Kızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Oglum evde , kızım da uyuyor.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
Kızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
slm kızlar nasılsınız benim kızımla başım belada yaa yine emmek istemiyor özellikle sag gögsümü hiç istemiyor onu vermeye çalışınca çok aglıyor sürekli sol gögsümüde verince sag gögsüm agrıyor soldada süt kalmıyor ne yapıcamı şaşırdım hee bu arada olmayan iki paket bezimizi alt komşunun bizden 4 gün büyük bebeği vardı ona verdimo bana 3 numara alıcak onun bebiş benim kızımdan zayıfmış bizimde
dogum kilomuz:3420
dogumdaki boyu:51
baş çevresi:35 di
şimdiki kilosu:5600
şimdiki boyu:60cm
baş çevresi 38
kızım 11 şubatta dogdu birde geçen ayda baş çevresi 38 di yine aynı neden büyümediki acaba.:26:
kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur
başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
aşı vurulduğu için aynı şeyi yaşadım sağıp verdim emmediği göğsü ama çözüm değil tabislm kızlar nasılsınız benim kızımla başım belada yaa yine emmek istemiyor özellikle sag gögsümü hiç istemiyor onu vermeye çalışınca çok aglıyor sürekli sol gögsümüde verince sag gögsüm agrıyor soldada süt kalmıyor ne yapıcamı şaşırdım hee bu arada olmayan iki paket bezimizi alt komşunun bizden 4 gün büyük bebeği vardı ona verdimo bana 3 numara alıcak onun bebiş benim kızımdan zayıfmış bizimde
dogum kilomuz:3420
dogumdaki boyu:51
baş çevresi:35 di
şimdiki kilosu:5600
şimdiki boyu:60cm
baş çevresi 38
kızım 11 şubatta dogdu birde geçen ayda baş çevresi 38 di yine aynı neden büyümediki acaba.:26:
canım sen üstüna alınması gereken grupta değilsin ben senin katılımlarının farkındayım yasinlere bile katışıp en fazlasını sen okudun dün sana mesaj yazdım hatta benim mesajlarımı aratırsan görürsün çocuğun poposu nasıl diye ama görmedin.sen alınma canım emin ol bakıp 1 tane bile mesajı olmayanlar varmerhaba kızlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.aranıza katılamaya çalışıp bişeyler yazdım ama kimseden bi muhabbet cıkmadı.bir iki kişi dışında alıntı yapıp cevap veren olmadı.bende yzmak istemedim öyle olunca bozuldum açıkcası.bazen soru soruyorum sadece 1-2 kişi yazıyo.ben burdan cok şey öğrendim.sık sık girip bakıyorum.
yanlış analamayın şikayet amaçlı değil bu yazım ama sizin yazınıcı görünce de biraz üzüldüm açıkcası.hiç bir kötü amacımda yok burayı okumakta.
sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü baş çevresini 1 cm büyümüş oğlumun.vitamini kullanmıyomusun dedi ama kullanıyorum vitamini ama düzensiz acaba ondanmı oldukii
canım bizde bol bol konuşuyoruz...herşeyi anlatıyoruz hatta konuşurken hep aynı kelimeleri kullanmamaya dikkat ediyoruz değişik kelimeler duysun diye...bi de ben altını açtıktan sonra ince bi battaniye sarıyorum bacaklarına yerde oynuyo tekmeleniye kendi kendine konuşuyo çok mutlu oluyo ozamanArkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
nur ben luxell kullanıyorum 3 yıldır çok memnunum ben ekmekten çok sabaha hazır hamur olsun ya da misafir geleceği zaman ben bir hazırlık yaparken o kurabiye ve poğaça hamuru yoğursun diye kullanıyorum bimin kampanyasından almıştımya kızlar bu d vitaminini düzenli kullanıyormusunz benim unuttuğum günler oluyo sonra çok üzülüyorum ama bi de kendim elevit kullanıyorum onun içindeki d vitaminide sonuçta kızıma gidio die biraz daha rahatlıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?
bu arada ekmek yapma makinası bende alıcam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
benim kızım çok hareketli eli kolu hiç durmuyo bi de bi kaç gündür yattığı yerden kalkmaya çalışıyoo çok erken değil mi?
aman iyi csnım umarım önemli bişey değildirmelocum...
teşekkür edrim canım ilgilendiğin için.
burayı okuyorum bilgdiğim şeyleri de paylaşmya çalışıyorum allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı şeyler öğrendim.dediğim gibi arada yazıyrum ama kaynayıp gidyor sayfalarda.
oğlum popsu için doktora götüremedik daha doktor sıkıntısı varda burda.ilk gördüğümde korktum ama şimdi biraz dah iyi gibi.en kısa zamanda götürcem inşallah.
günaydın annişler...benim kız bugün 7 de uyandı sonra 8buçuğa kadar oyunlar oynadı baktım uyumıcak bizde kalktık indik aşağıya dedemiz ve dayımızla kahvaltımızı yaptık anakucağında uyudu betül hanım....yukarı çıkarayımda beşiğinde uyusun hem bende birazcık nasiplenirim dedim aammmaaa hayallerim suya düştü yukarı çıkınc uyandı bi daha yokk uyumuyo...
annemin öğleden sonra ilk dersi boşmuşş öğle arasında gelicek prensesi yıkıcazz inş...
ya burası güneşli ama serin esioo gönlümce bi gezip tozamadım yaa
bu arada sankim artıkın kimse beni tınlamıyo forumda
aynen bende merak ediyorum ben hamileykende yaptırmayı bırakmıştım hamileyken canım çok yanıyodu bide acı doğumu tetikler diye bişi okumuştum bi yerde hep jilet yaptım napcam şimdi bilmem
canım oda ne biçim bi doktormuş öyle uyuz oldummerhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..
kızlar şimdi face de yazdım.nerseyse bir yıl olacak biz burda muhabebt edeli bazıları aramıza sonradan geldi o farketmez ama hamileliğimizin başından beri beraberiz acı tatlı derler ya herşeyimizi paylaştık facede ki grupra herkes burdaki nickini yazıp ekleniyordu sevinç onları ayarlıyordu .nickini yazmayanı zaten eklemiyor galiba gruba .neyse faceden devam edelim.sonuçta burda bzaen çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz her nekadar nick olsada nereliyiz bebeğimizin adından tututnda nerde çalıştığımıza kkonuşuyoruz ve bu googledaki herkese açık dün meloş diyordu ya gelip gelip burayı okuyup giidyorlar diye ordan iyice kafama takıldı.
bu konuda fikri olan var mı ????
kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur
ya kızlar bu d vitaminini düzenli kullanıyormusunz benim unuttuğum günler oluyo sonra çok üzülüyorum ama bi de kendim elevit kullanıyorum onun içindeki d vitaminide sonuçta kızıma gidio die biraz daha rahatlıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?
bu arada ekmek yapma makinası bende alıcam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
benim kızım çok hareketli eli kolu hiç durmuyo bi de bi kaç gündür yattığı yerden kalkmaya çalışıyoo çok erken değil mi?
nur ben luxell kullanıyorum 3 yıldır çok memnunum ben ekmekten çok sabaha hazır hamur olsun ya da misafir geleceği zaman ben bir hazırlık yaparken o kurabiye ve poğaça hamuru yoğursun diye kullanıyorum bimin kampanyasından almıştım
TOZTOPRAK
ben d vitaminin kemikleri sertleştirir falan diye bilirim aynı zamanda hale demişti d vitamini bıngıldağın kapanmasında etkilymiş.hatta onunki hızlı kapandığı için haleye d vitaminini buraktırdılar
ayyyyy..o dudaklarını bükmeyi elvin çok yapıyor dünden beri yaa...bayılıyorum dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.selam herkese ölüyorum yorgunluktan emir gündüzleri kendini zorlamaya başladı sürekli ağlıyor gaz sorunumuz bitti bu seferde ağlamalarla başım dertte yüzüme bakıp büzüyor dudaklarını gülsemmi ağlasammı şaşıp kalıyorum uykudan ağlayak uyanıyor keyfi yerinde olunca süper geçinip gidiyoruz ama bazen eşref saati tutuyor o zamanda sürekli emmek istiyor gögüslerim acıyor artık sürekli aç kapa yapmaktan pişik oldu kurudu çatladı zaten kapatmaya fırsat vermiyor emir paşa emmediği sürelerde cimcikleyip gülüyor canımı yakmak hoşuna gidiyor sıpanın
canım ben tam 40ıncı günümde adet oldum bitti 14 gün sonra tekrar oldum ilk 6 ay düzensiz olması normal dedi bana aile hekimindeki hemşire.doktorum bana herhangi bi konrtrol zamanımız yok bir sıkıntı olursa gelirsin dedi bende kızımın kontrolinde gidicem işte haftaya rahim toparlanmısmı spor falan yapabilirmiyim diye
ben vermiyorum o damlayı çok huysuzlaştırıyor kızımı başka bbir marka dediler multi tabs diye onuda ödemiyordu devlet aldım ama o da aynısını yaptı dedim sağlık ocağındaki hemşireye illada ver demedi öyle olunca vermiyorum zaten kızım yaramaz bide onu verince iiyice çıldırıyor çocukya dvit benim kafamıda karıştırıyor dr muz marivit al demişti devlet ödemiyomus ama çok iyi dedi
aldık kullanıyoruz ama saglık ocagının bedava verdigi monovit diye bişey
1 yaşa kadar kullanılacakmış devletin verdigi varken niye parayla alayım diye dusündüm
ama aynımı ikisi onuda bilmiyorum
emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:
Allahım Yaa 1 Aydır Yerimde Sayıyorum Kilo Falan Veremiyorm..
Şu Tatlı Krizim Bi Bitse Kilo Falan Kalmıcak Ama Tatlıya Hayır Diyemiyorum Çok düşkün Oldum Yaaa..
infavitide devlet ödemiyor sadece d vitamini yok b12 b6 a birsürü vitamin varmıs onda devletin verdigi sadece d vitamini ikiside d vitamini olsa kafam karısmazda farklı olunca vitaminler düşünüyorum hangisi saglıklı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?