kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
Sanırım Pişik Olduktan Sonra Hametan İyi Geliyordu Yazan Arkadaşlardan Duymuştum Ama Yine Emin Değilim Kullanan Arkadaşlar Gelsin Yazsın..
Geçmiş Olsun Canım..
kızlarrrr günaydınn sizlere sorum olucakk ben iş yerinde sütümü sağıyorumm ve medikallerden süt saklama kabı aldımm bazen tam dolmuyorr öğlenki sağdıgım sütü ekleyebilirmiyim acaba sakıncası var mıdır? acil cevap yazarsanız ona göree yapıcam birde bana kalırsa süt saklama poşetleri daha pahalıy a geliyorr kap alın streril daha kullanışlıı..
teşekkürler canım ya okadar dikkat ettimki pişik olmasın diye ve hiçte olmadı sadece dün herzaman kullandığım( huggıes organik) ıslak mendili bitmişti bende huggıes natural kullandım hemen pişik oldu of ya of
ayy annem geldi de kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım yoksa oğlum bana baba dicekti yakında:}
ben hamileliğimin son haftalarında sipariş vermiştim geldi içeriği gayet güzel tavsiye edebilirim
fatmacım (fns) rüyamda seni gördüm..forumdaki kızlarla sna geliyorduk..çay içiyorduk..hayırlara gitsin..tabi sen pasta börekleri döktürmüştün....çok hoştu:)))
yapmaz canım sadece aşı oldugu gün
Kızlar Ateşimiz Olmadı Ama Hala Dikkat Edelim mi Ne Kadar Daha Ateş Yapar Aşı? 3 Gün Banyo Yaptırmıcz Aca 3 Gün Ateş de Yapar mı?
Hametan krem bizimkine 2-3 alt değiştirmede geçirdi canım.ayrıca devlet ödüyorkızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
teşekkürler canım ya okadar dikkat ettimki pişik olmasın diye ve hiçte olmadı sadece dün herzaman kullandığım( huggıes organik) ıslak mendili bitmişti bende huggıes natural kullandım hemen pişik oldu of ya of
kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
kızlarrrr günaydınn sizlere sorum olucakk ben iş yerinde sütümü sağıyorumm ve medikallerden süt saklama kabı aldımm bazen tam dolmuyorr öğlenki sağdıgım sütü ekleyebilirmiyim acaba sakıncası var mıdır? acil cevap yazarsanız ona göree yapıcam birde bana kalırsa süt saklama poşetleri daha pahalıy a geliyorr kap alın streril daha kullanışlıı..
kızlar dogumdan berı agdaya yaptıran varmı bıkını bolgesıne acı oluyormu?
ben sordum canım dra ama ben sezeryan oldum
ayy ben de merak ediyorum cumartesi artık muayene olcam doktora da sorcam yaptırabilirmiyim diye ama normal doğum yapan kızlar size soruyorum ne zaman genital ağda yaptırdınız acı var mı acı?
günaydın annişler...benim kız bugün 7 de uyandı sonra 8buçuğa kadar oyunlar oynadı baktım uyumıcak bizde kalktık indik aşağıya dedemiz ve dayımızla kahvaltımızı yaptık anakucağında uyudu betül hanım....yukarı çıkarayımda beşiğinde uyusun hem bende birazcık nasiplenirim dedim aammmaaa hayallerim suya düştü yukarı çıkınc uyandı bi daha yokk uyumuyo...
annemin öğleden sonra ilk dersi boşmuşş öğle arasında gelicek prensesi yıkıcazz inş...
ya burası güneşli ama serin esioo gönlümce bi gezip tozamadım yaa
bu arada sankim artıkın kimse beni tınlamıyo forumda
senın ısın zor ozaman canım ben yılardır sır agda yaptırdıgım ıcın cok cok azaldılar ama dogumdan bu yana maalesef bende jılet yapıyorum bakalım neyapıcazaynen bende merak ediyorum ben hamileykende yaptırmayı bırakmıştım hamileyken canım çok yanıyodu bide acı doğumu tetikler diye bişi okumuştum bi yerde hep jilet yaptım napcam şimdi bilmem
ben sordum canım dra ama ben sezeryan oldum
herseyı yapabılırsın artık yuzme,spor,agda,epılasyon dedi
bende spora baslıycam haftaya artık ıse donene kadar bıraz toparlamam lazım uzerıme hıc kıyafet olmuyor cunku hala 9 kg fazla ve koca bır gobek popo ıkılısıyle yasamaya devam edıyorum
emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:yaaaa benim de kocaman bi göbeğim var yaaaseminer döneminde okula gidicem ve her gören aaa gitmemişya kilolar,ooo doğum izni yaramış vs vs diyecek... çünkü çooook kötü bi örnek var okulda.geçen yıl bi arkadaş doğum yaptı,okula döndüğünde incecikti ayy şimdi onla kıyaslarlar kesin gerçi benden 2,5 ay önce doğum yapan bi arkadaş da doğum izninde onla birlikte başlıyca, o da veremedi daha kiloları en azından o var yanımda ama onun göbeği benden küçük yaaa off geçen gün defacto da bi body denedim göbek çıktı kocaman..ve vazgeçtim ben bu yaz hep gömlek giyicem şöyle ekoseli falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?