2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi face de yazdım.nerseyse bir yıl olacak biz burda muhabebt edeli bazıları aramıza sonradan geldi o farketmez ama hamileliğimizin başından beri beraberiz acı tatlı derler ya herşeyimizi paylaştık facede ki grupra herkes burdaki nickini yazıp ekleniyordu sevinç onları ayarlıyordu .nickini yazmayanı zaten eklemiyor galiba gruba .neyse faceden devam edelim.sonuçta burda bzaen çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz her nekadar nick olsada nereliyiz bebeğimizin adından tututnda nerde çalıştığımıza kkonuşuyoruz ve bu googledaki herkese açık dün meloş diyordu ya gelip gelip burayı okuyup giidyorlar diye ordan iyice kafama takıldı.

bu konuda fikri olan var mı ????

60cm boy
5700gr kilo
40cm baş çevresi
doğum kilomuz:4150gr
doğumdaki boy:55cm
baş çevresi:36cm idi
canım sana yazdım ama gözünden kaçtı ben hemen sağlık ocağından gelince akşam yatmadan ve gece 1buçukta verdim ateş olmadı şükür bu arada hemşire 6kiloluk bir çocuğa 1 çaykaşığı ancak yeter dedi
Kızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
ben kullanıyorum luxell bimden almıştım çok memnunum elim ayağım gibi mikrodalga ve ekmek makinem
aynısını yapıyor canım
doğumda boy 46 baş 36 kilo 3250 gr
Şimdi boy 57 baş 39 kilo 6100 gr
yarım ölçek verdim calpolden ağrısını kessin bari.ateş çıkarsa birdenmi çıkar yoksa yavaş yavaşmı
dediğim gibi maşallah 6100 gr sa 1çay kaşığı ver
sevil şu herkese yetişen cevaplarına bayılıyorum canım yaaa.maşallahın var
derya burdamısın geçmişimi ıkuyorsun sen nikini nasıl değiştirdin.ben de kendi adımı kulllanmak istiyorum ya da kızımın adını
kazene ya da curly e mesaj at canım hemen değiştiriyorlar
canım oyun halısı kampanyamıydı fiyatı çok çok uygun çünkü 35 tl, kampanyaysa eğer bitmişmidir bende bakıcam da
değil sanırım standart az önce eşim baktı ama kalmamış migrosta

kızlar burun tıkanıklığı için forumda okumuştumda peteğin üzerine havayı nemlendirmek için konulan suluğun içine o ilaçtan konuyomuş.burun tıkanıklığı olmuyomuş.adı neydi hatırlamıyorum int.baktımda cold mix diye bi damla var bunu koysam olurmu acaba kullanan oldumu hiç aranızda.

ben kullanıyorum luxell bimden almıştım çok memnunum elim ayağım gibi mikrodalga ve ekmek makinem

değil sanırım standart az önce eşim baktı ama kalmamış migrosta

çok sağol canım bende bi bakiim.. faceden ekledim sanırım doğru seni ekledim

Son düzenleme:
devit 3 kullanıyoruz biz

ay sorma ya
bizimde aşağıda komşunun annesi daha 40lıyım ben doğumdan 20 gün falan geçti bana geldi lohusa iken kendisine nasıl al basmış onu anlattı
bir arkadaşım korkuttu sonra beni yine lohusaymış başına gelenleri anlattı
sinir oluyorum sinir böyle insanlara

Kızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
bekonunkini kullanıyorum canım
yeni aldık ama çok memnunum ben
2 güne bir ekmek yapıyorum

bizimki nasıl götürdüysem öyle ölçüyor
soymak falan yok
5700 geldi dün demekki 5.5 falan

doğumda boy 46 baş 36 kilo 3250 gr
Şimdi boy 57 baş 39 kilo 6100 gr

yarım ölçek verdim calpolden ağrısını kessin bari.ateş çıkarsa birdenmi çıkar yoksa yavaş yavaşmı
yavaş yavaş çıkar ateş olcak diye strese girme
bazılarında olmuyor
2 saatte bir bak arada için rahat etsin

canım oyun halısı kampanyamıydı fiyatı çok çok uygun çünkü 35 tl, kampanyaysa eğer bitmişmidir bende bakıcam da

yok canım fiyat hep aynı
bugün normal oyuncaklarda %50 indirim var migrosta
baya kaliteli oyuncaklar oluyor giderseniz onlarada bakın

haklısın sevilcim çok sinir altta bir sürü isim var ve hamilelikten beri bu isimler hep okuyorlar dıdık dıdık herşeyimizi ama yazmıyorlar sömürüp çıkıyorlar.ya da soru olduğu zaman ne olur yardım diye başlayan mesajlar yazıyorlar.ama yapacak bişey yok face e taşınamayız sanırım böyle devam edecek çok özelse özelden yazışacağız mecbur
çok sağol canım bende bi bakiim.. faceden ekledim sanırım doğru seni ekledim
evet canım

çok sağol canım bugün zor gibi ama çok sağol bilgiler için;}

kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur

Son düzenleme:
canım dr.ateş olursa fitil ver demişti bende sizlerden edindiğim bilgiye göre calpol aldım ama yarım ölçek verdim.çokmu geldi acaba aklıma takıldı şimdi.eczanede günde 3 yarım ölçek diye yazmıştı şuruba..

Arkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?

canım 10 dak.bi bakıyom ateşine şimdilik bişey yok.yarım ölçek verdim şuruptan fazla değildir dimi sizlerde 1 çay kaşığı yazmıştınız

Canım bana hemşire önce yarım ölçek dedi sonra tartınca kızım 5700 gelince yarım yetmez 1 ölçek ver dedi sanırım yarım yenidoğan için
Arkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
herşey konuşuyoruz sohbet ediyorum agucuk yapıyoruz

faygen tek şansın anneni alttan almak canım yapacak hiçbişey yok yağlayıp ballayıp enneni geri getir yoksa işin içinden çıkılmayacak

kızlar limangokidsde 190 a otomatik sallanan salıncak var ben aldım.
yazın balkonlarda falan iyi olur ya da biz yemek yerken mutfakta yanımızda olsun diye

Kızlar eşimin dedesi vefat etti. Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.

Oglum evde , kızım da uyuyor.

Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim

slm kızlar nasılsınız benim kızımla başım belada yaa yine emmek istemiyor özellikle sag gögsümü hiç istemiyor onu vermeye çalışınca çok aglıyor sürekli sol gögsümüde verince sag gögsüm agrıyor soldada süt kalmıyor ne yapıcamı şaşırdım hee bu arada olmayan iki paket bezimizi alt komşunun bizden 4 gün büyük bebeği vardı ona verdimo bana 3 numara alıcak onun bebiş benim kızımdan zayıfmış bizimde
dogum kilomuz:3420
dogumdaki boyu:51
baş çevresi:35 di

şimdiki kilosu:5600
şimdiki boyu:60cm
baş çevresi 38

kızım 11 şubatta dogdu birde geçen ayda baş çevresi 38 di yine aynı neden büyümediki acaba.:26:

Son düzenleme:

merhaba kızlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.aranıza katılamaya çalışıp bişeyler yazdım ama kimseden bi muhabbet cıkmadı.bir iki kişi dışında alıntı yapıp cevap veren olmadı.bende yzmak istemedim öyle olunca bozuldum açıkcası.bazen soru soruyorum sadece 1-2 kişi yazıyo.ben burdan cok şey öğrendim.sık sık girip bakıyorum.
yanlış analamayın şikayet amaçlı değil bu yazım ama sizin yazınıcı görünce de biraz üzüldüm açıkcası.hiç bir kötü amacımda yok burayı okumakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…