kızlar ya kızım cok kötü aglıyor bugun ası olduk onun etkisimi sizinkilerde agladımı böyle canı yanıyormus gibi aglıyor?
bizde bugün aşı olduk ama ağlamıyor bi yerimi acıyo yoksa açlık falan olmasın
yok canım ya aclık degil eminim emdi cünkü.rota virüsü oldumu o mu yaptı yoksa böyle durup durup aglıyor gözleri kapalı uykuda ben calpol falan vermemiştim sen verdin mi of sastım kaldım kucagımda aglıyor öyle cıglık atarak
arzu benımkıde anıden bagırıyor canım ates yok ama mıy mıy azıcık da huysuuz kucagımda sımdı sag elımde telefon yazıyorum
hemsıre bana huysuz olabılır calpol verebılırsın dedı bakıcam durumuna sımdılık vermedım
aynen canım ya ates yok öyle bagırıyor arada sonra uymaya devam ediyor hemşire öyle dediyse asıdandır ay cok korktum rotayı cok tereddütle yaptırdım ilk aklıma gelen acaba yan etkimi diye düşündüm korkmustum hemşire calpol ver falan demedi ama şimdi 1 cay kasıgı verdim fadime verdim deyince.
kızlar.. çağlayan gözükmüyor hiç.. görüşen var mı ??
kızlar ya kızım cok kötü aglıyor bugun ası olduk onun etkisimi sizinkilerde agladımı böyle canı yanıyormus gibi aglıyor?
yasmİn caglayanla en son sanırım seda konusmustu o aksam ıcın gırebılırım demıstı ama gıremedı herhal
sana ağlamıyo dediğimden beri ağlııyo benimkide sanki anladı yazdıklarımı:) şimdi sustu uyudu emmek istemyo illa biberon vermedim bende öle uyyudu zaten çok aç değildideaynen canım ya ates yok öyle bagırıyor arada sonra uymaya devam ediyor hemşire öyle dediyse asıdandır ay cok korktum rotayı cok tereddütle yaptırdım ilk aklıma gelen acaba yan etkimi diye düşündüm korkmustum hemşire calpol ver falan demedi ama şimdi 1 cay kasıgı verdim fadime verdim deyince.
henüz tazesi çıkmadı sanırım canım bu kuruydu haşladı annem salata yaptık ama bana gaz da yaptı tabii salata soğanlı :)))anladım canım.. sağolasın..
bu arada börülce dediğiniz yeşil taze fasulye gibi olandan mı ?? kuru mu ??
henüz tazesi çıkmadı sanırım canım bu kuruydu haşladı annem salata yaptık ama bana gaz da yaptı tabii salata soğanlı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?