2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benıde camasırlarım serılcek sen soyleyınce hatırladım gıdıp asıyım barı)))cok komık ya sen demesen aklıma bıle gelmıcek:)))

ayyy SORGUNLU senin alıntına kel alaka bi cvp yazmışım yaa ben temmuzdan beri burdayım dönem dönem giremediğim zamanlar oldu ama bnm de yazdıklarıma genelde 1-2 kişi cvp veriyo.başlarda alınıyodum ama baktım herkes aynı durumda o yüzden çok takılma cnm

hadi ikinci çocuk sezonunu sen aç peşinden gelicez

ben istiyorum emzirme dönemi biter bitmez (ruh halimi düşünün bunu söyleyecek kadar şuurrsuz durumdayım) buarada emir şuan kafama çıkmaya çalışıyor

))))valla bravo kızlar size 2. çocuk düşenebiliyorsunuz
bu dönemde düşünüyorsanız bebekler az büyüyüp rahatladık mı hemn yaparsınız sizz
bana tek çocuk fikri de fena gelmiyor olabilir yani zaten tedaviyele geldi kızım ikinci için o kadar
uğraşmam heralde

canım benimde tüpçü oğlum ama bak hemen 2.istiyorum biz iki kardeşiz ama bi ablam yada abim olmasını isterdim emirimde kardeşleri olsun onlara abilik yapsın

selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştaki ağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum

yaa bence de süper fikir ben de gidip gelip buraya bakıyom.kaç saatimi harcıyom burda işler de kalıyo haliyle

yok cnm tabi ki diilsin.hiç paylaşım yapmayanlar var.tek bişi bile yazmayanlar.onlara o sözler.senin maşallahın var cnm paylaşım konusunda

:))takılmıyorum canım taksam daha girmezdim bu topiğe.

geçmiş olsun canım hemoroit çok illet bişi eşim ameliyat olduda hala çekiyor 3 ay oldu olalı o anki doğum stresim filaqn hala çekiyor azıcık stres yapsın popoda kasılma oluyor yani eşimden biliyorum allah yardım etsin

oyy kızım uyanıyor..hızlı hızlı yazayım...
evridiki başın sağolsun canım..
RomeosununJulieti
canım ya maşalla pasta börek yapmayı çok seviyorsun sanırım..bende çok severim ama pek becerikli olmadığımdan yaptığım şeyler sınırlı..

buraya yazılanlar googledan çıkıyor demişsiniz ya hakikatende onu hiç düşünmemiştim..foto falanda var..herkes görüp yazdıklarımızı okuyabilir..ne yapsak ki..

kızlar benim kızım uykusunda süreki korkuyo..aniden sıçrayarak uyanıyor..yanında olduğumda hemen ona dokunup ben burdayım falan diyorum sonra tekrar dalıyor..yanında olmazsamda uyanıp ağlıyo..sizdede oluyomu..

canım benimde tüpçü oğlum ama bak hemen 2.istiyorum biz iki kardeşiz ama bi ablam yada abim olmasını isterdim emirimde kardeşleri olsun onlara abilik yapsın

inşlhhh kendiliğinden olur canım yhaa eğer öyle bişi olursa nuralanur olur ama tekrar tüp tedavisni kaldırırmıyım bilmiyorum çok stresli oluyor malum

ben istiyorum emzirme dönemi biter bitmez (ruh halimi düşünün bunu söyleyecek kadar şuurrsuz durumdayım) buarada emir şuan kafama çıkmaya çalışıyor
emzırme donemı bıter bıtmez derken canım 2 yasına kadar da emzırılıyo bebıs ...bende 2-3 sene ıcınde tekrar ıstıyorum valla tek ocuk olmasını ıstemıyorum paylasımayı ogrensın kardes duyguusnu tatsın..ama 3.cocga sıcak bakmıyorum ıkı tane yeter dıye dusunuyorum..

bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm

evet o zmaan bende yapaabılırım:)))

ıste kac gundur kafamda boyle bır fıkır var paylasayım dedım:)))

24 ocak canım benimkide aceleci miniklerden

benımde 10 ocak canım cok acele ettı cok:)))

kızlar benıde faceye ekleyın nolur yada nasıl yapılcanı soyleyın yapayım...buranın facesı ayrımı???? bır ara duymustum welcome facebook kknın facesı dıye oylemı????

cnm çok geçmiş olsun..hemoroid sorunu için ben birkaç yerde hamilelikte ya da doğumda oluştuysa doğumdan 6 ay sonra gerilemezse ameliyat yoluna gidilir diye okumuştum ama :44: enfeksiyon olduğunu nasıl anlıyo doktor? vajinal muayeneyle sanırım dimi? napıyo yani bakınca mı anlıyo kültür mü alıyo? kültür alıyosa nasıl bişidir o?? çok cahilim ben de yaa

benim oğlumda sıçrıyor bazende ağlıyor uyanıyor hemen elini tutyorum konuşuyorum.bildiğim sureleri okuyorum.ne olur ne omaz diye.galiba tüm çocuklar olan bi durum.

Son düzenleme:
internetim berbattttt kopup duruyor kapatim en iyisi yoksa modemi tekmelemeye başlicam,oyun halısı gibi:)

ŞENAY çok geçmiş olsun ameliyat diyince tırstım,çokmu ilerledi hemoroidin? benimde yıllardır minik bi hemoroidim vardı,ama hiç bir zararı ve fonksiyonu yoktu,şu sezaryenden sonra hortladı resmen,tuvalet işgenceye döndü,seni çok iyi anlıyorum,göğsün içinde çok dikkat et,Allah şifa versin

kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…