2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr günaydınn sizlere sorum olucakk ben iş yerinde sütümü sağıyorumm ve medikallerden süt saklama kabı aldımm bazen tam dolmuyorr öğlenki sağdıgım sütü ekleyebilirmiyim acaba sakıncası var mıdır? acil cevap yazarsanız ona göree yapıcam birde bana kalırsa süt saklama poşetleri daha pahalıy a geliyorr kap alın streril daha kullanışlıı..

Sanırım Pişik Olduktan Sonra Hametan İyi Geliyordu Yazan Arkadaşlardan Duymuştum Ama Yine Emin Değilim Kullanan Arkadaşlar Gelsin Yazsın..

Geçmiş Olsun Canım..

teşekkürler canım ya okadar dikkat ettimki pişik olmasın diye ve hiçte olmadı sadece dün herzaman kullandığım( huggıes organik) ıslak mendili bitmişti bende huggıes natural kullandım hemen pişik oldu of ya of

canım üzerine ekleme doktor bana sakın öyle bişey yapma demişti ayrı ayrı sakla..

poşetlere koyuyorum haftada 1-2 kez doldurup derindondurucuya koyuyorum,dolapta 7-8 poşet oldu daha da koycam, lazım olunca kullanıcam kap olursa en fazla 10 kap var 10 taneden fazla saklayamam derindondurucuda sürekli kullanmıyorum çünkü dışarı çıkarken veya anneme bıraktığımda kullanıyorum o da çok nadir o yüzden poşet benim için daha kullanışlı..

evet canım yaa bu bebekler çok hassas çok dikkat etmek lazım inşallah hemen geçer..

günaydın kızlar
dün saat 10 da eylülle uyuduk
babamız ezgiye mama yapmış sallamış uyutmuş benim yanıma beşiğe yatırmış
bu arada biz bebek doğdugundan beri ayrı odalarda yatıyoruz halada öyle
bizim yatak odası biraz soğuk oluyor
eylülün odasında yatıyorum ben eylül beşiğinde ezgide anadizinde yatıyor
eşimle tam barışmadık ama konuşuyoruz yinedesuç bendeye alttan alıyorum hafiften
bugün kızımın 23 nisan gösterisi var foto gelirse akşama eklerim
okula babası götürdü,gelinlik,kelebek kanadı,saçına tüllü taç vs ayarladık ayyy ne güzel bir duygu
sabah erken kalkıp saçlarını yaptım çok güzel oldu çoook
şimdi azcık iş yapayım yemek falan hazır olsun ezgi uyurken:)
öptümm

ayy annem geldi de kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım yoksa oğlum bana baba dicekti yakında :}

ben hamileliğimin son haftalarında sipariş vermiştim geldi içeriği gayet güzel tavsiye edebilirim

ay bende aynen öyleydim aynya bakasım gelmiyordu
dün gittim kaş bıyık aldırdım geldim
saçıma röfle yapacaktım yapmadı kuaförüm
6. aydan önce yapılmaz biz okulda öyle gördük dedi zararlı dedi anne sütüne geçiyormuş
ay kafam karıştı kendimi kötü hissediyorum beyazlar var tepede biraz:26:

çocuk büyüdü ben hala kitabı okuyacağım

fatmacım (fns) rüyamda seni gördüm..forumdaki kızlarla sna geliyorduk..çay içiyorduk..hayırlara gitsin..tabi sen pasta börekleri döktürmüştün....çok hoştu:)))

ay ne güzel olur gelseniz vallahi tanışmayı çok isterim
neler yaparım size neler oohhh mis misss

Kızlar Ateşimiz Olmadı Ama Hala Dikkat Edelim mi Ne Kadar Daha Ateş Yapar Aşı? 3 Gün Banyo Yaptırmıcz Aca 3 Gün Ateş de Yapar mı?
yapmaz canım sadece aşı oldugu gün

kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
Hametan krem bizimkine 2-3 alt değiştirmede geçirdi canım.ayrıca devlet ödüyor

alıştığı bezini değiştirmemeye çalış

gunaydın kızlar sanırım sonunda havalar duzelmeye baslıyor artık oglumuda alıp gezmek ıstıyorum yakında ıznım bıtıcek kara kara dusunmeye basladım neyapıcam ben sutum tam yenı yenı oturmaya baslamıstı oysa:26:

evde birçok pişik kremi var içlerinden hametanıda buldum hemen kullanayım inşallah çabuk geçer sağolun kızlar

kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer

bebanten de iyi geliyo canım ben genelde pişik olmasada arada sürüyorum hematenle karışıtıp sürüyorum çoğu zaman

ben uzman tv de izlemiştim gün içinde üst üste sağabilrisniz diyodu ama tam bi bilgimde yok

kızlar dogumdan berı agdaya yaptıran varmı bıkını bolgesıne acı oluyormu?

ayy ben de merak ediyorum cumartesi artık muayene olcam doktora da sorcam yaptırabilirmiyim diye ama normal doğum yapan kızlar size soruyorum ne zaman genital ağda yaptırdınız acı var mı acı?

günaydın annişler...benim kız bugün 7 de uyandı sonra 8buçuğa kadar oyunlar oynadı baktım uyumıcak bizde kalktık indik aşağıya dedemiz ve dayımızla kahvaltımızı yaptık anakucağında uyudu betül hanım....yukarı çıkarayımda beşiğinde uyusun hem bende birazcık nasiplenirim dedim aammmaaa hayallerim suya düştü yukarı çıkınc uyandı bi daha yokk uyumuyo...
annemin öğleden sonra ilk dersi boşmuşş öğle arasında gelicek prensesi yıkıcazz inş...
ya burası güneşli ama serin esioo gönlümce bi gezip tozamadım yaa
bu arada sankim artıkın kimse beni tınlamıyo forumda

ayy ben de merak ediyorum cumartesi artık muayene olcam doktora da sorcam yaptırabilirmiyim diye ama normal doğum yapan kızlar size soruyorum ne zaman genital ağda yaptırdınız acı var mı acı?
ben sordum canım dra ama ben sezeryan oldum
herseyı yapabılırsın artık yuzme,spor,agda,epılasyon dedi

bende spora baslıycam haftaya artık ıse donene kadar bıraz toparlamam lazım uzerıme hıc kıyafet olmuyor cunku hala 9 kg fazla ve koca bır gobek popo ıkılısıyle yasamaya devam edıyorum

aynen bende merak ediyorum ben hamileykende yaptırmayı bırakmıştım hamileyken canım çok yanıyodu bide acı doğumu tetikler diye bişi okumuştum bi yerde hep jilet yaptım napcam şimdi bilmem

yok canım ya kımse tınlamıyor deılde herkes ancak vakıt bulup bı ıkı kelıme bırseyler yazabılıyor o yazdeıklarımızda cogu zaman kendı dertlerımız oluyor ben artık burdan baska kımseyle dogru duzgun konusmuyoum cunku kımse benı anlamıyor gıbı gelıyor ama burda bız bırbırımızı cok ıyı anlıyoruz

aynen bende merak ediyorum ben hamileykende yaptırmayı bırakmıştım hamileyken canım çok yanıyodu bide acı doğumu tetikler diye bişi okumuştum bi yerde hep jilet yaptım napcam şimdi bilmem
senın ısın zor ozaman canım ben yılardır sır agda yaptırdıgım ıcın cok cok azaldılar ama dogumdan bu yana maalesef bende jılet yapıyorum bakalım neyapıcaz

yaaaa benim de kocaman bi göbeğim var yaaa seminer döneminde okula gidicem ve her gören aaa gitmemişya kilolar,ooo doğum izni yaramış vs vs diyecek... çünkü çooook kötü bi örnek var okulda.geçen yıl bi arkadaş doğum yaptı,okula döndüğünde incecikti ayy şimdi onla kıyaslarlar kesin gerçi benden 2,5 ay önce doğum yapan bi arkadaş da doğum izninde onla birlikte başlıyca, o da veremedi daha kiloları en azından o var yanımda ama onun göbeği benden küçük yaaa off geçen gün defacto da bi body denedim göbek çıktı kocaman..ve vazgeçtim ben bu yaz hep gömlek giyicem şöyle ekoseli falan

emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…