Emir ler kılolu oluyor sanırım :) .Benım de oğlum bıraz kılolu .Sızın kılonuz kac?Dr nuz kım acaba ben avcılarda dogum yaptım
ben de kıtap basvurusu yaptım ama server hatası verıyor . sezeryanla dogum yaptım kocaman bır gobegım var nasıl erıtecegım bılmıyorum yardımcı oolursanız sevımırım.
77 kıloyla dogum yaptım 70 le hastaneden cıktım sımdı 60 kılodayım .50 ıle hamıle kalmıstım.hıcbır kıyafetım tam gelmıyor artık seklım bozuldu gobegımbenı delı edıyorRejım yapamıyorum cunku sutum cok azaldı nasıl artırabılırım eczanelerde bır cay satılıyormus kullanan arkadas varmı?
ıyı geceler
Emir ler kılolu oluyor sanırım :) .Benım de oğlum bıraz kılolu .Sızın kılonuz kac?Dr nuz kım acaba ben avcılarda dogum yaptım
ben de kıtap basvurusu yaptım ama server hatası verıyor . sezeryanla dogum yaptım kocaman bır gobegım var nasıl erıtecegım bılmıyorum yardımcı oolursanız sevımırım.
77 kıloyla dogum yaptım 70 le hastaneden cıktım sımdı 60 kılodayım .50 ıle hamıle kalmıstım.hıcbır kıyafetım tam gelmıyor artık seklım bozuldu gobegımbenı delı edıyorRejım yapamıyorum cunku sutum cok azaldı nasıl artırabılırım eczanelerde bır cay satılıyormus kullanan arkadas varmı?
ıyı geceler
Herkese iyi sabahlar kızlar.Sabah 9 gibi asiya götüreceğim toprağı.Ateşi çıkar diye korkuyorum.Çok panik oldum oğlum doğunca olasılıkları düşünür oldum hep.Ateşi çıkarda müdahale edemezsem surup etki etmezse vs...
Ateşi çıktığında napicam hiç bilmiyorum ilk bebek olunca tecrübesizlik işte.banyoda yasak 3 gün.Asidan sonra surup veririm ateşi olursa peki giydigi kıyafetlerini azaltayimmi üzerindekileri ???Maşallah oğluma 5 saat uyudu banyodan sonra.Sabah asida çok ağlar dayanamam.Ben hiç sevmem iğneyi oğlum minicik nasıl dayanıcak 3 asiya.Allahım yardım et sorunsuz gecsin asi.Bide kızlar ateş ölçerleriniz nasil bişey tam net ölçüyomu
günaydın demir11 ıstanbulda hava iyi olacak galiba bugün.Güneş açmış hava..cnm hiç canını sıkma ateş konusunda bizde birşey yapmadı inşallah seninkindede olmaz.dr yatmadan önce yarım ölçek calpol ver olsada olmasada dedi bende öyle yaptım.ateş ölçerde bu eczanelerde satılanlardan aldık gayet iyi ölçüyo sadece bekleme süresi fazla bende araştııcam daha iyi bişiy bulursam onu alırım
günaydın demir11 ıstanbulda hava iyi olacak galiba bugün.Güneş açmış hava..
Asi ins ateş yapmazda sorunsuz atlatıriz.Bende eczaneden almıştım dijitalden çok uzun sürüyo ölçmesi.Sağlık ocakları kaçta açılıyoki acaba
günaydın kızlar mesai başladı :))
bizimde 6:45 bu saate kdr belki tekrar uyur dedim oyalandım yatak odasında baktım olmuyo aldım ayağımda sallıyorum çok uykusu var belli hem gözleri kapanıyo hemde uykuya geçemediği için arada mızırdanıyo uyu işte demi tutanmı var :))günaydın cnm benim mesai 6 da başlıyor fix değişmez:)
bizimde 6:45 bu saate kdr belki tekrar uyur dedim oyalandım yatak odasında baktım olmuyo aldım ayağımda sallıyorum çok uykusu var belli hem gözleri kapanıyo hemde uykuya geçemediği için arada mızırdanıyo uyu işte demi tutanmı var :))
hiç sorma onun yerinde ben olacaktım ayrıca sallamaya gerekte yok küt giderim 24 saat kimse ellemesin:)bizimkide genzine süt kaçırıyo çok korkuyoruz özellikle 2 gündür,onun için gece eşim ne olur ne olmaz diye bekliyo sabahta ben, ıkınırken özellikle tükürüğünü bile yutamıyo şu 3 ayın dolmasını 4 gözle bekliyorum gitsin artık şu gazlar rahat rahat uyusun yavrular
kızlar iyi akşamlar iyisinizdir umarım
yhaa size bişey sorucam benim 40 çıktıktan 6 gün sonra
adet oldum 1 hafta sürdü sonra 12 gün temizdim yine geldi kırmızılar 1 haftadır yine adetim
ve baya yoğun hiç duydunuzmu normalmi acaba bide bnm tüp bebekti yhaa acaba ilaçlarrın etkisiyle hormonlar mı bozuldu. dr. beni hiç çağırmadı doğumdan 5 gün sonra gitmiştim o kadar sizleri dr. mu çağırıyor kendinizmi gittiniz kontrole olmazsa bende gidicem ama o masadan o kadar çok sıkıldım kii hiç gidesim yokkk
canım ben tam 40ıncı günümde adet oldum bitti 14 gün sonra tekrar oldum ilk 6 ay düzensiz olması normal dedi bana aile hekimindeki hemşire.doktorum bana herhangi bi konrtrol zamanımız yok bir sıkıntı olursa gelirsin dedi bende kızımın kontrolinde gidicem işte haftaya rahim toparlanmısmı spor falan yapabilirmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?