2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

senın ısın zor ozaman canım ben yılardır sır agda yaptırdıgım ıcın cok cok azaldılar ama dogumdan bu yana maalesef bende jılet yapıyorum bakalım neyapıcaz

sorma canım bende hep sir ağda yaptırıyodum ama işte 1 sene olcak jilet yapıyoorum gerçi ben epilasyon düşünüyorum ama şimdi hemen olurmuki

ayy benimkide ayağımda uyudu yatırıyım yerinede bende yatıyım dedim uyandı hala uyumadı şimdi oyun halısında tepiniyo bakalım ne zaman ağlarsa alcam uyutmaya çalışcam

ben ağda yaptırdım kızlar eskiden fazla acıdı ben de sezeryan oldum

ya benim zaten n ormalde de çok acırdı ben lazere başlıycam kızlar yaaa onun için jilete devam ediyim bari hiç olmazsa bu süre içinde acı çekmiyim :))

ayy benimkide ayağımda uyudu yatırıyım yerinede bende yatıyım dedim uyandı hala uyumadı şimdi oyun halısında tepiniyo bakalım ne zaman ağlarsa alcam uyutmaya çalışcam
betül hanım yeni uyudu sabah 7den beri ayakta ya benimde uykum vardı ama bu saattten sonra yatmam artık...
ya benim zaten n ormalde de çok acırdı ben lazere başlıycam kızlar yaaa onun için jilete devam ediyim bari hiç olmazsa bu süre içinde acı çekmiyim :))
bende hamilelikte jilett kullandım malesefe şimdi napsam onu düşünüyorum epilasyon mu ağda mı karar verebilmiş değilimm ama acısız bişi istiyomm

Allahım Yaa 1 Aydır Yerimde Sayıyorum Kilo Falan Veremiyorm..

Şu Tatlı Krizim Bi Bitse Kilo Falan Kalmıcak Ama Tatlıya Hayır Diyemiyorum Çok düşkün Oldum Yaaa..

Allahım Yaa 1 Aydır Yerimde Sayıyorum Kilo Falan Veremiyorm..

Şu Tatlı Krizim Bi Bitse Kilo Falan Kalmıcak Ama Tatlıya Hayır Diyemiyorum Çok düşkün Oldum Yaaa..

malesef bende annemlere geldiğimden beri acaip yiyorum daha doğrusu yediriliyorum kendi evimde daha iyiydim inş kilo almamışımdır burda temmuza kadar kilo vermem lazımmm

Ca​

Canim sutunu artirmak icin,hergun 8 tane kuru inciri 2 su bardagi su 10dk kaynat.sabah aksam 1hafta ic.sonra 1 hafta bekle gelmezse(ki kesin cogalir)tekrardene.ben cok faydasini gordum.

günaydın kızlar 3 gndür giremiyorum doğru dürüst bizim oğlan bana kafayı yedirecek huyu suyu değişti 3-4 gündür gece zor uyutuyorum gündüz hiç uyku yok allahım 2,5 aylık bebek uyumazmı yaa dün inanın sabah 10 dan gece 11 e kadar 13 saat te topu tpu 1 saat oda 10 dk parça parça uyudu hiç tınlamıyor koca gün öldüm yorgunluktan kendiide huzursuz oluyor uykuyu alamayınca deliye döndm. bugünde aynı az önce uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak geçmişe bakacak kadarvaktim yok kızlar 15 sayfa birikmiş maaşallah birde bişi soracağım malum beni bıraktı bizim paşa mama olarak bebelac AC veriyordum sindirimi kolay olduğu için (doktorumuz tavsiye etmitşt
) ama ishal yapıyor oğlanı ishal olmasada kakası çok cıvık ee buda karın ağrısı yapıyor bence, gazda cabası... bende değiştirmeye karar verdim sma gold 1 eskilerin maması bunu deneyeyeim diyorm . kullanan varmı? kararsızım...

kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer

troysd ve hametanı karıştırıp sürebilirsin canım.geçmiş olsun.bide pişiği geçtikten sonra ben vazelin yada arko krem sürüyorum tüp olanlardan.bi ara pişik olacak gibiydi karışım yaptım 2-3 bezde gitmişti..

toztoprak aşıyı oldunuz mu toprak nasıl

merhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..

cnm çok geçmiş olsun birşey olmaz merak etme

canım öncelikle ikinize de geçmiş olsun eminim senin için dezor olmuştur ben o gözümün içine bakarak ağlarken zor tutmuştum kendimi .. calpol mu aldın şurup olarak? eğer calpol aldıysan ağrı kesici ve ateş düşürücü olduğu için hemen ver rahatlar biz de dün yaptırdık eve geldik verdim bi çay kaşığı calpol akşam üstü biraz mızırdandı ama rahat geçti gece de hiç uyanmadı bence öyle yap..

cnm aşı günü benim oğlanda çıldırdı normal yani ateş olmasında inşallah.zaten o aşıların içinde huy değiştirme tesiride var galiba ondan sonra akşamları daha bi asabi

saol canım..
aşı olurken bakamadım ben eşim tuttu kollarını bacaklarını. evet canım calpol aldım.10 gibi olduk aşıyı.uyandığında mamasını yedirir veririm bi çay kaşığı.zaten ateşi olduktan sonra hemen fayda edeceğini düşünmüyorum şurubun.biraz geç etki eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…