benim kızın ölçüleri
60cm boy
5700gr kilo
39cm baş çevresi
14 şubatta doğuranlar kendileriyle karşılaştırsın bakalım :)
herşeyimiz normalmi
doğum kilomuz:3300gr
doğumdaki boy:50cm
baş çevresi:36cm idi
canım sana yazdım ama gözünden kaçtı ben hemen sağlık ocağından gelince akşam yatmadan ve gece 1buçukta verdim ateş olmadı şükür bu arada hemşire 6kiloluk bir çocuğa 1 çaykaşığı ancak yeter dedisaol canım.doktor sağlam çocuğa niye ilaç veriyim diyo sanki ben istiyorum boşyere bebeğime ilaç vermeyi..ilaca alıştırma diyo değiştiricem aile hekimini.hoş güzel herşeyin doğalı iyide el kadar bebeğe ot çöp kaynatıpta verememki.
eczane akşam ver demişti şimdi veriyim o zaman 1 çay kaşığı.
ben kullanıyorum luxell bimden almıştım çok memnunum elim ayağım gibi mikrodalga ve ekmek makinemKızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
aynısını yapıyor canımBenim kız da 14 şubat doğumlu
Sizinkiler kilosunu nasıl ölçüyorlar. Bizim hemşire tamamen soymuyor. Zıbını bi de altı duruyorken tartıyor. 100-150 gr düşüyor. Dün tartıda 5980 falan geldi.5850 olarak yazıyor.Bezinde çiş ağırlık yaptığı için düşüyormuş.
dediğim gibi maşallah 6100 gr sa 1çay kaşığı verdoğumda boy 46 baş 36 kilo 3250 gr
Şimdi boy 57 baş 39 kilo 6100 gr
yarım ölçek verdim calpolden ağrısını kessin bari.ateş çıkarsa birdenmi çıkar yoksa yavaş yavaşmı
sevil şu herkese yetişen cevaplarına bayılıyorum canım yaaa.maşallahın varcanı mdoktor trosid verdi eczanede trosid bepanten ve hametanı karıştır dedi.birçok arkadaşa iy igeldi hematen yada dalinin pişik kremi ama bize iyi gelmedi hatta arttırdı..en son popolin denedik o kurtarıcımız oldu.vazelin deneyen arkadaşlar da faydsını gördü .birde pudra geçirmiyor ama en azından çocuğu rahatlatıyor..sırayla deneyceksin hangisi senin bebeğin için uygunsa artık.ama hametandan başla istersen ..
aynen ya böyle iyi komşularla ya da evde takılırken de okulda öğretmenler odasınada millet konuşacak konu arıyor.öğrenciler de yumuşatarak şimdide güzelsiniz ama önceden daha zayıftınız diye ima edecekler ....ben iyice soğudum okula gitmek istemiyorum..
aynen yaa sütüm arttı çok şükür kesilecek sanmıştım bir ara ama hem kilolar hem de gaz probnlemi ne olacak bilmem .
bizde de tam tersi eşim kaçıyor bu tür durumlarda .sarılık olduğunda kan alırlarken felan hep kaçtı bana kalıyor hep..
canım melahat (melocum) la fatma kullanıyordu (fns 3)
kazene ya da curly e mesaj at canım hemen değiştiriyorlarderya burdamısın geçmişimi ıkuyorsun sen nikini nasıl değiştirdin.ben de kendi adımı kulllanmak istiyorum ya da kızımın adını
değil sanırım standart az önce eşim baktı ama kalmamış migrostacanım oyun halısı kampanyamıydı fiyatı çok çok uygun çünkü 35 tl, kampanyaysa eğer bitmişmidir bende bakıcam da
ben kullanıyorum luxell bimden almıştım çok memnunum elim ayağım gibi mikrodalga ve ekmek makinem
değil sanırım standart az önce eşim baktı ama kalmamış migrosta
devit 3 kullanıyoruz bizbenim kızımda 14 subat dogumlu 3kilo dogmustu boyu 49cmdi bas 36 cm di
dün ası olurken baktılar
boy 60cm
kilo 6.10
bas 39cm
bize hersey normal iyi dedi hemşire
kızlar ya kullandıgınız d vitaminin adı ne bize doktormuz infavit verdi içinde baska vitaminlerde var dün hemşire d3 verdi devlet bunu veriyor diye hangisini kullanayım sizce şimdiye adar infavit verdim dün hemşire öyle deyince kafam karıstı
dün aşıdan geldik calpol verdim 6 saat sonra yine verdim gece 1 buçukta yine verdim sabah kaltık kalhvaltı yaparken hafif ateşi yükseldi ben yine verdim calpolu valla oluyo demekki ateş sürekli tetikte olalım bide dün karşı komşum geldi 6 yaşımnda çocuğu var bir buçuk yaşındayken havale geçirmiş bana onu anlattı sabaha kadar uyumadım anlatılcak şeymi alahaşkına şu insanlara sinir oluyorum bazen felaket tellalı gibi geldi havaleden açtı konuyu lohusalıkta al basmasıyla bitirdi bide bire kadar oturdular sabaha kadar uyumadım ateşi çıkarda hissetmem diye öldüm öldüm dirildim
bekonunkini kullanıyorum canımKızlar Yaa Kel Alaka Olcak Ama Bişey Sormak İstiyorum Aranızda Ekmek Makinesi Kullanan Var mı? Hani Hem Yoğuran Hem Pişirenden? Hangi Marka Kullanıyorsunuz?
bizimki nasıl götürdüysem öyle ölçüyorBenim kız da 14 şubat doğumlu
60 boy
5850 kilo
38 baş çevresi
Sizinkiler kilosunu nasıl ölçüyorlar. Bizim hemşire tamamen soymuyor. Zıbını bi de altı duruyorken tartıyor. 100-150 gr düşüyor. Dün tartıda 5980 falan geldi.5850 olarak yazıyor.Bezinde çiş ağırlık yaptığı için düşüyormuş.
yavaş yavaş çıkar ateş olcak diye strese girmedoğumda boy 46 baş 36 kilo 3250 gr
Şimdi boy 57 baş 39 kilo 6100 gr
yarım ölçek verdim calpolden ağrısını kessin bari.ateş çıkarsa birdenmi çıkar yoksa yavaş yavaşmı
canım oyun halısı kampanyamıydı fiyatı çok çok uygun çünkü 35 tl, kampanyaysa eğer bitmişmidir bende bakıcam da
haklısın sevilcim çok sinir altta bir sürü isim var ve hamilelikten beri bu isimler hep okuyorlar dıdık dıdık herşeyimizi ama yazmıyorlar sömürüp çıkıyorlar.ya da soru olduğu zaman ne olur yardım diye başlayan mesajlar yazıyorlar.ama yapacak bişey yok face e taşınamayız sanırım böyle devam edecek çok özelse özelden yazışacağız mecburkızlar şimdi face de yazdım.nerseyse bir yıl olacak biz burda muhabebt edeli bazıları aramıza sonradan geldi o farketmez ama hamileliğimizin başından beri beraberiz acı tatlı derler ya herşeyimizi paylaştık facede ki grupra herkes burdaki nickini yazıp ekleniyordu sevinç onları ayarlıyordu .nickini yazmayanı zaten eklemiyor galiba gruba .neyse faceden devam edelim.sonuçta burda bzaen çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz her nekadar nick olsada nereliyiz bebeğimizin adından tututnda nerde çalıştığımıza kkonuşuyoruz ve bu googledaki herkese açık dün meloş diyordu ya gelip gelip burayı okuyup giidyorlar diye ordan iyice kafama takıldı.
bu konuda fikri olan var mı ????
evet canımçok sağol canım bende bi bakiim.. faceden ekledim sanırım doğru seni ekledim
bekonunkini kullanıyorum canım
yeni aldık ama çok memnunum ben
2 güne bir ekmek yapıyorum
yok canım fiyat hep aynı
bugün normal oyuncaklarda %50 indirim var migrosta
baya kaliteli oyuncaklar oluyor giderseniz onlarada bakın
Arkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
Canım bana hemşire önce yarım ölçek dedi sonra tartınca kızım 5700 gelince yarım yetmez 1 ölçek ver dedi sanırım yarım yenidoğan içincanım dr.ateş olursa fitil ver demişti bende sizlerden edindiğim bilgiye göre calpol aldım ama yarım ölçek verdim.çokmu geldi acaba aklıma takıldı şimdi.eczanede günde 3 yarım ölçek diye yazmıştı şuruba..
herşey konuşuyoruz sohbet ediyorum agucuk yapıyoruzArkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
sağol canım :))) bak sende bana yetişiyorsun ...güzel bir şey bu hoşşuma giidyor :))
derya burdamısın geçmişimi ıkuyorsun sen nikini nasıl değiştirdin.ben de kendi adımı kulllanmak istiyorum ya da kızımın adını
haklısın sevilcim çok sinir altta bir sürü isim var ve hamilelikten beri bu isimler hep okuyorlar dıdık dıdık herşeyimizi ama yazmıyorlar sömürüp çıkıyorlar.ya da soru olduğu zaman ne olur yardım diye başlayan mesajlar yazıyorlar.ama yapacak bişey yok face e taşınamayız sanırım böyle devam edecek çok özelse özelden yazışacağız mecbur
evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?