2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yasmın kuru fasulye gıbı de olur ıcıne kuru bıber dograrız guzl olur

pıyazını da yapsan olur marul domatesvs dograyıp zeytınyaglı lımonlu

Şenaycım geçmiş olsun.

Fatmacım oyun halınız çok güzel.Güle güle kullanın.
sağol canım

canım sakın ihmal etme ben kendimi zor kurtardım antibiyotikle filan kilitlenip kalıyo insan sıtma gibi bence dr a git yani bi annenin kabusu bu hastalık ben çok çektim Allah kimseye vermesin
yarın sabah gidicem canım

altını pamuk ve ılık su ile temizliyorum, sebamed pişik önleyici kullanıyorum
bezini gündüz 2 satte gece de uyandıkça değiştiriyorum.
haftada 2 kez banyo yaptırıyorum

canım geçmiş olsun, herşey üstüste gelince sinirler yıpranıyor malesef

kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor

iyi canım sen kaşarla yiyomuşsun ben nutellayla yiyorum o daha süper oluyor...gelsin kilolar heyoooo

teşekkürler canım
kızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu
aynen canım gece kalkıp geceliğimi değiştiriyorum

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

kızlar linkte sabiha paktuna nın kitabını hediye ediyolarmış 5 tl kargo ücreti bize ait sadece öyle yazıyo yani doldursakmı ki ??
ben almıştım güzel canım iste gelsin

ben yaptırdım

kızlar bide yesese diye bi arkadaş vardı nerde acaba hiç görünmüyo
facebookta görüyorum canım arada okuyor aşağıda adını görüyorum ama yazmaya vakti olmuyor herhalde

Selam kızlar bizde aşı olduk buğün. öğlen biraz huysuzlandı calpol verdik sonra geçti

calpol vermeden önce kolunu kaldıramıyordu kuzum

şimdi iyi inşallah gecede agrısı neyi olmaz
geçmiş olsun canım calpol sakinleştirir biraz, yarına bişeycik kalmaz rahat ol. sen artık türkiyedemisin?

selam kızlar öğleden beri sayfa açık ama ancak okumaya fırsatım oldu. umarım herkesin keyfi yerindedir. yemeğimizi yedik oğluşu doyurup altını temizledik uyusun diye bekliyoruz ama ne mümkün. kıpır kıpır ben de bu saatte zorlamıyorum bıraktım koltuğa bakınsın biraz. şimdi ellerini yemekle meşgul allahın ne tatlı o eller bulsa komple sokacak ağzına. yumruk yapmuş işaret parmağıyla başparmağını birlikte emmeye çalışıyor. yarın dr.a gidicem. kırkım çıkınca kontrole çağırmamıştı zaten bir sürü sıkıntı çıktı gideyim bir görüneyim. bir de spirali sorucam. sezeryan olup taktıran var mı? ben hala adet olmadım olmadan takılır mı acaba? bir de çok acırmı ya kızlar? tırsıyorummm

arzu aynen canım aynı anlattıgın gıbı bızde rota olmadık pzt olucaz aynı gun yapmayalım dedı hemsıre

canım siz diğer aşıları ne zaman oldunuz ?? verem aşısıyla rota aşısı arasında 3 hafta filan geçmesi lazım çünkü 2 side canlı aşı.. bunu hem 2 dr dan hemde ebe olan bi tanıdıktan duydum bilgin olsun

selam bacılar

bugün doktorqa gittik hem metehana hem bana

metehanın randevusu 15:15 miş benimki 16 ama ben unuttum benimkini 4 meteninkinide 4 buçuk diye hjatırladım

gittik 4te çocuk doktoru bizi beklemiş gitmişş.ayy dedimm ben saati karıştırmışımmm.aradılar adam yoldaymış geri döndüüü

neyse doktorumun yanına girdimm özlemişim maviş gözlü doktor amcamı valla yine güler yüzüyle karşıladı benii.hazırlandım o koltuğa oturdumm pöfff topu topu bununla 2 kere oturdumm ama hiç sevmedimm zatende normal doğuramazmışımm

bu esnada beni hazırlayan hemşire ablayla sohbet ettik onunda kızı şubatın 18 inde doğum yapmış.seseryanmı oldun dedi evet dedimm enn güzeli dedi.nasıl yani dedimm tabi enn güzeli sezeryan bende kızıma sezeryan yaptırdım dedi.normal doğumda vajina çok deforme oluyor riskleride var en temizi sezeryan dedi.hayretim şaştı ilk defa bir sağlıkçıdan bunları duydum

neysee doktorum geldi gülümseyerekk muayene etti smear testi için parça aldıı ultrasonla baktı falan çok kasıldım ama yaaa

neyse herşey yolundaymış rahimm yumurtalıklar hepsi gayet iyi durumdaymış
doğum kontrol yöntemlerini konuştukk ilişki öncesi kullanılan fitillerden bahsettii.
spiral i sordumm oda olur haptan sonra en çok kullanılan yöntem dedi.sonra güldü ama dedi sen daha muayenede bile çok rahatsız oluyorsun takılırken çok canın yanar dedi.adet olman lazım ki bir süre daha olmayabilirsinn dedi.değilkende takarız sorun olmaz ama canın yanar dedi.sıkıntı çıkarabilir dedi.peefff dedim bende

spor yapabilirmiyim dedim.niye dedii kilon yok ben seni gayet iyi gördüm dedi :93: hay allah razı olsun didim içimden.karnım için dedimm.tabi yapabilirsin evde akarın hareketleri dedi.dikişlerde bi sıkıntı yok rahat ol dedi

ordan oğluşumun doktoruna geçtikk

doktor amcamızz muayene ettii

5,500 gr ve 60 cm olmuşuzz
doktor gayet iyi dedi sütün yeterlii başka bişi vermene gerek yok gelişimi normal dedi
tükürükleri sordum büyüyo artık diş yerleri belirginleşiyor dedi.ama boğuluyo dedimm yutmayı öğreniyo öğrenecek dedi
pipisinde fimozi varmış yani sünnet derisi biraz darmışş.çişini yapışını kontrol edin yapamazsa sünnet ettirin dedi.çişte bir problemimiz yok şarıl şarıl yapıoo maşallahh.krem verdi sıcak pamukla pansuman yapıp sonrasında krem sür dedi.haftada birde dört parmağınla deriyi aşağıya doğru çekerek masaj yap dedi.
sünneti düşünüyoruz şimdi napsak karar veremedik.belki havalar ıısınınca yaptırırızz bilemiyorum kıyamıyorum burda yaptıran arkadaşlar vardı aslında memnnlar ama bilmiyorum

kalça ultrasonu çektirdikk.doktorumuz gayet iyi dedi çok güzel kalçaları var didi

akşamda yemekte söylemesi ayıp 2 tabak bulgur plavı nohut kuru soğan bol yeşil soğanlı salata ve yoğurt yedimmm akşama süt patlaması bekliyorummm

kızlar linkte sabiha paktuna nın kitabını hediye ediyolarmış 5 tl kargo ücreti bize ait sadece öyle yazıyo yani doldursakmı ki ??

ben hamileyken istemiştim evet güzel kitap ama emzirme ev kazaları emzik gibi şeyler anlatıyor şuan o konuları ssular seller gibi biliyoruzz yanii

ben sordum bugün biz vermeyin diyoruz dedi.gerek yok dedi.çocuğun bünyesi güçlensin ilaç verme dedi.eğer ateşi 38 in üstüne çıkarsa ver dedi ozamanda yarım ölçek dedi.

kızlar.. çağlayan gözükmüyor hiç.. görüşen var mı ??

ben geçen gün aramıştım iyiymişş kızıda iyiymiş netinde problem varmışş.

canım doktora sordum bugün yukarda yazdımm uzun oldu biraz ama

kızlar iyi akşamlar iyisinizdir umarım
yhaa size bişey sorucam benim 40 çıktıktan 6 gün sonra
adet oldum 1 hafta sürdü sonra 12 gün temizdim yine geldi kırmızılar 1 haftadır yine adetim
ve baya yoğun hiç duydunuzmu normalmi acaba bide bnm tüp bebekti yhaa acaba ilaçlarrın etkisiyle hormonlar mı bozuldu. dr. beni hiç çağırmadı doğumdan 5 gün sonra gitmiştim o kadar sizleri dr. mu çağırıyor kendinizmi gittiniz kontrole olmazsa bende gidicem ama o masadan o kadar çok sıkıldım kii hiç gidesim yokkk

canım ben tam 40ıncı günümde adet oldum bitti 14 gün sonra tekrar oldum ilk 6 ay düzensiz olması normal dedi bana aile hekimindeki hemşire.doktorum bana herhangi bi konrtrol zamanımız yok bir sıkıntı olursa gelirsin dedi bende kızımın kontrolinde gidicem işte haftaya rahim toparlanmısmı spor falan yapabilirmiyim diye

canım aslında çok güzel bir fikir..ben 3-4 yaşına geldiğinde düşünüyorum..inş. yine birlikte oluruz:))))

ben aldım canım..yeni geldi.hoş bir kitaba benziyor....

fatmacım (fns) rüyamda seni gördüm..forumdaki kızlarla sna geliyorduk..çay içiyorduk..hayırlara gitsin..tabi sen pasta börekleri döktürmüştün....çok hoştu:)))

slm kızlar nasılsınız bugün epey açık kaldı pc ama bi türlü doğru dürüst bakamadım valla sanırım may bana çip taktı yanından ayrılmamla cin gibi açıyo gözleri bazende gözlerini açmadan bağırıyo ayy bu kız bana hhiç iş yaptırmıyo annecim sen yorulma bekle az büyüyeyim hepsini ben yapcam diyo sanırım :))

kızlar asıyı sabah 9da vurulmustuk sımdıye kadar ası olmadı bundan sonra olur mu gece ne yapsam saat bası kalksam mı sımdı 1 cay kasıgı calpol verdım uyuyor kolu cok acıyor o taraftan emmıyor bıle

biz geldik çok şükür emirin kalçası için usg ye girdik temiz çıktı çok sevindim geç yapıcaz diye bişiy olurmu diye korkmuştum zaten her gittiğimiz dr emiri sevmekle meşguldü aynı biblo gibi derken eşimin ne kaar hoşuna gitti çocuğuna aşık bizimki,hele amcası zaten o geldiğinde direk ona veriyorum küt uyuyo.ordan sonucu aile hekimine de götürdüm .sütün genzine kaçma olayını söyledim hemen ciğerlerini dinledi süt kaçmışmı diye ciğere kaçarsa tehlikeliymiş gayet normal ama sen dikkkat et sütünün çok gelmesi sebep oluyodur biraz boşaltıpta içir dedi gece az içir muhakkak gazını çıkar dedi el emme ve ağızından su gelme durumuna da hem sindirim sistemi gelişiyor hemde diş yerleri belli oluyor ondan dedi 3.aydan sonra gazı buyuk ihtimalle gider dedi inşallah dedim.birde kilosu için herkez obez olmasın dikkat et diyo moralim bozuluyo dedim sen merak etme dedi dr , o emeklemeye başlayınca kendini atar dedi zaten bi bana birde eşime baktı ikimizde yapılı ve boylu olunca dedim bizden de ufak tefek birşey olmazdı herhaldeordanda avcılara beğendiğimiz evi görmeye gittik ,zaten gidiyoruz biz eve bakıyoruz ev bize bakıyo donuyoruz evrakları teslim ettik kredi için ama o ev fiyatına bize kredi zor çıkar bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı en önemliside annem deryalar gelicek sende gel demiş ablama biz gittik yarım saat geçmedi onlar geldi neyse bişiy olmamış gibi konuştuk zaten emiri indirmedi kucağından birde onun aldığı künyeyi taktım oğluma ne hoşuna gitmiş, bende defneyi çok özlemişim hele biz giderken herkezin içinden beni görüp gitmre der gibi kollarını bana bi uzattı hala gözümün önunde,, şimdi barıştık bizim gezme turları başlar avm avm gezeriz

Emir ler kılolu oluyor sanırım :) .Benım de oğlum bıraz kılolu .Sızın kılonuz kac?Dr nuz kım acaba ben avcılarda dogum yaptım
ben de kıtap basvurusu yaptım ama server hatası verıyor . sezeryanla dogum yaptım kocaman bır gobegım var nasıl erıtecegım bılmıyorum yardımcı oolursanız sevımırım.
77 kıloyla dogum yaptım 70 le hastaneden cıktım sımdı 60 kılodayım .50 ıle hamıle kalmıstım.hıcbır kıyafetım tam gelmıyor artık seklım bozuldu gobegımbenı delı edıyor Rejım yapamıyorum cunku sutum cok azaldı nasıl artırabılırım eczanelerde bır cay satılıyormus kullanan arkadas varmı?
ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…