2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cankus03 canım kelin ilacı olsa başına sürer göbek konusunda :) avcılarda nerde doğum yaptın acaba.

Herkese iyi sabahlar kızlar.Sabah 9 gibi asiya götüreceğim toprağı.Ateşi çıkar diye korkuyorum.Çok panik oldum oğlum doğunca olasılıkları düşünür oldum hep.Ateşi çıkarda müdahale edemezsem surup etki etmezse vs...
Ateşi çıktığında napicam hiç bilmiyorum ilk bebek olunca tecrübesizlik işte.banyoda yasak 3 gün.Asidan sonra surup veririm ateşi olursa peki giydigi kıyafetlerini azaltayimmi üzerindekileri ???Maşallah oğluma 5 saat uyudu banyodan sonra.Sabah asida çok ağlar dayanamam.Ben hiç sevmem iğneyi oğlum minicik nasıl dayanıcak 3 asiya.Allahım yardım et sorunsuz gecsin asi.Bide kızlar ateş ölçerleriniz nasil bişey tam net ölçüyomu

gecenin bu saatindebir ben varım forumda,rahat olun kızlar topic emin ellerde:) benim minik 3 buçukta uyandı,altını değiştim güle oynaya,sonra bol bol konuştuk,bizimki hemen muhhabbetin içine ediverdi sağolsun,başladı sürekli sesli nefes almaya kımıl kımıl heryer oynuyo yerinde duramıyor,hele sırt üstü hiç yatmak istemiyor,emzirim dedim ı ıhh,gazımı var dedim pışpışladım onada ı ıhh,baktım olmuyır yatakda savaş veriyoruz,birde yorganın altına girip çıkmakdan karnıma sancı girdi,bi sıcak bi soğuk derken ağrıyo şimdi,neyse aldım geldim oturma odasına etrafa bakındı biraz aguladı ana dizinde sonra başladı mızmızlanmaya,şimdi emziriyorum gözlerini kapadı uyuyacak inş. :)

cnm biz 71 günlüğüz kilomuzda 6.900 gr zaten dr pirinç unundan mama yapıp verenler var obez tehlikesi yaşayanlar onlar sen rahat ol dedi.birde ben şuan leventte oturuyorum dr da leventte avcılara taşınmayı düşünüyoruz nasip olursa.kilo konusunda hepimiz öyleyiz zaten ,şu an bence rejim filan ters geliyo bana sonuçta en azından 6 aya kadar çocuklarımız iyi beslensin sütümüz gelsin önemlisi o sonradan da gider ben hiç takmıyorum.süt için en önemlisi bol su sebze ve yeşillik gidalarla birlikte tatlı bunlar bana yaradı.su dediğim günde 1-2 lt filan değil daha fazla ben çok ama çok su içiyorum tavsiye ederim

cnm hiç canını sıkma ateş konusunda bizde birşey yapmadı inşallah seninkindede olmaz.dr yatmadan önce yarım ölçek calpol ver olsada olmasada dedi bende öyle yaptım.ateş ölçerde bu eczanelerde satılanlardan aldık gayet iyi ölçüyo sadece bekleme süresi fazla bende araştııcam daha iyi bişiy bulursam onu alırım

günaydın demir11 ıstanbulda hava iyi olacak galiba bugün.Güneş açmış hava..
Asi ins ateş yapmazda sorunsuz atlatıriz.Bende eczaneden almıştım dijitalden çok uzun sürüyo ölçmesi.Sağlık ocakları kaçta açılıyoki acaba

evet cnm şansa hava güzel olacak galiba öyle olursa bizde gezeriz azıcık.sağlık ocakları 8:30 ya da en geç 9 dur tam bilmiyorum ama bizimkiler sağolsunlar duyarlı,bekletmiyolar bizi gidince bebek lilere sıra veriyolar sende beklmezsin çok,şimdiden geçmiş olsun cnm

günaydın cnm benim mesai 6 da başlıyor fix değişmez:)
bizimde 6:45 bu saate kdr belki tekrar uyur dedim oyalandım yatak odasında baktım olmuyo aldım ayağımda sallıyorum çok uykusu var belli hem gözleri kapanıyo hemde uykuya geçemediği için arada mızırdanıyo uyu işte demi tutanmı var :))

hiç sorma onun yerinde ben olacaktım ayrıca sallamaya gerekte yok küt giderim 24 saat kimse ellemesin:)bizimkide genzine süt kaçırıyo çok korkuyoruz özellikle 2 gündür,onun için gece eşim ne olur ne olmaz diye bekliyo sabahta ben, ıkınırken özellikle tükürüğünü bile yutamıyo şu 3 ayın dolmasını 4 gözle bekliyorum gitsin artık şu gazlar rahat rahat uyusun yavrular

yaa o süt kaçması bizde de oluyo her emişte en az 2 kere fışkırarark gelirse süt ööle olur dedi dr umayında alerjisi varmış geniz akıntısı gibi vardı bi ara o zaman gece tıkanarak uyanıyodu şimdi ilaç kullanıyoruz çok şükür o bitti ya bende aynen 4 gözle bekliyorum 3 ayın bitmesini neyse az kaldı
bu arada dikkat ettinizmi hamileleiğin son 3 ayı hiç geçmek bilmemişti ama şimdi 3 ay hoop geçivrdi
umay uyudu bende azcık kestireyim bari

derya sizin ne kadar kaldı 3 ayın dolmasına hangi gün doğdu emir paşa

günaydın kızlar tüm gece kızımın ateşi cıkarmı diye basında bekledim sükür cıkmadı bu saatten sonra bişi olmaz demi kızlar sürekli ölçmeme gerek var devam edeyimmi

günaydın

benim soruma cevap yazan olmamış ( ama gene de teşekkür ederim yatmadan önce saat 10 da ve gece 3 de 1 ölçek kalpol verdim çok şükür ateş hiç olmadı ama ağrısı vardı aşılı kolun üzerinde asla emmedi çığlık çığlığa..hala da öyle.

günaydın şekerler kızım dün bütün gün toplamda 2 saat kadar uyudu.akşam da 1 saat uyudu.saat 10 oldu başladı ağlamaya.emzirmeye çalışıyorum emmiyo,kucağımızda mıkıdayıp duruyo.en sonunda babası yatırdı beşiğine sallaya sallaya uyuttu.yaaa hem uykusu var hem inat ediyo direniyo neyse çok şükür gece yormadı o kadar ama akşam ikimizi de baya yordu

melocum cnm ben akşam 6-7 den sonra girmiyorum foruma.kociş geliyo.yemek falan derken zaman geçiyo.birlikte zaman geçiriyoruz kocişle (Öykü nün izin verdiği kadarıyla tabi ) o yüzden cvp yazamadım sorry ama şükür gece bi sorun olmamış dimi?

aynen bnm de böyle oldu kızlar.40ım çıktıktan birkaç gün snra adet oldum.1-2 hafta temizdim.sonra yine ama 2 gün önce tamamen temizlendim veee sezonu açtık :78::78::78:

Selam Kızlar Dün Akşam Oğlum Çok Huysuzdu Aşıdan Eve Gelince Calpol Vermiştim Neyse Bütün Akşam Konuştum Oğlumla Oğlumun Ateşi Çıkmıcak Ağlamıcak Güzelce Uyuycak Diye Tembihledim Sağolsun Anne Sözü Dinledi Uyku Saatimiz Gelince Uyuduk Gece de Hiç Uyanmadı Ben Ara Ara Uyandım Ateşini Ölçtüm Bi Ara Uykusunda Emzirdim Bütün Gece Uyudu Maşallah

Kızlar Ateşimiz Olmadı Ama Hala Dikkat Edelim mi Ne Kadar Daha Ateş Yapar Aşı? 3 Gün Banyo Yaptırmıcz Aca 3 Gün Ateş de Yapar mı?

AMIN AMIN :) bitsin artık gazlar rahat rahat uyusun ki yavrucaklar bende uyuyayım artık .bızım uykumuz 15 dk sallayıp bırakıyorsun uyanıyor .Gece 4 den berı ayakdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…