- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağol canımŞenaycım geçmiş olsun.
Fatmacım oyun halınız çok güzel.Güle güle kullanın.
yarın sabah gidicem canımcanım sakın ihmal etme ben kendimi zor kurtardım antibiyotikle filan kilitlenip kalıyo insan sıtma gibi bence dr a git yani bi annenin kabusu bu hastalık ben çok çektim Allah kimseye vermesin
altını pamuk ve ılık su ile temizliyorum, sebamed pişik önleyici kullanıyorumGünaydın forumun güzel anneleri
bebislerinizin altını ne ile siliyosunuz temizliyosunuz?
Kaç saatte bir bez değiştiriyosunuz?
Kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz?
Bu üçünün cevabını istiyorum kızlar..
günaydın kızlar
geçmişi okumaya hiç halim yok
hemen yatacagım
gece 4 e kadar kızımın başında oturdum çünkü aşı bize ateş yaptı 2 kez calpol verdim başını bekledim soydum vs duşta aldıramıyorum 39 u gördük
şimdi sersem gibiyim ben uykusuz kalınca midemde bulanır
eşimlede aramız kötü yok yere tartıştık dün eylülede kızdım o sinirle
bu sıralar psikolojim çok kötü gece boyu ağladım
kızlar su unonun kruvasanlarını denedınzmı super oluyor hersabah rahat 3 tane yıyorum arasına kasar koyup mısafırın yanınada cıkarılır tavsıye ederım a101lerde satılıyor
teşekkürler canımgünaydın şekerlereşimin tlfunun alarmı çaldı ama duymazlıktan geldim çünkü uyumak istiyodum.neyse eşim kalktı hazırlandı,kızını severken uyandırdı.bizimki sabahları çok neşeli oluyo.sürekli gülücükler saçıyo etrafa eşimin de çok hoşuna gidiyo bu durum ve kendini tutamayıp uyandırıyo Öyküyü.neyse artık kalktım emzirdim,altını aldım.eee uyku kaçtı..ama zamanı az kalmıştı o yüzden kahvaltı hazırlayamadım.o bişiler hazırladı yedi gitti..ben de size bakiim bi dedim.oooo maşallah bi muhabbet bi muhabbet neyse bitirdim geçmişi şükür :)
ŞENAY cım geçmiş olsun cnm
FATMAcım oyun halınıza pek yakışmış prenses.ve geçmiş olsun cnm.ateşlenmişsiniz..
biz de aynı durumdayız.0-3 aylıkların hepsini kaldırdım.tulumlar da gerindiği zaman bacaklarını kasıyo gibi oluyo.alt üst takımlarla idare ediyoruz artık.geçen gün wenice ye baktım hep yeni sezon vardı alamadım tabi.şimdi giydirecek bişiler lazım.çok almam zaten ama yavruma hep aynı şeyleri giydirmekten ben bıktım yahu :)
40 içindeyken ılık suda ıslattığım pamukla siliyodum.şimdi de huggies in ıslak mendilini önce akan suyun altında yıkıyorum,ılık su dolu kaba koyup onla siliyorum.dışarda da huggies in yenidoğan ını kullanıyorum.bezin saati yok ama her emzirmeden sonra değiştiriyorum genelde.gece 1 veya enfazla 2 kez.banyo bişi çıkmazsa gün aşırı :)
ayy aynı bnm kız gibi işte.bizimki de aynı böyle yapıyo çoğu sabah :)
cnm arkdaşımın kızı 4,5 aylık onda yeni yeni başlamış kabuk tutmaya.ben de hemen olacak sanmıştım ama bikaç ay sonra olacakmış :)
aynen canım gece kalkıp geceliğimi değiştiriyorumkızlar ben 2-3 gündür acyip terliyorum saçlarımın içi ışlanıyor sizdede oluyor mu
ben almıştım güzel canım iste gelsinAnnelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar linkte sabiha paktuna nın kitabını hediye ediyolarmış 5 tl kargo ücreti bize ait sadece öyle yazıyo yani doldursakmı ki ??
ben yaptırdımyarın bizimde aşımız var özel hastaneye gidiyoz biz hem muayne oluyoruz saglık ocagına sordum sağlık bakanlığı rota virüsünü eklememiş aşı takvimine gerekli olsaydı eklerlerdi dediler bana, bende yaptırmıcam yan etkisi bagırsak düğümlenmesi olabilirmiş yaptıran varmı yada ben gibi yaptırmamayı düşünen?
facebookta görüyorum canım arada okuyor aşağıda adını görüyorum ama yazmaya vakti olmuyor herhaldekızlar bide yesese diye bi arkadaş vardı nerde acaba hiç görünmüyo
geçmiş olsun canım calpol sakinleştirir biraz, yarına bişeycik kalmaz rahat ol. sen artık türkiyedemisin?Selam kızlar bizde aşı olduk buğün. öğlen biraz huysuzlandı calpol verdik sonra geçti
calpol vermeden önce kolunu kaldıramıyordu kuzum
şimdi iyi inşallah gecede agrısı neyi olmaz
arzu aynen canım aynı anlattıgın gıbı bızde rota olmadık pzt olucaz aynı gun yapmayalım dedı hemsıre
canım siz diğer aşıları ne zaman oldunuz ?? verem aşısıyla rota aşısı arasında 3 hafta filan geçmesi lazım çünkü 2 side canlı aşı.. bunu hem 2 dr dan hemde ebe olan bi tanıdıktan duydum bilgin olsun
bizim dr ikisi aynı gün olacak demişti
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar linkte sabiha paktuna nın kitabını hediye ediyolarmış 5 tl kargo ücreti bize ait sadece öyle yazıyo yani doldursakmı ki ??
veeee nihayet bitirdim geçmişi okumayı oğlum ağlamadan yazayım FATMA cım geçmiş olsun kocişi takma bu aralar herkes aynı sanırım.evrediki yapılan pastaları bize gönderebilsen ne güzel olur benim sadece pasta bekleyen misafirlerime verirdim.aşıdan önce calpol vermeyi doktor dedi.sanırım bir bildiği vardır
kızlar.. çağlayan gözükmüyor hiç.. görüşen var mı ??
selam kızlar öğleden beri sayfa açık ama ancak okumaya fırsatım oldu. umarım herkesin keyfi yerindedir. yemeğimizi yedik oğluşu doyurup altını temizledik uyusun diye bekliyoruz ama ne mümkün. kıpır kıpır ben de bu saatte zorlamıyorum bıraktım koltuğa bakınsın biraz. şimdi ellerini yemekle meşgul allahın ne tatlı o eller bulsa komple sokacak ağzına. yumruk yapmuş işaret parmağıyla başparmağını birlikte emmeye çalışıyor. yarın dr.a gidicem. kırkım çıkınca kontrole çağırmamıştı zaten bir sürü sıkıntı çıktı gideyim bir görüneyim. bir de spirali sorucam. sezeryan olup taktıran var mı? ben hala adet olmadım olmadan takılır mı acaba? bir de çok acırmı ya kızlar? tırsıyorummm
Dillerim lalcim maşallah döktürmüşssün
sen hemşire ayn gün yapayalım dedi demişsin o yüzden öyle yazdım ya aynı gün yada 3 hafta arayla yapılacak yanlış anlaşılma olmasınbugun ama bıze doktor aynı gun yaptırın dedı bıraz arastırayım ben sagol
kızlar iyi akşamlar iyisinizdir umarım
yhaa size bişey sorucam benim 40 çıktıktan 6 gün sonra
adet oldum 1 hafta sürdü sonra 12 gün temizdim yine geldi kırmızılar 1 haftadır yine adetim
ve baya yoğun hiç duydunuzmu normalmi acaba bide bnm tüp bebekti yhaa acaba ilaçlarrın etkisiyle hormonlar mı bozuldu. dr. beni hiç çağırmadı doğumdan 5 gün sonra gitmiştim o kadar sizleri dr. mu çağırıyor kendinizmi gittiniz kontrole olmazsa bende gidicem ama o masadan o kadar çok sıkıldım kii hiç gidesim yokkk
ben varım :13: yalnız ben arayı pek soğutmak istemiyorum zira rahata erince bu telaş yorar adamı gece uyanmalar,gündüz bi dengesizlik hali vs vs.. şekil a annem ve babamrahata erince ertelemişler durmuşlar.benim kardeşim yok tek çocuğum.Allaha bin şükür annem ablam gibidir babam da arkadaşım gibi..çok da kardeş yokluğunu yaşatmadılar bana sağolsunlar.ama bi kardeşim olsaydı dediğim zamanlar olmuyo değil..ve gerçek anlamda bişiler paylaşabilsinler diye de yaş farkının çok olması taraftarı değilim..kızım 2-3 yaşına gelince yapıcam bi kardeş kısmetse beklerim sizleri de
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?