2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya kızım cok kötü aglıyor bugun ası olduk onun etkisimi sizinkilerde agladımı böyle canı yanıyormus gibi aglıyor?

bizde bugün aşı olduk ama ağlamıyor bi yerimi acıyo yoksa açlık falan olmasın

yok canım ya aclık degil eminim emdi cünkü.rota virüsü oldumu o mu yaptı yoksa böyle durup durup aglıyor gözleri kapalı uykuda ben calpol falan vermemiştim sen verdin mi of sastım kaldım kucagımda aglıyor öyle cıglık atarak

evet canım calpol verdi hemde iki kere ama rota olmadı bizimki

arzu benımkıde anıden bagırıyor canım ates yok ama mıy mıy azıcık da huysuuz kucagımda sımdı sag elımde telefon yazıyorum
hemsıre bana huysuz olabılır calpol verebılırsın dedı bakıcam durumuna sımdılık vermedım

arzu aynen canım aynı anlattıgın gıbı bızde rota olmadık pzt olucaz aynı gun yapmayalım dedı hemsıre

aynen canım ya ates yok öyle bagırıyor arada sonra uymaya devam ediyor hemşire öyle dediyse asıdandır ay cok korktum rotayı cok tereddütle yaptırdım ilk aklıma gelen acaba yan etkimi diye düşündüm korkmustum hemşire calpol ver falan demedi ama şimdi 1 cay kasıgı verdim fadime verdim deyince.

yok canım aynı bende sanırım gece bır kasık verıcem uykusunda hzursuzlanmasın can havlıyle bagırıyo cunku

kızlar ya kızım cok kötü aglıyor bugun ası olduk onun etkisimi sizinkilerde agladımı böyle canı yanıyormus gibi aglıyor?

GeÇmiş olsun cnm. Biz de bugün aşısını yaptırdık. Rotavirüs üde yaptırdım. Benimki de huzursuzlandı ağladı birazcık calpol verdim şu an iyi. Ağrı kesici ateş düşürücü sonuçta.

yasmİn caglayanla en son sanırım seda konusmustu o aksam ıcın gırebılırım demıstı ama gıremedı herhal

Kıslar börülceyi kim önermişti süt için Allah razı olsun milimcik miligramcık gelen sütümü azıcık arttırdı sanırım bir de soğan yedim, dün börülceye devam o zaman :)

sana ağlamıyo dediğimden beri ağlııyo benimkide sanki anladı yazdıklarımı:) şimdi sustu uyudu emmek istemyo illa biberon vermedim bende öle uyyudu zaten çok aç değildide

henüz tazesi çıkmadı sanırım canım bu kuruydu haşladı annem salata yaptık ama bana gaz da yaptı tabii salata soğanlı :)))

yemeğini yapsak kurufasulye yada nohut yapar gibi :44: ben ne taze soğan nede kuru soğan sevmem yiyemem pişmeden.. olur mu acaba yinede :44:

Selam kızlar bizde aşı olduk buğün. öğlen biraz huysuzlandı calpol verdik sonra geçti

calpol vermeden önce kolunu kaldıramıyordu kuzum

şimdi iyi inşallah gecede agrısı neyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…