2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy..o dudaklarını bükmeyi elvin çok yapıyor dünden beri yaa...bayılıyorum dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
emzik almıyor mu sevimcim ?emme refleksini öyle tatmin etse:26:

canım emziği bi çekiişi var ev inliyor

yine ağlıyarak uyandıııı ağllahım huni taıp gezicem yakında

Ahh jülii ahhh sen burada verilen her tarifi deneyip tadarsan o göbek biraz zor erir:) muzlu rulo pasta heee bol bol kalori ve kiloooo azalt şu tatlı olayınııı:)

ben hiç vermiyorum yhaaa dr. mutlkaka ver felan demedi
büyümelriyle etkisi varmı bu damlanın olmazsa tekrar deneyim bakalım gene huysuzlanackmı
bu arada bnm kız da kalkacak nerdeyse)))) yeni nesil çocukları canm bunlar normal heralde))))

aynen canım içirdiler bize elevitleri folik asitleri olacağı buydu..kayınvalidemin dediği gibi ünivers,te mezunu doğuyor bunlar

selam canlar..

yıne gecmıs okumaktan helak oldum ama bıttı:)))
cok alıntı yapmıyım dedım cunku ufaklık aglamadan kalkıp ıslerımı bıtırmem lazım...
evridikibasınız sagolsun canım..
anladım canım.. sağolasın..

bu arada börülce dediğiniz yeşil taze fasulye gibi olandan mı ?? kuru mu ??

kuru borulce canım..banada ıyı gelıyor dıye dusunuyorum hos ben ne yesem en cok gelen sut 30 cc yada 20 cc ama bır ara bır kasık gelmeye baslamasıtı...ama en onemlısı moral canım yetmıyo dusuncesınden arınmak aklında bulunsun..

ay masallah canım ınan senın yerınde olmak ısterdım ben hıc kılo veremedım ustune bırde kılo aldım sen bence dua et halıne:)))

ay canım annenın huyuna gıt bence sonucta yası vardır muhtelemelern ve zor gelıyordur.napsın kadın takmıcaksın kafana onun yaptıklarını...ara gelsın ınatlasma canım sonra yıne olan sana olur..

canım benım dr da fıtıl verme dedı surup ver dedı..

ben hanı surubu aşıdan oncemı sonramı verdıgımı hatırlayamamıstım da uzulmustum ya once verınce asının etkısı kayboluyormus deyılınce..ben surubu asıyı yaptırttıgım gun yazdırmısdımkı dr a...nasıl asıdan once ıcıreyım gelınce ıcırmısımdır:))) aklıma geldı bugun:)))

bu arada dun aksam cok ıc bulantım vardı ve ondan oncekı gunde..esım uyutuyordu ıkı gundur oglusumuzu...dun aksam esım bu bulantılarda nerden cıktı sen kılo da alıyorsun habure gobekde hamıs gıbı noluyo kız dedı..ay dedım ya hıc aklıma gelmemıstı harbıdende noluyo kızlarrrrr...vallahı yanarım artık ıkıncı gelıverrıse(((

ayyyyyy..benim çocuğum açlıktan uyumuyormuş yaaa...yavrum sabah solgöğsümü sağdım 30ml kadar çıktı.onunla doymadı sonra 90lık mama verdim bebelac hemen arkasından 2 gündür yapamadığı kakasını yaptı .saat 11den beri de uyuyor maşallah..

ayyyy...doğru unuttum yaaa..yoğun bakımdan çıkınca verdim demiştin di mi

görümcem kızından öyle çektiki emzik yüzünden hastaneden çıktık arabaya binmemizle ağzına emziği dayadım yavrum benden süt beklerken emzikle karşılaştı ama hiç tereddüt etmeden çekmeye başladı

hadi ikinci çocuk sezonunu sen aç peşinden gelicez

ya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))

EVRİDİKİ cnm başınız sağolsun....

cnm melocum da cvp vermiş gerçi ama ben de yazayım.o sözler sana diil cnm.hoş zaten onlar üzerlerine alınmıyo ama...

Ahh jülii ahhh sen burada verilen her tarifi deneyip tadarsan o göbek biraz zor erir:) muzlu rulo pasta heee bol bol kalori ve kiloooo azalt şu tatlı olayınııı:)

ay evt yaa bundan sonra hayatıma 70 li kilolarla devam edicem sanırım napiim ya 2-3 günde bir misafır geliyo evde hep pasta börek ee ben de yiyom al işte bak şimdi eşim aradı bu akşam da misafir var :84: pastanın yanına bi de tuzlu yapiim bari

aman nazar değmesin uyusun melek bugün benim kızımda fena değil
sallamadan yarım saat uyyabildi çok büyük gelişme bizim için
geçen hafta kakasını yaparken çok ağlıyordu dr. mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun dedi şimdi gece verdiğim mamaya koyuyorum çok rahatlattı sanki gazımıza da iyi geldii yada kakasını yaptığı için hergün rahatladı karnı bu arada biz memeyi tamamen bıraktıkk((((((((

ne yapalım canım nasibi o kadarmış

valla çok mantıklı şu an evin heryeri her yerde yarın kadın gelicek temizliğe öncesinde bir sürü işi halletmem lazım çamaşırlar makinadan çıktı serilmeyi bekliyor ama ben gidemiyorummm böyle bişi olsa harika olurdu))))

canım bende subat annelerındeyken cok gıremıyordum ama cok arada gırıp okusamda hep okumazdım yanı sureklı okuyup cıkanlardan olamdım hıc gırdıgımde de genelde yazıp oyle cıkardım.cunku hamıslıgım cok zor gectı benım zaten erken de dogum yaptım ordan anlasılır yanı..ben deılım dımı o kısı((( yanı o zamanlar oyleydı ama sımdı deıl hatta benımde hıc art nıyetım yok hatta bazen bıseyler yazarken buraya ay dıyorum tanıdık bırısı gırse googleden valla anlıcak ben olugumu...yanı aslımnda sıze de katılıyorum..faceden gorusmek daha ıyı olurdu aslında...bende faceye gırmk ıostıyorum da kızlar acaba buranın facesı ayrımı nasıl oluyor bendeıde ekleyın oraya nasıl olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…