senın ısın zor ozaman canım ben yılardır sır agda yaptırdıgım ıcın cok cok azaldılar ama dogumdan bu yana maalesef bende jılet yapıyorum bakalım neyapıcaz
ayy benimkide ayağımda uyudu yatırıyım yerinede bende yatıyım dedim uyandı hala uyumadı şimdi oyun halısında tepiniyo bakalım ne zaman ağlarsa alcam uyutmaya çalışcamgünaydın annişler...benim kız bugün 7 de uyandı sonra 8buçuğa kadar oyunlar oynadı baktım uyumıcak bizde kalktık indik aşağıya dedemiz ve dayımızla kahvaltımızı yaptık anakucağında uyudu betül hanım....yukarı çıkarayımda beşiğinde uyusun hem bende birazcık nasiplenirim dedim aammmaaa hayallerim suya düştü yukarı çıkınc uyandı bi daha yokk uyumuyo...
annemin öğleden sonra ilk dersi boşmuşş öğle arasında gelicek prensesi yıkıcazz inş...
ya burası güneşli ama serin esioo gönlümce bi gezip tozamadım yaa
bu arada sankim artıkın kimse beni tınlamıyo forumda
evde birçok pişik kremi var içlerinden hametanıda buldum hemen kullanayım inşallah çabuk geçer sağolun kızlar
ben ağda yaptırdım kızlar eskiden fazla acıdı ben de sezeryan oldum
betül hanım yeni uyudu sabah 7den beri ayakta ya benimde uykum vardı ama bu saattten sonra yatmam artık...ayy benimkide ayağımda uyudu yatırıyım yerinede bende yatıyım dedim uyandı hala uyumadı şimdi oyun halısında tepiniyo bakalım ne zaman ağlarsa alcam uyutmaya çalışcam
bende hamilelikte jilett kullandım malesefe şimdi napsam onu düşünüyorum epilasyon mu ağda mı karar verebilmiş değilimm ama acısız bişi istiyommya benim zaten n ormalde de çok acırdı ben lazere başlıycam kızlar yaaa onun için jilete devam ediyim bari hiç olmazsa bu süre içinde acı çekmiyim :))
Allahım Yaa 1 Aydır Yerimde Sayıyorum Kilo Falan Veremiyorm..
Şu Tatlı Krizim Bi Bitse Kilo Falan Kalmıcak Ama Tatlıya Hayır Diyemiyorum Çok düşkün Oldum Yaaa..
Emir ler kılolu oluyor sanırım :) .Benım de oğlum bıraz kılolu .Sızın kılonuz kac?Dr nuz kım acaba ben avcılarda dogum yaptım
ben de kıtap basvurusu yaptım ama server hatası verıyor . sezeryanla dogum yaptım kocaman bır gobegım var nasıl erıtecegım bılmıyorum yardımcı oolursanız sevımırım.
77 kıloyla dogum yaptım 70 le hastaneden cıktım sımdı 60 kılodayım .50 ıle hamıle kalmıstım.hıcbır kıyafetım tam gelmıyor artık seklım bozuldu gobegımbenı delı edıyorRejım yapamıyorum cunku sutum cok azaldı nasıl artırabılırım eczanelerde bır cay satılıyormus kullanan arkadas varmı?
ıyı geceler
kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
toztoprak aşıyı oldunuz mu toprak nasıltroysd ve hametanı karıştırıp sürebilirsin canım.geçmiş olsun.bide pişiği geçtikten sonra ben vazelin yada arko krem sürüyorum tüp olanlardan.bi ara pişik olacak gibiydi karışım yaptım 2-3 bezde gitmişti..
merhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..
derya sizin ne kadar kaldı 3 ayın dolmasına hangi gün doğdu emir paşa
merhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..
günaydın
benim soruma cevap yazan olmamış( ama gene de teşekkür ederim yatmadan önce saat 10 da ve gece 3 de 1 ölçek kalpol verdim çok şükür ateş hiç olmadı ama ağrısı vardı aşılı kolun üzerinde asla emmedi çığlık çığlığa..hala da öyle.
cnm çok geçmiş olsun birşey olmaz merak etme
canım öncelikle ikinize de geçmiş olsun eminim senin için dezor olmuştur ben o gözümün içine bakarak ağlarken zor tutmuştum kendimi .. calpol mu aldın şurup olarak? eğer calpol aldıysan ağrı kesici ve ateş düşürücü olduğu için hemen ver rahatlar biz de dün yaptırdık eve geldik verdim bi çay kaşığı calpol akşam üstü biraz mızırdandı ama rahat geçti gece de hiç uyanmadı bence öyle yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?