2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

başınız saolsun canım

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..

sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü baş çevresini 1 cm büyümüş oğlumun.vitamini kullanmıyomusun dedi ama kullanıyorum vitamini ama düzensiz acaba ondanmı oldukii

ya kızlar bu d vitaminini düzenli kullanıyormusunz benim unuttuğum günler oluyo sonra çok üzülüyorum ama bi de kendim elevit kullanıyorum onun içindeki d vitaminide sonuçta kızıma gidio die biraz daha rahatlıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?
bu arada ekmek yapma makinası bende alıcam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
benim kızım çok hareketli eli kolu hiç durmuyo bi de bi kaç gündür yattığı yerden kalkmaya çalışıyoo çok erken değil mi?

canım üzüldüm annenin yaptıklarına yaşı kaç bilmiyorum ama biraz yaşı varsa zoruna gidiyor olabilir benim k.v de ben bakarım diyordu ama sadece sevmek için bakıyor alttan al sonuçta annen sana dayanamaz torununa dayanamaz gelir bakar yumuşak huylu olmaya çalış tabi ister istemez üzülüyorsundur inş. düzelir aranız.

Son düzenleme:
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
aşı vurulduğu için aynı şeyi yaşadım sağıp verdim emmediği göğsü ama çözüm değil tabi
canım sen üstüna alınması gereken grupta değilsin ben senin katılımlarının farkındayım yasinlere bile katışıp en fazlasını sen okudun dün sana mesaj yazdım hatta benim mesajlarımı aratırsan görürsün çocuğun poposu nasıl diye ama görmedin.sen alınma canım emin ol bakıp 1 tane bile mesajı olmayanlar var

sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü baş çevresini 1 cm büyümüş oğlumun.vitamini kullanmıyomusun dedi ama kullanıyorum vitamini ama düzensiz acaba ondanmı oldukii

bilmiyorum ki canım bende vitamini düzensiz saatlerde veriyorum şu bir kaç gündür unuttum bile üzülerek hatırladım verdim nasıl unuttum diye ama maalesef unuttugum zamanlar oldu ama bende saatli olaraka vermiyorum büyümesimi normal büyümemesimi :26:

Arkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
canım bizde bol bol konuşuyoruz...herşeyi anlatıyoruz hatta konuşurken hep aynı kelimeleri kullanmamaya dikkat ediyoruz değişik kelimeler duysun diye...bi de ben altını açtıktan sonra ince bi battaniye sarıyorum bacaklarına yerde oynuyo tekmeleniye kendi kendine konuşuyo çok mutlu oluyo ozaman

başınız sağolsun canım...mekanı cennet olsun...
misafirlerinide geçen okumuştum gerçekten baya sinir bozucu bi durum olmuş...

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

melocum...

teşekkür edrim canım ilgilendiğin için.
burayı okuyorum bilgdiğim şeyleri de paylaşmya çalışıyorum allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı şeyler öğrendim.dediğim gibi arada yazıyrum ama kaynayıp gidyor sayfalarda.
oğlum popsu için doktora götüremedik daha doktor sıkıntısı varda burda.ilk gördüğümde korktum ama şimdi biraz dah iyi gibi.en kısa zamanda götürcem inşallah.

Son düzenleme:
nur ben luxell kullanıyorum 3 yıldır çok memnunum ben ekmekten çok sabaha hazır hamur olsun ya da misafir geleceği zaman ben bir hazırlık yaparken o kurabiye ve poğaça hamuru yoğursun diye kullanıyorum bimin kampanyasından almıştım

TOZTOPRAK
ben d vitaminin kemikleri sertleştirir falan diye bilirim aynı zamanda hale demişti d vitamini bıngıldağın kapanmasında etkilymiş.hatta onunki hızlı kapandığı için haleye d vitaminini buraktırdılar

aman iyi csnım umarım önemli bişey değildir

selam herkese ölüyorum yorgunluktan emir gündüzleri kendini zorlamaya başladı sürekli ağlıyor gaz sorunumuz bitti bu seferde ağlamalarla başım dertte yüzüme bakıp büzüyor dudaklarını gülsemmi ağlasammı şaşıp kalıyorum uykudan ağlayak uyanıyor keyfi yerinde olunca süper geçinip gidiyoruz ama bazen eşref saati tutuyor o zamanda sürekli emmek istiyor gögüslerim acıyor artık sürekli aç kapa yapmaktan pişik oldu kurudu çatladı zaten kapatmaya fırsat vermiyor emir paşa emmediği sürelerde cimcikleyip gülüyor canımı yakmak hoşuna gidiyor sıpanın

şenay doktora gidecekti bugün neler oldu acaba henüz gelmedi sanırım merak ediyorum akşama arayayım olmazsa şimdi belki oraladadır

kız ne alakası vaaaar ben sana kaç defa yazdım sen cevap vermedin belkide görmedin arada kaynamıştır,ama öyle kimse beni tınlamıyor diye düşünme lütfen

aynen bende merak ediyorum ben hamileykende yaptırmayı bırakmıştım hamileyken canım çok yanıyodu bide acı doğumu tetikler diye bişi okumuştum bi yerde hep jilet yaptım napcam şimdi bilmem

aynen bende bıraktım hamilelikte ağdayı,şimdi şu mach3 ler varya biraz pahalı ama en iyisinden yada gilette onlardan kullanıyorum memnunum çok iyi alıyor,uzunca bir süre daha böyle gider henüz ağda yapmaya vaktim yok bide korkuyorum

canım oda ne biçim bi doktormuş öyle uyuz oldum ona yok buna yok diyor,halbuki bize doktorumuz ateşi ağrısı olunca calpol verin sakın fitil vermeyin fitil birden düşürür ateşini demişti,ve tembihlemişti,seninkide tam tersini söylemiş,bide doktorumuz doğum olduğu gün kızım için minik burun serumlarından verdi,her emzirme öncesi 1 er damla burnuna damlat bebeğin diye,onu damlatmasam çok kötü tıkanıyor bebeğim,sonuçta deniz suyu hiç bir zararı yok,fazlada sakınmayacaksın,bebeğin tıkanıp nefesinin zorlanmasındansa al kullan rahatlasın minik,anlamıyorumki çok tıkanırsa burnu gel demiş sana,ne yapacakmış gittiğinde? tövbe yaaa

ya benimde kafama ne takıldı,facede rumuz ve isimler listesi vardı not bölümünde,arıyorum yok,kaldırmışmı sevinç acaba? ben çoğu kişiyi nickinden tanıyorum isim ve soyad olarak bilmiyorum oradan bakıyordum,beni ekleyen kişilerle kıyaslıyodum,şimdi çok zor oluyor uçmuş nick listesi

ay canım ya çok sinir bozucu bi durum cidden, halbuki annenin seni anlaması lazımdı,acaba canını sıkan bişeyimi var annenin,sen yinede alttan almaya çalış,her yaptığına hemen tepki gösterme,perdeyimi yıkamış boşver yıkasın gül geç,şakayla karışık söyle ne diyeceksen,valla bebeğine en iyi o bakar,en azından gönül rahatlığıyla emanet edip gidersin,herkese güven olmaz,bide bir bakıcı tutmak okadar kolay değil maddi gideri var bu işin.

Başınız sağolsun Rabbim gittiği yerde utandırmasın inş.

erken değil,benimkide öyle kalkmaya çalışıyor kendini öne doğru itiyor:)

saol canım...bi de limangokidse üyelik davetiye ile mi oluyor...eğer öyleyse beni davet edebilirmisin?özelden mail adresimi göndersem

ayyyyy..o dudaklarını bükmeyi elvin çok yapıyor dünden beri yaa...bayılıyorum dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
emzik almıyor mu sevimcim ?emme refleksini öyle tatmin etse:26:

saol canm iyi o zamn demekki normalmiş bende ilalar düzenimi bozdumu diye korkmuştum

ben vermiyorum o damlayı çok huysuzlaştırıyor kızımı başka bbir marka dediler multi tabs diye onuda ödemiyordu devlet aldım ama o da aynısını yaptı dedim sağlık ocağındaki hemşireye illada ver demedi öyle olunca vermiyorum zaten kızım yaramaz bide onu verince iiyice çıldırıyor çocuk

herkese slm..nasılsınız bakalım..dün aşımızı olduk..calpol vermiştim ateşi çıkmadı çok şükür..ama sabah 10 dan gece 11 e kadar uyumadı..hiç yapmadığı şey..huzursuzdu baya..aşıdan olsa gerek..şimdi daha rahat..gece uykusunu aldı:)))))
havalar burda hala soğuk ve yağmur yağmış gece boyunca..ev hapsine devam...
kızımı babasına verdim..rahat rahat okuyum diye..:))))

emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:

yalaaaaaannn hepsi yalan değilse de ben istisnayım

Allahım Yaa 1 Aydır Yerimde Sayıyorum Kilo Falan Veremiyorm..

Şu Tatlı Krizim Bi Bitse Kilo Falan Kalmıcak Ama Tatlıya Hayır Diyemiyorum Çok düşkün Oldum Yaaa..

benim top yekün bütün yiyeceklere zaafım başladı doğumdan sonra kendi kendime gaz veriyorum ihtiyacın kadar ye,meyveni ye bol su iç tamaaammm ama nerdeee daha 1 saat önce mercimek köftesi yaptım yaa insan sırf kendisine mercimek köftesi yapar mı yaa üşenir dimi.ama yok valla yaptım yedim şimdi şişiniyom evde offf offffff :84:

ya bu arada çok tezat olacak ama ben şu muzlu rulo pastayı yaptım dün akşam.buzdolabında dinleniyo.sabah baktım tadına süper olmuş link veren arkadaş tekrar verebilirse isteyenler alsınlar denesinler :)

valla geçen tv de bi doktor konuşuyodu anne sütünün d vitamini hariç bebek için gerekli tüm vitaminleri içerdiğini, d vitamini eksiğinin de dvit damla takviyesiyle giderildiğini söyledi.tabi bunun için anne de aldığı vitamine dikkat edecekki sütüne geçsin.bnm içim rahat valla saglık ocagından verılen dvit3ü kullanıyorum

cnm yaa çok üzüldüm.kv olsa ok de kendi annesi olunca insanın zor.atsan atılmaz satsan satılmaz...inş düzelir aranız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…