merhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..
Selam Kızlar Dün Akşam Oğlum Çok Huysuzdu Aşıdan Eve Gelince Calpol Vermiştim Neyse Bütün Akşam Konuştum Oğlumla Oğlumun Ateşi Çıkmıcak Ağlamıcak Güzelce Uyuycak Diye Tembihledim Sağolsun Anne Sözü DinlediUyku Saatimiz Gelince Uyuduk Gece de Hiç Uyanmadı Ben Ara Ara Uyandım Ateşini Ölçtüm Bi Ara Uykusunda Emzirdim Bütün Gece Uyudu Maşallah
Kızlar Ateşimiz Olmadı Ama Hala Dikkat Edelim mi Ne Kadar Daha Ateş Yapar Aşı? 3 Gün Banyo Yaptırmıcz Aca 3 Gün Ateş de Yapar mı?
et cnm ben dr a sordum 3 günde de ateş yapma ihtimali varmış
benim kızın ölçüleri
60cm boy
5700gr kilo
39cm baş çevresi
14 şubatta doğuranlar kendileriyle karşılaştırsın bakalım :)
herşeyimiz normalmi
doğum kilomuz:3300gr
doğumdaki boy:50cm
baş çevresi:36cm idi
çok ilginç bizimkide ilk gün yapar dedi:44::44::44:
geçmiş olsun canım
dr a kıl oldum
calpol bişey yapmaz ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı ver
bizim dr dediki sizin bir yerinize bişey batınca acımıyormu onunda bacakları kolu acıyordur şimdi istersen hemen 1 çay kaşığı verebilirsin rahatlar güzel uyur
yemekleri yaptım bulaşıklar bitti evi toparladım şimdi yemek yiyip film seyrederek ütü yapcam
kızın maşallahı var 3 saattir uyuyo
benim kızımda 14 subat dogumlu 3kilo dogmustu boyu 49cmdi bas 36 cm di
dün ası olurken baktılar
boy 60cm
kilo 6.10
bas 39cm
bize hersey normal iyi dedi hemşire
kızlar ya kullandıgınız d vitaminin adı ne bize doktormuz infavit verdi içinde baska vitaminlerde var dün hemşire d3 verdi devlet bunu veriyor diye hangisini kullanayım sizce şimdiye adar infavit verdim dün hemşire öyle deyince kafam karıstı
benim kızın ölçüleri
60cm boy
5700gr kilo
39cm baş çevresi
herşeyimiz normalmi
benim kızın ölçüleri
60cm boy
5700gr kilo
39cm baş çevresi
herşeyimiz normalmi
canı mdoktor trosid verdi eczanede trosid bepanten ve hametanı karıştır dedi.birçok arkadaşa iy igeldi hematen yada dalinin pişik kremi ama bize iyi gelmedi hatta arttırdı..en son popolin denedik o kurtarıcımız oldu.vazelin deneyen arkadaşlar da faydsını gördü .birde pudra geçirmiyor ama en azından çocuğu rahatlatıyor..sırayla deneyceksin hangisi senin bebeğin için uygunsa artık.ama hametandan başla istersen ..kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
aynen ya böyle iyi komşularla ya da evde takılırken de okulda öğretmenler odasınada millet konuşacak konu arıyor.öğrenciler de yumuşatarak şimdide güzelsiniz ama önceden daha zayıftınız diye ima edecekler ....ben iyice soğudum okula gitmek istemiyorum..yaaaa benim de kocaman bi göbeğim var yaaaseminer döneminde okula gidicem ve her gören aaa gitmemişya kilolar,ooo doğum izni yaramış vs vs diyecek... çünkü çooook kötü bi örnek var okulda.geçen yıl bi arkadaş doğum yaptı,okula döndüğünde incecikti ayy şimdi onla kıyaslarlar kesin gerçi benden 2,5 ay önce doğum yapan bi arkadaş da doğum izninde onla birlikte başlıyca, o da veremedi daha kiloları en azından o var yanımda ama onun göbeği benden küçük yaaa off geçen gün defacto da bi body denedim göbek çıktı kocaman..ve vazgeçtim ben bu yaz hep gömlek giyicem şöyle ekoseli falan
aynen yaa sütüm arttı çok şükür kesilecek sanmıştım bir ara ama hem kilolar hem de gaz probnlemi ne olacak bilmem .malesef bende annemlere geldiğimden beri acaip yiyorum daha doğrusu yediriliyorum kendi evimde daha iyiydim inş kilo almamışımdır burda temmuza kadar kilo vermem lazımmm
bizde de tam tersi eşim kaçıyor bu tür durumlarda .sarılık olduğunda kan alırlarken felan hep kaçtı bana kalıyor hep..saol canım..
aşı olurken bakamadım ben eşim tuttu kollarını bacaklarını. evet canım calpol aldım.10 gibi olduk aşıyı.uyandığında mamasını yedirir veririm bi çay kaşığı.zaten ateşi olduktan sonra hemen fayda edeceğini düşünmüyorum şurubun.biraz geç etki eder..
canım melahat (melocum) la fatma kullanıyordu (fns 3)Kızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
canım melahat (melocum) la fatma kullanıyordu (fns 3)
kızlarr bi çarşıya gidip geldim amma çok yazmışsınız
şimdi hemen okuyamam ama şunu söyleyip çıkacağım çünkü bir sürü iş var
çarşıdan fiyat araştırması yaptım oyun halısı evde yapmak için sadece elyafı 8tl tüm malzemeler yaklaşık 20-25 tl tutuyor
birde el emeği ohoo zaten kızım durmuyor
bende gittim migrostan 35 e oyun halısı aldım nasıl?
biz çok beğendik
tavsiye ederim çok güzel
Eki Görüntüle 180645 Eki Görüntüle 180646
şimdi çıkıyorum akşama gelirim byeee
mucuks
ya dvit benim kafamıda karıştırıyor dr muz marivit al demişti devlet ödemiyomus ama çok iyi dedi
aldık kullanıyoruz ama saglık ocagının bedava verdigi monovit diye bişey
1 yaşa kadar kullanılacakmış devletin verdigi varken niye parayla alayım diye dusündüm
ama aynımı ikisi onuda bilmiyorum
ya dvit benim kafamıda karıştırıyor dr muz marivit al demişti devlet ödemiyomus ama çok iyi dedi
aldık kullanıyoruz ama saglık ocagının bedava verdigi monovit diye bişey
1 yaşa kadar kullanılacakmış devletin verdigi varken niye parayla alayım diye dusündüm
ama aynımı ikisi onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?