2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
dr a kıl oldum
calpol bişey yapmaz ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı ver
bizim dr dediki sizin bir yerinize bişey batınca acımıyormu onunda bacakları kolu acıyordur şimdi istersen hemen 1 çay kaşığı verebilirsin rahatlar güzel uyur

yemekleri yaptım bulaşıklar bitti evi toparladım şimdi yemek yiyip film seyrederek ütü yapcam
kızın maşallahı var 3 saattir uyuyo

Son düzenleme:

et cnm ben dr a sordum 3 günde de ateş yapma ihtimali varmış

benim kızın ölçüleri
60cm boy
5700gr kilo
39cm baş çevresi
14 şubatta doğuranlar kendileriyle karşılaştırsın bakalım :)
herşeyimiz normalmi

doğum kilomuz:3300gr
doğumdaki boy:50cm
baş çevresi:36cm idi

benim kızımda 14 subat dogumlu 3kilo dogmustu boyu 49cmdi bas 36 cm di
dün ası olurken baktılar
boy 60cm
kilo 6.10
bas 39cm
bize hersey normal iyi dedi hemşire
kızlar ya kullandıgınız d vitaminin adı ne bize doktormuz infavit verdi içinde baska vitaminlerde var dün hemşire d3 verdi devlet bunu veriyor diye hangisini kullanayım sizce şimdiye adar infavit verdim dün hemşire öyle deyince kafam karıstı

çok ilginç bizimkide ilk gün yapar dedi:44::44::44:

dün aşıdan geldik calpol verdim 6 saat sonra yine verdim gece 1 buçukta yine verdim sabah kaltık kalhvaltı yaparken hafif ateşi yükseldi ben yine verdim calpolu valla oluyo demekki ateş sürekli tetikte olalım bide dün karşı komşum geldi 6 yaşımnda çocuğu var bir buçuk yaşındayken havale geçirmiş bana onu anlattı sabaha kadar uyumadım anlatılcak şeymi alahaşkına şu insanlara sinir oluyorum bazen felaket tellalı gibi geldi havaleden açtı konuyu lohusalıkta al basmasıyla bitirdi bide bire kadar oturdular sabaha kadar uyumadım ateşi çıkarda hissetmem diye öldüm öldüm dirildim

Merhaba

ayy aceleyle okudum alıntı da yapamadım

pişik kremi sormuş bir arkadaş hametan sarı kutu olan iyi geliyor

aşı oldugu gün ben gelince emzirip verdim calpol sabah bide uyutmadan önce huysuzlanmıstı ateşi 38

olmuştu yani hemşire 8 saat arayla ver demişti

birde öyle verdim öylelikle geceyi atlattık her saat başı ölçtüm ateşini ama

Allahım çok şükür yarım saattir uyuya bizimki kahvaltımı da yapamadım gidim yiyim bişeler

Son düzenleme:

saol canım.doktor sağlam çocuğa niye ilaç veriyim diyo sanki ben istiyorum boşyere bebeğime ilaç vermeyi..ilaca alıştırma diyo değiştiricem aile hekimini.hoş güzel herşeyin doğalı iyide el kadar bebeğe ot çöp kaynatıpta verememki.

eczane akşam ver demişti şimdi veriyim o zaman 1 çay kaşığı.

Tünaydın kızlar. Ateşimiz çıkmadı dün çok şükür. Atlattık mı yoksa hala olabilir mi?

Birde kızlar kızım biberonu almıyor. Daha önceleri alıyordu şimdi emziği de biberonu da almıyor. Chicconun biberonunu kullanmıştım. Sağdığım sütler boşa da gitsin istemiyorum. Ayy ne yapsam dr browns un biberonunu mu alsam. Çok fena bizim kız eskiden mememi verip arkasından biberonu dayıyordum hanımefendi çaktı direkt diliyle kaktırıyor. Sonra da gülmezmi? Ayy bunlar büyümüş te küçülmüş

Kızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?

ya dvit benim kafamıda karıştırıyor dr muz marivit al demişti devlet ödemiyomus ama çok iyi dedi

aldık kullanıyoruz ama saglık ocagının bedava verdigi monovit diye bişey

1 yaşa kadar kullanılacakmış devletin verdigi varken niye parayla alayım diye dusündüm

ama aynımı ikisi onuda bilmiyorum

Benim kız da 14 şubat doğumlu

60 boy

5850 kilo

38 baş çevresi

Sizinkiler kilosunu nasıl ölçüyorlar. Bizim hemşire tamamen soymuyor. Zıbını bi de altı duruyorken tartıyor. 100-150 gr düşüyor. Dün tartıda 5980 falan geldi.5850 olarak yazıyor.Bezinde çiş ağırlık yaptığı için düşüyormuş.

Kızlar ya hızınıza yetisilmiyor valla
Ben vakit bulamıyorum bır türlü
Tam oturuyorum bir is cikiyo
Ya da oğluşum uyaniyo
Maşallah diyimde nasıl vakit buluyosunuz ya ben mı çok tembelim acaba?

doğumda boy 46 baş 36 kilo 3250 gr
Şimdi boy 57 baş 39 kilo 6100 gr

yarım ölçek verdim calpolden ağrısını kessin bari.ateş çıkarsa birdenmi çıkar yoksa yavaş yavaşmı

kızlar oğlum pişik oldu ya of napayım ne kullanırsam daha çabuk geçer
canı mdoktor trosid verdi eczanede trosid bepanten ve hametanı karıştır dedi.birçok arkadaşa iy igeldi hematen yada dalinin pişik kremi ama bize iyi gelmedi hatta arttırdı..en son popolin denedik o kurtarıcımız oldu.vazelin deneyen arkadaşlar da faydsını gördü .birde pudra geçirmiyor ama en azından çocuğu rahatlatıyor..sırayla deneyceksin hangisi senin bebeğin için uygunsa artık.ama hametandan başla istersen ..

aynen ya böyle iyi komşularla ya da evde takılırken de okulda öğretmenler odasınada millet konuşacak konu arıyor.öğrenciler de yumuşatarak şimdide güzelsiniz ama önceden daha zayıftınız diye ima edecekler ....ben iyice soğudum okula gitmek istemiyorum..
malesef bende annemlere geldiğimden beri acaip yiyorum daha doğrusu yediriliyorum kendi evimde daha iyiydim inş kilo almamışımdır burda temmuza kadar kilo vermem lazımmm
aynen yaa sütüm arttı çok şükür kesilecek sanmıştım bir ara ama hem kilolar hem de gaz probnlemi ne olacak bilmem .
bizde de tam tersi eşim kaçıyor bu tür durumlarda .sarılık olduğunda kan alırlarken felan hep kaçtı bana kalıyor hep..
Kızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
canım melahat (melocum) la fatma kullanıyordu (fns 3)

derya burdamısın geçmişimi ıkuyorsun sen nikini nasıl değiştirdin.ben de kendi adımı kulllanmak istiyorum ya da kızımın adını

canım oyun halısı kampanyamıydı fiyatı çok çok uygun çünkü 35 tl, kampanyaysa eğer bitmişmidir bende bakıcam da

infavitide devlet ödemiyor sadece d vitamini yok b12 b6 a birsürü vitamin varmıs onda devletin verdigi sadece d vitamini ikiside d vitamini olsa kafam karısmazda farklı olunca vitaminler düşünüyorum hangisi saglıklı diye

valla özelde de devlette de doktorun önerdiği dvt3 oldu onu aldık sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…