyle kalabildi diye eşim annesine cok kızar huyunu bildigi için hep der bizim evde ne zamn kavga cıksa sebebi annemdir annemin huyu kötüdür diye.dün cok sinirlenmiştim bugun baya gülüyorum ne alem bu kadın

ayy sana canı gönülden katılıyorum ne zaman olursa olsun ben buraya takılırım sanırım eee ilk göz ağrımısınız siz benim
bende 2 dolunca düşünüyorum zaten umaya 8 ayda anca hamile kalabildim önünde bi düşük falan var ee diğeri de ööle olsa 3 yaş olcak nerdeyse bakalım hayırlısı

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

kızlar linkte sabiha paktuna nın kitabını hediye ediyolarmış 5 tl kargo ücreti bize ait sadece öyle yazıyo yani doldursakmı ki ??

ben aldım canım güzl bi kitap yaladım yuttum valla

bende yaptırmıycam

umarım ben değilimdir değilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…