bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
valla çok mantıklı şu an evin heryeri her yerde yarın kadın gelicek temizliğe öncesinde bir sürü işi halletmem lazım çamaşırlar makinadan çıktı serilmeyi bekliyor ama ben gidemiyorummm böyle bişi olsa harika olurdu))))
hadi ikinci çocuk sezonunu sen aç peşinden gelicez
ben istiyorum emzirme dönemi biter bitmez (ruh halimi düşünün bunu söyleyecek kadar şuurrsuz durumdayım) buaradaemir şuan kafama çıkmaya çalışıyor
canım hep birlikte çalışmalara başlıyalım yine şubat annişleri olalım gerçi ben ocakda doğurdum ama
benıde camasırlarım serılcek sen soyleyınce hatırladım gıdıp asıyım barı)))cok komık ya sen demesen aklıma bıle gelmıcek:)))
))))valla bravo kızlar size 2. çocuk düşenebiliyorsunuz
bu dönemde düşünüyorsanız bebekler az büyüyüp rahatladık mı hemn yaparsınız sizz
bana tek çocuk fikri de fena gelmiyor olabilir yani zaten tedaviyele geldi kızım ikinci için o kadar
uğraşmam heralde
kaç ocak canım bende ocak annesıyım aslında ama burakılerle daha cok tanıstıgım ıcın buraya yazmayı tercıh ettım:)))
ya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))
canım bende subat annelerındeyken cok gıremıyordum ama cok arada gırıp okusamda hep okumazdım yanı sureklı okuyup cıkanlardan olamdım hıc gırdıgımde de genelde yazıp oyle cıkardım.cunku hamıslıgım cok zor gectı benım zaten erken de dogum yaptım ordan anlasılır yanı..ben deılım dımı o kısı((( yanı o zamanlar oyleydı ama sımdı deıl hatta benımde hıc art nıyetım yok hatta bazen bıseyler yazarken buraya ay dıyorum tanıdık bırısı gırse googleden valla anlıcak ben olugumu...yanı aslımnda sıze de katılıyorum..faceden gorusmek daha ıyı olurdu aslında...bende faceye gırmk ıostıyorum da kızlar acaba buranın facesı ayrımı nasıl oluyor bendeıde ekleyın oraya nasıl olucak...
ayyy SORGUNLU senin alıntına kel alaka bi cvp yazmışım yaaben temmuzdan beri burdayım dönem dönem giremediğim zamanlar oldu ama bnm de yazdıklarıma genelde 1-2 kişi cvp veriyo.başlarda alınıyodum ama baktım herkes aynı durumda o yüzden çok takılma cnm
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
canım benimde tüpçü oğlum ama bak hemen 2.istiyorum biz iki kardeşiz ama bi ablam yada abim olmasını isterdim emirimde kardeşleri olsun onlara abilik yapsın
emzırme donemı bıter bıtmez derken canım 2 yasına kadar da emzırılıyo bebıs ...bende 2-3 sene ıcınde tekrar ıstıyorum valla tek ocuk olmasını ıstemıyorum paylasımayı ogrensın kardes duyguusnu tatsın..ama 3.cocga sıcak bakmıyorum ıkı tane yeter dıye dusunuyorum..ben istiyorum emzirme dönemi biter bitmez (ruh halimi düşünün bunu söyleyecek kadar şuurrsuz durumdayım) buaradaemir şuan kafama çıkmaya çalışıyor
bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
valla çok mantıklı şu an evin heryeri her yerde yarın kadın gelicek temizliğe öncesinde bir sürü işi halletmem lazım çamaşırlar makinadan çıktı serilmeyi bekliyor ama ben gidemiyorummm böyle bişi olsa harika olurdu))))
24 ocak canım benimkide aceleci miniklerden
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
oyy kızım uyanıyor..hızlı hızlı yazayım...
evridiki başın sağolsun canım..
RomeosununJulieti
canım ya maşalla pasta börek yapmayı çok seviyorsun sanırım..bende çok severim ama pek becerikli olmadığımdan yaptığım şeyler sınırlı..
buraya yazılanlar googledan çıkıyor demişsiniz ya hakikatende onu hiç düşünmemiştim..foto falanda var..herkes görüp yazdıklarımızı okuyabilir..ne yapsak ki..
kızlar benim kızım uykusunda süreki korkuyo..aniden sıçrayarak uyanıyor..yanında olduğumda hemen ona dokunup ben burdayım falan diyorum sonra tekrar dalıyor..yanında olmazsamda uyanıp ağlıyo..sizdede oluyomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?