- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
saol canım...bi de limangokidse üyelik davetiye ile mi oluyor...eğer öyleyse beni davet edebilirmisin?özelden mail adresimi göndersem
ayyyyy..o dudaklarını bükmeyi elvin çok yapıyor dünden beri yaa...bayılıyorum dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
emzik almıyor mu sevimcim ?emme refleksini öyle tatmin etse:26:
ayyyy...doğru unuttum yaaa..yoğun bakımdan çıkınca verdim demiştin di micanım emziği bi çekiişi var ev inliyor
yine ağlıyarak uyandıııı ağllahım huni taıp gezicem yakında
yalaaaaaannn hepsi yalandeğilse de ben istisnayım
benim top yekün bütün yiyeceklere zaafım başladı doğumdan sonrakendi kendime gaz veriyorum ihtiyacın kadar ye,meyveni ye bol su iç tamaaammm ama nerdeee daha 1 saat önce mercimek köftesi yaptım yaa insan sırf kendisine mercimek köftesi yapar mı yaa üşenir dimi.ama yok valla yaptım yedim şimdi şişiniyom evde offf offffff :84:
ya bu arada çok tezat olacak ama ben şu muzlu rulo pastayı yaptım dün akşam.buzdolabında dinleniyo.sabah baktım tadına süper olmuşlink veren arkadaş tekrar verebilirse isteyenler alsınlar denesinler :)
ya kızlar bu d vitaminini düzenli kullanıyormusunz benim unuttuğum günler oluyo sonra çok üzülüyorum ama bi de kendim elevit kullanıyorum onun içindeki d vitaminide sonuçta kızıma gidio die biraz daha rahatlıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?
bu arada ekmek yapma makinası bende alıcam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
benim kızım çok hareketli eli kolu hiç durmuyo bi de bi kaç gündür yattığı yerden kalkmaya çalışıyoo çok erken değil mi?
aynen canım içirdiler bize elevitleri folik asitleri olacağı buydu..kayınvalidemin dediği gibi ünivers,te mezunu doğuyor bunlarben hiç vermiyorum yhaaa dr. mutlkaka ver felan demedi
büyümelriyle etkisi varmı bu damlanın olmazsa tekrar deneyim bakalım gene huysuzlanackmı
bu arada bnm kız da kalkacak nerdeyse)))) yeni nesil çocukları canm bunlar normal heralde))))
anladım canım.. sağolasın..
bu arada börülce dediğiniz yeşil taze fasulye gibi olandan mı ?? kuru mu ??
ay masallah canım ınan senın yerınde olmak ısterdım ben hıc kılo veremedım ustune bırde kılo aldım sen bence dua et halıne:)))Emir ler kılolu oluyor sanırım :) .Benım de oğlum bıraz kılolu .Sızın kılonuz kac?Dr nuz kım acaba ben avcılarda dogum yaptım
ben de kıtap basvurusu yaptım ama server hatası verıyor . sezeryanla dogum yaptım kocaman bır gobegım var nasıl erıtecegım bılmıyorum yardımcı oolursanız sevımırım.
77 kıloyla dogum yaptım 70 le hastaneden cıktım sımdı 60 kılodayım .50 ıle hamıle kalmıstım.hıcbır kıyafetım tam gelmıyor artık seklım bozuldu gobegımbenı delı edıyorRejım yapamıyorum cunku sutum cok azaldı nasıl artırabılırım eczanelerde bır cay satılıyormus kullanan arkadas varmı?
ıyı geceler
kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur
canım dr.ateş olursa fitil ver demişti bende sizlerden edindiğim bilgiye göre calpol aldım ama yarım ölçek verdim.çokmu geldi acaba aklıma takıldı şimdi.eczanede günde 3 yarım ölçek diye yazmıştı şuruba..
ayyyy...doğru unuttum yaaa..yoğun bakımdan çıkınca verdim demiştin di mi
selam canlar..
yıne gecmıs okumaktan helak oldum ama bıttı:)))
cok alıntı yapmıyım dedım cunku ufaklık aglamadan kalkıp ıslerımı bıtırmem lazım...
evridikibasınız sagolsun canım..
kuru borulce canım..banada ıyı gelıyor dıye dusunuyorum hos ben ne yesem en cok gelen sut 30 cc yada 20 cc ama bır ara bır kasık gelmeye baslamasıtı...ama en onemlısı moral canım yetmıyo dusuncesınden arınmak aklında bulunsun..
ay masallah canım ınan senın yerınde olmak ısterdım ben hıc kılo veremedım ustune bırde kılo aldım sen bence dua et halıne:)))
ay canım annenın huyuna gıt bence sonucta yası vardır muhtelemelern ve zor gelıyordur.napsın kadın takmıcaksın kafana onun yaptıklarını...ara gelsın ınatlasma canım sonra yıne olan sana olur..
canım benım dr da fıtıl verme dedı surup ver dedı..
ben hanı surubu aşıdan oncemı sonramı verdıgımı hatırlayamamıstım da uzulmustum ya once verınce asının etkısı kayboluyormus deyılınce..ben surubu asıyı yaptırttıgım gun yazdırmısdımkı dr a...nasıl asıdan once ıcıreyım gelınce ıcırmısımdır:))) aklıma geldı bugun:)))
bu arada dun aksam cok ıc bulantım vardı ve ondan oncekı gunde..esım uyutuyordu ıkı gundur oglusumuzu...dun aksam esım bu bulantılarda nerden cıktı sen kılo da alıyorsun habure gobekde hamıs gıbı noluyo kız dedı..ay dedım ya hıc aklıma gelmemıstı harbıdende noluyo kızlarrrrr...vallahı yanarım artık ıkıncı gelıverrıse(((
hadi ikinci çocuk sezonunu sen aç peşinden gelicez
merhaba kızlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.aranıza katılamaya çalışıp bişeyler yazdım ama kimseden bi muhabbet cıkmadı.bir iki kişi dışında alıntı yapıp cevap veren olmadı.bende yzmak istemedim öyle olunca bozuldum açıkcası.bazen soru soruyorum sadece 1-2 kişi yazıyo.ben burdan cok şey öğrendim.sık sık girip bakıyorum.
yanlış analamayın şikayet amaçlı değil bu yazım ama sizin yazınıcı görünce de biraz üzüldüm açıkcası.hiç bir kötü amacımda yok burayı okumakta.
Ahh jülii ahhh sen burada verilen her tarifi deneyip tadarsan o göbek biraz zor erir:) muzlu rulo pasta heeebol bol kalori ve kiloooo azalt şu tatlı olayınııı:)
ayyyyyy..benim çocuğum açlıktan uyumuyormuş yaaa...yavrum sabah solgöğsümü sağdım 30ml kadar çıktı.onunla doymadı sonra 90lık mama verdim bebelac hemen arkasından 2 gündür yapamadığı kakasını yaptı .saat 11den beri de uyuyor maşallah..
hadi canım sözmüüüüü
ne yapalım canım nasibi o kadarmışaman nazar değmesin uyusun melek bugün benim kızımda fena değil
sallamadan yarım saat uyyabildi çok büyük gelişme bizim için
geçen hafta kakasını yaparken çok ağlıyordu dr. mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun dedi şimdi gece verdiğim mamaya koyuyorum çok rahatlattı sanki gazımıza da iyi geldii yada kakasını yaptığı için hergün rahatladı karnı bu arada biz memeyi tamamen bıraktıkk((((((((
ya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))
EVRİDİKİ cnm başınız sağolsun....
cnm melocum da cvp vermiş gerçi ama ben de yazayım.o sözler sana diil cnm.hoş zaten onlar üzerlerine alınmıyo ama...
ay evt yaa bundan sonra hayatıma 70 li kilolarla devam edicem sanırımnapiim ya 2-3 günde bir misafır geliyo evde hep pasta börek ee ben de yiyom al işte bak şimdi eşim aradı bu akşam da misafir var :84: pastanın yanına bi de tuzlu yapiim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?